ioathe Δημ. January 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά και απο μένα! μπορεί κάποιος να στείλει κάποιο link εδώ...ή στο ταχυδρομείο μου, για να κατεβάσω δωρεάν το SBPBackup ?? ευχαριστώ! Δωρεάν trial από εδώ SBPBackup Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Μετά από 1 χρόνο στη mama rom (και ύστερα από ένα απίστευτο κόλλημα που με υποχρέωσε σε hard reset) πέρασε και εγώ την Omega rom V22.5. Παρατηρώ ένα μικρό κόλλημα-καθυστέρηση στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου από την μάυρη οθόνη σε stand by mode. Αργεί αρκετά να εμφανιστεί έπειτα από πάτημα κάποιου πλήκτρου η lock screen. To έχει προσέξει κάποιος άλλος και τι λύση υπάρχει? Φιλικά ! Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλο θα ήταν πριν το φλασσαρισμα task29 και μετά το φλασσαρισμα πάλι hard reset. Αν το κάνεις και έχεις πάλι πρόβλημα ενημέρωσε με. Edited January 2, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Αυτό που βρήκες είναι η απλή έκδοση, όχι η Touch. Κατέβασε την Vito Audio Notes Touch 1.03. Το έκανα αλλά κάνει τα ίδια και χειρότερα.:angry::devil::X Κολλάει όπως και πριν και επιπλέον βάρυνε πολύ το λειτουργικό. Επίσης δεν έχει επιλογή για το που θα γίνεται η αποθήκευση των ηχογραφήσεων. Εννοώ ότι δοκίμασα την Vito Audio notes Touch 1.03 που μου πρότεινε και ο ioathe. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εννοώ ότι δοκίμασα την Vito Audio notes Touch 1.03 που μου πρότεινε και ο ioathe. Νίκο το Vito Audio notes Touch 1.02 σου έγραψα, δοκιμασε το και αυτο και αν μπορεις ενημέρωσε με. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Νίκο το Vito Audio notes Touch 1.02 σου έγραψα, δοκιμασε το και αυτο και αν μπορεις ενημέρωσε με. Έκανα λάθος στη πληκτρολόγηση. Αυτό ακριβώς δοκίμασα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Νίκο το Vito Audio notes Touch 1.02 σου έγραψα, δοκιμασε το και αυτο και αν μπορεις ενημέρωσε με. Εγώ πάντως Γιάννη και με την έκδοση 1.03 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι φταίει αυτό στον φίλο Νίκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 η επιλογή Προβ. Κινητού είναι ήδη ξετικαρισμένη. Αυτο που κάνει ειναι το εξής. πχ πληκτρολογώ http://www.msn.com και με πάει αυτόματα στο http://home.mobile.msn κτλ δλδ με πάει σε mobile μορφή σε μερικά site! ευχαριστώ! Εάν έχεις κάνει την πιο πάνω ρύθμιση τότε μέσα στο site που ανοίγεις πρέπει να έχει επιλογή να βγεις απο την μορφή mobile και να πας στο κανονικό.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εάν έχεις κάνει την πιο πάνω ρύθμιση τότε μέσα στο site που ανοίγεις πρέπει να έχει επιλογή να βγεις απο την μορφή mobile και να πας στο κανονικό.... Εντάξει αυτό ηταν, λαλακία μου που δεν το πρόσεξα νωρίτερα!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Νίκο το Vito Audio notes Touch 1.02 σου έγραψα, δοκιμασε το και αυτο και αν μπορεις ενημέρωσε με. Εγώ πάντως Γιάννη και με την έκδοση 1.03 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι φταίει αυτό στον φίλο Νίκο. Ξαναέβαλα το AutoCallRecord και ησύχασα. :rolleyes::rolleyes: Έψαχνα πολύ καιρό να βρω από που προέρχονται τα κολλήματα. Άμα θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο πείτε μου να το δοκιμάσω. :) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μια παρατήρηση: Το προγραμμα music id που είναι ενσωματωμένο στην omega δεν λειτουργεί - βγάζει οτι είναι παλιά έκδοση και να γίνει upgrade με πληρωμή! Άρα μπορεί να αφαιρεθεί ή ακόμα καλύτερα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο αντίστοιχο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Μια παρατήρηση: Το προγραμμα music id που είναι ενσωματωμένο στην omega δεν λειτουργεί - βγάζει οτι είναι παλιά έκδοση και να γίνει upgrade με πληρωμή! Άρα μπορεί να αφαιρεθεί ή ακόμα καλύτερα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο αντίστοιχο.... Αυτό που είχε στην omega 22.5 λειτουργεί μια χαρά !!! Edited January 3, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μια παρατήρηση: Το προγραμμα music id που είναι ενσωματωμένο στην omega δεν λειτουργεί - βγάζει οτι είναι παλιά έκδοση και να γίνει upgrade με πληρωμή! Άρα μπορεί να αφαιρεθεί ή ακόμα καλύτερα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο αντίστοιχο.... Αυτό που είχε στην omega 22.5 λειτουργεί μια χαρά !!! Μολις το δοκιμασα και εγω και δουλευει κανονικα, και μαλιστα οτι του εβαλα το βρηκε αμεσως :) Που θα φτασει η τεχνολογία :!: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλημέρα...:) Ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, το cht editor δεν μου αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση της συσκευής... Συγκεκριμένα, απενεργοποιώ συνέχεια τα εικονίδια του cht, και μόλις κλείσω και ανοίξω πάλι το τηλέφωνο ξανα εμφανίζονται!!:wacko: Πως γίνεται αυτό?:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλημέρα...:) Ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, το cht editor δεν μου αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση της συσκευής... Συγκεκριμένα, απενεργοποιώ συνέχεια τα εικονίδια του cht, και μόλις κλείσω και ανοίξω πάλι το τηλέφωνο ξανα εμφανίζονται!!:wacko: Πως γίνεται αυτό?:confused: Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις και από το CHT Scheduler: Main Settings > Misc. Appearance > Show CHTS Icons: Κλειστό. & Show Profile in op-Name: Κλειστό. Εγώ έτσι το έχω και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ!!:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasK66 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλο θα ήταν πριν το φλασσαρισμα task29 και μετά το φλασσαρισμα πάλι hard reset. Αν το κάνεις και έχεις πάλι πρόβλημα ενημέρωσε με. Μου φαίνεται απίστευτο δύσκολο έπειτα από τόση ώρα που μου πήρε το στήσιμο του τηλεφώνου να ξανακάνω hard reset και από την αρχή. Εκτός εάν με το Spb back up κάνω ένα back up τώρα και το επαναφέρω μετά την επανεγκατάσταση της ρομ. Γίνεται αυτό; Στο μεταξύ απενεργοποίησα τις αλλαγές profile (τις έβαλα στο malually και έχω συνέχεια day profile) στο CHD scheduler και πάει καλύτερα τώρα. Πάντως μετάνοιωσα που δεν έκανα task29 και ο λόγος είναι ότι είχα την εντύπωση ότι το task29 χρείαζεται σε κάποιους που έχουν δοκιμάσει αρκέτες διαφορετικές rom και όχι σε εμένα που το έκανα για πρώτη φορά. Την επόμενη φορά θα ξέρω... Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα UC NET v0.9.4.4. και VC_RED που έχει η συσκευή τι ακριβώς κάνουν: Φιλικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα UC NET v0.9.4.4. και VC_RED που έχει η συσκευή τι ακριβώς κάνουν: Φιλικά ! Για το Uc NET: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446665#post3446665 το VC RED που ρωτάς, που βρίσκετε; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Μου φαίνεται απίστευτο δύσκολο έπειτα από τόση ώρα που μου πήρε το στήσιμο του τηλεφώνου να ξανακάνω hard reset και από την αρχή. Εκτός εάν με το Spb back up κάνω ένα back up τώρα και το επαναφέρω μετά την επανεγκατάσταση της ρομ. Γίνεται αυτό; Αν πάρεις backup όταν έχεις πρόβλημα και το επαναφέρεις μετά, θα επαναφέρεις και το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Kατι δεν εκανα σωστα με το UC_NET... Καταρχην μου εβγαλε error στο mail... Και στο 3% μου εβγαλε για soft reset. :wacko: Και σταματησε η εγκατασταση... Γιατι?:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Ψάχνω να βρω εικονίδια για το Destinator και για το igo. Οποιαδήποτε εικονίδια, τα Dinik τα έχω, ψάχνω τα default. Αν κάποιος έχει ας μου τα στείλει. Edited January 4, 2011 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Άκυρο... Το βρήκα...:p Στα cab που μπαινουν στο τηλέφωνο, ήθελε να πατήσω άκυρο στο soft reset για να συνεχίσει με τα υπόλοιπα. ;) Θα τελειώσω και θα ξανα γράψω αν δούλεψαν όλα...:happy: Edit: Λοιπον... Τελειωσε... Τα cab εγιναν κανονικα εγκατάσταση... Και στην κύρια μνήμη και στην κάρτα μνήμης... Το ημερολόγιο περάστηκε κανονικά. Όπως και οι ήχοι... Το mail δουλεύει... To wifi όμως δεν συνδέθηκε... Edited January 4, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ψάχνω να βρω εικονίδια για το Destinator και για το igo. Οποιαδήποτε εικονίδια, τα Dinik τα έχω, ψάχνω τα default. Αν κάποιος έχει ας μου τα στείλει. Αν έχεις τα .exe έχεις και τα εικονίδια (λογικά). Πως το κατάφερες και τα έχασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αν έχεις τα .exe έχεις και τα εικονίδια (λογικά). Πως το κατάφερες και τα έχασες; Τα .exe τα έχω, θέλω τα εικονίδια μόνα τους σαν εικόνες για να τα φτιάξω σε ένα στυλ που στείνω τη συσκευή. :rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Eιπα να δοκιμασω nand android, αλλα τελικα γυρισα πισω στην καλοστημενη 22.5 που ειχα! η ευκολια απ ολα τα προγραμματα που μας αφηνουν να φτιαχνουμε το κινητο οπως θελουμε σε συνδιασμο με τη σταθεροτητα της ομεγα κανουν τα 6.5 να φαινονται τελεια. Ενα προβλημα που ειχα πχ στο ανδροιντ και μου φαινοταν σπαστικο, ηταν οτι στην καρτελα με της αγαπημενες επαφες τις εβαζε σε αλφαβητικη σειρα και δεν με αφηνε να τις ταξινομησω οπως ηθελα εγω. Μικρο κακο, αλλα σπαστικο. Ενω στα 6.5 εχω μαθει ακριβως τι και πως γινεται (αυτα που με ενδιαφερουν τουλαχιστον), και οπως ειπα δεν θεωρω πως εχει κατι να μου προσφερει το ανδροιντ, ειδικα που με την ομεγα πανε ολα σφαιρα και ειναι σταθερα. Ευχαριστω πολυ Γιαννη, αλλη μια φορα, για την πολυ καλη δουλεια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Eιπα να δοκιμασω nand android, αλλα τελικα γυρισα πισω στην καλοστημενη 22.5 που ειχα! η ευκολια απ ολα τα προγραμματα που μας αφηνουν να φτιαχνουμε το κινητο οπως θελουμε σε συνδιασμο με τη σταθεροτητα της ομεγα κανουν τα 6.5 να φαινονται τελεια. Ενα προβλημα που ειχα πχ στο ανδροιντ και μου φαινοταν σπαστικο, ηταν οτι στην καρτελα με της αγαπημενες επαφες τις εβαζε σε αλφαβητικη σειρα και δεν με αφηνε να τις ταξινομησω οπως ηθελα εγω. Μικρο κακο, αλλα σπαστικο. Ενω στα 6.5 εχω μαθει ακριβως τι και πως γινεται (αυτα που με ενδιαφερουν τουλαχιστον), και οπως ειπα δεν θεωρω πως εχει κατι να μου προσφερει το ανδροιντ, ειδικα που με την ομεγα πανε ολα σφαιρα και ειναι σταθερα. Ευχαριστω πολυ Γιαννη, αλλη μια φορα, για την πολυ καλη δουλεια!!! Συμφωνώ και επαυξάνω. :):D Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 με :Omega XT v22.5 CHT v2.0 Βuild: 29007 Radio: 2.15.50.14 εμενα μου κανει σαν διακοπες σαν ανεβοκατεβασματα οταν μιλαω.βασικα αυτον που ακουω ενω με αντροιντ δεν το κανει σχεδον καθολου η και καθολου.αλλαγη ραδιο μεχρι να μου κατσει ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts