halo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Πω πω changelog!!:blink::blink: Aχ και να είχα το leo μου, θα την περνούσα επιτόπου!! :O ΦΟΒΕΡΗ δουλειά Γιάννη, συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εγω την περναω ηδη!!!! Ευχαριστουμε για την δουλεια σου και τον κοπο σου!!!! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Φαίνεται αυτή η rom να έχει στηθεί από την αρχή, πολύ καλή δουλειά! Με τα νέα builds από την DFT τι γίνεται τελικά; Ακούγεται ότι έχουν φτάσει στο 29013 αλλά δεν το βλέπουμε πουθενά! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εγω που φλασαρα την απλη ειδα τωρα κατι δυσλειτουργιες. Εχω βαλει τηλεφωνα στο 2ο tab για γρηγορη κληση αλλα οταν παταω επανω δεν κανει κληση. Η μπαταρια πεφτει σαν τρελλη και κολλαει το τηλεφωνο. Λεω να βαλω την επομενη την ΧΤ. Η μηπως να βαλω μια μαμα και μετα να παω σε "μαγειρεμενη"? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εγω που φλασαρα την απλη ειδα τωρα κατι δυσλειτουργιες. Εχω βαλει τηλεφωνα στο 2ο tab για γρηγορη κληση αλλα οταν παταω επανω δεν κανει κληση. Η μπαταρια πεφτει σαν τρελλη και κολλαει το τηλεφωνο. Λεω να βαλω την επομενη την ΧΤ. Η μηπως να βαλω μια μαμα και μετα να παω σε "μαγειρεμενη"? Φιλε derizio, Εκανες task29 πριν βαλεις την Omega ? Ποιο radio χρησιμοποιεις ? Hard reset μετα το περασμα της ROM εκανες ? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ειχα την 23 πριν και εβαλα την 24 τωρα. Εκανα hard reset πριν την ψιλοσεταρω. Εβαλα τωρα την ΧΤ και δουλευει κανονικα προς το παρον. Μαλλον κατι ειχε παει στραβα. Τωρα προσπαθω να "σηκωσω" Froyo απο καρτα μνημης. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Νομίζω ότι σε είχα προετοιμάσει για κάτι τέτοιο. Συζητιέται παρόμοια περίπτωση εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3522393#post3522393 Ρίξε μια ματιά μήπως σε καλύψει. Ναι ημουν όντως προετοιμασμένος για τα χειρότερα...αφού ξέθαψα το nokia...:bow: Ευχαριστώ και για το post...ελπίζω να διορθωθεί και μένα μόνο του ή απλά φλασάροντας την καινούρια έκδοση... :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Κάνε Hardreset και ξαναπαίρνα τις επαφές σου μόνο με το Pimbackup. Φυσιολογικά δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα. Πρόβλημα παρουσιάζει μόνο στις συντομεύσεις του CHT όπου πρέπει από να τις ξαναπεράσεις από την αρχή γιατί αλλιών δεν βγαίνουν οι φωτογραφίες στα εικονίδια. Και πρόσεχε και τι προγράμματα παιρνάς στο κινητό, τα περισότερα που χρειάζονται είναι ενσωματομένα στη pom. Μπα τελικά δεν γίνεται τίποτα...έκανα task29 πέρασα το τελευταίο radio και μετά την rom...πέρασμα όλα τα προγράματα από την αρχή restore με το pim back up αλλά το αποτέλεσμα ''σχέδον'' το ίδιο...η διαφορά είναι ότι τώρα δεν έχω ποια αναπάντητες απλώς μου δείχνει το νούμερο μόνο και άντε να βγάλεις άκρη ποιόσ είναι....μήπως φταίει που είχα ελληνική rom και τώρα έβαλα αγγλική(δηλαδή να επειρεάζεται το restore)?..έλεγα να δώσω μία τελευταία ευκαιρία και να βάλω την νέα ν24 αλλά βλέπω ότι κάποιος φίλος βρήκε προβληματάκια οπότε την αφήνω....θα περάσω την stock 1.66 που είχα το ΣαββατοΚύριακο γιατί έχω βαρεθεί την όλη εργασία... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Όντως πολύ περίεργα προβλήματα σου έχουν δημιουργηθεί και δυστυχώς δεν έχουν τύχει σε κάποιον άλλον για να σε συμβουλεύει στο τι να κάνεις. Ειδικά το GPS πετάξει σε όλες τιε ROM που κυκλοφορούν επίσημες και μη όποτε το μόνο που μένει είναι η κλασική συνταγή Task29---RADIO 2.15-----FLASH Ομεγα ROM v24----HARD RESET----Σεταρισμα συσκευης. Εάν δεν σου δουλεύει και αυτό τότε δεν μένει παρά να βάλεις την επίσημη 3.14 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Όντως πολύ περίεργα προβλήματα σου έχουν δημιουργηθεί και δυστυχώς δεν έχουν τύχει σε κάποιον άλλον για να σε συμβουλεύει στο τι να κάνεις. Ειδικά το GPS πετάξει σε όλες τιε ROM που κυκλοφορούν επίσημες και μη όποτε το μόνο που μένει είναι η κλασική συνταγή Task29---RADIO 2.15-----FLASH Ομεγα ROM v24----HARD RESET----Σεταρισμα συσκευης. Εάν δεν σου δουλεύει και αυτό τότε δεν μένει παρά να βάλεις την επίσημη 3.14 Έκανα αυτά---> Task29---RADIO 2.15-----FLASH Ομεγα ROM v23---Σεταρισμα συσκευης. Αλλά δεν έκανα HARD RESET....να φταίει αυτό? Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Έκανα αυτά---> Task29---RADIO 2.15-----FLASH Ομεγα ROM v23---Σεταρισμα συσκευης. Αλλά δεν έκανα HARD RESET....να φταίει αυτό? Κοιτα το GPS δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει οπως και δεν θα αντιμετωπιζεις προβληματα με επανεκκινησεις και κολληματα. Τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει δημιουργησει ποτε τετοια προβληματα . Οσο για τις επαφες δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προβλημα εχεις. Σιγουρα ομως να ακολουθησεις ολα τα βηματα και σου προτεινω να βαλεις την v24 και οχι την v23. Ειναι πολυ καλυτερη. :) Edited February 23, 2011 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Με ενα απλο αρχειο .mscr βρηκα την λυση και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά (δεν χρειάζεται να το τρέξετε πάλι μετά από κάθε επανεκκίνηση). Κατεβάστε το νεο cab το οποίο το τρέχετε μια φορά και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά. Το cab δουλεύει σε όλες τις Omega και στις ρομ που έχουν το πρόγραμμα MortScript. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Με ενα απλο αρχειο .mscr βρηκα την λυση και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά (δεν χρειάζεται να το τρέξετε πάλι μετά από κάθε επανεκκίνηση). Κατεβάστε το νεο cab το οποίο το τρέχετε μια φορά και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά. Το cab δουλεύει σε όλες τις Omega και στις ρομ που έχουν το πρόγραμμα MortScript. δηλαδη γιαννη το βαζω στην 23 που εχω και δουλευει το ραδιο χωρις ακουστικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 δηλαδη γιαννη το βαζω στην 23 που εχω και δουλευει το ραδιο χωρις ακουστικα?? Ναι, άπλα πράγματα :):lol: Όμως βάλε επείγων την v24 είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Μπα τελικά δεν γίνεται τίποτα...έκανα task29 πέρασα το τελευταίο radio και μετά την rom...πέρασμα όλα τα προγράματα από την αρχή restore με το pim back up αλλά το αποτέλεσμα ''σχέδον'' το ίδιο...η διαφορά είναι ότι τώρα δεν έχω ποια αναπάντητες απλώς μου δείχνει το νούμερο μόνο και άντε να βγάλεις άκρη ποιόσ είναι....μήπως φταίει που είχα ελληνική rom και τώρα έβαλα αγγλική(δηλαδή να επειρεάζεται το restore)?..έλεγα να δώσω μία τελευταία ευκαιρία και να βάλω την νέα ν24 αλλά βλέπω ότι κάποιος φίλος βρήκε προβληματάκια οπότε την αφήνω....θα περάσω την stock 1.66 που είχα το ΣαββατοΚύριακο γιατί έχω βαρεθεί την όλη εργασία... Πάρα πολύ παράξενο πρόβλημα.Το δικό μου HD2 βρίσκει δορυφόρους ακόμη και μέσα στο σπίτι μετά απο δυο τρία λεπτά!!!.Κάνω όμως κάπου κάπου (ακόμη και χειροκίνητα) ανανέωση των δεδομένων των δορυφόρων μέσω του quickGPS. Δώσε μια ευκαιρία στην v24 και πέρνα τα προγράμματα ένα-ένα.Σίγουρα η v24 θα σε ικανοποιήσει με το παραπάνω. Με ενα απλο αρχειο .mscr βρηκα την λυση και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά (δεν χρειάζεται να το τρέξετε πάλι μετά από κάθε επανεκκίνηση). Κατεβάστε το νεο cab το οποίο το τρέχετε μια φορά και το Ράδιο + AudioBooster δουλεύουν μόνιμα χωρίς ακουστικά. Το cab δουλεύει σε όλες τις Omega και στις ρομ που έχουν το πρόγραμμα MortScript. Μετά την εγκατάσταση του cab και επανεκκίνηση ,ακούω ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ναι, άπλα πράγματα :):lol: Όμως βάλε επείγων την v24 είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα :) ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν εχω κανενα προβλημα με την 23 αλλα σε μερικες μερες που θα βρω χρονο θα την φλασαρω την 24 !! ειμαι περιεργος να την δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Κοιτα το GPS δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει οπως και δεν θα αντιμετωπιζεις προβληματα με επανεκκινησεις και κολληματα. Τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει δημιουργησει ποτε τετοια προβληματα . Οσο για τις επαφες δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προβλημα εχεις. Σιγουρα ομως να ακολουθησεις ολα τα βηματα και σου προτεινω να βαλεις την v24 και οχι την v23. Ειναι πολυ καλυτερη. :) Το πρόβλημα με το GPS δεν υπάρχει πια μετά την δεύτερη επανεγκατάσταση...κλειδώνει άμεσα όπως με την 1.66...την πρωτη φορά αναγκάστηκα να βάλω άλλο radio για να λειτουργήσει..το μόνιμο θέμα είναι με τισ επαφές....όταν με καλούν δείχνει μόνο το τηλέφωνο και όχι το όνομα....δεν μιλάω για τη foto γιατί μόνο σε 2-3 επαφές έχω βάλει foto..και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι 10-20....πρέπει να πηγαίνω σε κάθε μία να σβήνω το τηλέφωνο και να το ξαναγράφω και να το σώζω..ενώ υπάρχουν μέσα τις βλέπω κανονικά με όσα στοιχεία έχω περάσει σε κάθε μία(διεύθυνση,α.φ.μ. τ.κ. γιορτή)...όσο για την v24 διάβασα για κάποια μικροπροβλήματα,τώρα όμως που μπήκα βλέπω ποιό θετικά σχόλια οπότε μάλλον θα κάνω την τελική προσπάθεια την Κυριακή... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το πρόβλημα με το GPS δεν υπάρχει πια μετά την δεύτερη επανεγκατάσταση...κλειδώνει άμεσα όπως με την 1.66...την πρωτη φορά αναγκάστηκα να βάλω άλλο radio για να λειτουργήσει..το μόνιμο θέμα είναι με τισ επαφές....όταν με καλούν δείχνει μόνο το τηλέφωνο και όχι το όνομα....δεν μιλάω για τη foto γιατί μόνο σε 2-3 επαφές έχω βάλει foto..και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι 10-20....πρέπει να πηγαίνω σε κάθε μία να σβήνω το τηλέφωνο και να το ξαναγράφω και να το σώζω..ενώ υπάρχουν μέσα τις βλέπω κανονικά με όσα στοιχεία έχω περάσει σε κάθε μία(διεύθυνση,α.φ.μ. τ.κ. γιορτή)...όσο για την v24 διάβασα για κάποια μικροπροβλήματα,τώρα όμως που μπήκα βλέπω ποιό θετικά σχόλια οπότε μάλλον θα κάνω την τελική προσπάθεια την Κυριακή... Μήπως έχει γίνει τίποτα και είναι διπλοπερασμένα τα ονόματα των επαφών? Μια φορά που είχα κανει backup με το pimbackup, όταν έκανα restore, δεν ξέρω γιατί, τις έβαλε διπλές στο κινητό. Και φυσικά αν έχεις διπλές επαφές, όταν σε καλεί ο συγκεκριμένος αριθμός, δεν εμφανίζει όνομα αλλά αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Το πρόβλημα με το GPS δεν υπάρχει πια μετά την δεύτερη επανεγκατάσταση...κλειδώνει άμεσα όπως με την 1.66...την πρωτη φορά αναγκάστηκα να βάλω άλλο radio για να λειτουργήσει..το μόνιμο θέμα είναι με τισ επαφές....όταν με καλούν δείχνει μόνο το τηλέφωνο και όχι το όνομα....δεν μιλάω για τη foto γιατί μόνο σε 2-3 επαφές έχω βάλει foto..και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι 10-20....πρέπει να πηγαίνω σε κάθε μία να σβήνω το τηλέφωνο και να το ξαναγράφω και να το σώζω..ενώ υπάρχουν μέσα τις βλέπω κανονικά με όσα στοιχεία έχω περάσει σε κάθε μία(διεύθυνση,α.φ.μ. τ.κ. γιορτή)...όσο για την v24 διάβασα για κάποια μικροπροβλήματα,τώρα όμως που μπήκα βλέπω ποιό θετικά σχόλια οπότε μάλλον θα κάνω την τελική προσπάθεια την Κυριακή... Εαν περασεις την official δουλευουν κανονικα οι επαφες ? Εχω την αισθηση οτι κατι παιζει με το backup των επαφων. Edited February 24, 2011 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τα Links για την 24 δεν λειτουργουν... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τα Links για την 24 δεν λειτουργουν... Έχει πέσει ο server που ειναι τα αρχεία, δοκίμασε σε λιγο, λογικα τα ειναι οκ :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 χθες λειτουργουσαν κανονικα. πολυ καλη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Την βοηθεια σας φιλοι μου Για καποιο αγνωστο λογο αλλαζει η ωρα του κινητου και δειχνει ασχετες ωρες. Οταν κανω συγχρονισμο η συνδεομαι στο ιντερνετ διορθωνεται. Το αλλαζω απο τις ρυθμισεις αλλα παλι μου χαλαει Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkokos13 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ V23 ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΧΩ HTC HD2.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Δηλαδή εν ολίγοις σου χάνονται τα μηνύματα από μόνα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts