ioathe Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 τώρα που έχεις την Ωμέγα, όταν μπουτάρει η συσκευή εμφανίζεται πρώτα από όλα το σήμα της Energy; Γιατί σε μένα μετά από μια δοκιμή που της έκανα έχει μείνει αυτό και δνε φεύγει με τίποτα. Νικο βαλε την stock Splash screen, δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9322451&postcount=1733 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το κατέβασα και αντέγραψα το αρχείο που είχε μέσα το LEOsplashStock στο φάκελο των Windows. Δεν έγινε τίποτα. Μιλάω για την όθόνη που εμφανίζεται αμέσως μόλις ανοίξει η συσκευή.Δηλαδή την οθόνη με τα μικρά κόκκινα γράμματα κάτω αριστερα που γράφουν το radio κτλ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το κατέβασα και αντέγραψα το αρχείο που είχε μέσα το LEOsplashStock στο φάκελο των Windows. Δεν έγινε τίποτα. Πρέπει να το flashάρεις όπως μια ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Πρέπει να το flashάρεις όπως μια ROM. Φαντάζομαι δεν θα χαθεί τίποτα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Φαντάζομαι δεν θα χαθεί τίποτα. Εγώ φαντάζομαι ότι θα χαθούν τα πάντα. Γι' αυτό λέει να το κάνεις μόλις φλασάρεις τη νέα ROM. ;) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Φαντάζομαι δεν θα χαθεί τίποτα. Δεν χάνετε τίποτα, αλλάζει μόνο η splash screen. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Εμένα πάντως ούτε η splash screen μου άλλαξε. :) Έβαλα και την 28 πάντως, μια χαρά φαίνεται, αντάξια της 27 που προηγήθηκε! Και δουλεύει ΚΑΙ το twitter αυτή τη φορά! ;) Σούπερ δουλειά, ευχαριστούμε! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Εμένα πάντως ούτε η splash screen μου άλλαξε. :) Δεν κατάλαβες καλά. Είχα βάλει για μερικές ημέρες rom άλλου μάγειρα και είχε παραμείνει στη συσκευή μου η δικιά του splash screen και δεν άλλαζε ούτε με φλασάρισμα ούτε με task29. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δηλαδή; Όχι πως με χαλάει η splash screen της Omega, αλλά για να ξέρω, δεν φεύγει με τίποτα; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Για αλλη μια φορα αναφερω, οτι η v28 τα σπαει, δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα, ειναι ο 5ος "Λεωνιδας" που φλασσαρω με "οmega". Mαγειρα, ή μαλλον "Σεφ", δεν παιζεσαι με τιποτα, αν δεν ησουν παντρεμενος θα σου εκανα προταση. Δεν μπορω καθε φορα που φλασσαρω την επομενη να γραφω τα ιδια, ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Γιαννακη τι να 'πω, σου'χω κανει ολα τα κομπλιμεντα σε προηγουμενα ποστ. Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δηλαδή; Όχι πως με χαλάει η splash screen της Omega, αλλά για να ξέρω, δεν φεύγει με τίποτα; Μιλάω για την 1η οθόνη που βγαίνει όταν κάνεις επανεκίνηση, αυτή με τα μικρά κόκκινα γράμματα κάτω αριστερά που γράφουν το radio που έχεις κτλ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Μιλάω για την 1η οθόνη που βγαίνει όταν κάνεις επανεκίνηση, αυτή με τα μικρά κόκκινα γράμματα κάτω αριστερά που γράφουν το radio που έχεις κτλ. εγω ειχα χρησιμοποιησει καποτε αυτο που σου ανεβασα και δουλεψε. http://www.fileserve.com/file/FFHMbEr τωρα δεν το εκανα,γιατι ειναι το τελευταιο που με απασχολει!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis100 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλημέρα σας , αγόρασα πριν 10 μέρες το hd2 και μπορώ να πω με χαρά ότι έχω βοηθηθεί αρκετά από εσάς ! όμως μου έχει μείνει 1 απορία , διαβάζοντας κάποια ξένα forum , έγραφαν κάποιοι χρηστες του τηλεφώνου για δωρεάν video κλήσεις μέσο Wi-Fi Internet σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς αν τελικά μπορεί να γίνει . καλή σας μέρα . Παράθεση ROM Omega v30 Lite Radio 2.15.50.14 & NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλημέρα σας , αγόρασα πριν 10 μέρες το hd2 και μπορώ να πω με χαρά ότι έχω βοηθηθεί αρκετά από εσάς ! όμως μου έχει μείνει 1 απορία , διαβάζοντας κάποια ξένα forum , έγραφαν κάποιοι χρηστες του τηλεφώνου για δωρεάν video κλήσεις μέσο Wi-Fi Internet σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς αν τελικά μπορεί να γίνει . καλή σας μέρα . Videoκλήση δεν μπορεί να κάνει το HD2 διότι δεν έχει μπροστινή κάμερα. Μπορεί να κάνει δωρεάν κλήσεις με τη χρήση του skypemobile, αφού συνδεθεί σε δίκτυο wi fi. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis100 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Videoκλήση δεν μπορεί να κάνει το HD2 διότι δεν έχει μπροστινή κάμερα. Μπορεί να κάνει δωρεάν κλήσεις με τη χρήση του skypemobile, αφού συνδεθεί σε δίκτυο wi fi. σε ευχάριστο πολύ , θα μπορούσε ίσος να στήλη εικόνα μέσο κάποιου προγράμματος VoIP , χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα ? Παράθεση ROM Omega v30 Lite Radio 2.15.50.14 & NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 σε ευχάριστο πολύ , θα μπορούσε ίσος να στήλη εικόνα μέσο κάποιου προγράμματος VoIP , χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα ? Αυτό μάλλον γίνεται, να χρησιμποιηθεί σαν κάμερα, δεν ξέρω όμως να σου πω πώς.¨ Ας απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλημέρα σας , αγόρασα πριν 10 μέρες το hd2 και μπορώ να πω με χαρά ότι έχω βοηθηθεί αρκετά από εσάς ! όμως μου έχει μείνει 1 απορία , διαβάζοντας κάποια ξένα forum , έγραφαν κάποιοι χρηστες του τηλεφώνου για δωρεάν video κλήσεις μέσο Wi-Fi Internet σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς αν τελικά μπορεί να γίνει . καλή σας μέρα . Έχεις βάλει την Omega (την rom για την οποία συζητάμε σε αυτό το thread); Αν όχι απευθύνσου στο γενικό θέμα της συσκευής μιας και εδώ συζητάμε αποκλειστικά για την Omega. Δηλαδή; Όχι πως με χαλάει η splash screen της Omega, αλλά για να ξέρω, δεν φεύγει με τίποτα; Μάλλον τα έχετε μπερδέψει και για να σας διευκολύνω... περνώντας την official rom (με τη μέθοδο που υπάρχει στο πρώτο post του θέματος του HD2) επανέρχονται όλα στην stock κατάσταση, όλα όμως. Συγκεκριμένα για την splash screen επανέρχεται με το zip του link που έδωσε πιο πάνω ο ioathe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis100 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Έχεις βάλει την Omega δυστυχώς συνάδελφος μου την πέρασε και δεν έχω μάθει να το κάνω μονος μου , σκέφτηκα να σας κάνω την ερώτηση εδώ μήπως σε κάποια επομενη rom συμπεριλάβετε το έτοιμα μου , Σας ευχαριστώ πολύ http://www.youtube.com/watch?v=CJOFdUI5p-o&feature=related Edited July 3, 2011 by michalis100 Παράθεση ROM Omega v30 Lite Radio 2.15.50.14 & NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 εγω ειχα χρησιμοποιησει καποτε αυτο που σου ανεβασα και δουλεψε. http://www.fileserve.com/file/FFHMbEr τωρα δεν το εκανα,γιατι ειναι το τελευταιο που με απασχολει!:) @Δημήτρη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate που μου έκανες!!! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Εχω περασει εδω και 2 μερες omega elegancia.. Γιαννη συγχαρητηρια για τη δουλεια σου! Εξεπλαγην πολυ ευχαριστα! Γρηγορη, πανεμορφη, με πολλα καλουδια, smoothy και το σημαντικοτερο για μενα, στα sms απροβληματιστη! Ημουν φανατικα στην energy, αλλα καθως φαινεται βρεθηκε η rom που με ξεκολλησε για τα καλα! Και παλι τα συγχαρητηρια μου! Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Εχω περασει εδω και 2 μερες omega elegancia.. Γιαννη συγχαρητηρια για τη δουλεια σου! Εξεπλαγην πολυ ευχαριστα! Γρηγορη, πανεμορφη, με πολλα καλουδια, smoothy και το σημαντικοτερο για μενα, στα sms απροβληματιστη! Ημουν φανατικα στην energy, αλλα καθως φαινεται βρεθηκε η rom που με ξεκολλησε για τα καλα! Και παλι τα συγχαρητηρια μου! Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk καλώς ήρθες Ειρήνη. ;) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλώς ήρθες Ειρήνη. ;) Χαχα σ ευχαριστω Νικο! Εσυ, και τα πμ που ανταλλαξαμε, ησασταν η μεγαλυτερη ωθηση! ;) Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλημέρα σ όλους και καλή βδομάδα :) Για να δουλέψει το Rss Widget στο Home Tab του manila στις εκδοσεις v28 + v29 πρέπει ν' αλλάξει η πιο κάτω registry: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ilium Software\RSS Hub] από "EnableManila"=dword:00000000 σε "EnableManila"=dword:00000001 ή να βάλετε το πιο κάτω cab και να κάνετε επανεκκίνηση: http://hotfile.com/dl/122964641/3c4d4b6/RssWidget_fix.cab.html Εχω περασει εδω και 2 μερες omega elegancia.. Γιαννη συγχαρητηρια για τη δουλεια σου! Εξεπλαγην πολυ ευχαριστα! Γρηγορη, πανεμορφη, με πολλα καλουδια, smoothy και το σημαντικοτερο για μενα, στα sms απροβληματιστη! Ημουν φανατικα στην energy, αλλα καθως φαινεται βρεθηκε η rom που με ξεκολλησε για τα καλα! Και παλι τα συγχαρητηρια μου! Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Σ' καλωσορίζω και εγώ, και χαίρομε πολύ που σου αρέσει η δουλειά μου Ειρήνη :):) δυστυχώς συνάδελφος μου την πέρασε και δεν έχω μάθει να το κάνω μονος μου , σκέφτηκα να σας κάνω την ερώτηση εδώ μήπως σε κάποια επομενη rom συμπεριλάβετε το έτοιμα μου , Σας ευχαριστώ πολύ Δυστυχώς αυτό που ζήτησες δεν γίνετε, ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μάλλον τα έχετε μπερδέψει και για να σας διευκολύνω... περνώντας την official rom (με τη μέθοδο που υπάρχει στο πρώτο post του θέματος του HD2) επανέρχονται όλα στην stock κατάσταση, όλα όμως. Συγκεκριμένα για την splash screen επανέρχεται με το zip του link που έδωσε πιο πάνω ο ioathe. Εγώ πάντως έχω κάνει 2 φορές το φλασάρισμα με το link του Γιάννη και η splash screen δεν έχει αλλάξει. Επαναλαμβάνω ότι δεν με ενοχλεί καθόλου (το έκανα απλά για να το δοκιμάσω), απλά λέω ότι δεν αλλάζει. :) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εγώ πάντως έχω κάνει 2 φορές το φλασάρισμα με το link του Γιάννη και η splash screen δεν έχει αλλάξει. Επαναλαμβάνω ότι δεν με ενοχλεί καθόλου (το έκανα απλά για να το δοκιμάσω), απλά λέω ότι δεν αλλάζει. :) Αν δεν αλλαζει εχεις την Original splash screen. Όταν κάνει boot η συσκευή η πρώτη εικόνα που βλέπεις δεν ειναι μια εικονα με ασπρο φοντο και με πρασινα γράμματα το htc και κατω αριστερά τα κόκκινα γράμματα με το radio κτλ. ? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts