manolis_33 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) γιατι δεν τρεχει το destinator απο την καρτα μου με την ωμεγγα 22????????????????????????? μολις φορτωσει κ παει να ανοιξει εξαφανιζετε ενο ενα μικρο κοματι πανω ψηλα στην οθονη δειχνει το ντστινατορ κ απο πανω το cht !! και με το garmin & igo συμβενει αυτο που βλεπεται στης φωτο γιατι??? δεν ειχα θεμα με την 21 ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΩΜΑΤΑ!!! Edited December 18, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Για το Destinator μπες στον φάκελο /DestinatorApps/Destinator/ και σβήσε το smsmodule.dll. Ξαναδοκίμασε. Σε γενικές γραμμές δεν έχει να κάνει με τα προγράμματα πλοήγησης τα προβλήματα που έχεις. Σε εμένα δουλεύουν και τα 10 κανονικά στην 22. Όσον αφορά τα κολλήματα... hard reset έκανες μετά το flashάρισμα; Κάνε ένα και δες αν συνεχίζουν τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Για το Destinator μπες στον φάκελο /DestinatorApps/Destinator/ και σβήσε το smsmodule.dll. Ξαναδοκίμασε. Σε γενικές γραμμές δεν έχει να κάνει με τα προγράμματα πλοήγησης τα προβλήματα που έχεις. Σε εμένα δουλεύουν και τα 10 κανονικά στην 22. Όσον αφορά τα κολλήματα... hard reset έκανες μετά το flashάρισμα; Κάνε ένα και δες αν συνεχίζουν τα προβλήματα. Εκανα hard reset κ δουλευει κανονικα τωρα χωρις να σβησω αυτο που ειπες για να δουμε γ τα παγωματα τωρα παντως τα πιο πολλα παγωματa γινοταν οταν το συνδεα στον υπολογιστη με το usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Εγκατεστησα την Omega XT v22 με Co0kie's Home Tab v2.0 χωρίς HTCMessaging Client,μπραβο στον δημιουργο της,πρεπει να κανω κατι για το iPhone SMS Skin,για να το ενεργοποιησω?:confused:Και κατι ακομα,που μπορω να βρω θεματα για την αρχικη ταπετσαρια? Το βρηκα,ακυρο. Edited December 18, 2010 by akis111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εκανα hard reset κ δουλευει κανονικα τωρα χωρις να σβησω αυτο που ειπες για να δουμε γ τα παγωματα τωρα παντως τα πιο πολλα παγωματa γινοταν οταν το συνδεα στον υπολογιστη με το usb Αν υπάρχει το εν λόγω dll σβήστο. Αργά ή γρήγορα (όταν θα λάβεις sms/mms) πάλι θα έχεις πρόβλημα. Είναι άχρηστο, αφαίρεσε το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εγκατεστησα την Omega XT v22 με Co0kie's Home Tab v2.0 χωρίς HTCMessaging Client,μπραβο στον δημιουργο της,πρεπει να κανω κατι για το iPhone SMS Skin,για να το ενεργοποιησω?:confused:Και κατι ακομα,που μπορω να βρω θεματα για την αρχικη ταπετσαρια? Το βρηκα,ακυρο. για ποιο βρηκες ακριβως??για το skin η για τα θεματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 για ποιο βρηκες ακριβως??για το skin η για τα θεματα?? Για το skin,αν εχεις κατι για θεματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Για το skin,αν εχεις κατι για θεματα... απο θεματα οχι.για το σκιν εψαχνα αλλα δεν βρηκα κατι.πως το ενεργοποιουμε??τι εκανες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Υπαρχει τροπος να κανουμε μπακαπ του οπερα καθε φορα που αλαζουμε ρομ ωστε να μην χανονται οι συντομευσεις και οι κωδικοι??περασα και εγω την 22 πολλυ γρηγορη μπραβο μαγειρα τελεια δουλια! +1 σε αυτο... Επαναφέρω συντομεύσεις και κωδικούς τώρα κι είναι λιγάκι κουραστικό... :( Φανταστική δουλειά!! Συγχαρητήρια!! :D Αν θέλετε να κάνετε backup τον opera 9, απλά κάντε αντιγραφή τον φάκελο opera 9 που βρίσκεται μέσα στο \windows, και επικόλληση στην storage card, και μετά την αναβάθμιση, πάρτε τον φάκελο από την κάρτα και κάντε τον επικόλληση πίσω στην αρχική του θέση (\windows), αντικαθιστώντας τον παλιό (κάντε overwrite) Αν θέλετε να κάνετε backup τον opera 10, κάντε το ίδιο πράγμα όπως με τον opera 9. ο opera 10 βρίσκεται στον φάκελο program files, είτε στην κάρτα, είτε στην συσκευή, ανάλογα που το έχετε κάνει εγκατάσταση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 απο θεματα οχι.για το σκιν εψαχνα αλλα δεν βρηκα κατι.πως το ενεργοποιουμε??τι εκανες?? τιποτα,απλα πατας πανω στο μηνυμα(εισερχομενο)και εμφανιζεται σε πλαισιο εκει που ειναι να γραψεις την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Αν θέλετε να κάνετε backup τον opera 9, απλά κάντε αντιγραφή τον φάκελο opera 9 που βρίσκεται μέσα στο \windows, και επικόλληση στην storage card, και μετά την αναβάθμιση, πάρτε τον φάκελο από την κάρτα και κάντε τον επικόλληση πίσω στην αρχική του θέση (\windows), αντικαθιστώντας τον παλιό (κάντε overwrite) Aααα τόσο απλό!! :p Ευχαριστούμε!! :D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 μα αυτο το κανει και τωρα που εκανα uninstal το skin.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) μα αυτο το κανει και τωρα που εκανα uninstal το skin.... Ισως μας το εξηγησει καποιος που το ξερει καλυτερα το αθλημα!!:lol: Edited December 18, 2010 by akis111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 προσπαθω εδω και ωρα να βγαλω το manilla program tab ακολουθησα πιστα πολες φορες αυτο που λεει ο φιλος μας γιαννης στο πρωτο ποστ αλλα ματαια.δε γινεται τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 προσπαθω εδω και ωρα να βγαλω το manilla program tab ακολουθησα πιστα πολες φορες αυτο που λεει ο φιλος μας γιαννης στο πρωτο ποστ αλλα ματαια.δε γινεται τιποτα.. Hide Manila Programs Tab.cab στο φάκελο Omega files. Το τρέχουμε κάνουμε reboot και κάνει απόκρυψη το Programs Tab, το αφαιρούμε και το επαναφέρει. Έκανες τα πιο πάνω? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ολα ακριβως οπως τα γραφεις.πολλες φορες μα τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Hide Manila Programs Tab.cab στο φάκελο Omega files. Το τρέχουμε κάνουμε reboot και κάνει απόκρυψη το Programs Tab, το αφαιρούμε και το επαναφέρει. Έκανες τα πιο πάνω? ολα ακριβως οπως τα γραφεις.πολλες φορες μα τιποτα..... Το δοκίμασα κι'εγώ, όντως δεν γίνεται η απόκρυψη. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Το δοκίμασα κι'εγώ, όντως δεν γίνεται η απόκρυψη. Το δοκίμασα και 'γω. Δεν φεύγει. Γιατί να φύγει όμως; Εγώ το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Το δοκίμασα και 'γω. Δεν φεύγει. Γιατί να φύγει όμως; Εγώ το βρίσκω πολύ χρήσιμο. περιττο.αφου υπαρχει το cookies..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Οντως γιαννη το τεσταρα και εγω και δεν δουλευει. Στο ειχα προτεινει και εγω οταν υπηρχε το CHT 1.8.5 αλλα πλεον με το 2.0 νομιζω ειναι περιττο αφου μπορεις να προσθεσεις μεχρι 7 καρτελες και οσα προγραμματα θες . Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 περιττο.αφου υπαρχει το cookies..:) Συμφωνώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Oύτε σε εμένα έχει φύγει...:confused: Επίσης στην έκδοση χωρίς το htc messaging, όταν είμαι στο tab των μηνυμάτων και έρθει μήνυμα, δεν ανανεώνεται αυτόματα... Πρέπει να γυρίσω σε άλλο tab και μετά να ξαναγυρίσω για να το δω... Επίσης το widget μηνυμάτων του cht δεν δουλεύει σωστά... Μου δείχνει μόνο το πρώτο μήνυμα... Κατα τα άλλα, έχει γίνει φανταστική δουλειά σε όλα τα άλλα... Και το iphone style τέλειο!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) παιδια εγω μετα απο 2 φλασαρισματα κ ατελειωτες ωρες στησιματος...... ξαναξυρναω στην 21 δε την παλεβο αλλο πως μπορουμε στην 21 να βαλουμε στο cht πανω απο 3 οθονες με προγραματα??? γινεται νομιζω ε?? Edited December 19, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 θα πας στον cht editor στα pages(σελιδες) και θα επιλεξεις πανω πανω ποσες θες μετα θα πατησεις μενου->αποθηκευση αλλαγων και μενου-> εξοδος . Μολις κανει επανεκκίνησή το sense θα πας στην σελιδα/ες που προσθεσες θα βαλεις προγραματα στα quicklinks και μετα θα πας απο πανω στην κενη σελιδα και θα πατήσεις παρατεταμενα και θα επιλεξεις προσθηκη ελευθερης συνδεσης οταν βγει το γκρι μενου και μετα την γνωστη διαδικασια οπως προσθετεις quick links. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) πως μπορουμε στην 21 να βαλουμε στο cht πανω απο 3 οθονες με προγραματα??? γινεται νομιζω ε?? Μέχρι 7 οθόνες με τις οδηγίες που δίνονται ακριβώς από πάνω. @ioathe: Γιάννη βγήκε καινούργιο build... 23152_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_040 9_FROM_DFT (39.82MB) Windows CE: 5.2 Build 4175 (Tuesday, November 23, 2010 2:29:41 PM) Ευκαιρία για update και να διορθωθούν τα minor bugs. ;) (Μήπως να αφαιρεθούν και τα περιττά νέα tabs; Όποιος θέλει μπορεί να τα βάλει εκ των υστέρων εξάλλου.) Edited December 19, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts