Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά και απο μένα!

μπορεί κάποιος να στείλει κάποιο link εδώ...ή στο ταχυδρομείο μου, για να κατεβάσω δωρεάν το SBPBackup ??

ευχαριστώ!

Δωρεάν trial από εδώ

SBPBackup

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Μετά από 1 χρόνο στη mama rom (και ύστερα από ένα απίστευτο κόλλημα που με υποχρέωσε σε hard reset) πέρασε και εγώ την Omega rom V22.5. Παρατηρώ ένα μικρό κόλλημα-καθυστέρηση στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου από την μάυρη οθόνη σε stand by mode. Αργεί αρκετά να εμφανιστεί έπειτα από πάτημα κάποιου πλήκτρου η lock screen. To έχει προσέξει κάποιος άλλος και τι λύση υπάρχει?

Φιλικά !

Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλο θα ήταν πριν το φλασσαρισμα task29 και μετά το φλασσαρισμα πάλι hard reset.

Αν το κάνεις και έχεις πάλι πρόβλημα ενημέρωσε με.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που βρήκες είναι η απλή έκδοση, όχι η Touch. Κατέβασε την Vito Audio Notes Touch 1.03.

Το έκανα αλλά κάνει τα ίδια και χειρότερα.:angry::devil::X

Κολλάει όπως και πριν και επιπλέον βάρυνε πολύ το λειτουργικό. Επίσης δεν έχει επιλογή για το που θα γίνεται η αποθήκευση των ηχογραφήσεων.

Εννοώ ότι δοκίμασα την Vito Audio notes Touch 1.03 που μου πρότεινε και ο ioathe.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Εννοώ ότι δοκίμασα την Vito Audio notes Touch 1.03 που μου πρότεινε και ο ioathe.

Νίκο το Vito Audio notes Touch 1.02 σου έγραψα,

δοκιμασε το και αυτο και αν μπορεις ενημέρωσε με.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έκανα λάθος στη πληκτρολόγηση. Αυτό ακριβώς δοκίμασα.

• Administrators

Εγώ πάντως Γιάννη και με την έκδοση 1.03 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι φταίει αυτό στον φίλο Νίκο.

Modpic.gif

η επιλογή Προβ. Κινητού είναι ήδη ξετικαρισμένη. Αυτο που κάνει ειναι το εξής. πχ πληκτρολογώ http://www.msn.com και με πάει αυτόματα στο http://home.mobile.msn κτλ δλδ με πάει σε mobile μορφή σε μερικά site!

ευχαριστώ!

Εάν έχεις κάνει την πιο πάνω ρύθμιση τότε μέσα στο site που ανοίγεις πρέπει να έχει επιλογή να βγεις απο την μορφή mobile και να πας στο κανονικό....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εάν έχεις κάνει την πιο πάνω ρύθμιση τότε μέσα στο site που ανοίγεις πρέπει να έχει επιλογή να βγεις απο την μορφή mobile και να πας στο κανονικό....

Εντάξει αυτό ηταν, λαλακία μου που δεν το πρόσεξα νωρίτερα!!:blink:

Εγώ πάντως Γιάννη και με την έκδοση 1.03 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι φταίει αυτό στον φίλο Νίκο.

Ξαναέβαλα το AutoCallRecord και ησύχασα. :rolleyes::rolleyes:

Έψαχνα πολύ καιρό να βρω από που προέρχονται τα κολλήματα.

Άμα θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο πείτε μου να το δοκιμάσω. :)

Μια παρατήρηση: Το προγραμμα music id που είναι ενσωματωμένο στην omega δεν λειτουργεί - βγάζει οτι είναι παλιά έκδοση και να γίνει upgrade με πληρωμή! Άρα μπορεί να αφαιρεθεί ή ακόμα καλύτερα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο αντίστοιχο....

Μια παρατήρηση: Το προγραμμα music id που είναι ενσωματωμένο στην omega δεν λειτουργεί - βγάζει οτι είναι παλιά έκδοση και να γίνει upgrade με πληρωμή! Άρα μπορεί να αφαιρεθεί ή ακόμα καλύτερα να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο αντίστοιχο....

Αυτό που είχε στην omega 22.5 λειτουργεί μια χαρά !!!

Edited by cb600f

Αυτό που είχε στην omega 22.5 λειτουργεί μια χαρά !!!

Μολις το δοκιμασα και εγω και δουλευει κανονικα,

και μαλιστα οτι του εβαλα το βρηκε αμεσως :)

Που θα φτασει η τεχνολογία :!:

Καλημέρα...:)

Ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, το cht editor δεν μου αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση της συσκευής... Συγκεκριμένα, απενεργοποιώ συνέχεια τα εικονίδια του cht, και μόλις κλείσω και ανοίξω πάλι το τηλέφωνο ξανα εμφανίζονται!!:wacko:

Πως γίνεται αυτό?:confused:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλημέρα...:)

Ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, το cht editor δεν μου αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση της συσκευής... Συγκεκριμένα, απενεργοποιώ συνέχεια τα εικονίδια του cht, και μόλις κλείσω και ανοίξω πάλι το τηλέφωνο ξανα εμφανίζονται!!:wacko:

Πως γίνεται αυτό?:confused:

Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις και από το CHT Scheduler: Main Settings > Misc. Appearance > Show CHTS Icons: Κλειστό. & Show Profile in op-Name: Κλειστό.

Εγώ έτσι το έχω και δουλεύει.

Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλο θα ήταν πριν το φλασσαρισμα task29 και μετά το φλασσαρισμα πάλι hard reset.

Αν το κάνεις και έχεις πάλι πρόβλημα ενημέρωσε με.

Μου φαίνεται απίστευτο δύσκολο έπειτα από τόση ώρα που μου πήρε το στήσιμο του τηλεφώνου να ξανακάνω hard reset και από την αρχή. Εκτός εάν με το Spb back up κάνω ένα back up τώρα και το επαναφέρω μετά την επανεγκατάσταση της ρομ. Γίνεται αυτό; Στο μεταξύ απενεργοποίησα τις αλλαγές profile (τις έβαλα στο malually και έχω συνέχεια day profile) στο CHD scheduler και πάει καλύτερα τώρα. Πάντως μετάνοιωσα που δεν έκανα task29 και ο λόγος είναι ότι είχα την εντύπωση ότι το task29 χρείαζεται σε κάποιους που έχουν δοκιμάσει αρκέτες διαφορετικές rom και όχι σε εμένα που το έκανα για πρώτη φορά. Την επόμενη φορά θα ξέρω...

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα UC NET v0.9.4.4. και VC_RED που έχει η συσκευή τι ακριβώς κάνουν:

Φιλικά !

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα UC NET v0.9.4.4. και VC_RED που έχει η συσκευή τι ακριβώς κάνουν:

Φιλικά !

Για το Uc NET:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446665#post3446665

το VC RED που ρωτάς, που βρίσκετε;

• Administrators
Μου φαίνεται απίστευτο δύσκολο έπειτα από τόση ώρα που μου πήρε το στήσιμο του τηλεφώνου να ξανακάνω hard reset και από την αρχή. Εκτός εάν με το Spb back up κάνω ένα back up τώρα και το επαναφέρω μετά την επανεγκατάσταση της ρομ. Γίνεται αυτό;

Αν πάρεις backup όταν έχεις πρόβλημα και το επαναφέρεις μετά, θα επαναφέρεις και το πρόβλημα.

Modpic.gif

Kατι δεν εκανα σωστα με το UC_NET... Καταρχην μου εβγαλε error στο mail... Και στο 3% μου εβγαλε για soft reset. :wacko: Και σταματησε η εγκατασταση... Γιατι?:(

Ψάχνω να βρω εικονίδια για το Destinator και για το igo. Οποιαδήποτε εικονίδια, τα Dinik τα έχω, ψάχνω τα default.

Αν κάποιος έχει ας μου τα στείλει.

Edited by NIKOLAOS68

Άκυρο... Το βρήκα...:p Στα cab που μπαινουν στο τηλέφωνο, ήθελε να πατήσω άκυρο στο soft reset για να συνεχίσει με τα υπόλοιπα. ;)

Θα τελειώσω και θα ξανα γράψω αν δούλεψαν όλα...:happy:

Edit: Λοιπον... Τελειωσε... Τα cab εγιναν κανονικα εγκατάσταση... Και στην κύρια μνήμη και στην κάρτα μνήμης...

Το ημερολόγιο περάστηκε κανονικά. Όπως και οι ήχοι... Το mail δουλεύει... To wifi όμως δεν συνδέθηκε...

Edited by halo

• Administrators
Ψάχνω να βρω εικονίδια για το Destinator και για το igo. Οποιαδήποτε εικονίδια, τα Dinik τα έχω, ψάχνω τα default.

Αν κάποιος έχει ας μου τα στείλει.

Αν έχεις τα .exe έχεις και τα εικονίδια (λογικά). Πως το κατάφερες και τα έχασες;

Modpic.gif

Αν έχεις τα .exe έχεις και τα εικονίδια (λογικά). Πως το κατάφερες και τα έχασες;

Τα .exe τα έχω, θέλω τα εικονίδια μόνα τους σαν εικόνες για να τα φτιάξω σε ένα στυλ που στείνω τη συσκευή. :rolleyes:

Eιπα να δοκιμασω nand android, αλλα τελικα γυρισα πισω στην καλοστημενη 22.5 που ειχα! η ευκολια απ ολα τα προγραμματα που μας αφηνουν να φτιαχνουμε το κινητο οπως θελουμε σε συνδιασμο με τη σταθεροτητα της ομεγα κανουν τα 6.5 να φαινονται τελεια.

Ενα προβλημα που ειχα πχ στο ανδροιντ και μου φαινοταν σπαστικο, ηταν οτι στην καρτελα με της αγαπημενες επαφες τις εβαζε σε αλφαβητικη σειρα και δεν με αφηνε να τις ταξινομησω οπως ηθελα εγω. Μικρο κακο, αλλα σπαστικο.

Ενω στα 6.5 εχω μαθει ακριβως τι και πως γινεται (αυτα που με ενδιαφερουν τουλαχιστον), και οπως ειπα δεν θεωρω πως εχει κατι να μου προσφερει το ανδροιντ, ειδικα που με την ομεγα πανε ολα σφαιρα και ειναι σταθερα.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη, αλλη μια φορα, για την πολυ καλη δουλεια!!!

Eιπα να δοκιμασω nand android, αλλα τελικα γυρισα πισω στην καλοστημενη 22.5 που ειχα! η ευκολια απ ολα τα προγραμματα που μας αφηνουν να φτιαχνουμε το κινητο οπως θελουμε σε συνδιασμο με τη σταθεροτητα της ομεγα κανουν τα 6.5 να φαινονται τελεια.

Ενα προβλημα που ειχα πχ στο ανδροιντ και μου φαινοταν σπαστικο, ηταν οτι στην καρτελα με της αγαπημενες επαφες τις εβαζε σε αλφαβητικη σειρα και δεν με αφηνε να τις ταξινομησω οπως ηθελα εγω. Μικρο κακο, αλλα σπαστικο.

Ενω στα 6.5 εχω μαθει ακριβως τι και πως γινεται (αυτα που με ενδιαφερουν τουλαχιστον), και οπως ειπα δεν θεωρω πως εχει κατι να μου προσφερει το ανδροιντ, ειδικα που με την ομεγα πανε ολα σφαιρα και ειναι σταθερα.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη, αλλη μια φορα, για την πολυ καλη δουλεια!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω. :):D

με :Omega XT v22.5 CHT v2.0 Βuild: 29007 Radio: 2.15.50.14 εμενα μου κανει σαν διακοπες σαν ανεβοκατεβασματα οταν μιλαω.βασικα αυτον που ακουω ενω με αντροιντ δεν το κανει σχεδον καθολου η και καθολου.αλλαγη ραδιο μεχρι να μου κατσει ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·