Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν

Μετά απο μια εβδομάδα με το 2.15 ράδιο θα ξαναγυρίσω στο 2.14.

Πολύ μεγάλη καταναλωση μπαταρίας, στην οποία δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η Omega v15 ELL και το γεγονός οτι το συγκεκριμένο build ανοίγει συνεχώς την σύνδεση του ιντερνετ.

Ενδεικτικα απο πλήρη φόρτιση σήμερα στις 2 το μεσημέρι, είναι τώρα 12 ώρες μετά στο 48% με μηδενική χρήση (ήμουν εκτός) και μόνο GSM σύνδεση:(

Ελπίζω να στρώσει λίγο με το 2.14

@iothe

Γιάννη αν δεν ζητάω πολλά, μήπως γίνεται να φτιάξεις μια έκδοση με το CHT 1.85 σε κάποιο απο τα build που αποδεδειγμένα δεν ανοίγουν το ιντερνετ απο μόνα τους?

Τα 24635+23694 δεν το κανουν αυτο,

τα υπολοιπα το κανουν, όπως είχες πει.

άσχετο edit:Στις ρυθμίσεις ->σχετικά -> Πληροφορίες υλικού λέει RAM: 576 MB

Πατώντας στον Ark Switch όμως γράφει επάνω πχ 280.720k free out of 466.688 k

Είναι λογικό?

Edited by tsak8

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
άσχετο edit:Στις ρυθμίσεις ->σχετικά -> Πληροφορίες υλικού λέει RAM: 576 MB

Πατώντας στον Ark Switch όμως γράφει επάνω πχ 280.720k free out of 466.688 k

Είναι λογικό?

Ναι λογικό είναι. Μέρος της μνήμης είναι δεσμευμένο από το λειτουργικό.

Modpic.gif

Ναι λογικό είναι. Μέρος της μνήμης είναι δεσμευμένο από το λειτουργικό.

Ποιας μνήμης όμως:lol:? 576 ή 466?

Ρύθμισα στο Dial-up Enabler/Disabler :Connection Timeouts να κλείνει την σύνδεση μετά απο 5 λεπτά αδράνειας αλλά δεν το κάνει.Και δεν έχω καμμία ενημέρωση στο αυτόματο.

Καλημέρα!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Ρύθμισα στο Dial-up Enabler/Disabler :Connection Timeouts να κλείνει την σύνδεση μετά απο 5 λεπτά αδράνειας αλλά δεν το κάνει.Και δεν έχω καμμία ενημέρωση στο αυτόματο.

Καλημέρα!

Είναι γνωστό αυτό το θέμα. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κλείσεις τη σύνδεση στο internet σε όλες τις rom που στηρίζονται στο 216ΧΧ build.

Modpic.gif

Νέα version Omega v17

Η νέα version είναι έτοιμη και θα την ανεβάσω το συντομότερο :)

Πληροφορίες - Changelog και download στα πρώτα post

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νέα version Omega v17

Η νέα version είναι έτοιμη και θα την ανεβάσω το συντομότερο :)

εχει τιποτα τρομερες διαφορες αΠΟ ΤΗΝ 14.1 ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ?? :wacko:

Γιάννη πως έγινε η επιλογή στο 236ΧΧ build έναντι του 216XX για τη βασική rom;

Μήπως έχει να κάνει με το ότι αυτό το build δεν ανοίγει την σύνδεση?

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να βρώ χρόνο να την περάσω:)

Επέστρεψα στο ράδιο 2.14, πάντα με Omega v15 XT και είδα τρομερή βελτίωση στην μπαταρία.

Ανοιξε την σύνδεση gprs μόνο μια φορά μόνο του, και με 20΄ ομιλία, 5 μηνύματα ,λίγο πείραγμα και 30- 40΄ σερφάρισμα σε σύνδεση με 3G , 14 ώρες μετά είναι στο 58%.Σημαντική διαφορά απο το 48% στο 12ωρο με καμία χρήση.

Τι να πώ?Ισως δεν "έκατσε" καλά το 2.15:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Μήπως έχει να κάνει με το ότι αυτό το build δεν ανοίγει την σύνδεση?

Ενδεχομένως ναι, απλά ήθελα να ακούσω την επίσημη τοποθέτηση.

Modpic.gif

στην 17 εκδοση ποιο αρχειο εναι η εικονα της htc quietly brilliant???ευχαριστω...σχολια μετα την δοκιμη....αν και πολυ καλη φαινεται οπως παντα.. Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

Καλημερα σ ολους,

θα ετοιμασω και τις εκδοσεις με τα νεα 21683 και 23142 το συντομότερο.

Οσοι εχετε την Omega με CHT v2 beta να βαλετε αυτο το fix:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8719180#post8719180

@ioathe:

Το θέμα με το συγχρονισμό της ώρας εξακολουθεί και υφίσταται....:(...Ότι ρύθμιση και να πειράξω....

Ενώ η ρύθμιση στο Auto sync clock στο BsB Tweaks διατηρείται στο off ενώ μέχρι σήμερα όχι, και ενώ η τιμή στη registry που ανέφερες είναι στο 0, το κινητό μετά το συγχρονισμό, δείχνει την ώρα του υπολογιστή....:blink:

Μιας και είσαι καλό λαγωνικό, νομίζω πως θα το εντοπίσεις γρήγορα το "κόκκαλο"...:wink:

Ασχετο: μήπως έχεις κανα γνωστό στην ΥπηρεσίαΔημοσιονομικούΕλέγχου στη Ρόδο (εκεί που είναι ο επίτροπος που εγκρίνει τα εντάλματα-πλ. Ελευθερίας) γιατί έχω ένα θεματάκι??

1.

Χωρις το BsB Tweaks απο το κανονικο του μενου μου δουλευει οκ.

2.

Sorry αλλα δεν ξερω κανενα :(

καλημέρα , η v16.2 θα βγει και χωρις cht2.0 ;

έχουμε κανένα screenshot της v16 της απλης ; εχει τα ίδια εικονίδια με την xt αλλά χωρίς cht ;

Εχει ιδια εικονιδια αλλα δεν εχει CHT αλλα και πολλα προγραμματα και ρυθμισεις.

Screenshot θα δεις εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6657666&postcount=1

υπαρχει καπου το Tom's Autoinstall μεμονομενα για κατεβασμα?

Στο ανέβασα εδώ

http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Files/

@iothe

Γιάννη αν δεν ζητάω πολλά, μήπως γίνεται να φτιάξεις μια έκδοση με το CHT 1.85 σε κάποιο απο τα build που αποδεδειγμένα δεν ανοίγουν το ιντερνετ απο μόνα τους?

Τα 24635+23694 δεν το κανουν αυτο,

τα υπολοιπα το κανουν, όπως είχες πει.

Γιάννη πως έγινε η επιλογή στο 236ΧΧ build έναντι του 216XX για τη βασική rom;

Χρηστο το ζητησες και το εκανα,

το 23696 μπηκε στην v17 σε ολες τις εκδοσεις

Θελω να το δοκιμασετε και να με ενημερωσετε αν ανοιγει το internet απο μονο του.

Απο τις δοκιμες μου ειναι πολυ γρηγορο και σταθερο το νεο 23696

εχει τιποτα τρομερες διαφορες αΠΟ ΤΗΝ 14.1 ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ?? :wacko:

Εχει νεοτερο build και νεο manila 2019,δοκιμασε την!

στην 17 εκδοση ποιο αρχειο εναι η εικονα της htc quietly brilliant???ευχαριστω...σχολια μετα την δοκιμη....αν και πολυ καλη φαινεται οπως παντα..

Ειναι το startup480-800.gif

θα το βρεις στον φακελο τον windows

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Είναι γνωστό αυτό το θέμα. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κλείσεις τη σύνδεση στο internet σε όλες τις rom που στηρίζονται στο 216ΧΧ build.

Εμένα Γιάννη με την 16 (21682) που έχω δεν μου συνδέεται απο μόνο του στο Internet ...

edit: sorry την 15 (21681) έχω...

Edited by jkalimer

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Το είχα αναφέρει και στο topic της omega, γιατί νόμιζα είναι θέμα που είχε η συγκεκριμένη rom... Τώρα που πέρασα όμως την ελληνική 3.14, βλέπω ότι παρουσιάζεται κι εδώ το ίδιο πράγμα... Όταν αλλάξω το φόντο στην οθόνη κλειδώματος από τις ρυθμίσεις, αυτό βγαίνει παραμορφωμένο, συμπιεσμένο στα πλάγια, για να χωρέσει σε ολόκληρη την οθόνη... Το κάνει και σε άλλους που έχουν βάλει την ελληνική 3.14?

Δεν έχω κάνει εγκατάσταση το CHT...

Παράθεση από το topic του HD2...

Όπως έγραψα, το πρόβλημα που είχα αναφέρει παλιότερα, έχει να κάνει είτε από το νέο manila, είτε από κάτι αλλο από τη νέα rom...

Δοκίμασα την επίσημη ελληνική 3.14, χωρίς κανένα πρόγραμμα εγκατεστημένο, και το έκανε κι αυτή...

Οπότε, δεν υπάρχει θέμα στις omega, αλλά στις νέες εκδόσεις του manila, ή κάποιου άλλου... ;)

Μέχρι τώρα, δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα στην v17... Πολύ καλή...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

εχω μπερδευτει πια να βαλω αυτη Omega v17.1 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η αυτη?? Omega v17 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η 17 με την 17,1 δεν μπορω να δω πιες οι διαφορες!! to cht v2 τα παει καλα τωρα?? δεν βλεπω την 17 με cht 1.8.5. !!! Edited by manolis_33

• Administrators
Μια ασχετη ερωτησει στο δικο μας τηλ μπορουμε να βαλουμε windows 7___++++?????

Δεν αποκλείεται. Θέλει δουλειά όμως.

Εμένα Γιάννη με την 16 (21682) που έχω δεν μου συνδέεται απο μόνο του στο Internet ...

Μήπως το έχεις κάνει disable με το Dial up Enabler/Disabler ή με κάποιο άλλο παρεμφερές εργαλείο;

εχω μπερδευτει πια να βαλω αυτη Omega v17.1 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η αυτη?? Omega v17 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η 17 με την 17,1 δεν μπορω να δω πιες οι διαφορες!! to cht v2 τα παει καλα τωρα?? δεν βλεπω την 17 με cht 1.8.5. !!!

Στο πρώτο post έχει μόνο την 17 και όχι την17.1 πάντως. Όσον αφορά το CHT, μέχρι να κυκλοφορήσει η final έκδοση του 2.0 θα σου πρότεινα το 1.8.5.

Modpic.gif

εχω μπερδευτει πια να βαλω αυτη Omega v17.1 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η αυτη?? Omega v17 ELL XT CHT v2.0 beta.rar η 17 με την 17,1 δεν μπορω να δω πιες οι διαφορες!! to cht v2 τα παει καλα τωρα?? δεν βλεπω την 17 με cht 1.8.5. !!!

Μανωλη εδω η 17 με cht 1.8.5

http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v17.x%20ELL/Omega%20v17%20ELL%20XT%20CHT.rar

και σύντομα θα ειναι ετοιμη και η Omega v17,1 ELL XT CHT v2.0 με build 23142

η οποια θα εχει και το νεο CHT v2.0 fix που διορθώνει πολλά προβλήματα

Μήπως το έχεις κάνει disable με το Dial up Enabler/Disabler ή με κάποιο άλλο παρεμφερές εργαλείο;

οχι δεν έχω κάνει κάτι...απλά δεν έχω πουθενά αυτόματες ενημερώσεις...

Samsung GEAR S

• Administrators
απλά δεν έχω πουθενά αυτόματες ενημερώσεις...

Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δυστυχώς όμως στους περισσότερους συνδέεται μέσω gprs στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το flashάρισμα και δεν φεύγει ποτέ! :rolleyes:

Modpic.gif

Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δυστυχώς όμως στους περισσότερους συνδέεται μέσω gprs στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το flashάρισμα και δεν φεύγει ποτέ! :rolleyes:

μάλλον θα είμαι απο τους τυχερούς...:p

Samsung GEAR S

Εμενα δειχνει συνδεδεμενο πανω συνεχεια αλλα απο το Sbp monitor δεν μου δειχνει να κατεβαζει κατι. Εχω ρυθμισει το gprs enabler/disabler να κανει timeout στα 30 δευτερολεπτα και ειναι ενταξει.

Να τονισω οτι δεν ανοιγει μονο του αλλα ανοιγει και μενει συνδεδεμενο αμα μπω σε καποια υπηρεσια που θέλει ιντερνετ

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμενα δειχνει συνδεδεμενο πανω συνεχεια αλλα απο το Sbp monitor δεν μου δειχνει να κατεβαζει κατι. Εχω ρυθμισει το gprs enabler/disabler να κανει timeout στα 30 δευτερολεπτα και ειναι ενταξει.

Να τονισω οτι δεν ανοιγει μονο του αλλα ανοιγει και μενει συνδεδεμενο αμα μπω σε καποια υπηρεσια που θέλει ιντερνετ

Με ποιο build???

ααααα.....εγώ μετά απο κάθε σύνδεση στο Internet παω και κάνω αποσύνδεση δεδομένων ή απο το Comm manager ή απο το switch που έχει ο CHT

Samsung GEAR S

Νέα version Omega v17.1

εχω την 17 και εχω προβλημα στο mp3 trimmer...δεν τα κοβει σωστα τα τραγουδια....συμβαινει και σε αλλο??
Samsung Galaxy S8 plus.....