ioathe Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 το WWE??? Αξιζει να παω απο 4.0 σε 4.1 WWE? Αν ειχες στήσει την συσκευή σου δεν αξιζει! Οι αλλαγές ειναι πολυ μικρές. φλάσαρα την Omega XT με Diniks Anastasia customizations έκανα φάκελο στην καρτούλα Autoinstall αλλά δυστυχώς από τα 10 cab έκανε εγκατάσταση μόνο το ένα:X πολύ καλή δουλειά όμως παιδιά.ένα μεγάλο μπράβο:) Σ΄ευχαριστώ :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Σ' Ευχαριστώ, αλλά αυτό το κινητό είναι κουλό....Το κινητό δεν συνδέεται στο ιντερνετ παρότι είναι συνδεμένο σε υπολογιστή που είναι online. Εκανα την ενημέρωση μέσω wi fi. Τι άλλο θα δούμε.... Άμα κάνεις και μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή μετά το φλασάρισμα μέσω usb, θα φτιάξει! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους. Η rom είναι πολύ καλή (Omega 4.0 ELL) με πάρα πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με το facebook tab στο οποίο υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά. Αντί για ελληνικά εμφανίζονταν IDS_κάτι... Αντέγραψα το αρχειο που εχω επισυνάψει στο /window/ και το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για την rom. Edited July 26, 2010 by talexop Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Καλημέρα σε όλους. Η rom είναι πολύ καλή (Omega 4.0 ELL) με πάρα πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με το facebook tab στο οποίο υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά. Αντί για ελληνικά εμφανίζονταν IDS_κάτι... Αντέγραψα το αρχειο που εχω επισυνάψει στο /window/ και το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για την rom. Δεν μπορώ να ανεβάσω το αρχείο 0FEAB434_manila Θα προσαπθήσω μετά. Αν το 0FEAB434_manila είναι η Ελληνική μετάφραση θα το ήθελα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Σ΄ευχαριστώ :) αααχχχ ΡΟΔΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ,,,,(3 χρόνια καρακόνερο αξέχαστα χρόνια...:rolleyes:) πρε γιοκα μου να σε ρωτήσω:) γιατί όταν πάω να βάλω στα quick lnks παράδειγμα την κάμερα δεν μου βγάζει το εικονίδιο από Anastasia icons αλλά μου βγάζει τα παλιά εικονίδια που είχαν οι πρώτες ρομ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Θυμάστε πριν λίγο καιρό που λέγαμε για χαμένες κλήσεις κλπ όταν είμαι στο γραφείο μου? Η αιτία είναι απλή. Με το που έβαλα το radio 2.12 αυτομάτως δεν πιάνει edge στο γραφείο. Είμαι συνεχώς με gsm και gprs. Όταν λοιπόν τύχει την ώρα που κάνει αυτόματο συχρονισμο δεδομένων κάποιων εφαρμογών όπως ο καιρός, τα mail κλπ, και η συσκευή είναι σε sleep, το wifi δεν δουλεύει, οπότε η ανανέωση γίνεται μέσω GPRS. Ως γνωστόν όσο το GPRS κατεβάζει δεδομένα δεν λειτουργεί το gsm για φωνητικές κλήσεις και λογικά αποριπτονται. Η λύση για όσους έχουν προβληματικό σήμα και αναγκαστικα πέφτουν σε gsm, η να ρυθμισουν να γίνεται manual η ανανέωση, η η εφαρμογή wifi no sleep η οποία όμως κατατρώει την μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Περασα την OMEGA v4.1 και δεν μου δειχνει τον καιρο στην κατασταση ''η θεση μου'' κι αυτο γιατι μου εχει σαν ζωνη ωρας GMT +2 Minsk. Με ποιο τροπο μπορω να το αλλαξω αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Περασα την OMEGA v4.1 και δεν μου δειχνει τον καιρο στην κατασταση ''η θεση μου'' κι αυτο γιατι μου εχει σαν ζωνη ωρας GMT +2 Minsk. Με ποιο τροπο μπορω να το αλλαξω αυτο??? Εναρξη -> Πινακας ελέγχου -> Ρολόι και αφυπνίσεις -> αλλάζεις την ζώνη ώρας Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Ως γνωστόν όσο το GPRS κατεβάζει δεδομένα δεν λειτουργεί το gsm για φωνητικές κλήσεις και λογικά αποριπτονται. καποιο λαθος εχει ο παραπανω συλογισμος. η κινηση data ειναι ανεξαρτητη απο τις φωνητικες κλησεις και τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 καποιο λαθος εχει ο παραπανω συλογισμος. η κινηση data ειναι ανεξαρτητη απο τις φωνητικες κλησεις και τα sms εχω την εντυπωση οτι εχεις δικιο. δεν μπορει να επηρεαζεται η φωνητικη κληση απο data και sms. οταν μιλαμε σε μια κληση πολλες φορες μας εχει ερθει καποιο μηνυμα. επισης πολλες φορες οταν μιλαμε στο τηλεφωνο μας εχει ερθει καποιο mms (που χρησιμοποιει data). Κωστα δεν ξερω κατα ποσο φταιει αυτο που αναφερεις. μηπως να ψαξεις κατι αλλο που φταιει ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 New version Omega XT v4.2 With GTX 1.8.5 Sense Theme Fixed Twitter Tab Πληροφορίες και Download στο πρωτο post Όποιος έχει την Omega XT v4.1 With GTX 1.8.5 Sense Theme μπορεί να βάλει αυτό το fix: Twitter Tab Fix Κατεβάστε τα δυο αρχεία από εδω Αντιγράψτε τα στον φάκελο windows και κάντε soft reset. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Γιαννη εγω εχω την omega v4.0 xt greek (ετσι λεει στις ρυθμισεις). να βαλω κανενα fix η να καθισω στ' αυγα μου? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Γιαννη εγω εχω την omega v4.0 xt greek (ετσι λεει στις ρυθμισεις). να βαλω κανενα fix η να καθισω στ' αυγα μου? :lol: :lol: :lol: :lol: Μεινε οπως εισαι γιατι οταν ερθω Κρητη θα εχουμε πολλα πατηματα.....ξερεις εσυ!:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) Εχω περασει την onega xt ell 4.0 και δεν εχω φλας στην καμερα. ουτε και στα βιντεο βεβαια. το εχουν και αλλοι αυτο; Εκανα ποσες ωρες να το φέρω στα μέτρα μου και τωρα αυτο. υπαρχει κανενα φιξ για να μην κανω παλι πειράματα με αλλες ROM; Εντάξει, διορθώθηκε μονο του ως δια μαγείας. Edited July 26, 2010 by katerini Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Εχω περασει την onega xt ell 4.0 και δεν εχω φλας στην καμερα. ουτε και στα βιντεο βεβαια. το εχουν και αλλοι αυτο; Εκανα ποσες ωρες να το φέρω στα μέτρα μου και τωρα αυτο. υπαρχει κανενα φιξ για να μην κανω παλι πειράματα με αλλες ROM; Εντάξει, διορθώθηκε μονο του ως δια μαγείας. Καλημερα :) Μάλλον είχες χαμηλό ποσοστό μπαταρίας και στο απενεργοποίησε. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημερα :) Μάλλον είχες χαμηλό ποσοστό μπαταρίας και στο απενεργοποίησε. Ορθόν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Άμα κάνεις και μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή μετά το φλασάρισμα μέσω usb, θα φτιάξει! ;) Θα το κοιτάξω.... σ' ευχαριστώ...:) Τα μικρά μυστικά κάνουν τη διαφορά :wacko:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Όταν έχουμε να κάνουμε με οτιδήποτε φοράει windows λειτουργικό... το restart είναι το πρώτο που κάνουμε όταν αντιμετωπίσουμε κάποια ανεπιθύμητη κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Παδια στειλτε μου επειγοντως το pim buckup.Φλασαρισα την dinik που δεν εχει.....!!!! Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Παδια στειλτε μου επειγοντως το pim buckup.Φλασαρισα την dinik που δεν εχει.....!!!! Πριν πανικοβληθείς, κοίταξε εκεί που έπρεπε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αρχοντα μου!!!!!!!!!!!! Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αρχοντα μου!!!!!!!!!!!! Πολλά με έχουν πει εδώ μέσα αλλά άρχοντα... πρώτη φορά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Για ποιο λόγο να πάρεις backup ΚΑΙ της κάρτας; :confused: Αφού μετά από hard reset δεν πειράζεται τίποτα εκεί. Επειδη εχω βαλει εκει και τους πλοηγους!!!6 στο συνολο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Επειδη εχω βαλει εκει και τους πλοηγους!!!6 στο συνολο!!! Εγώ έχω αρκετούς παραπάνω. Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω προς τι το backup στην κάρτα. Κρατάς μια κόπια της κάρτας μνήμης στον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 η εφαρμογή wifi no sleep η οποία όμως κατατρώει την μπαταρία.Αυτο ηταν λοιπον που ρουφαγε την μπαταρια! Και τωρα τι κανουμε για να μην κλεινει το wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts