manolis_33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Γιατί πολύ πιθανόν να έχεις το ίδιο πρόβλημα και στην επόμενη ρόμ, βάλε την 14.4 αλλά ότι άλλο κάνεις εγκατάσταση με τρόπο και δοκίμαζε το, οπότε αν κάτι σου δημιουργήσει πρόβλημα να ξέρεις πιο είναι. τελικα ΤΑ ΙΔΙΑ παλι εκανε μια 2 φορες ανανεωση με την 12 κ δεν ξανακανε κολαει παλι!!!!!! δεν εχω κανει τπτ αλλο εγγατασταση!! οποτε παμε για αλλη ρομ αυτη εδω βαζω μαρεσει αυτη η εκδοση Version 14.1 XT ELL (Greek) με CHT v1.8.5 Edited October 6, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) λοιπον ενταξει η εκδοση 14.4 ειναι πολυ καλη την εστησα, δεν εχω βαλει αλλη φωτογραφια ακομα αλλα και ετσι ειναι μια χαρα. μια σπαστικη μαλλον ερωτηση, πως φευγει η δονηση τελειως απο το πληκτρολογιο οταν καλεις τηλεφωνο και γενικα η δονηση στο tap στις καρτελες της εκκινησης? Edited October 6, 2010 by makiskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 λοιπον ενταξει η εκδοση 14.4 ειναι πολυ καλη την εστησα, δεν εχω βαλει αλλη φωτογραφια ακομα αλλα και ετσι ειναι μια χαρα. μια σπαστικη μαλλον ερωτηση, πως φευγει η δονηση τελειως απο το πληκτρολογιο οταν καλεις τηλεφωνο και γενικα η δονηση στο tap στις καρτελες της εκκινησης? Δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου αλλά αν θυμάμαι καλά για τη δόνηση στο dial pad αν πας Έναρξη / Πίνακας Ελέγχου / Τηλέφωνο υπάρχει η ρύθμιση να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 λοιπον ενταξει η εκδοση 14.4 ειναι πολυ καλη την εστησα, δεν εχω βαλει αλλη φωτογραφια ακομα αλλα και ετσι ειναι μια χαρα. μια σπαστικη μαλλον ερωτηση, πως φευγει η δονηση τελειως απο το πληκτρολογιο οταν καλεις τηλεφωνο και γενικα η δονηση στο tap στις καρτελες της εκκινησης? Δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου αλλά αν θυμάμαι καλά για τη δόνηση στο dial pad αν πας Έναρξη / Πίνακας Ελέγχου / Τηλέφωνο υπάρχει η ρύθμιση να το αλλάξεις. Αν θέλεις να κόψεις εντελώς την δόνηση των πλήκτρων μπορείς και μέσω του BsBtweaks/ HTCvibration να το κανεις off Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Από που ακριβώς στον cht editor κανω backup quick links και ρυθμίσεις; Δεν το βρίσκω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Οταν εισαι στον cht editor πατας μενου και εξαγωγη και τα αποθηκευεις στην καρτα. Οταν θες να τα περασεις παλι πηγαινεις παλι στον cht editor μενου και εισαγωγη. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Οταν εισαι στον cht editor πατας μενου και εξαγωγη και τα αποθηκευεις στην καρτα. Οταν θες να τα περασεις παλι πηγαινεις παλι στον cht editor μενου και εισαγωγη. Σε ευχαριστώ πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 φιλοι καλημερα, ενταξει ολα καλα με την ομεγκα 14.4, εβγαλα και την δονηση, ευχαριστω για ολες τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον γιαννη για την κατασκευη της ρομ. με την φωτο του φοντου δεν ασχοληθηκα γιατι εχω δουλεια και χρησιμοποιω το τηλεφωνο φουλ, αγορασα και δευτερη μπαταρια 2300mA , ειμαι ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 αγορασα και δευτερη μπαταρια 2300mA , ειμαι ικανοποιημενος Αυτή με το extra καπάκι; Έχεις δει αξιόλογη διαφορά στην αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 μια μερα επιπλεον μου κραταει με πολυ χρηση . αν δεν το χρησιμοποιω οπως την κυριακη ας πουμε κραταει αλλη μιση μερα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παιδια για να περασω την : Omega XT Black με Great Alexander Theme και CHT 1.8.5 πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παιδια για να περασω την : Omega XT Black με Great Alexander Theme και CHT 1.8.5 πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω? Κατεβάζεις απο εδω : http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/Omega%20v14%20ELL%20Black%20GA.rar Διάβασε προσεκτικά ομως το πρώτο ποστ Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Κατεβάζεις απο εδω : http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/Omega%20v14%20ELL%20Black%20GA.rar Διάβασε προσεκτικά ομως το πρώτο ποστ Αν εννοεις σχετικα με HSPL και Task29,τα γνωριζω Γενικοτερα ομως ψαχνω να βρω και την Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 και δεν την βρισκω.Που μπορω να την βρω αυτη? μαλλον ειναι εδω ετσι? http://www.vbnfiles.com/xda/indie/ Edited October 7, 2010 by boksic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αν εννοεις σχετικα με HSPL και Task29,τα γνωριζω Γενικοτερα ομως ψαχνω να βρω και την Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 και δεν την βρισκω.Που μπορω να την βρω αυτη? μαλλον ειναι εδω ετσι? http://www.vbnfiles.com/xda/indie/ Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 v14 http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/Omega%20v14%20ELL%20Dinik.rar Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Κατεβάζεις απο εδω : http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/Omega%20v14%20ELL%20Black%20GA.rar Διάβασε προσεκτικά ομως το πρώτο ποστ Omega XT με Diniks Anastasia customizations και CHT 1.8.5 v14 http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/Omega%20v14%20ELL%20Dinik.rar Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOS11981 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 πος κατεβενει αυτη η rom Omega v15 (ELL) Ελληνική δοστε μου το λινκ παρακαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιο παληκάρι στα παρακάτω θεματάκια? 1) Δε λαμβάνω μηνύματα που με ειδοποιούν για τις κλήσεις που μου κάνουν όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, ενώ θυμάμαι παλιότερα αυτά τα μηνύματα τα λάμβανα όταν ανοιγα το κινητό. Μπορεί και να θυμάμαι λάθος όμως :wacko:...Μιλάμε πάντα για το HD2 και όχι για άλλο κινητό που σίγουρα λάμβανα τέτοια μηνύματα. Μήπως έχει να κάνει το ότι από Cosmote, το γύρισα στη Vodafone και μου τις έκοψε τις ενημερώσεις η Cosmote (το έχω γυρίσει πολλά χρόνια τώρα όμως :confused:)?? 2) άλλο ένα σχετικό με το παραπάνω...όταν λαμβάνω κλήση από κάποιον που έχω στις επαφές μου, ενώ είμαι ήδη κατειλλημένος, μου έρχεται ειδοποιητήριο μήνυμα με τον αριθμό του "λαμβάνω κλήση" και όχι με το όνομα της επαφής που τον έχω περασμένο, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω κλήση για να δω ποιος είναι. Και πάλι θυμάμαι ότι το μήνυμα που ερχόταν δεν έδειχνε αριθμό αλλά όνομα από τις επαφές μου (εάν φυσικά ήταν περασμένος σε αυτές :p :p) (((Τα δύο παραπάνω είναι φυσιολογικά για τα windows mobile κινητά?? Γιατί έχω χάσει τη μπάλα και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.. :blink:))) 3) Όταν ορίζουμε το δίκτυο χειροκίνητα (γιατί εδώ μας μπαίνουν πολύ οι Τούρκοι) γιατί δεν διατηρείται η ρύθμιση και όταν ξανα μπαίνω άσχετη στιγμή αργότερα να το δω, έχει πάει στο αυτόματο? @ MARIOS11981: Δεν πρόσεξες την ημερομηνία δημοσίευσης... 9/10/2010... αν είχαμε μια μηχανή του χρόνου, τώρα θα την είχαμε φλασάρει την 15!!!!!!! Edited October 8, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 To ArkSwitch πως το κάνω απεγκατάσταση; Ποιά διαφορά έχει με την ''διαχείριση εργασιών''; Τρείς φορές μέχρι τώρα έχω βγάλει την μπαταρία γιατί το τηλέφωνο κόλλησε προσπαθώντας να κλείσω το ArkSwitch απο την διαχείριση εργασιών. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Επίσης στο τηλέφωνο άναβε και έσβηνε απο μόνη της η οθόνη μετά τον τερματισμό μιας κλήσης για μισό περίπου λεπτό.Όταν σταμάτησε έκανα soft reset.Αυτό το τελευταίο το έκανε άλλη μια φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 To ArkSwitch πως το κάνω απεγκατάσταση; Ποιά διαφορά έχει με την ''διαχείριση εργασιών''; Τρείς φορές μέχρι τώρα έχω βγάλει την μπαταρία γιατί το τηλέφωνο κόλλησε προσπαθώντας να κλείσω το ArkSwitch απο την διαχείριση εργασιών. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Επίσης στο τηλέφωνο άναβε και έσβηνε απο μόνη της η οθόνη μετά τον τερματισμό μιας κλήσης για μισό περίπου λεπτό.Όταν σταμάτησε έκανα soft reset.Αυτό το τελευταίο το έκανε άλλη μια φορά Καλησπέρα παιδιά :) Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να κλείσεις το ενα πρόγραμμα μέσα απο το άλλο, γιαυτό κολλάει η συσκευή Αν θέλεις να το απεγκαταστήσεις πήγαινε μέσω της κατάργησης προγραμμάτων αφού τον απενεργοποιήσεις πρώτα από το μενού του. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) πος κατεβενει αυτη η rom Omega v15 (ELL) Ελληνική δοστε μου το λινκ παρακαλο http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v15.x%20ELL/ Υπάρχει κανονικά στο πρώτο post. Edited October 8, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλημέρα :). Με το νέο manila που έχει η έκδοση omega 15, παύει να ισχύει το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλημέρα :). Με το νέο manila που έχει η έκδοση omega 15, παύει να ισχύει το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια; Αν χρησιμοποιείς το G-Alarm για ξυπνητήρι (που το συνιστώ) δεν σε απασχολεί αυτό. Μέσω του CHTEditor το επιλέγεις να ανοίγει και από το Sense όταν πατά στο Alarm και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλημέρα :). Με το νέο manila που έχει η έκδοση omega 15, παύει να ισχύει το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια; Ναι αυτο θα το εχουμε για καιρο ακομα, τα ξυπνητήρια τα ρυθμίζουμε απο τα windows και οχι απο το sense. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Αν χρησιμοποιείς το G-Alarm για ξυπνητήρι (που το συνιστώ) δεν σε απασχολεί αυτό. Μέσω του CHTEditor το επιλέγεις να ανοίγει και από το Sense όταν πατά στο Alarm και είσαι έτοιμος! Ναι αυτο θα το εχουμε για καιρο ακομα, τα ξυπνητήρια τα ρυθμίζουμε απο τα windows και οχι απο το sense. Ευχαριστώ. Από περιέργεια ρώτησα. Στην εξ ορισμού οθόνη κλειδώματος της Ω, όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση, κάτω από το slider γράφει "κτύπημα ή ολίσθηση", αλλά παρουσιάζεται κομμένο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ναι αυτο θα το εχουμε για καιρο ακομα, τα ξυπνητήρια τα ρυθμίζουμε απο τα windows και οχι απο το sense. Γιατι ρε παιδια εγω το ρυθμιζω κανονικα απο το Sense και δεν εχω κανενα προβλημα !!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts