Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη για πολλοστη φορα το ξεχναω, και συγνωμη για τη βλακωδη ερωτηση, αυτο που γυριζουν τα λεπτα στο ρολοι του sense λεγεται flop ή flap?

:p

λεγεται fap(A)αν ξαναρωτησεις:lol::lol::lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λεγεται fap(A)αν ξαναρωτησεις:lol::lol::lol::lol:

Ηλεκτρονικη; Δεν ξερεις που μενω! Ο,τι κι αν ειναι θα στην αποκρουσω αλα tae kwon do! :D

Πως λεγεται ομως; Ανελαβα να βοηθησω ενα φιλο που κολλαει το flop του στα λεπτα, αναμεσα σε 2 αριθμους και δειχνει κατι ακαταληπτο. θελει να το συνταξω σε mail στα αγγλικα.

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Έχω την εντύπωση Ειρήνη ότι ούτε flap λέγεται (flaps είναι οι επιφάνειες ελέγχου στα α/φ, πτερύγια καμπυλότητας ελληνιστί), ενώ flop είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, το κοίταξα κι εγώ στο λεξικό (δες το, έχει πλάκα)...

Flip είναι η σωστή λέξη που ψάχνεις. Και υπάρχει cab για την απενεργοποίησή του, στις stock ROM όμως, στις omega κολλάει το manilla.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Έχω την εντύπωση Ειρήνη ότι ούτε flap λέγεται (flaps είναι οι επιφάνειες ελέγχου στα α/φ, πτερύγια καμπυλότητας ελληνιστί), ενώ flop είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, το κοίταξα κι εγώ στο λεξικό (δες το, έχει πλάκα)...

Flip είναι η σωστή λέξη που ψάχνεις. Και υπάρχει cab για την απενεργοποίησή του, στις stock ROM όμως, στις omega κολλάει το manilla.

Νασο πραγματικα το post σου θα το κρατησω, καθοτι ειμαι ικανη να το ξαναρωτησω αυτο εν καιρω (εξ' ου και η λογικη αγανακτιση του dimikord). :wacko:

Αυτο παθαινει αυτος. Εχει την official και κολλαει αυτο το flip σε 2 νουμερα αναμεσα. Κανει reset, φτιαχνει, μεχρι τα επομενα 2-3 λεπτα που θα κολλησει παλι. Οχι ουσιωδες ως προβλημα, αλλα αντιαισθητικο. Οσες φορες φλασαρε το ιδιο γινεται.

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Να θυμίσω (για άλλη μια φορά) ότι στο παρόν thread συζητάμε αποκλειστικά για την Omega. Για εφαρμογές πάνω στα windows mobile, για το HD2 γενικότερα, αλλά για κάθε είδους συζήτηση έχουμε ξεχωριστά thread.

Ο Γιάννης (ioathe) έχει κάνει καταπληκτική δουλειά πάνω στο μαγείρεμα του HD2 και αυτό είναι καλό να μείνει έτσι στην ιστορία. Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε το thread καθαρό παρά να το κάνουμε chat & fun, δε νομίζω να το αξίζει και δε νομίζω να του αρέσει κάποιου να αρχίζουμε να σβήνουμε off-topic μηνύματα.

Ο Γιάννης μας τίμησε με τις rom του που μας έδωσε απλόχερα, τιμήστε και εσείς αναλόγως το θέμα του.

Modpic.gif

προχθες μου αλλαξε αυθαιρετα η ημερομηνια και η ωρα για τριτη φορα απο τοτε που εβαλα την omega.

μηπως πρεπει να βαλω αυτο το HD2-WinterTimeFix?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξυπνητηρι μου ξαναχτυπησε. Στις 5/8 προχτες γυρνουσα απο Κρητη, και αρχισε να χτυπαει μες στο αεροπλανο στις 7 παρα το απογευμα. Τωρα μολις, αρχισε παλι να χτυπα. Ειμαι 2.5 μερες μονο με elegancia, και με clean install. Θα με τρελανει αυτο το τηλεφωνο...

www.macspot.gr

• Administrators
προχθες μου αλλαξε αυθαιρετα η ημερομηνια και η ωρα για τριτη φορα απο τοτε που εβαλα την omega.

μηπως πρεπει να βαλω αυτο το HD2-WinterTimeFix?

Αυτό να υποθέσω ότι το έχεις τσεκάρει;

Modpic.gif

Αυτό να υποθέσω ότι το έχεις τσεκάρει;
δεν το ειχα κοιταξει,αλλα το ειδα τωρα και δεν ειναι τικαρισμενο:rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
δεν το ειχα κοιταξει,αλλα το ειδα τωρα και δεν ειναι τικαρισμενο:rolleyes:

Δοκίμασε το, παρακολούθησε το και πες μας.

Modpic.gif

Καλημερα! Σε elegancia εχει περασει κανεις τον resco explorer; Τρεχει ολοσωστα; Ευχαριστω! :)

Κατι ακομα.. Τα μονα backup που επαναφερω απο την παλια rom ειναι sms και επαφων μεσω sprite backup. Ενδεχεται εκει να υπολειπεται κατι απο την energy, και να μου ταραζει το ξυπνητηρι στην elegancia; :confused:

www.macspot.gr

• Administrators

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το resco explorer ανεξαρτήτως rom.

Όσον αφορά το δεύτερο, παρατήρησε τη λειτουργία χωρίς να επαναφέρεις το backup να δεις μήπως αλλάζει κάτι.

Modpic.gif

Δοκίμασε το, παρακολούθησε το και πες μας.
εννοεις να ενεργοποιησω την αλλαγη ωρας?ειναι απενεργοποιημενη απο τον γιαννη προφανως που μαγειρεψε την ρομ.παντως και σημερα που ξυπνησα,η ημερομηνια και η ωρα ειχαν αλλαξει παλι
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το resco explorer ανεξαρτήτως rom.

Όσον αφορά το δεύτερο, παρατήρησε τη λειτουργία χωρίς να επαναφέρεις το backup να δεις μήπως αλλάζει κάτι.

Θα το κανω Γιαννη αν και χωρις επαφες μισο τηλεφωνο θα ειναι. Ας υποθεσουμε οτι τα backup φταινε, μετα ο μονος τροπος να συγχρονισω τις επαφες μου κι οχι να τις ξαναγραψω, ειναι μεσω outlook? :) εβγαλα και τον resco και αναμενω..

EDIT: Εχω ενα ακομα προβληματακι. Σεταρα ενα λογαριασμο hotmail που εχω στο Leo, τον ονομασε hotmail pop, κι εβαλα να συγχρονιζει ανα 2 ωρες και να κατεβαζει τα mails. Δεν στελνει ομως mail. Μου ζητα να ελεγξω τη συνδεση στο internet ή τα στοιχεια μου μηπως ειναι εσφαλμενα. Καμια παραμετρος δεν ισχυει απο τις 2, και σα να μην εφτανε αυτο, δε στελνουν mails ουτε το ipod και το iphone. Κατεβαζουν ομως ολα κανονικα. Μολις διαγραφω το λογαριασμο απο το Leo, τοτε τα αλλα 2, λειτουργουν. Στο desktop, με το λογαριασμο στο Leo ενεργο, μου βγαζει μηνυμα: "φαινεται πως υπαρχει ενας διαφορετικος λογαριασμος απο αυτον που εχετε δημιουργησει." Τι εγινε; :wacko:

www.macspot.gr

• Administrators
Θα το κανω Γιαννη αν και χωρις επαφες μισο τηλεφωνο θα ειναι. Ας υποθεσουμε οτι τα backup φταινε, μετα ο μονος τροπος να συγχρονισω τις επαφες μου κι οχι να τις ξαναγραψω, ειναι μεσω outlook? :) εβγαλα και τον resco και αναμενω..

Για backup/restore επαφών, calendar κλπ συστήνω τη λύση του pim backup και μόνο. Αν και πλέον προτείνω το συγχρονισμό με gmail (οδηγίες στο πρώτο post) και έτσι είναι ασφαλείς οι επαφές σου χωρίς την ανάγκη για backup και συγχρονίζει με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά απλά και γρήγορα.

Modpic.gif

Για backup/restore επαφών, calendar κλπ συστήνω τη λύση του pim backup και μόνο. Αν και πλέον προτείνω το συγχρονισμό με gmail (οδηγίες στο πρώτο post) και έτσι είναι ασφαλείς οι επαφές σου χωρίς την ανάγκη για backup και συγχρονίζει με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά απλά και γρήγορα.

Ενταξει Γιαννη. Το εχω αφησει "γυμνο" προς στιγμην και απο αυριο θα συγχρονισω μεσω gmail. Με το δε email μου, ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη.

www.macspot.gr

Ενταξει Γιαννη. Το εχω αφησει "γυμνο" προς στιγμην και απο αυριο θα συγχρονισω μεσω gmail. Με το δε email μου, ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη.

Αν τα καταφέρεις να συγχρονίσεις με Gmail, πες μου και μένα, γιατί όλη μέρα σήμερα αυτό προσπαθώ να κάνω.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Αν τα καταφέρεις να συγχρονίσεις με Gmail, πες μου και μένα, γιατί όλη μέρα σήμερα αυτό προσπαθώ να κάνω.

Φυσικα Νικο. Αν τα καταφερω θα σου πω τον τροπο. Προς στιγμην το εχω αφησει χωρις τιποτα μεσα, αναμενοντας το ξυπνητηρι. Μεχρι στιγμης δεν εχει χτυπησει. (απο το πρωι)

EDIT: Χτυπησε παλι το ξυπνητηρι ξυπνωντας κι αλλον που κοιμοταν μαζι μου. Απο το να με δειρει κανεις για ενα ξυπνητηρι, παραιτουμαι των προσπαθειων. Τη βγαζω τη rom και μου αρεσε τοσο πολυ! :(

www.macspot.gr

Παιδιά, αν και αυτό που θα πω σίγουρα δεν σας βοηθάει, αλλά πριν από κανένα δίμηνο περίπου, που είχα βαλθεί να μεταφερθώ σε linux και να αφήσω τα "παράθυρα" (και άρα το outlook), είχα δοκιμάσει και καταφέρει να συγχρονίσω με gmail. Δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Φυσικα Νικο. Αν τα καταφερω θα σου πω τον τροπο. Προς στιγμην το εχω αφησει χωρις τιποτα μεσα, αναμενοντας το ξυπνητηρι. Μεχρι στιγμης δεν εχει χτυπησει. (απο το πρωι)

EDIT: Χτυπησε παλι το ξυπνητηρι ξυπνωντας κι αλλον που κοιμοταν μαζι μου. Απο το να με δειρει κανεις για ενα ξυπνητηρι, παραιτουμαι των προσπαθειων. Τη βγαζω τη rom και μου αρεσε τοσο πολυ! :(

Ειρήνη, για όλα τα πράγματα υπάρχει πάντα μία λύση.

Έχεις δοκιμάσει να ξανακατεβάσεις τη ρομ και να την κάνεις εγκατάσταση από την αρχή, αφού πρώτα φλασάρεις την official με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης;

Είμαι σίγουρος και το έχω διαπιστώσει και εγώ, ότι η NRG αφήνει κατάλοιπα στη συσκευή όταν βάζεις άλλη ρομ μετά από αυτή.

Παιδιά, αν και αυτό που θα πω σίγουρα δεν σας βοηθάει, αλλά πριν από κανένα δίμηνο περίπου, που είχα βαλθεί να μεταφερθώ σε linux και να αφήσω τα "παράθυρα" (και άρα το outlook), είχα δοκιμάσει και καταφέρει να συγχρονίσω με gmail. Δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Νάσο όταν συγχρόνισες με gmail, ήσουν με την Omega ή με την official;

Ειρήνη, για όλα τα πράγματα υπάρχει πάντα μία λύση.

Έχεις δοκιμάσει να ξανακατεβάσεις τη ρομ και να την κάνεις εγκατάσταση από την αρχή, αφού πρώτα φλασάρεις την official με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης;

Είμαι σίγουρος και το έχω διαπιστώσει και εγώ, ότι η NRG αφήνει κατάλοιπα στη συσκευή όταν βάζεις άλλη ρομ μετά από αυτή.

οχι Νικο ομολογω αυτο δεν το εκανα καθως η επισημη του κινητου μου ειναι γερμανικη και μαλιστα branded. Και θεωρησα βαβουρα να το ψαξω τοσο επισταμενα παροτι το σκεφτηκα. Ισως αν βρω χρονο να το δοκιμασω κι ετσι, γιατι πρωτα πρεπει να βρω τη rom που δεν ξερω καν ποια ειναι.

www.macspot.gr

Νάσο όταν συγχρόνισες με gmail, ήσουν με την Omega ή με την official;

Αυτό προσπαθούσα να θυμηθώ Νικόλα μετά που έστειλα το μήνυμα... Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος και φοβάμαι ότι πάλι είπα μια βλακεία που δεν είχε να προσφέρει τίποτα στη συζήτηση.

• Administrators
Ισως αν βρω χρονο να το δοκιμασω κι ετσι, γιατι πρωτα πρεπει να βρω τη rom που δεν ξερω καν ποια ειναι.

Δοκίμασε αυτή.

Modpic.gif

Κάνει κανείς, χρήστης Ωμέγα, συγχρονισμό επαφών μέσω gmail;

Κάνει κανείς, χρήστης Ωμέγα, συγχρονισμό επαφών μέσω gmail;

Nαι εγώ... :)

Be the change you wish to see in the world! 🧿