NIKOLAOS68 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 καλα για flash εννοείται οτι ΔΕΝ..... αλλά ρώτησα αν ο opera είναι ο τελευταιος με τις ψευτο flash ευκολιες που έχει... Είναι ο Opera_Browser_9_70_36053_0. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω πως ο opera 10 συν ενα .cab δουλευαν συνδυαστικα για υποτυπωδες flash. Οχι ο 9.7, που για μενα ειναι καλυτερος, γιατι ειχα επιχειρησει να τον δουλεψω με το .cab αυτο, ανεπιτυχως φυσικα. :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω πως ο opera 10 συν ενα .cab δουλευαν συνδυαστικα για υποτυπωδες flash. Οχι ο 9.7, που για μενα ειναι καλυτερος, γιατι ειχα επιχειρησει να τον δουλεψω με το .cab αυτο, ανεπιτυχως φυσικα. :) Έτσι είναι, ο Opera 10 έχει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έτσι είναι, ο Opera 10 έχει αυτή τη δυνατότητα. Γιαννη σ ευχαριστω φιλε μου. Πιο πολυ απαντηση στον εαυτο μου ηθελα να δωσω, γιατι συμπτωματικα πριν λιγες μερες το σκεφτομουν. Παρατηρησα πως οταν εβαλα το cab που διορθωνει τη χειμερινη ωρα, αρχισε το flip του ρολογιου. Και δε διορθωθηκε ουτε με το chteditor. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Γιαννη σ ευχαριστω φιλε μου. Πιο πολυ απαντηση στον εαυτο μου ηθελα να δωσω, γιατι συμπτωματικα πριν λιγες μερες το σκεφτομουν. Παρατηρησα πως οταν εβαλα το cab που διορθωνει τη χειμερινη ωρα, αρχισε το flip του ρολογιου. Και δε διορθωθηκε ουτε με το chteditor. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p To cab για την χειμερινή ώρα γιατί το έβαλες; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 To cab για την χειμερινή ώρα γιατί το έβαλες; Γιατι μου εχανε την ωρα. :wacko: Κι αν δεν κανω λαθος κι αλλο μελος το αντιμετωπισε. Ο dimikord που μου εδωσε και το .cab, και εχει την ωμεγα αν θυμαμαι σωστα. Ας το επιβεβαιωσει/διαψευσει... Η ωρα σταθεροποιηθηκε με το .cab αυτο παντως. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εγώ είμαι που είχα πρόβλημα με την ώρα; Εμένα μου άλλαξαν κάτι στη μητρική πάντως και το πρόβλημα το είχα όταν έβγαζα-έβαζα τη μπαταρία. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εγώ είμαι που είχα πρόβλημα με την ώρα; Εμένα μου άλλαξαν κάτι στη μητρική πάντως και το πρόβλημα το είχα όταν έβγαζα-έβαζα τη μπαταρία. Οχι Νασο δεν αναφερομουν σ εσενα. Στο μελος dimikord που μου εδωσε και το .cab αναφερομουν, κι αυτο γιατι απλα ρωτησε ο Νικολας. Ειχε αναφερει σε post του οτι με την Ω χανει ενιοτε την ωρα, οπως κι εγω. Εμενα η ωρα μου εφτιαξε με το .cab αυτο που μου εδωσε, αλλα δε μπορω να σταθεροποιησω το flip τωρα. Καθε που ξεκλειδωνω το κινητο, τα λεπτα τα πιανει ντελιριο κι ενιοτε κολλανε μεταξυ 2 αριθμων. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εγώ είμαι που είχα πρόβλημα με την ώρα; Εμένα μου άλλαξαν κάτι στη μητρική πάντως και το πρόβλημα το είχα όταν έβγαζα-έβαζα τη μπαταρία. Σου αλλάξανε κάτι στη μητρική ή σου αλλάξανε την ίδια τη μητρική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Σου αλλάξανε κάτι στη μητρική ή σου αλλάξανε την ίδια τη μητρική; Οχι τελικα δεν την αλλαζουν ολη Γιαννη. Εγω νομιζα οτι ειναι fix που λεμε αυτα τα εξαρτηματα. Αλλα στο νοσοκομειο οταν ημουν, ετυχε και γνωρισα καποιον με HTC HD oμως, που ειχε αλλο θεμα που πηγαζε απο τη μητρικη, και δεν την αλλαξαν ολοκληρη. Παρεμπιπτοντως, λογω ενος νεου θεματος υγειας που μου προεκυψε απο το ατυχημα μου, θα κανω καιρο να μπω ξανα εδω. Καλο υπολοιπο διακοπων ευχομαι στους τελευταιους τυχερους, και καλο χειμωνα πια. :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Οχι τελικα δεν την αλλαζουν ολη Γιαννη. Εγω νομιζα οτι ειναι fix που λεμε αυτα τα εξαρτηματα. Αλλα στο νοσοκομειο οταν ημουν, ετυχε και γνωρισα καποιον με HTC HD oμως, που ειχε αλλο θεμα που πηγαζε απο τη μητρικη, και δεν την αλλαξαν ολοκληρη. Εξαρτάται το πρόβλημα, αν σου δώσουν άλλο ΙΜΕΙ, σου έχουν αλλάξει και τη μητρική εξ' ολοκλήρου. Παρεμπιπτοντως, λογω ενος νεου θεματος υγειας που μου προεκυψε απο το ατυχημα μου, θα κανω καιρο να μπω ξανα εδω. Καλο υπολοιπο διακοπων ευχομαι στους τελευταιους τυχερους, και καλο χειμωνα πια. :) Ταλαιπωρείσαι ακόμα; Περαστικά! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εξαρτάται το πρόβλημα, αν σου δώσουν άλλο ΙΜΕΙ, σου έχουν αλλάξει και τη μητρική εξ' ολοκλήρου. Ταλαιπωρείσαι ακόμα; Περαστικά! :( Ναι φυσικα κι εξαρταται απο το προβλημα. Απλως εγω νομιζα οτι παντα, αλλαζεται η μητρικη ολοκληρη κι οχι μερος αυτης. Στα ΝΟΚΙΑ επι εποχης Ν95 που ειχα, ολα τα κομματια ηταν fix και με καλωδιοταινια. Δηλαδη δεν αλλαζαν ενα μερος του προβληματικου, αλλα πεταμα ολοκληρο. Ετσι νομιζα και τωρα. :) Ναι Γιαννη ταλαιπωρουμαι και απ οτι φαινεται θα ταλαιπωρηθω κι αλλο. Ξεφευγει του ορθοπεδικου θεματος το προβλημα που προεκυψε, και απαιτουνται εγχειρησεις. Ευχαριστω φιλε.. :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takamana Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα παιδιά...να ρωτήσω κατι? Έχω την omega v30 και πάνω δεξιά εκεί που είναι το ρολόι ενώ παλιά ήταν ψηφιακό (με αριθμούς) τώρα (δε ξέρω πως)είναι με δείκτες...και εκτός αυτού έχει χαθεί και η ημερομηνία...Δεν έκανα κάτι...στο ξαφνικό..εκτός και αν έκανα κάτι καταλάθος...Μπορώ να το γυρίσω όπως ήταν? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα παιδιά...να ρωτήσω κατι? Έχω την omega v30 και πάνω δεξιά εκεί που είναι το ρολόι ενώ παλιά ήταν ψηφιακό (με αριθμούς) τώρα (δε ξέρω πως)είναι με δείκτες...και εκτός αυτού έχει χαθεί και η ημερομηνία...Δεν έκανα κάτι...στο ξαφνικό..εκτός και αν έκανα κάτι καταλάθος...Μπορώ να το γυρίσω όπως ήταν? Ευχαριστώ. Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο μικρό αυτό ρολόι (στην πάνω μπάρα) θα σου βγάλει επιλογή για να το γυρίσεις σε digital. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takamana Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Εκτος αν δε το παταω καλα...Μου βγαζει τη διαχειριση εργασιων... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 πρεπει να πατησεις στο μικρο κενο μεταξυ επανω μπαρας και ρολογιου,να επιλεξεις κατασταση επεξεργασιας,και μετα να πατησεις παρατεταμενα πανω στο ρολοι ,να πατησεις "επομενο"και αφου σου βγαλει αυτο που ειχες,να πατησεις "τελος"κατω αριστερα στην μπαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εχω βάλει όλες τις omega απο την 26 και μετά και η 30 είναι η μόνη που σε μένα τουλάχιστον δεν είναι σταθερή με αρκετά κολλήματα. Εχω κάνει hard reset αρκετές φορές δίχως βελτίωση. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει προοπτική για την 31 ( το σωστό είναι να βγούν 31, μετά θα καούμε :) ) η να επιστρέψω στην 29? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει προοπτική για την 31 ( το σωστό είναι να βγούν 31, μετά θα καούμε :) ) η να επιστρέψω στην 29? Όχι, δεν υπάρχει προοπτική για νεότερη έκδοση μιας και ο μάγειρας δεν είναι πλέον κάτοχος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εχω βάλει όλες τις omega απο την 26 και μετά και η 30 είναι η μόνη που σε μένα τουλάχιστον δεν είναι σταθερή με αρκετά κολλήματα. Εχω κάνει hard reset αρκετές φορές δίχως βελτίωση. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει προοπτική για την 31 ( το σωστό είναι να βγούν 31, μετά θα καούμε :) ) η να επιστρέψω στην 29? Ευχαριστώ! Δυστυχώς θα συμφωνήσω... Χρησιμοποιώ και εγώ την elegancia v30 και έχει αρκετά κολλήματα. Εκτός αυτών που έχω αναφέρει σε παλαιότερα ποστ, μετά από λίγη χρήση αργέι πολύ το ξεκλείδωμα της συσκευής, έχει τύχει αρκετές φορές στο μενού της κλήσης να μην ανταποκρίνεται η οθόνη παρά μόνο τα κουμπιά και αρκετά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takamana Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 πρεπει να πατησεις στο μικρο κενο μεταξυ επανω μπαρας και ρολογιου,να επιλεξεις κατασταση επεξεργασιας,και μετα να πατησεις παρατεταμενα πανω στο ρολοι ,να πατησεις "επομενο"και αφου σου βγαλει αυτο που ειχες,να πατησεις "τελος"κατω αριστερα στην μπαρα Δε μου εχει αλλαξει το ρολοι που ειναι μπροστα στην επφανεια με το καιρο...αλλα αυτο που ειναι διπλα απο το ηχειο και απο την ανδειξη της μπαταριας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Δε μου εχει αλλαξει το ρολοι που ειναι μπροστα στην επφανεια με το καιρο...αλλα αυτο που ειναι διπλα απο το ηχειο και απο την ανδειξη της μπαταριας.... Στο φάκελο OmegaFiles, υπάρχει ένα cab : Omega Title Bar_DateClock. Αυτό αν το περάσεις, βγάζει την ημερομηνία από την μπάρα και αφήνει μόνο το ψηφιακό ρολόι. Δεν κάνεις μια δοκιμή; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θα επιστρέψω στην 29 λόγω των κολλημάτων στην 30. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω στην 29 τα εικονίδια του καιρού της 30; Είναι πολύ ποιο όμορφα και διαφορετικά από τις προηγούμενες omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θα επιστρέψω στην 29 λόγω των κολλημάτων στην 30. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω στην 29 τα εικονίδια του καιρού της 30; Είναι πολύ ποιο όμορφα και διαφορετικά από τις προηγούμενες omega. Υπάρχουν σε cab και μπορείς να τα περάσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν στις τελευταίες εκδόσεις της Omega. Μπορείς να δοκιμάσεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723824&page=5 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μια ερώτηση.... μιας και εμένα οι τελευταίες εκδόσεις μου παρουσίασαν αρκετά κολλήματα.... μπορώ να περάσω android εξολλοκλήρου???στο hd2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μια ερώτηση.... μιας και εμένα οι τελευταίες εκδόσεις μου παρουσίασαν αρκετά κολλήματα.... μπορώ να περάσω android εξολλοκλήρου???στο hd2? Βεβαίως, κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts