Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δουλέψει πες μας και μας να το βάλουμε.
νικο δεν κανει για τη δουλεια που το θελουμε:)

το εβαλα τωρα και ανοιγει απλα την καμερα ,η οποια εφαρμογη θελουμε με το πατημα hardware key.

εμεις δεν θελουμε αυτο,αλλα να βγαζει φωτογραφια πατωντας ενα πληκτρο:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δουλέψει πες μας και μας να το βάλουμε.

Υπαρχει και η κλασσικη λυση της χρονοκαθυστερησης στα 2" Νικο.. Προγραμματα που επεμβαινουν τοσο στο λειτουργικο επηρεαζοντας hardware keys οχι απλα για μια ενεργεια, αλλα για το αποτελεσμα της ενεργειας αυτης, μαλλον προς αποφυγη ειναι κατ' εμενα. ;)

Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Eυχαριστω για την βοηθεια ioathe .

τωρα θελω αλλη μια χαρη τελευταια(για σημερα :) )

αφου το ρυθμισα να μου ανοιγει το igo ας πουμε πως γινεται να απενεργοποιησω ολες τις αλλες επιλογες?

δηλαδη θελω με το που παταω πλεον το gps launcher να μου τρεχει το igo8 χωρις να με ρωταει αν θελω να απενεργοποιησει το sense και χωρις να μπαινει καν στο menu...

γινεται λογικα ετσι δεν ειναι? αν ναι ειναι ευκολο να μου πεις το πως???!

Δυστυχώς δεν γίνετε :(

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Φίλοι του Forum καλημέρα . Προχθές πέρασα στο κινητό μου την ακόλουθη Rom Omega_v28.29022_WWE_XT_with_CHT_v2.0 . πριν είχα την V23 αλλά λόγω προβλημάτων αναγκάστηκα να προχωρήσω στην αντικατάσταση της. Έκανα Task 29 σύμφωνα με τις οδηγίες έβαλα την νεά Rom και όλα καλά. Το τηλέφωνο συγχρονίστηκε με τον υπολογιστή και όλα τέλεια! Εχθές το βράδυ προσπάθησα να ξανασυγχρονίσω το HD2 με τον υπολογιστή και τίποτα ! Το Computer δεν βλέπει το κινητό δεν ανοίγει το Activesync και ούτε σαν εξωτερικό σκληρό το βλέπει. Απλά φορτίζει μόνο. Προσπαθώ να θυμηθώ στο ενδιάμεσο διάστημα τι έκανα με το κινητό και το μόνο που θυμάμαι έιναι ένα κόλλημα όταν προσπάθησα να σώσω το layout (SAVEMY DAY) στο CHTSscheduler.Εκεί έκανα soft reset και το τηλέφωνο επανήρθε κανονικά. Το απόγευμα όμως που προσπάθησα να το συνδέσω με το Computer είχα το πρόβλημα που προανέφερα. Το θέμα είναι ότι με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να του περάσω ξανά την Rom από την αρχή. Υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να φανταστεί τη πιθανώς έχει συμβεί και εάν τελικά το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται κάποια λύση για να το περάσω ξανά την νέα Rom.

Ευχαριστώ !

Φίλοι του Forum καλημέρα . Προχθές πέρασα στο κινητό μου την ακόλουθη Rom Omega_v28.29022_WWE_XT_with_CHT_v2.0 . πριν είχα την V23 αλλά λόγω προβλημάτων αναγκάστηκα να προχωρήσω στην αντικατάσταση της. Έκανα Task 29 σύμφωνα με τις οδηγίες έβαλα την νεά Rom και όλα καλά. Το τηλέφωνο συγχρονίστηκε με τον υπολογιστή και όλα τέλεια! Εχθές το βράδυ προσπάθησα να ξανασυγχρονίσω το HD2 με τον υπολογιστή και τίποτα ! Το Computer δεν βλέπει το κινητό δεν ανοίγει το Activesync και ούτε σαν εξωτερικό σκληρό το βλέπει. Απλά φορτίζει μόνο. Προσπαθώ να θυμηθώ στο ενδιάμεσο διάστημα τι έκανα με το κινητό και το μόνο που θυμάμαι έιναι ένα κόλλημα όταν προσπάθησα να σώσω το layout (SAVEMY DAY) στο CHTSscheduler.Εκεί έκανα soft reset και το τηλέφωνο επανήρθε κανονικά. Το απόγευμα όμως που προσπάθησα να το συνδέσω με το Computer είχα το πρόβλημα που προανέφερα. Το θέμα είναι ότι με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να του περάσω ξανά την Rom από την αρχή. Υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να φανταστεί τη πιθανώς έχει συμβεί και εάν τελικά το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται κάποια λύση για να το περάσω ξανά την νέα Rom.

Ευχαριστώ !

Καλήμερα,

καλο θα ηταν να δεις για αρχη αν το προβλημα ειναι του pc,

δοκιμασε σε αλλη USB θυρα και αν εχεις την δυνατοτητα σε αλλο pc

και ενημέρωσε μας.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δοκίμασα και σε άλλη USB αλλά και σε άλλο PC. το πρόβλημα πρέπει να είναι του κινητού ...

Θα σου πρότεινα να πάρεις backup όλη την συσκευή και μετά να φλασσαρεις απο την sd κάρτα και να δοκιμάσεις αν είναι οκ.

(ειναι περίπου 20 λεπτά ο πιο πάνω έλεγχος).

Thanks ! Θα πάρω ένα back up με το Spb Back up και το απόγευμα θα δοκιμάσω την λύση που προτείνεις .

Φιλικά !

Thanks ! Θα πάρω ένα back up με το Spb Back up και το απόγευμα θα δοκιμάσω την λύση που προτείνεις .

Φιλικά !

Ωραία Ανδρέα,

δοκίμασε το και ενημέρωσε μας :)

Καλημέρα !

Τελικά πήρα το Back Up αλλά πριν προχωρήσω σε flash νεας Rom είπα να προσπαθήσω να το συνδέσω και σε ένα Netbook με windows 7 και ως εκ θαύματος το Netbook είδε το κινητό και άνοιξε και το windows Mobile center. Όταν δοκίμασα να το συνδέσω και στο PC με Windows XP το τηλέφωνο επικοινώνησε με το PC αλλά δεν έκανε συγχρονισμό.Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι το Enable faster data synchronization ήταν χωρίς τσεκάρισμα και αφού το τσέκαρα στην επόμενη σύνδεση λειτούργησε και το activesynch. Ευχαριστώ για την άμεση παροχή βοήθειας. Παρεπιπτώντως η νεά Rom είναι άψογη εώς τώρα τουλάχιστον.

Φιλικά !

Το πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

Omega GPS Launcher v1.0.cab

δεν μπορεις να το βρεις γιατι το εχει μονο η v29.

Το χρησιμοποιώ συνεχεία και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.

Έδωσα μάλλον λάθος cab στο προηγούμενο post μου,

κατεβάστε αυτό που είναι φρέσκο φτιαγμένο:

Omega GPS Launcher v1.0

Καλημέρα !

Τελικά πήρα το Back Up αλλά πριν προχωρήσω σε flash νεας Rom είπα να προσπαθήσω να το συνδέσω και σε ένα Netbook με windows 7 και ως εκ θαύματος το Netbook είδε το κινητό και άνοιξε και το windows Mobile center. Όταν δοκίμασα να το συνδέσω και στο PC με Windows XP το τηλέφωνο επικοινώνησε με το PC αλλά δεν έκανε συγχρονισμό.Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι το Enable faster data synchronization ήταν χωρίς τσεκάρισμα και αφού το τσέκαρα στην επόμενη σύνδεση λειτούργησε και το activesynch. Ευχαριστώ για την άμεση παροχή βοήθειας. Παρεπιπτώντως η νεά Rom είναι άψογη εώς τώρα τουλάχιστον.

Φιλικά !

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

χαίρομε που σου αρέσει η δουλειά μου :)

ευχαριστω πολυ!

Παρακαλώ :)

το δοκίμασες, δουλεύει οκ???

Παρακαλώ :)

το δοκίμασες, δουλεύει οκ???

μεχρι στιγμης ναι ολα καλα!

το εχω δοκιμασει 5-6 φορες απροβλιματιστα!

edit: ioathe...με αυτο το προγραματακι πρεπει να αλλαζουμε χειροκινητα χαρτη ετσι?

δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε script γιατι στην ουσια δεν μπορουμε να το ρυθμισουμε...

ετσι δεν ειναι?

Edited by takisxx

Αφού έλαβα πίσω το κινητό μου από το service είπα να δοκιμάσω την v29. Πράγματι πολύ καλή οπτικά αν και πρώτη φορά μου εμφανίστηκε πρόβλημα με το TTS στο Igo που με τις προηγούμενες omega δεν είχα... (Είδα την λύση με το gpslancher...)

Σήμερα το πρωί όμως μου έκανε το εξής: Ενεργοποιήθηκε το ξυπνητήρι αν και δεν θυμάμαι να το είχα βάλει εγώ! και άργησα να καταλάβω ότι ήταν το ξυπνητήρι από το κινητό. Έτσι όταν πήγα να το κλείσω είχε μπει standby. Πατώντας το κουμπί με έβγαλε κλασικά στην οθονη κλειδώματος. Ξεκλειδώνοντας το κινητό "κόλλησε". Πιο συγκεκριμένα δεν με άφηνε να μπω στο μενού έναρξη ούτε να κάνω κάτι... Έσβηνε η οθόνη και έμπαινε σε standby. Πατώντας το κουμπί με έβαζε κατευθείαν στην αρχική οθόνη του sense και όχι στην οθόνη κλειδώματος. Λειτουργούσε το sense αλλά τίποτα άλλο και σε λίγα δευτερόλεπτα έσβηνε η οθόνη (standby) και πάλι τα ίδια. Έστρωσε μόνο με Sof reset... Τυχαίο? Ελπίζω!!!

Και μια ερώτηση: Πώς αλλάζει η γραμματοσειρά? (για να διορθώσω το "y")

Edited by harris78

edit: ioathe...με αυτο το προγραματακι πρεπει να αλλαζουμε χειροκινητα χαρτη ετσι?

δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε script γιατι στην ουσια δεν μπορουμε να το ρυθμισουμε...

ετσι δεν ειναι?

Ναι, έτσι είναι.

Αφού έλαβα πίσω το κινητό μου από το service είπα να δοκιμάσω την v29. Πράγματι πολύ καλή οπτικά αν και πρώτη φορά μου εμφανίστηκε πρόβλημα με το TTS στο Igo που με τις προηγούμενες omega δεν είχα... (Είδα την λύση με το gpslancher...)

Σήμερα το πρωί όμως μου έκανε το εξής: Ενεργοποιήθηκε το ξυπνητήρι αν και δεν θυμάμαι να το είχα βάλει εγώ! και άργησα να καταλάβω ότι ήταν το ξυπνητήρι από το κινητό. Έτσι όταν πήγα να το κλείσω είχε μπει standby. Πατώντας το κουμπί με έβγαλε κλασικά στην οθονη κλειδώματος. Ξεκλειδώνοντας το κινητό "κόλλησε". Πιο συγκεκριμένα δεν με άφηνε να μπω στο μενού έναρξη ούτε να κάνω κάτι... Έσβηνε η οθόνη και έμπαινε σε standby. Πατώντας το κουμπί με έβαζε κατευθείαν στην αρχική οθόνη του sense και όχι στην οθόνη κλειδώματος. Λειτουργούσε το sense αλλά τίποτα άλλο και σε λίγα δευτερόλεπτα έσβηνε η οθόνη (standby) και πάλι τα ίδια. Έστρωσε μόνο με Sof reset... Τυχαίο? Ελπίζω!!!

Και μια ερώτηση: Πώς αλλάζει η γραμματοσειρά? (για να διορθώσω το "y")

Η ρομ ειναι πολυ φορτωμένη απο γραφικα και εχει μεγάλο memory load,

προτεινω να απενεργοποιήσεις οσα manila tabs σεν χρησιμοποιείς.

Το προβλημα με το ξυπνητήρι δεν το εχει κανει ποτε σε μενα και δεν μπορω να σε βοηθησω,

αν στο κανει παλι ενημερωσε με.

Πρεπει να βρεις την original γραμματοσειρά και να την βαλεις μεσα στον windοws, νομιζω στον φακελο γραμματοσειρές.

αυτο με το standby το εχω παθει αρκετες φορες και εγω και επανερχετε οπως ειπε ο φιλος πιο πανω μονο με reset...

Παιδιά έχω τη Omega XT v27 και ψάχνω το πρόγραμμα αναγνώρισης μουσικής music ID και δε το βλέπω, προφανώς δεν υπάρχει.Μπορώ να το κάνω εγκατάσταση η υπάρχει ασυμβατόττητα?
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Παιδιά έχω τη Omega XT v27 και ψάχνω το πρόγραμμα αναγνώρισης μουσικής music ID και δε το βλέπω, προφανώς δεν υπάρχει.Μπορώ να το κάνω εγκατάσταση η υπάρχει ασυμβατόττητα?

Μπορείς ναι.

Modpic.gif

αυτο με το standby το εχω παθει αρκετες φορες και εγω και επανερχετε οπως ειπε ο φιλος πιο πανω μονο με reset...

Δοκίμασε αυτό που έγραψα πιο πάνω,

απενεργοποίησε ολα τα manila tab που δεν χρησιμοποιείς για να ελευθερώσεις μνήμη.

Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο; :rolleyes:

Έχω βάλει κι εγώ την 29, πριν είχα την 28. Όλα υπέροχα, αλλά κολλάει πολύ συχνά. Κολλάει π.χ. όταν δεν απαντήσω σε κλήση αλλά πατήσω τη σίγαση, κολλάει μετά από εξερχόμενη κλήση κ.α. Όχι όμως πάντα μετά από αυτές τις ενέργειες, είναι εντελώς τυχαία η εμφάνιση των προβλημάτων. Σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλεί κάτι που λύνεται με μια επανεκκίνηση και δεν πρόκειται να αλλάξω ROM γι' αυτό, απλά αναρωτιέμαι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να περιοριστεί αυτή η συμπεριφορά.

Επίσης, για να μην ψάχνω όλο το thread, μπορεί κάποιος να πει με λίγα λόγια ποιο είναι αυτό το πρόβλημα με το "y" που αναφέρεται παραπάνω, γιατί δεν το έχω παρατηρήσει... Το έχουμε όλοι;

Ευχαριστώ πολύ.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο; :rolleyes:

Έχω βάλει κι εγώ την 29, πριν είχα την 28. Όλα υπέροχα, αλλά κολλάει πολύ συχνά. Κολλάει π.χ. όταν δεν απαντήσω σε κλήση αλλά πατήσω τη σίγαση, κολλάει μετά από εξερχόμενη κλήση κ.α. Όχι όμως πάντα μετά από αυτές τις ενέργειες, είναι εντελώς τυχαία η εμφάνιση των προβλημάτων. Σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλεί κάτι που λύνεται με μια επανεκκίνηση και δεν πρόκειται να αλλάξω ROM γι' αυτό, απλά αναρωτιέμαι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να περιοριστεί αυτή η συμπεριφορά.

Επίσης, για να μην ψάχνω όλο το thread, μπορεί κάποιος να πει με λίγα λόγια ποιο είναι αυτό το πρόβλημα με το "y" που αναφέρεται παραπάνω, γιατί δεν το έχω παρατηρήσει... Το έχουμε όλοι;

Ευχαριστώ πολύ.

Αν έχεις την v29 Elegancia απενεργοποίησε όσα manila tab δεν χρησιμοποιείς!!!

Έτσι ελευθερώνεις μνήμη και λογικά δεν θα έχεις κολλήματα.

Με μια επανεκκίνηση το memory load πέφτει σε 38%.

Το "y" που αναφέρεται παραπάνω δεν είναι πρόβλημα άπλα ετσι είναι η γραμματοσειρά της Elegancia.

Σε οποίον δεν αρεσει μπορει να αλλάξει γραμματοσειρά με άλλη της αρέσκειας του.

Αν έχεις την v29 Elegancia απενεργοποίησε όσα manila tab δεν χρησιμοποιείς!!!

Έτσι ελευθερώνεις μνήμη και λογικά δεν θα έχεις κολλήματα.

Με μια επανεκκίνηση το memory load πέφτει σε 38%.

Το "y" που αναφέρεται παραπάνω δεν είναι πρόβλημα άπλα ετσι είναι η γραμματοσειρά της Elegancia.

Σε οποίον δεν αρεσει μπορει να αλλάξει γραμματοσειρά με άλλη της αρέσκειας του.

Κατ' αρχήν το σημαντικότερο πρόβλημα είναι στο κεφάλι μου, επειδή είμαι χαζός...

Έχω την v28 με το cookies home tab και πριν είχα την 27, την ίδια έκδοση. 29 δεν έχω δοκιμάσει.

Χίλια συγγνώμη που σου σπαταλάω το χρόνο άδικα...

Για την v28 έχουμε κάποια πρόταση; :O

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Χίλια συγγνώμη που σου σπαταλάω το χρόνο άδικα...

Για την v28 έχουμε κάποια πρόταση; :O

:lol::lol:

Η πρόταση που σου έχω είναι να περιμένεις λίγες μέρες για να βάλεις την νέα έκδοση την v30

:lol::lol:

Η πρόταση που σου έχω είναι να περιμένεις λίγες μέρες για να βάλεις την νέα έκδοση την v30

... η οποία θα πηγαίνει σφαίρα !! ;)

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!