tsoby4 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ούτως ή άλλως δεν είναι καλύτερα να βάλεις το Resco Explorer; (Σίγουρα δεν έχει τον default των Windows; ) Δεν το εχει.Πως τρεχουνε το cab για εγκατασταση του resco; Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Πως τρεχουνε το cab για εγκατασταση του resco; Πως τρέχουν το cab χωρίς file explorer... σωστή ερώτηση. :rolleyes: Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις όσον αφορά τις τελευταίες omega αλλά μου κάνει εντύπωση να μην έχει τον default file explorer. Μήπως έχει τον Total Commander; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoby4 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Πως τρέχουν το cab χωρίς file explorer... σωστή ερώτηση. :rolleyes: Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις όσον αφορά τις τελευταίες omega αλλά μου κάνει εντύπωση να μην έχει τον default file explorer. Μήπως έχει τον Total Commander; Μπραβο Γιαννη καλη ιδεα.απο το μεσημερι ψαχνω..Εγινε η δουλεια με total commander. Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει με την omega xtv30 με CHT με πόση ελευθερη μνήμη ξεκινά το κινητό του? Και μετά από χρήση με πόση καταλήγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Παιδιά, sorry για την παρέμβαση, δεν έχω την 30 και δεν έχω εικόνα, αλλά μήπως απλά δεν έχει ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ για τον file explorer; Να μην έχει καθόλου το πρόγραμμα μου φαίνεται χλωμό. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Η elegancia πάντως το έχει κανονικά, στο φάκελο Εργαλεία. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Χμ να ρωτησω κατι κι εγω; Απο οταν εβαλα elegancia μου μογγολεψε το facebook. Τοσο στην touch οσο και στη mobile εκδοχη, γραφει συνεχως "σφαλμα συνδεσης". Ειναι συμπτωματικο; Συνεβη και σε κανεναν αλλο; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) Χμ να ρωτησω κατι κι εγω; Απο οταν εβαλα elegancia μου μογγολεψε το facebook. Τοσο στην touch οσο και στη mobile εκδοχη, γραφει συνεχως "σφαλμα συνδεσης". Ειναι συμπτωματικο; Συνεβη και σε κανεναν αλλο; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :pπρεπει να πας στην εφαρμογη dialup enabler/disabler και να απενεργοποιησεις τις συνδεσεις.ειναι παρομοια εφαρμογη με την data controller που εγει ο ενεργειας. μου το εκανε και εμενα αλλα τωρα το ελυσα και τρωει και πολυ λιγοτερη μπαταρια:happy:(οσον αφορα για το facebook,μπορει να βαζεις κωδικο με xt9 και να τον βαζει με κεφαλαια,γιαυτο να σου εμφανιζει σφαλμα) Edited July 17, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 πρεπει να πας στην εφαρμογη dialup enabler/disabler και να απενεργοποιησεις τις συνδεσεις.ειναι παρομοια εφαρμογη με την data controller που εγει ο ενεργειας. μου το εκανε και εμενα αλλα τωρα το ελυσα και τρωει και πολυ λιγοτερη μπαταρια:happy:(οσον αφορα για το facebook,μπορει να βαζεις κωδικο με xt9 και να τον βαζει με κεφαλαια,γιαυτο να σου εμφανιζει σφαλμα) Μα αμα εβαζα λαθος κωδικο, δε θα συνδεοταν καν. Αυτο μπαινει στην αρχικη μου κι επειτα εμφανιζει το σφαλμα. Λογικα παντα, δε φταινε τα στοιχεια μου. Τα πληκτρολογω σωστα κι ανευ Τ8 Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Μα αμα εβαζα λαθος κωδικο, δε θα συνδεοταν καν. Αυτο μπαινει στην αρχικη μου κι επειτα εμφανιζει το σφαλμα. Λογικα παντα, δε φταινε τα στοιχεια μου. Τα πληκτρολογω σωστα κι ανευ Τ8 Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :pτοτε φταιει το πολυ χαμηλο σημα που εχει ο παροχος.προφανως μπαινεις με ιντερνετ on the phone. μου ειχε συμβει πριν λιγο καιρο στη θεσσαλονικη που ειχε πολυ αδυνατο σημα η κοσμοτε,και το wifi του ξενοδοχειου που εμενα δεν εφθανε αρκετα στο δωματιο μου. μιλις καταφερνα να μπω ιντερνετ,μου εβγαζε connection error.κοιταξε ομως και το αλλο που σου ειπα με το dialup enabler γιατι τρωει ολη τη μπαταρια αν ειναι συνεχεια ανοιχτο.παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη ρομ και δεν ξαναγυριζω στην energy με τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 τοτε φταιει το πολυ χαμηλο σημα που εχει ο παροχος.προφανως μπαινεις με ιντερνετ on the phone. μου ειχε συμβει πριν λιγο καιρο στη θεσσαλονικη που ειχε πολυ αδυνατο σημα η κοσμοτε,και το wifi του ξενοδοχειου που εμενα δεν εφθανε αρκετα στο δωματιο μου. μιλις καταφερνα να μπω ιντερνετ,μου εβγαζε connection error.κοιταξε ομως και το αλλο που σου ειπα με το dialup enabler γιατι τρωει ολη τη μπαταρια αν ειναι συνεχεια ανοιχτο.παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη ρομ και δεν ξαναγυριζω στην energy με τιποτα Ειχε οντως χαμηλο, και μετα ανυπαρκτο, σημα η cosmote ενοσω ημουν διακοπες. Εβγαλα απο το Leo τη sim αυτη κι εβαλα της vodafone που ειχε οντως καμπανα, και 3G. Αλλα παλι τα ιδια. Παρολα αυτα, εδωσα πιστωση χρονου, και τωρα που ειμαι στην Αθηνα, με full σημα σε ολους τους παροχους/νουμερα μου, τα ιδια κανει. Το ειχα κανει ηδη αυτο που ειπες τις πρωτες μερες με τη rom ενω την εψαχνα. Το προβλημα αυτονομιας μου στις διακοπες μου οφειλοταν καθαρα στην απουσια σηματος. Απο χτες στην Αθηνα, δεν εχω προβλημα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 και τωρα που ειμαι στην Αθηνα, με full σημα σε ολους τους παροχους/νουμερα μου, τα ιδια κανει. :pαυτο το προβλημα το εχεις μονο με το ιντερνετ των παροχων,η δεν μπαινει ουτε με wifi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 αυτο το προβλημα το εχεις μονο με το ιντερνετ των παροχων,η δεν μπαινει ουτε με wifi? με τους παροχους. και στα 3 νουμερα μου. 2 vodafone, 1 cosmote Τελικα το προβλημα υφισταται και σε wifi καλυψη. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Δεν φταίει η κάλυψη για το θέμα του facebook. Αν συζητάτε για το facebook online, κάτι άλλο φταίει. Έχει και σε μένα τη ίδια συμπεριφορά και σε 3G σύνδεση και σε Wifi. Υποψιάζομαι το ίδιο το FB γιατί μου συνέβη την στιγμή που έκανε το FB τις τελευταίες αλλαγές-αναβαθμίσεις. Θα βάλω την V30 σύντομα και θα το δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω. Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Δεν φταίει η κάλυψη για το θέμα του facebook. Αν συζητάτε για το facebook online, κάτι άλλο φταίει. Έχει και σε μένα τη ίδια συμπεριφορά και σε 3G σύνδεση και σε Wifi. Υποψιάζομαι το ίδιο το FB γιατί μου συνέβη την στιγμή που έκανε το FB τις τελευταίες αλλαγές-αναβαθμίσεις. Θα βάλω την V30 σύντομα και θα το δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω. Ενταξει σε ευχαριστω φιλε. Τουλαχιστον επιβεβαιωσα πως δεν ευθυνοταν καπου η rom ή λαθος δικος μου χειρισμος. Παρολα αυτα, εξακολουθω κι απορω αφου στο i4 δουλευει η τοποθεσια touch που χρησιμοποιω. Παραυτα ζητω συγγνωμη για το spamming του thread εφοσον δεν αφορουσε την elegancia το θεμα μου. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Έβαλα την τελευταία omega titanium και το κινητο (t-mobile) ζεσταίνεται υπερβολικά.πολυ περισσότερο απο όσο ζεσταίνεται με το android ακομη και οταν αυτο τρέχει απο την sd.το εχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Έβαλα την τελευταία omega titanium και το κινητο (t-mobile) ζεσταίνεται υπερβολικά.πολυ περισσότερο απο όσο ζεσταίνεται με το android ακομη και οταν αυτο τρέχει απο την sd.το εχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Sent from my Nexus One using Tapatalk Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, κάτι δεν πήγε καλά, δεν δοκιμάζεις να την ξανά φλασσαρεις??? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftimis Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΤΗΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΕΣ ΜΕΣΟ bluetooth MOY TA ΣΤΕΛΝΗ ΜΕ ΣΜΣ ΚΑΜΙΑ ΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΤΗΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΕΣ ΜΕΣΟ bluetooth MOY TA ΣΤΕΛΝΗ ΜΕ ΣΜΣ ΚΑΜΙΑ ΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ Σε πρώτη φάση γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας (και με πεζά, τα κεφαλαία απαγορεύονται) για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις και μετά... το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Καλημερα παιδια. Σημερα στις 7:45 αρχισε να χτυπα το ξυπνητηρι του Leo, ενω φυσικα και δεν το ειχα ενεργοποιησει. Για την ακριβεια, δεν ειχα πιασει καν το τηλεφωνο στα χερια μου τις τελευταιες 2 μερες. Επιπλεον δε χτυπησε με τον ηχο που ειχα ορισει εξαρχης, με αποτελεσμα μες στον υπνο μου να βριζω αυτον που εχει βαλει τραγουδια τοσο δυνατα. :wacko: Ειμαι με την elegancia. Τι εγινε; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Καλημερα παιδια. Σημερα στις 7:45 αρχισε να χτυπα το ξυπνητηρι του Leo, ενω φυσικα και δεν το ειχα ενεργοποιησει. Για την ακριβεια, δεν ειχα πιασει καν το τηλεφωνο στα χερια μου τις τελευταιες 2 μερες. Επιπλεον δε χτυπησε με τον ηχο που ειχα ορισει εξαρχης, με αποτελεσμα μες στον υπνο μου να βριζω αυτον που εχει βαλει τραγουδια τοσο δυνατα. :wacko: Ειμαι με την elegancia. Τι εγινε; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Καλημέρα Ειρήνη, το πρόβλημα αυτο μου το εχουν ξαναναφερει (μονο στις Ελληνικες Omega) Το κακό είναι πως δεν μου το έχει κάνει έμενα ποτέ για να καταλάβω τι φταίει :wacko: Σου προτείνω να ρυθμίσεις και τα 3 ξυπνητήρια με τον ήχο σου και μετά να τα απενεργοποιήσεις. Edited July 20, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Καλημέρα Ειρήνη, το πρόβλημα αυτο μου το εχουν ξαναναφερει (μονο στις Ελληνικες Omega) Το κακό είναι πως δεν μου το έχει κάνει έμενα ποτέ για να καταλάβω τι φταίει :wacko: Σου προτείνω να ρυθμίσεις και τα 3 ξυπνητήρια με τον ήχο σου και μετά να τα απενεργοποιήσεις. Καλημέρα. Ούτε σε μένα το έχει κάνει ποτέ. @Ειρήνη Μάλλον επειδή είχες 2 μέρες να το χρησιμοποιήσεις βάρεσε για να σου υπενθυμίσει την παρουσία του :rolleyes::D:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Καλημέρα Ειρήνη, το πρόβλημα αυτο μου το εχουν ξαναναφερει (μονο στις Ελληνικες Omega) Το κακό είναι πως δεν μου το έχει κάνει έμενα ποτέ για να καταλάβω τι φταίει :wacko: Σου προτείνω να ρυθμίσεις και τα 3 ξυπνητήρια με τον ήχο σου και μετά να τα απενεργοποιήσεις. Μολις τωρα το εκανα Γιαννη και θα το παρακολουθησω. Καλα οχι οτι το βρισκω και τρομερο προβλημα, αν το ξανακανει θα το βαζω κανενα χιλιομετρο μακρια τα βραδια, αλλα απορω με τις πρωτοβουλιες που παιρνει το αναρχοαυτονομο! Ποιος ειναι το αφεντικο τελος παντων?:mad: @Ειρήνη Μάλλον επειδή είχες 2 μέρες να το χρησιμοποιήσεις βάρεσε για να σου υπενθυμίσει την παρουσία του :rolleyes::D:rolleyes: κοιτα να δεις Νικο που κι εγω αυτο σκεφτηκα!:lol::lol: Εχω πεσει με τα μουτρα στο μηλο τελευταιως, και το Leo μου κακιωσε!:O Edited July 20, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Από χτες είμαι κ εγώ ευτυχής χρήστης της 30 (xt with CHT). Κανένα πρόβλημα so far. Βρήκα εύκολα και τον explorer που συζητούσαμε, μία συντομευσούλα στα quick links και τέλος. Υποψιάζομαι ότι αυτή θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα του κάνω, το τελευταίο διάστημα το φλασάρω τόσο συχνά που στο τέλος θα του μείνει συνήθεια και θα το κάνει από μόνο του. :lol: Off-topic: Ειρήνη, 2 απορίες: Τόσα κινητά (γραμμές και συσκευές) πώς τα φέρνεις βόλτα;;; Εγώ με 1 και μερικές φορές μου 'ρχεται να το θάψω σε κανένα λάκκο και από πάνω να ρίξω 3-4 κυβικά σκυρόδεμα... Αυτό το πρόβλημα που έχει το iPhone σου, να στέλνει ρουφηχτά φιλάκια, λύνεται με jail-braking ή εκεί θα το 'χεις μέχρι να το ξεφορτωθείς το μηλαράκι; :P Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Off-topic: Ειρήνη, 2 απορίες: Τόσα κινητά (γραμμές και συσκευές) πώς τα φέρνεις βόλτα;;; Εγώ με 1 και μερικές φορές μου 'ρχεται να το θάψω σε κανένα λάκκο και από πάνω να ρίξω 3-4 κυβικά σκυρόδεμα... Αυτό το πρόβλημα που έχει το iPhone σου, να στέλνει ρουφηχτά φιλάκια, λύνεται με jail-braking ή εκεί θα το 'χεις μέχρι να το ξεφορτωθείς το μηλαράκι; :P Off topic συνεχεια: Νασο, το καθενα κανει κατι διαφορετικο. Μια συνδεση στην cosmote, καρτοκινητη στη vodafone, και 10gb mobile broadband για internet. :p Τα καταφερνω καλα.. :p Το i4 μου, ειναι jailbroken απο τη δευτερη μερα αγορας! ;) Απλα ειναι πολυ "κοινωνικο" εξ' ου και τα φιλακια. :p On topic: Το ξυπνητηρι μου ξαναχτυπησε, αυτη τη φορα με τον ηχο της επιλογης μου, στην ιδια ωρα. Εκανα hard reset κι αναμενω.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts