Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την Omega XT v23 Με Co0kie's Home Tab v2.0

Την συγκεκριμένη without messager φοράω και εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μήπως από καμία άλλη εφαρμογή στο παρουσιάζει;

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την συγκεκριμένη without messager φοράω και εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μήπως από καμία άλλη εφαρμογή στο παρουσιάζει;

οχι δεν προλαβα να την βαλω και ειχα αυτο το προβλημα μετα απο 2 softreset επανηλθε ομως τι διαολο γινεται δεν ξερω.

τωρα κατι αλλο. στην ενημερωση της θεσης μου στον καιρο γιατι δεν την κανει? εχει κανεις αυτο το προβλημα!?

οχι δεν προλαβα να την βαλω και ειχα αυτο το προβλημα μετα απο 2 softreset επανηλθε ομως τι διαολο γινεται δεν ξερω.

τωρα κατι αλλο. στην ενημερωση της θεσης μου στον καιρο γιατι δεν την κανει? εχει κανεις αυτο το προβλημα!?

Τάκη, αν δεν έχεις προχωρήσει στο στήσιμο της συσκευής σου δεν δοκιμάζεις ένα hard!!!

Τάκη, αν δεν έχεις προχωρήσει στο στήσιμο της συσκευής σου δεν δοκιμάζεις ένα hard!!!

την εστησα ρε **** αυτο ειναι που με χαλαει τωρα...

αυτο με την ενημερωση του καιρου παντως πρωτη φορα το βλεπω.

ενω ανανεωνει κανονικα στις πολεις που εχω βαλει ,στην θεση μου δεν λεει να κανει ανανεωση με τιποτα.!

Μόλις ανανεώθηκα!!:p v.23 XT CHT2.0 without HTCMessaging client!!:D

Nα κάνω μία ερώτηση? Ποια έκδοση κάμερας χρησιμοποιείται στις omega? Γιατί χρησιμοποιώ το ScilorsLeoCameraAnyKey για να βγάζω φωτογραφίες πατώντας το κουμπί της έντασης, και δεν δουλεύει με αυτή την έκδοση κάμερας. Πρέπει να βάζω την 6.26.20121425 που έχω βρει, κάθε φορά για να δουλέψει σωστά. Είναι νεότερη έκδοση, ή παλαιότερη? Αν είναι νεότερη αυτή, νομίζω θα είναι καλύτερα να υπάρχει αυτή στις rom. Αν όχι, ξέρετε κανένα άλλο τρόπο, να βγάζω φωτογραφίες με τα κουμπιά της έντασης, χωρίς να πρέπει να αλλάζω κάμερα κάθε φορά?

Αυτές οι λεπτομέρειες...:happy:

Το ScilorsLeoCameraAnyKey είναι σχεδιασμένο για παλαιότερες εκδόσεις της κάμερας.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

την εστησα ρε **** αυτο ειναι που με χαλαει τωρα...

αυτο με την ενημερωση του καιρου παντως πρωτη φορα το βλεπω.

ενω ανανεωνει κανονικα στις πολεις που εχω βαλει ,στην θεση μου δεν λεει να κανει ανανεωση με τιποτα.!

Δοκίμασε με διαφορετικό τρόπο σύνδεσης μήπως και.....

Την φλάσαρα το πρωί με το που ανέβηκε, την έχω βασανίσει αρκετά χωρίς να την φορτώσω ιδιαίτερα, δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα :)

Ενα πράγμα μόνο δεν μου άρεσε, το limit!!! :p

Την φλάσαρα το πρωί με το που ανέβηκε, την έχω βασανίσει αρκετά χωρίς να την φορτώσω ιδιαίτερα, δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα :)

και με wifi τωρα που προσπαθησα τιποτα...

παω για hard reset ξσφδνωφσβω.

ε ρε γλεντιααααααα!

ΥΣ τι ειναι το limit?!!!

εκανα μολις τωρα HR και παλι δεν ανανεωνει με τιποτα την θεση μου...

κατεβαζω τωρα την ιδια without messager. να δουμε.

τι γινεται ρε γαμοτο!

Edited by takisxx

Δοκίμασε κανένας το UC_NET??

Στην νεα Omega v23 εχει γινει beta testing για ενα ολόκληρο μήνα χωρις να βρεθούν προβλήματα.

Μόλις ανανεώθηκα!!:p v.23 XT CHT2.0 without HTCMessaging client!!

Nα κάνω μία ερώτηση? Ποια έκδοση κάμερας χρησιμοποιείται στις omega? Γιατί χρησιμοποιώ το ScilorsLeoCameraAnyKey για να βγάζω φωτογραφίες πατώντας το κουμπί της έντασης, και δεν δουλεύει με αυτή την έκδοση κάμερας. Πρέπει να βάζω την 6.26.20121425 που έχω βρει, κάθε φορά για να δουλέψει σωστά. Είναι νεότερη έκδοση, ή παλαιότερη? Αν είναι νεότερη αυτή, νομίζω θα είναι καλύτερα να υπάρχει αυτή στις rom. Αν όχι, ξέρετε κανένα άλλο τρόπο, να βγάζω φωτογραφίες με τα κουμπιά της έντασης, χωρίς να πρέπει να αλλάζω κάμερα κάθε φορά?

Επίσης... Στην 23, όταν ανοίγει πρώτη φορά, είναι ανοιχτό το wifi, χωρίς λόγο... Και κάτι ακόμα. Γιατί υπάρχουν δύο προγράμματα για ονομαστικές γιορτές? Ή γιατί να υπάρχουν 2 αριθμομηχανές? :O Εγώ που βάζω και το panoramic calc pro, έχω 3!!:p

Αυτές οι λεπτομέρειες...:happy:

Όπως είπε και ο Νίκος η Omega εχει τους νεότερους drivers για την κάμερα και δεν παίζει το ScilorsLeoCameraAnyKey που εχει φτιαχτεί για παλαιότερους.

Το wifi δεν συνδέεται χωρις λογο στο 29007 (εχει δοκιμαστεί και στην Omega 22.5 χωρις κανενα προβλημα γιαυτο και το επέλεξα), αν μπορεις δες το και παλι.

Υπάρχουν και 2 προγράμματα για ονομαστικές γιορτές γιατι τα χρησιμοποιώ σποραδικα και τα 2, αν κάποιο δεν σου αρέσει κανε διαγραφή το εικονίδιο :)

Το ίδιο και για τις αριθμομηχανές :)

Δεν εχεις κανενα προβλημα με το panoramic calc pro το οποιο ειναι πολυ καλο!

Αποστόλη μπερδεύτηκα, τι είναι το limit??

και με wifi τωρα που προσπαθησα τιποτα...

παω για hard reset ξσφδνωφσβω.

ε ρε γλεντιααααααα!

ΥΣ τι ειναι το limit?!!!

εκανα μολις τωρα HR και παλι δεν ανανεωνει με τιποτα την θεση μου...

τι γινεται ρε γαμοτο!

Τα υπόλοιπα σου δουλεύουν όλα? Το ρολόι είναι οκ?

Περιμένουμε νεότερα,

μόνο σε παρακαλώ κακές λέξεις μην λες γιατί δεν μου αρέσουν όπως και τα υπονοούμενα τους (thanx).

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Τα υπόλοιπα σου δουλεύουν όλα? Το ρολόι είναι οκ?

Περιμένουμε νεότερα,

μόνο σε παρακαλώ κακές λέξεις μην λες γιατί δεν μου αρέσουν όπως και τα υπονοούμενα τους (thanx).

ναι απο οτ προλαβα αν δοκιμασω τα ιδα κομπλε τα υπολοιπα το μονο που δεν δουλεψε ηταν η ανανεωση της θεσης μου.

κατεβαζω τωρα χωρις HTCMessaging client και θα ενημερωσω!

Όπως είπε και ο Νίκος η Omega εχει τους νεότερους drivers για την κάμερα και δεν παίζει το ScilorsLeoCameraAnyKey που εχει φτιαχτεί για παλαιότερους.

Aαα... Οκ... Δεν θα το βαλω καθόλου τότε...;)

Το wifi δεν συνδέεται χωρις λογο στο 29007 (εχει δοκιμαστεί και στην Omega 22.5 χωρις κανενα προβλημα γιαυτο και το επέλεξα), αν μπορεις δες το και παλι.

Όχι, δεν εννοούσα αυτό... Μια χαρά συνδέεται. Απλά με το που ανοίγει για πρώτη φορά, είναι ανοιχτό. Κανένα πρόβλημα. :rolleyes:

Υπάρχουν και 2 προγράμματα για ονομαστικές γιορτές γιατι τα χρησιμοποιώ σποραδικα και τα 2, αν κάποιο δεν σου αρέσει κανε διαγραφή το εικονίδιο :)Το ίδιο και για τις αριθμομηχανές :)

Χαχαχαχα... Οκ. Αυτό θα κάνω. :p

Be the change you wish to see in the world! 🧿

περασα την without HTCMessaging client και παλι δεν μου ανανεωνει την θεση μου.

ε ενταξει δηλαδη τι αλλο να ειναι?

Αποστόλη μπερδεύτηκα, τι είναι το limit??

Λάθος!!! δεν ήταν limit, v23 final την ονομάζεις..... :)

Το cu_net είναι ο ελβετικός σουγιάς της ρόμ, θέλει λίγο δουλειά στο στήσιμο του (αρκετή θα έλεγα, έχει τόσες δυνατότητες!!!) αλλά μετά είναι περίπατος το να έχεις έτοιμη συσκευή μέσα σε 10-15 λεπτά, ειδικά στους επιρρεπείς στα φλασαρίσματα :)

περασα την without HTCMessaging client και παλι δεν μου ανανεωνει την θεση μου.

ε ενταξει δηλαδη τι αλλο να ειναι?

Και εμένα την ανανεώνει μια χαρά... Προσπάθησε να βρεις τι φταίει. Η rom δεν έχει κανένα πρόβλημα... ;)

Και εμένα την ανανεώνει μια χαρά... Προσπάθησε να βρεις τι φταίει. Η rom δεν έχει κανένα πρόβλημα... ;)

μα τι να ψαξω εφοσον ειναι το πρωτο πραμα που δοκιμαζω οταν βαζω την ρομ και βλεπω οτι δεν δουλευει?

Μήπως στο σημείο που βρίσκεσαι δεν μπορεί να ανανεώσει τη θέση σου? Εμένα την ανανέωσε και την πρώτη φορά που φλάσαρα την έκδοση με το eReader και τώρα αυτή χωρίς το HTCMessaging client... Οπότε κάτι άλλο φταίει... Το σήμα του gps? Η σύνδεση στο internet? Δεν ξέρω...:confused:

μα τι να ψαξω εφοσον ειναι το πρωτο πραμα που δοκιμαζω οταν βαζω την ρομ και βλεπω οτι δεν δουλευει?

Απο το Google maps βρίσκεις την θέση σου?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Το XDA-UC σε μένα δεν δούλεψε.

Προσπάθησα να βάλω το wifi, τους ήχους και την ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις, αλλά δεν... .

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Μερικές φορές είναι και θέμα provider η ακόμα και της υπηρεσίας στο δικό μου πχ με forthnet μερικές φορές δεν ενημερώνει την θέση μου ενώ με vodafone (mobile) ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Απο το Google maps βρίσκεις την θέση σου?

οχι ουτε απο το google maps.... μου βγαζει μηνυμα και μου λεει οτι η τρεχουσα τοποθεσια σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη!:wacko::wacko::confused::confused:

ομως οταν ανοιγω το igo8 με βρησκει κανονικα στον χαρτη.

βεβαια το ενα ειναι μεσω gps και το αλλο μεσω internet!

φιλε Nickmem και εγω forthnet εχω αλλα πρωτη φορα μου το κανει αυτο!

Edited by takisxx

οχι ουτε απο το google maps.... μου βγαζει μηνυμα και μου λεει οτι η τρεχουσα τοποθεσια σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη!:wacko::wacko::confused::confused:

ομως οταν ανοιγω το igo8 με βρησκει κανονικα στον χαρτη.

βεβαια το ενα ειναι μεσω gps και το αλλο μεσω internet!

φιλε Nickmem και εγω forthnet εχω αλλα πρωτη φορα μου το κανει αυτο!

προσπάθησες με το internet που σου παρέχει ο παροχος του κινητού σου;

Μια παρατήρηση για τις without HTCMessaging rom, μετά την αποστολή του μηνύματος το αριστερό εικονικά πλήκτρο που εμφανίζει "ματαίωση" προφανώς έχει γραφτεί λάθος.

Επίσης υπάρχει το πρόβλημα του οτι στην αναφορά παράδοσης σου εμφανίζει μόνο τον αριθμό και οχι το όνομα της επαφής. Πράγμα που σημαίνει οτι αν το είχε κλειστό και εν το μεταξύ έχεις στείλει και 4-5 ακόμη , άντε να βρεις σε ποιά επαφή αντιστοιχεί ο αριθμός παράδοσης όταν έρθει η αναφορά.

Για μένα όμως, το ποίο σημαντικό είναι πως είτε με ή χωρίς το htc messaging δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα του αν έχεις επαφή με πάνω απο 2 αριθμούς κινητών δεν γνωρίζεις από ποιόν αριθμό έχει έρθει SMS αφού βλέπεις μόνο το όνομα. Μόνο εγώ γκρινιάζω για το θέμα αυτό βρε παιδιά; :) Όλοι έχετε επαφές με μόνο ενα κινητό αριθμό κλήσης?

Εχω αναγκαστεί να περνάω διπλές επαφές με τα ξεχωριστά νούμερα για να λύσω το πρόβλημα

Μερικές φορές είναι και θέμα provider η ακόμα και της υπηρεσίας στο δικό μου πχ με forthnet μερικές φορές δεν ενημερώνει την θέση μου ενώ με vodafone (mobile) ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

προσπάθησες με το internet που σου παρέχει ο παροχος του κινητού σου;

oxi δεν προσπαθησα γιατι δεν πληρωνω για να εχω ιντερνετ μεσω κινητης!

edit: μου βρηκε σημα μεσω google maps αλλα παλι τιποτα στον καιρο το ιδιο πραμα....

τι μπορει να φταιει ρε παιδια ελεος!

Edited by takisxx

oxi δεν προσπαθησα γιατι δεν πληρωνω για να εχω ιντερνετ μεσω κινητης!

edit: μου βρηκε σημα μεσω google maps αλλα παλι τιποτα στον καιρο το ιδιο πραμα....

τι μπορει να φταιει ρε παιδια ελεος!

δοκίμασες να παίξεις λίγο με > settings>location ?

Screenshots απο OMEGA ELL v22.5.29007 με Sensity Theme, επειδη μου το ζήτησε ο ioathe!Ευχαριστω για ολα φιλαρακο!!!Να'σαι παντα καλα!