Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πρώτη φορά το λέω αυτό για έκδοση Omega. Θα μπορούσα να μείνω με την V23 χωρίς HTCMessaging Client για ΠΑΝΤΑ !!! 2ος μήνας, με 8012 sms (μόλις πήρα backup...), και 3 email accounts + όλα τα καθημερινά, και πάει σφαίρα!

Πραγματικές συνθήκες σήμερα όλη μέρα :

Bluetooth ενεργοποιημένο και ακουστικό,

3G + gps και Google Maps για navigator,

Call firewall on με Black list.

επί 4 ώρες οδηγούσα και λάμβανα sms/mms κανικότατα,

Skype on,

χτυπούσε το τηλέφωνο, μιλούσα και έκανα σημειώσεις κανονικά κανένα πρόβλημα!

Και έριχνα και μια κλεφτή ματιά στο facebook !!!

Αυτό δεν το λέω απλά καλή δουλειά, το λέω σε ευχαριστώ Γιάννη Μάγειρα που απάντησες στις προσευχές μου !!! :respect:

Navigator καλό ψάχνω και έκλεισα! Καμιά πρόταση;;;; Ευχαριστώ.

HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλήμερα σ όλους

Η πρώτες δυο Omega v24 beta

Omega v24 [Close to stock] Beta +

Omega XT v24 Με Co0kie's Home Tab v2.0 Beta

είναι διαθέσιμες για beta testing,

όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει pm.

Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει, αλλα θα ηθελα πχ να μπορω να αφαιρεσω οτι προγραμμα δεν χρειαζομαι απο την προσθαφαιρεση προγραμματων.

Καλυτερα παντως να αργησεις να βγαλεις τη ρομ και να ειναι τελεια, παρα να βγει και σε μια βδομαδα να βγαλεις 24.5.

Αν κάτι είναι μέσα στην ρομ δεν μπορείς με τίποτα να το βγάλεις,

επιλεγμένα προγράμματα (πχ Arkswitch) τα εγω στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αυτό γίνετε γιατί δεν είναι μέσα στην ρομ άλλα γίνονται εγκατάσταση μετά το φλασσαρισμα.

@ioathe,

Γιάννη,

Γεια σου κι από μένα, μετά από αρκετό καιρό, που πέρασα δοκιμάζοντας και κάποιες άλλες ROM, ... για να επιβεβαιώσω για μια φορά ακόμη ότι πράγματι κάνεις εξαιρετική δουλειά!:)

Τώρα χρησιμοποιώ την τελευταία energy, αλλά μια και ακούω ότι ετοιμάζεις κάτι νέο, θα ήθελα πολύ να ξαναγυρίσω στα "πάτρια" εδάφη. Κάτι που έχω αυτή τη στιγμή, και νομίζω δεν υπάρχει στην Ομέγα είναι Ράδιο, χωρίς χρήση ακουστικών. Στο πρόγραμμα που έχω αυτή τη στιγμή, αναφέρει FM Radio έκδοση 2.5 (2018.3223) - αν δηλ. έχει σχέση με αυτό, και δεν είναι κάποια άλλη "επέμβαση" που χρειάζεται. Επειδή δεν χρησιμοποιώ τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά ένα απλό BT, πραγματικά μου είναι πολύ βολική αυτή η λύση. Υπάρχει περίπτωση με την ανανέωση που ετοιμάζεις, να προβλέψεις κάτι ανάλογο και για την Ομέγα? (εκτός και αν ήδη οι τελευταίες version της Ομέγα - τις οποίες δεν δοκίμασα :O - το είχαν ήδη αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα, οπότε ... δεν βλέπω την ώρα για το νέο σου update !)

Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ για την υπέροχη δουλειά σου

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Για σου Δέσποινα,

καιρό είχες να γράψεις :)

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια.

Το Audio Booster και το FM Radio μπορούν να δουλέψουν χωρίς τα ακουστικά σ όλες τις ρομ αν αλλάξεις την πιο κάτω registry:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\State\Hardware]

από "Headset"=dword:00000000 σε "Headset"=dword:00000001

αν βάλεις τα ακουστικά αυτόματα αλλάζει η πιο πάνω registry σε 1 και αν τα βγάλεις γίνετε 0

Για οποίον θέλει έχω κάνει και cab να αλλάζει αυτόματα η πιο πάνω registry

http://hotfile.com/dl/103639839/e70ee56/Fake_headset.cab.html

και το έχω ενσωματώσει και στην νέα v24

Σημείωση: μετά από επανεκκίνηση η τιμή επανέρχεται σε 0

Για πρώτη φορά το λέω αυτό για έκδοση Omega. Θα μπορούσα να μείνω με την V23 χωρίς HTCMessaging Client για ΠΑΝΤΑ !!! 2ος μήνας, με 8012 sms (μόλις πήρα backup...), και 3 email accounts + όλα τα καθημερινά, και πάει σφαίρα!

Πραγματικές συνθήκες σήμερα όλη μέρα :

Bluetooth ενεργοποιημένο και ακουστικό,

3G + gps και Google Maps για navigator,

Call firewall on με Black list.

επί 4 ώρες οδηγούσα και λάμβανα sms/mms κανικότατα,

Skype on,

χτυπούσε το τηλέφωνο, μιλούσα και έκανα σημειώσεις κανονικά κανένα πρόβλημα!

Και έριχνα και μια κλεφτή ματιά στο facebook !!!

Αυτό δεν το λέω απλά καλή δουλειά, το λέω σε ευχαριστώ Γιάννη Μάγειρα που απάντησες στις προσευχές μου !!! :respect:

Navigator καλό ψάχνω και έκλεισα! Καμιά πρόταση;;;; Ευχαριστώ.

Σ ευχαριστώ πολύ για το post :)

Τις χρειαζόμαστε αυτές τις αναφορές

Μην μείνεις με την v23 έρχεται η νέα v24 :lol:

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

μολις εκανα αυτο με το ραδιο αλλα δεν επιασε ουτε ενα σταθμο

μολις εκανα αυτο με το ραδιο αλλα δεν επιασε ουτε ενα σταθμο

Ούτε έμενα εδώ που είμαι πιάνει, θέλει το καλώδιο για κεραία.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Το Audio Booster και το FM Radio μπορούν να δουλέψουν χωρίς τα ακουστικά σ όλες τις ρομ αν αλλάξεις την πιο κάτω registry:

αν βάλεις τα ακουστικά αυτόματα αλλάζει η πιο πάνω registry σε 1 και αν τα βγάλεις γίνετε 0

http://hotfile.com/dl/103639839/e70ee56/Fake_headset.cab.html

Σημείωση: μετά από επανεκκίνηση η τιμή επανέρχεται σε 0

Γιάννη,

Δεν το ήξερα αυτό! Τόσο απλό...!:confused:

:respect:

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω την Energy και δεν μπορώ να τσεκάρω, αλλά μόλις κάνεις release την 24 θα το τσεκάρω κι εγώ,να δω αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με αυτό που έχω τώρα (το θέμα των τιμών που αναφέρεις είναι όντως έτσι, δεν ξέρω όμως αν υπάρχει και κάτι άλλο). Στο FM Ράδιο version που σου ανέφερα δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από το interface του ράδιο με ακουστικά ή χωρίς, και βέβαια παραμένει όπως το ορίσεις και μετά από reset.

Πάντως αν είναι μόνο αυτό που χρειάζεται ως παρέμβαση, και που έχει η Rom μου αυτή τη στιγμή, το ράδιο παίζει μια χαρά γενικά. Και στη Ν. Σμύρνη που μένω και στην Αγ. Παρασκευή που εργάζομαι. Απλά στην αρχή νομίζεις ότι δεν πιάνει τίποτα, αλλά άμα το αφήσεις λίγη ώρα και πας με το απλό βέλος την αναζήτηση, τότε βρίσκεις μια χαρά σταθμούς. Και αν κάποιος σταθμός έχει πολλά παράσιτα, επιλέγοντας Mono αντί για Stereo πολλές φορές βελτιώνεται αισθητά. Μακάρι να δουλεύει έτσι και στην ομέγα, γιατί τότε ... σου'ρχομαι άμεσα :lol:

:thanks:

Edited by depy33

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

@ioathe

όταν λες να βοηθήσει;

Δεν ξέρω τίποτα απο τεστ

Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την 24 και να βγάλω την energy επιτέλους.

Α ! Και μία ακόμη παράκληση ... στον μάγο με τις λύσεις (@ioathe):)

To office mobile (word - excel βασικά) που έχω τώρα δεν έχει αυτά τα μικροbugs που σου είχα αναφέρει στο παρελθόν και που μου είχες πει ότι δεν μπορούν να λυθούν γιατί αυτά είναι στην τελευταία version που χρησιμοποιείς. Από την άλλη, δεν είδα αυτή η τελευταία version να προσφέρει κάτι παραπάνω. :X

Αυτή τη στιγμή με τη σουίτα της "ακατανόμαστης" ρομ που χρησιμοποιώ (:lol: πλάκα κάνω - μην παρεξηγηθεί και κανένας, αλλά πολύ θα ήθελα ο έλληνας top of the top chef μας να μαγειρέψει με τα top of the top υλικά !) δεν έχω τα προβλήματα που σου είχα πει (το κυριότερο να κρατάει το Storage Card ως default στo save, και κάποια άλλα Minor που δεν δουλεύει σωστά το format χρωμάτων κλπ), και δεν βλέπω να λείπει και τίποτα. Δυστυχώς δεν ξέρω ποια σουίτα 2010 έχει για να βοηθήσω, και δεν βρίσκω κάποιο about (πάει με το build αυτό ?) :dizzy:

Είδες που για να μας κάνεις όλα τα χατίρια, γινόμαστε και απαιτητικοί τελικά :lol: ?

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Edited by depy33

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

• Administrators
@ioathe

όταν λες να βοηθήσει;

Δεν ξέρω τίποτα απο τεστ

Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την 24 και να βγάλω την energy επιτέλους.

Απλά να την δοκιμάσεις και αν δεις προβλήματα να τα αναφέρεις. Δεν ζητάει τίποτα το απαιτητικό. :rolleyes:

Modpic.gif

//////Το Audio Booster και το FM Radio μπορούν να δουλέψουν χωρίς τα ακουστικά σ όλες τις ρομ αν αλλάξεις την πιο κάτω registry:

http://hotfile.com/dl/103639839/e70e...adset.cab.html

Σημείωση: μετά από επανεκκίνηση η τιμή επανέρχεται σε 0////////////

Mπορει να με μου πει καποιος τα βηματα που θα το βρω και πως θα το κανω αυτο ακριβως!!!ευχαριστω..

• Administrators
Στην παράθεσή σου υπάρχει ένα link. Το πατάς, κατεβάζεις το cab και το εγκαθιστάς στη συσκευή σου. Τι πιο απλό;

Modpic.gif

//////Το Audio Booster και το FM Radio μπορούν να δουλέψουν χωρίς τα ακουστικά σ όλες τις ρομ αν αλλάξεις την πιο κάτω registry:

Mπορει να με μου πει καποιος τα βηματα που θα το βρω και πως θα το κανω αυτο ακριβως!!!ευχαριστω..

Κατάβασε το cab που δίνει ο Γιάννης και κάντο εγκατάσταση όπως κάθε άλλο πρόγραμμα.

edit: Γιάννη sorry δεν είχα προσέξει ότι είχες απαντήσει. Είναι και πρωί πρωί ......

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

404 - Not Found?!?!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

Μια απορία! υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να κρατάει για λίγο ρεύμα το κινητό και να μπορώ να αλλάζω μπαταρία χορίς να κλίνει?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Μια απορία! υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να κρατάει για λίγο ρεύμα το κινητό και να μπορώ να αλλάζω μπαταρία χορίς να κλίνει?

Όχι δεν υπάρχει.

Modpic.gif

404 - Not Found?!?!

Το link δεν ειναι λαθος,

θα το βρεις σε αυτο το post

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3508155#post3508155

Καλημερα. εχω περασμενη στο τηλεφωνο σχεδον απο την μερα που βγηκε την Omega v23 ELL, αλλα τις τελευταίες μερες σχεδον καθε μερα βρισκω καποια στιγμη κολλημενο το τηλεφωνο. Απο προγραμματα δεν εχω βαλει σχεδον τιποτα εξτρα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Νομιζω οτι θα μου πειτε hard reset, αλλα πριν φτασουμε εκει γιατι υπαρχει αλλη λυση να τσεκαρουμε αν φταιει κατι αλλο? Εχθες πχ κολλησε στην οθονη κλειδωματος. Ενω "εσερνα" το κουμπι για να ξεκλειδωσει, αυτο δεν ξεκλειδωνε για με παει στην αρχικη οθονη, ενω το κουμπι πηγε αριστερα δεξια δεν με "περναγε" στην αλλη οθονη. Αλλες φορες το βρισκω κολλημενο απο την αναμονη και δεν κανει τιποτα.

• Administrators
Πάρε ένα backup από επαφές, sms, ημερολόγιο κτλ με το PIM Backup και όπως σωστά υπέθεσες... hard reset. Μη νομίζεις, που και που χρειάζεται.

Modpic.gif

Καλημερα. εχω περασμενη στο τηλεφωνο σχεδον απο την μερα που βγηκε την Omega v23 ELL, αλλα τις τελευταίες μερες σχεδον καθε μερα βρισκω καποια στιγμη κολλημενο το τηλεφωνο. Απο προγραμματα δεν εχω βαλει σχεδον τιποτα εξτρα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Νομιζω οτι θα μου πειτε hard reset, αλλα πριν φτασουμε εκει γιατι υπαρχει αλλη λυση να τσεκαρουμε αν φταιει κατι αλλο? Εχθες πχ κολλησε στην οθονη κλειδωματος. Ενω "εσερνα" το κουμπι για να ξεκλειδωσει, αυτο δεν ξεκλειδωνε για με παει στην αρχικη οθονη, ενω το κουμπι πηγε αριστερα δεξια δεν με "περναγε" στην αλλη οθονη. Αλλες φορες το βρισκω κολλημενο απο την αναμονη και δεν κανει τιποτα.

Παντως και εγώ από την προηγούμενη version την 22.5 εχω διαπιστώσει αυτά τα κολλήματα τα οποία καθιστούν το κινητό άχρηστο.., Πίστευα ότι με την 23 θα διορθωνόντουσαν αλλά από οτι ακούω μάλλον όχι. Πάντως με παλαιότερες ρομ δεν είχα τέτοια προβλήματα

Παντως και εγώ από την προηγούμενη version την 22.5 εχω διαπιστώσει αυτά τα κολλήματα τα οποία καθιστούν το κινητό άχρηστο.., Πίστευα ότι με την 23 θα διορθωνόντουσαν αλλά από οτι ακούω μάλλον όχι. Πάντως με παλαιότερες ρομ δεν είχα τέτοια προβλήματα

Μολις γυρισα στην 22.5 :)

Εγω σε αυτην δεν ειχα τετοια κολληματα αλλα μαλλον την κρατησα λιγο γιατι εβαλα την 23. Παμε να περασουμε λιγο καιρο λοιπον με την 22.5 εν αναμονη της 24!

Καλήμερα σ όλους

Η πρώτες δυο Omega v24 beta

Omega v24 [Close to stock] Beta +

Omega XT v24 Με Co0kie's Home Tab v2.0 Beta

Γιάννη πότε υπολογίζεις να τελειώσεις το μαγείρεμα γιατί έχω άδεια και περιμένω με τα καλώδια στο χέρι :lol:

Είμαι με την 22.5 και νομίζω έχω στερητικά φλασαρίσματος. :worry::worry::worry:

Και πάλι ευχαριστώ για όλη την δουλειά.:D

Όλα σχετικά είναι...μην απορείς...

Μπορεί σε 99 κινητά να λειτουργούν όλα ρολόι και σε 1 όχι ή και το αντίστροφο. Εξακριβωμένο.

Άβυσσος η ψυχή των windows ελεγα...τώρα λέω και των mobile. :wacko:

Θέλει υπομονή, ευλάβεια, πίστη, προσευχές και κάποια στιγμή αυτό θα αναγνωριστεί από τον καλό θεούλη και θα σε ανταμείψει με μία ρομ που θα ναι καλύτερη και από τις προσευχές σου. :innocent:

Με μένα το κανε και οι 2 παραπάνω ρομ, που φοράω το τελευταίο διάστημα, είναι σούπερ. Κόλλημα κανένα και λειτουργούν όλα στην εντέλεια. :up:

Σου εύχομαι καλή επιτυχία...και είπαμε...πίστη...

υ.γ. Ασχετο ότι ο καλός θεούλης θέλει να δοκιμάσει την πίστη μου και ανέθεσε στον υιό μου, τον μονογενή, να αδειάσει, τυχαίως και καλά, ένα ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκάλι στο σημείο που υπάρχει η υποδοχή για το usb με αποτέλεσμα

όταν συνδέω να μην επιτυγχάνεται επικοινωνία αυτών των δύο, μέσω ACTIVE SYNC, :w00t: :w00t: άρα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα (ξέρει κανείς καμία καλή προσευχή?).

Το θετικό βέβαια είναι ότι θα έρθω πιο κοντά στον ύψιστο, παρακαλώντας τον για ένα θαύμα...:worry:

• Administrators
ένα ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκάλι στο σημείο που υπάρχει η υποδοχή για το usb με αποτέλεσμα

όταν συνδέω να μην επιτυγχάνεται επικοινωνία αυτών των δύο, μέσω ACTIVE SYNC, :w00t: :w00t: άρα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα (ξέρει κανείς καμία καλή προσευχή?).

Δύσκολα τα πράγματα. Μελλοντικά μπορεί να δουλέψει αλλά η υγρασία δυστυχώς είναι άτιμο πράγμα και αργά ή γρήγορα οξειδώνονται τα ζωτικά μέρη μιας συσκευής.

Modpic.gif