thrasman Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο facebook στην online λειτουργία του, έχει αποκατασταθεί. Όπως είχα υποθέσει, ήταν θέμα του ίδιου του facebook λόγω αναβάθμισης. Σε μένα παίζει κανονικά πια, χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Για το θέμα της αλλαγής ώρας, δεν μου έχει συμβεί. Συγχρονίζω το κινητό μου 3-5 φορές την ημέρα με Outlook, πάλι χωρίς να έχω αλλαγή ώρας ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Το μόνο που περιοδικά αλλά ακανόνιστα μου παρουσιάζει, είναι να κολλάει μετά το τέλος κάποιας κλήσης, όταν έχω ενεργοποιημένο το κλείδωμα του HTC Sence. Η οθόνη δείχνει μόνο την πάνω μπάρα, μαύρη την κυρίως οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Με ένα soft reset, ξανανιώνει και όλα καλά. Με μόνο αυτό το πρόβλημα, με 11.500 sms, 3 λογαριασμούς email και 24ώρη χρήση, μπορώ να πω ότι νιώθω ασφαλής με την Omega στο κινητό μου. Κρίμα που η τελευταία έκδοση που θα βάλω θα είναι η 30... Σου εύχομαι παρόμοια επιτυχία σε ότι και αν κάνεις Μάγειρα.:) Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Το μόνο που περιοδικά αλλά ακανόνιστα μου παρουσιάζει, είναι να κολλάει μετά το τέλος κάποιας κλήσης, όταν έχω ενεργοποιημένο το κλείδωμα του HTC Sence. Η οθόνη δείχνει μόνο την πάνω μπάρα, μαύρη την κυρίως οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Με ένα soft reset, ξανανιώνει και όλα καλά. Τώρα το απόγευμα μου το ξανάκανε. Κόλλησε μετά από μία κλήση. Αντί να βγάλω τη μπαταρία και να την ξαναβάλω, έκανα reset απ' το κόκκινο κουμπάκι. Επανήλθε με τη σωστή ώρα και ημερομηνία μετά την επανεκκίνηση. Μόλις τώρα, έφαγα φλασιά και για δοκιμή (χωρίς να έχει κολλήσει) απλά έβγαλα και έβαλα ξανά τη μπαταρία. Γύρισε 4 ώρες πίσω. Θα μπορούσε κάποιος από εσάς να δοκιμάσει να βγάλει-βάλει τη μπαταρία και να μου πει πώς συμπεριφέρεται το τηλέφωνο; Σας πρήζω, αλλά δεν μου είναι και ό,τι ευκολότερο το στήσιμο του τηλεφώνου στα μέτρα μου μετά από κάθε φλασάρισμα. Γι' αυτό θέλω να δω μήπως μπορέσω να το αποφύγω. Ευχαριστώ! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Τώρα το απόγευμα μου το ξανάκανε. Κόλλησε μετά από μία κλήση. Αντί να βγάλω τη μπαταρία και να την ξαναβάλω, έκανα reset απ' το κόκκινο κουμπάκι. Επανήλθε με τη σωστή ώρα και ημερομηνία μετά την επανεκκίνηση. Μόλις τώρα, έφαγα φλασιά και για δοκιμή (χωρίς να έχει κολλήσει) απλά έβγαλα και έβαλα ξανά τη μπαταρία. Γύρισε 4 ώρες πίσω. Θα μπορούσε κάποιος από εσάς να δοκιμάσει να βγάλει-βάλει τη μπαταρία και να μου πει πώς συμπεριφέρεται το τηλέφωνο; Σας πρήζω, αλλά δεν μου είναι και ό,τι ευκολότερο το στήσιμο του τηλεφώνου στα μέτρα μου μετά από κάθε φλασάρισμα. Γι' αυτό θέλω να δω μήπως μπορέσω να το αποφύγω. Ευχαριστώ! Σε οποιαδηποτε rom εχω βαλει μεχρι στιγμης, βγαζοντας και βαζοντας παλι την μπαταρια, ΠΟΤΕ δεν εχασε την ωρα. Το επανελαβα τωρα μολις, διαβαζοντας το post σου για επιβεβαιωση. Μηπως εχεις θεμα με αυτη τη μικρη μπαταριουλα, υπευθυνη για τη "μνημη" της συσκευης στις ρυθμισεις που θετει ο χρηστης; (βλακεια πεταξα; Tα pc εχουν σιγουρα, λογικα και τα συγχρονα κινητα... :O) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Ειρήνη, κατ' αρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το ξανάκανα τώρα, αφού μάλιστα έκλεισα τη συσκευή κανονικά, πριν αφαιρέσω τη μπαταρία. Πάλι χάλασε η ημερομηνία. Πήγε στις 19:34 σήμερα. Και τώρα πρόσεξα το εξής... Δείτε την ώρα της προηγούμενης δημοσίευσής μου... Το τηλέφωνο γυρνάει στην τελευταία φορά που είχε κάνει reboot, είτε με soft reset είτε με επανεκκίνηση... Έχω λοιπόν ένα HD2 με omega 30 XT με CHT, το οποίο κάθε φορά που του αφαιρώ τη μπαταρία, γυρίζει η ημερομηνία και η ώρα του στην τελευταία φορά που έκανε boot. Δεν το παρουσιάζει αν του κάνω soft-reset απ' τον διακόπτη. Ακούω τα πορίσματα των "γιατρών". Φταίει λέτε η rom, να ασχοληθώ; Ή απλά να προσέχω να μην του αφαιρώ ποτέ τη μπαταρία; Αλλά θα ήθελα να ξέρω γιατί το κάνει... Η ιδέα της Ειρήνης για εσωτερική μπαταριούλα παίζει; Πάντως σε όσα κινητά έχω "ψαχουλέψει" ως τώρα, δεν βρήκα τέτοια μπαταρία. edit: Δείτε τι βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=916526 Edited August 1, 2011 by nasos79 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ειρήνη, κατ' αρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το ξανάκανα τώρα, αφού μάλιστα έκλεισα τη συσκευή κανονικά, πριν αφαιρέσω τη μπαταρία. Πάλι χάλασε η ημερομηνία. Πήγε στις 19:34 σήμερα. Και τώρα πρόσεξα το εξής... Δείτε την ώρα της προηγούμενης δημοσίευσής μου... Το τηλέφωνο γυρνάει στην τελευταία φορά που είχε κάνει reboot, είτε με soft reset είτε με επανεκκίνηση... Έχω λοιπόν ένα HD2 με omega 30 XT με CHT, το οποίο κάθε φορά που του αφαιρώ τη μπαταρία, γυρίζει η ημερομηνία και η ώρα του στην τελευταία φορά που έκανε boot. Δεν το παρουσιάζει αν του κάνω soft-reset απ' τον διακόπτη. Ακούω τα πορίσματα των "γιατρών". Φταίει λέτε η rom, να ασχοληθώ; Ή απλά να προσέχω να μην του αφαιρώ ποτέ τη μπαταρία; Αλλά θα ήθελα να ξέρω γιατί το κάνει... Η ιδέα της Ειρήνης για εσωτερική μπαταριούλα παίζει; Πάντως σε όσα κινητά έχω "ψαχουλέψει" ως τώρα, δεν βρήκα τέτοια μπαταρία. edit: Δείτε τι βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=916526 Το αποσπασμα που παραθετεις Νασο κανει λογο για καποια internal battery, που μαλλον επιβεβαιωνει την υποψια μου στο προβλημα σου. Μηπως εκει να επικεντρωθεις φιλε μου κι οχι στη rom? Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το αποσπασμα που παραθετεις Νασο κανει λογο για καποια internal battery, που μαλλον επιβεβαιωνει την υποψια μου στο προβλημα σου. Μηπως εκει να επικεντρωθεις φιλε μου κι οχι στη rom? Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Ειρήνη, με το δικό σου πρόβλημα τι έγινε; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παρακάτω γράφει ότι δεν έχει μπαταρία το HD2, αλλά έναν προ-προγραμματισμένο κρύσταλλο (κάτι τέτοιο θυμάμαι, δεν το ξαναδιαβάζω τώρα) ο οποίος δεν αντικαθίσταται, οπότε εάν έχει πρόβλημα, πας για μητρική. Και δεν σκοπεύω να αλλάξω μητρική. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πρόβλημα της ROM, οπότε απλά θα αποφεύγω να βγάζω τη μπαταρία του. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παρακάτω γράφει ότι δεν έχει μπαταρία το HD2, αλλά έναν προ-προγραμματισμένο κρύσταλλο (κάτι τέτοιο θυμάμαι, δεν το ξαναδιαβάζω τώρα) ο οποίος δεν αντικαθίσταται, οπότε εάν έχει πρόβλημα, πας για μητρική. Και δεν σκοπεύω να αλλάξω μητρική. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πρόβλημα της ROM, οπότε απλά θα αποφεύγω να βγάζω τη μπαταρία του. Τη μπαταρία τη βγάζεις και τη ξαναβάζεις αμέσως ή περνάει κάποια ώρα που μένει η συσκευή χωρίς τη μπαταρία; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ειρήνη, με το δικό σου πρόβλημα τι έγινε; Αλληξα rom Νικολα και το παρακολουθω. Εδω και 4 μερες σιωπα. Πραγμα που μ ευχαριστει γιατι αποδεικνυει οτι δεν ειναι θεμα της συσκευης. Παραυτα, εξακολουθω να το εχω σε καραντινα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Τη μπαταρία τη βγάζεις και τη ξαναβάζεις αμέσως ή περνάει κάποια ώρα που μένει η συσκευή χωρίς τη μπαταρία; Αμέσως Νικόλα. Το έκανα αντί για soft reset, όταν βρισκόμουν κάπου έξω που δεν είχα μαζί μου αντικείμενο κατάλληλο για το πάτημα του κουμπιού (πού είναι οι παλιές καλές γραφίδες;;; ) Μόλις το επιβεβαίωσα πάντως. Έβγαλα τη μπαταρία, την έβαλα ξανά και γύρισε πίσω στο χτες, ώρα 20:19, την ώρα δηλαδή που έκανα το ποστ για την τελευταία (ως την επόμενη) ρύθμιση της ώρας μετά από βάλε-βγάλε της μπαταρίας. Πλάκα έχει αυτό πάντως... Ωστόσο, αν ήταν όντως πρόβλημα της εσωτερικής "μπαταρίας" (του chip αυτού τέλος πάντων), η ώρα θα γύριζε πίσω στην ώρα της ROM, όπως άλλωστε επισημαίνουν και στο xda. Άρα κάτι άλλο παίζει... Αλληξα rom Νικολα και το παρακολουθω. Εδω και 4 μερες σιωπα. Πραγμα που μ ευχαριστει γιατι αποδεικνυει οτι δεν ειναι θεμα της συσκευης. Παραυτα, εξακολουθω να το εχω σε καραντινα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Σας ευλογεί η Μοίρα με κινητά με προσωπικότητα και εσείς θέλετε να τους την ισοπεδώσετε... Τι να πω πια, τι να πω; :lol: Edited August 2, 2011 by nasos79 Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αμέσως Νικόλα. Το έκανα αντί για soft reset, όταν βρισκόμουν κάπου έξω που δεν είχα μαζί μου αντικείμενο κατάλληλο για το πάτημα του κουμπιού (πού είναι οι παλιές καλές γραφίδες;;; ) Μόλις το επιβεβαίωσα πάντως. Έβγαλα τη μπαταρία, την έβαλα ξανά και γύρισε πίσω στο χτες, ώρα 20:19, την ώρα δηλαδή που έκανα το ποστ για την τελευταία (ως την επόμενη) ρύθμιση της ώρας μετά από βάλε-βγάλε της μπαταρίας. Πλάκα έχει αυτό πάντως... Ωστόσο, αν ήταν όντως πρόβλημα της εσωτερικής "μπαταρίας" (του chip αυτού τέλος πάντων), η ώρα θα γύριζε πίσω στην ώρα της ROM, όπως άλλωστε επισημαίνουν και στο xda. Άρα κάτι άλλο παίζει... Σας ευλογεί η Μοίρα με κινητά με προσωπικότητα και εσείς θέλετε να τους την ισοπεδώσετε... Τι να πω πια, τι να πω; :lol: Το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τη stock rom με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης, να δοκιμάσεις να βγάλεις τη μπαταρία για να δεις αν αλλάζει πάλι η ώρα και αν κάνει τα ίδια να επισκευτείς το σέρβις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Σας ευλογεί η Μοίρα με κινητά με προσωπικότητα και εσείς θέλετε να τους την ισοπεδώσετε... Τι να πω πια, τι να πω; :lol: Ναι σιγουρα αυτο ειναι κατι παραπανω απο ευλογια.. Ειδικα οταν κοντεψα να φαω ξυλο στην προπονηση (την 3η φορα που χτυπησε), κι οχι μεσα στα πλαισια του αθληματος... Τωρα παντως ειναι ησυχο, αλλα δεν το παιρνω στο tae kwon do για καλο και για κακο. :wacko: Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τη stock rom με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης, να δοκιμάσεις να βγάλεις τη μπαταρία για να δεις αν αλλάζει πάλι η ώρα και αν κάνει τα ίδια να επισκευτείς το σέρβις. Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι αυτό είναι το πιο σωστό... Αλλά ποιος κάθεται να το κάνει; Χαχαχα! Δεν έχω περιθώριο να το αφήσω στο service, σε 15 μέρες φεύγω. Αλλά θα το δοκιμάσω το Σ/Κ μάλλον (ή αν βρω χρόνο μεσοβδόμαδα) για να δω, έτσι από περιέργεια. Ναι σιγουρα αυτο ειναι κατι παραπανω απο ευλογια.. Ειδικα οταν κοντεψα να φαω ξυλο στην προπονηση (την 3η φορα που χτυπησε), κι οχι μεσα στα πλαισια του αθληματος... Τωρα παντως ειναι ησυχο, αλλα δεν το παιρνω στο tae kwon do για καλο και για κακο. :wacko: Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Ξύλο το ένα, ξύλο και το άλλο, σιγά τη διαφορά, δεν αξίζει το leo σου μια παραπάνω θυσία; :lol: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι αυτό είναι το πιο σωστό... Αλλά ποιος κάθεται να το κάνει; Χαχαχα! Δεν έχω περιθώριο να το αφήσω στο service, σε 15 μέρες φεύγω. Αλλά θα το δοκιμάσω το Σ/Κ μάλλον (ή αν βρω χρόνο μεσοβδόμαδα) για να δω, έτσι από περιέργεια. Ξύλο το ένα, ξύλο και το άλλο, σιγά τη διαφορά, δεν αξίζει το leo σου μια παραπάνω θυσία; :lol: Εσυ θα κατσεις να το κανεις να σιγουρευτεις τι τρεχει! "δεν αξιζει το leo σου μια παραπανω θυσια;" :p Στρωσου λοιπον! Εγω παλι, ξυλο στα πλαισια της ευγενους αμιλλας, να φαω... (τρωω καθε μερα αρχαρια γαρ) Αλλα να φαω και γιατι χτυπαει το ξυπνητηρι μου κι εμποδιζει την πνευματικοτητα στο αθλημα, αδικια.. :p Λοιπον περα απο την πλακα τωρα, αν χασει ξανα την ωρα, το πας για μητρικη απο ενα μικρο ψαξιμο που εκανα. :( Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο facebook στην online λειτουργία του, έχει αποκατασταθεί. Όπως είχα υποθέσει, ήταν θέμα του ίδιου του facebook λόγω αναβάθμισης. Σε μένα παίζει κανονικά πια, χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Για το θέμα της αλλαγής ώρας, δεν μου έχει συμβεί. Συγχρονίζω το κινητό μου 3-5 φορές την ημέρα με Outlook, πάλι χωρίς να έχω αλλαγή ώρας ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Το μόνο που περιοδικά αλλά ακανόνιστα μου παρουσιάζει, είναι να κολλάει μετά το τέλος κάποιας κλήσης, όταν έχω ενεργοποιημένο το κλείδωμα του HTC Sence. Η οθόνη δείχνει μόνο την πάνω μπάρα, μαύρη την κυρίως οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Με ένα soft reset, ξανανιώνει και όλα καλά. Με μόνο αυτό το πρόβλημα, με 11.500 sms, 3 λογαριασμούς email και 24ώρη χρήση, μπορώ να πω ότι νιώθω ασφαλής με την Omega στο κινητό μου. Κρίμα που η τελευταία έκδοση που θα βάλω θα είναι η 30... Σου εύχομαι παρόμοια επιτυχία σε ότι και αν κάνεις Μάγειρα.:) Σ ευχαριστώ πολύ :) Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος αλλαγής version, η v30 μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιάσει κανενα πρόβλημα, εκτος απο το προβλημα με το ξυπνητήρι που κανει στην Ειρήνη το οποιο δεν εχει ακομα αποδειχτεί οτι ειναι απο την ρομ :) Την συσκευή μου την έχει αγοράσει συνάδελφος και αν χρειαστεί να βγάλω νέα έκδοση μπορώ να το κάνω. Παρακάτω γράφει ότι δεν έχει μπαταρία το HD2, αλλά έναν προ-προγραμματισμένο κρύσταλλο (κάτι τέτοιο θυμάμαι, δεν το ξαναδιαβάζω τώρα) ο οποίος δεν αντικαθίσταται, οπότε εάν έχει πρόβλημα, πας για μητρική. Και δεν σκοπεύω να αλλάξω μητρική. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πρόβλημα της ROM, οπότε απλά θα αποφεύγω να βγάζω τη μπαταρία του. Νασο και εγω σου προτεινω να δοκιμάσεις με μαμα ρομ αν στο κανει το προβλημα και αν στο κανει να το πας για επισκευη πριν λήξει η εγγυηση σου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Με έχετε αγχώσει παιδιά!!! Πόσα χρόνια έχει εγγύηση; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Με έχετε αγχώσει παιδιά!!! Πόσα χρόνια έχει εγγύηση; Δύο χρονάκια. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Και δεν μου λέτε ακόμα κάτι, θεωρητικά η εγγύηση ισχύει και εκτός Ελλάδας, έτσι; Αγορασμένο από Ελλάδα δηλαδή, αν το πάω σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και το αφήσω, θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Και δεν μου λέτε ακόμα κάτι, θεωρητικά η εγγύηση ισχύει και εκτός Ελλάδας, έτσι; Αγορασμένο από Ελλάδα δηλαδή, αν το πάω σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και το αφήσω, θα έχω πρόβλημα; Θεωρητικά... όχι. Φρόντισε φυσικά να είναι η συσκευή σου σε stock κατάσταση και να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Και δεν μου λέτε ακόμα κάτι, θεωρητικά η εγγύηση ισχύει και εκτός Ελλάδας, έτσι; Αγορασμένο από Ελλάδα δηλαδή, αν το πάω σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και το αφήσω, θα έχω πρόβλημα; Οπως εχω ξαναπει, σε mail της η HTC μου γνωστοποιησε πως υποκειται καθαρα στην εκαστοτε αντιπροσωπεια εαν θα δεχτει τη συσκευη σου ή οχι σε περιπτωση που δεν ειναι αγορασμενη απο τη χωρα αυτη. Η ACE HELLAS για παραδειγμα, δεν τη δεχεται στην πλειοψηφια των περιπτωσεων. Τηλεφωνικα τους ρωτησα αν δεχονται branded στην T-Mobile Γερμανιας συσκευη με προβληματικο led, κι ελαβα την απαντηση, "σε αυτη την περιπτωση, να το πατε στο καταστημα που το αγορασατε ωστε να αποσταλει στην αντιστοιχη αντιπροσωπεια". Δεν ξερω βεβαια αν η διακριση αυτη γινεται μονο στις branded. Εχω το mail της HTC αν θες να στο επισυναψω σ ενα πμ. Για την ακριβεια μηπως ενδιαφερει κι αλλους ειναι αυτο: Dear Irene K, Thank you for contacting HTC. With regards to your enquiry, Reference to the provided serial number, Kindly be informed that country of origin of the device is Germany, preintalled language is the German language and that the device is branded to T-Mobile. [b]Kindly note that only phones that are being sold in Greece official should have warranty at the repair centre of Greece. However, Depending on the fault of the unit the repair centre will determine whether it'll be warranty repairs or not.[/b] If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx , Thank you so much for using HTC products. Respect & Regards, HTC Team http://www.htc.com Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Edited August 2, 2011 by athanaso77 Μπήκαν quotes Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Αυτό που αναφέρεις Ειρήνη είναι ιδιαιτερότητα των branded συσκευών και μόνο και ισχύει παντού. Στο εξωτερικό (ευρωπαϊκή αγορά) τα πράγματα είναι πιο απλά, όλες τις unbranded συσκευές τις δέχονται κανονικά (με τις προϋποθέσεις που αναφέρω παραπάνω). ΥΓ. Ειρήνη τροποποίησα στο post σου για να είναι περισσότερο ευανάγνωστο. Αν έχεις αντίρρηση μου λες. Edited August 2, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ευχαριστώ που ασχολείστε με το θέμα μου. Αλλά για να μην σας ταλαιπωρώ άδικα, θα κοιτάξω να το γυρίσω σε stock κατάσταση, να δω πώς συμπεριφέρεται και μετά θα σας ξαναπώ αν υπάρχει λόγος να το ψάχνετε, για να μη χάνετε άδικα το χρόνο σας. Σκέφτηκα προς στιγμήν να πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, αλλά δεν μπορώ να τους πω ότι μου το παρουσιάζει με μαγειρεμένη ROM, δεν θα μου απαντήσουν καν. Οπότε πάμε για πλήρη επαναφορά και βλέπουμε... Σνιφ... Τόσος χρόνος χαμένος!!! :( Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Απορώ πως δεν έχεις επαναφέρει ήδη τη συσκευή σε stock κατάσταση για να δούμε τι φταίει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ευχαριστώ που ασχολείστε με το θέμα μου. Αλλά για να μην σας ταλαιπωρώ άδικα, θα κοιτάξω να το γυρίσω σε stock κατάσταση, να δω πώς συμπεριφέρεται και μετά θα σας ξαναπώ αν υπάρχει λόγος να το ψάχνετε, για να μη χάνετε άδικα το χρόνο σας. Σκέφτηκα προς στιγμήν να πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, αλλά δεν μπορώ να τους πω ότι μου το παρουσιάζει με μαγειρεμένη ROM, δεν θα μου απαντήσουν καν. Οπότε πάμε για πλήρη επαναφορά και βλέπουμε... Σνιφ... Τόσος χρόνος χαμένος!!! :( Μην τους πεις ότι έχεις μαγειρεμένη rom. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Μην τους πεις ότι έχεις μαγειρεμένη rom. Κοίτα να δεις, αν τους πάρω και τους λέω παραμύθια, δεν θα μου απαντήσουν αξιόπιστα. Μπορεί με stock ROM, radio και SPL να μην το κάνει. Άσε να το γυρίσω στα κανονικά του και θα τους πάρω τότε αν το συνεχίζει. Διαφορετικά ό,τι και αν μου πουν, δεν θα έχει αξία για το πρόβλημά μου. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts