Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αργησε!!

Όντως... και το θεωρώ δύσκολο να σταμάτησε η εξέλιξη του επειδή έφτασε στο τελευταίο νούμερο το build! :confused:

Και τα 24xxx builds (που δεν εχουν το GPRS προβλημα) εχουν να αναβαθμιστουν απο τον Αύγουστο :(

Ήταν και αυτά από τα αγαπημένα μου... ελπίζω να μην αρχίσουν ένα ένα να "παγώνουν"!

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως... και το θεωρώ δύσκολο να σταμάτησε η εξέλιξη του επειδή έφτασε στο τελευταίο νούμερο το build! :confused:

Ήταν και αυτά από τα αγαπημένα μου... ελπίζω να μην αρχίσουν ένα ένα να "παγώνουν"!

Τουλάχιστον να έφτιαχναν το πρόβλημα σύνδεσης τις 21ΧΧΧΧ :p

Καλημέρα :)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Τουλάχιστον να έφτιαχναν το πρόβλημα σύνδεσης τις 21ΧΧΧΧ :p

Καλημέρα :)

Καλημέρα Αποστόλη,

μου κάνει εντυπώσει γιατί το έχουμε εντοπίσει (με την βοήθεια του Γιάννη) και το συζητάμε εδώ, κανένας άλλος Developer άλλα και χρήστες δεν ασχολούνται με αυτό :!::blink:

Γιαυτό μάλλον δεν έχει λυθεί ακόμα!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Όντως Γιάννη, ίσως γιατί οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιούν, και από αυτούς που κάνουν χρήση GPRS όσοι έχουν απεριόριστο δεν τους νοιάζει.

Ο Γιάννης (athanaso) έχει δίκιο που επιμένει σε αυτό, αισθάνεσαι μια ανασφάλεια να το βλέπεις συνέχεια συνδεμένο κάπου.....

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
μου κάνει εντυπώσει γιατί το έχουμε εντοπίσει (με την βοήθεια του Γιάννη) και το συζητάμε εδώ, κανένας άλλος Developer άλλα και χρήστες δεν ασχολούνται με αυτό :!::blink:

Το θέμα είναι... α) δεν ασχολούνται; β) δεν το έχουν παρατηρήσει; ή γ) δεν το έχουν σαν πρόβλημα;

Γιατί μου κάνει εντύπωση που δεν έχει συζητηθεί αλλού. :worry:

Modpic.gif

Να ρωτησω κάτι για το πρόβλημα του gprs. Η χρέωση είναι με τα δεδομένα που κατεβάζει κάποιος και όχι με το χρόνο σύνδεσης. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα συνεχούς σύνδεσης? Εγώ πχ που έχω πακέτο 100mb με cosmote δεν με πειράζει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο - ίσα ίσα αυτό θέλω προκειμένου να μου κατεβάζει αυτόματα e-mail, καιρό κτλπ. Να πω ότι με τέτοια χρήση ποτέ δεν ξεπερνάω τα 15-30mb το μήνα.... Πώς μερικοί χρεώθηκαν 200+ ευρώ δεν το καταλαβαίνω... Edited by harris78

Έβαλα και εγώ την V21 αν και δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ μαζί της όλα δείχνουν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά!. Η συσκευή δείχνει και ειναι γρήγορη και όλα (όσα πρόλαβα βέβαια:lol:) λειτουργούν άψογα. :)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMElAQMADdqV10OSmo4nSZm91UJyDloaE2RYkg4hLkZ4Qx7tHy

Σ ευχαριστώ πολυ Βασίλη :):)

Στην επομενη εκδοση θα βαλω το νεο CHTS 2.15 και το νεο google maps.

Ευχαριστω για την ενημερωση.

Αν βγαίνει νεότερη έκδοση σε κάποιο πρόγραμμα που έχουμε μέσα στην Omega να μου το λέτε να το αναβαθμίζω.:lol:

Και ήμουν έτοιμος να φλασάρω.

Θα φτιάξεις ενημερωμένη έκδοση της 21 ή να περιμένω την 22;

Να ρωτησω κάτι για το πρόβλημα του gprs. Η χρέωση είναι με τα δεδομένα που κατεβάζει κάποιος και όχι με το χρόνο σύνδεσης. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα συνεχούς σύνδεσης? Εγώ πχ που έχω πακέτο 100mb με cosmote δεν με πειράζει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο - ίσα ίσα αυτό θέλω προκειμένου να μου κατεβάζει αυτόματα e-mail, καιρό κτλπ. Να πω ότι με τέτοια χρήση ποτέ δεν ξεπερνάω τα 15-30mb το μήνα.... Πώς μερικοί χρεώθηκαν 200+ ευρώ δεν το καταλαβαίνω...

Σχετικά με τη συνεχή σύνδεση του GPRS, παίζει σημαντικό ρόλο και στην κατανάλωση μπαταρίας.

@ioathe: δεν είχες δώσει πριν μερικές μέρες ένα cab για αυτό το πρόβλημα; τι έγινε με αυτό;

Ήμουν πολύ απασχολημένος και έχω χάσει επεισόδια!! :confused::whistle:

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Στην v21.21686 δεν μου έχει συνδεθεί ούτε μία φορά μέχρι τώρα, πάντως...:)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλησπερα, παλικαρια σορι αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας ποσταρω απο τον λεοντα δεν εχω πλεον internet σπιτι, ποια απο τις Ωμεγα ειναι "καλητερη" με τελευταιο cht και copilot? Γενικα η ποιο "εξελιγμενη". Αισθανομαι λιγο αβολα γιατι παντα κατι ζηταω, ευχαριστω για την κατανοηση και συνχαριτηρια στα παιδια για την προσπαθεια τους!:O

Καλησπερα, παλικαρια σορι αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας ποσταρω απο τον λεοντα δεν εχω πλεον internet σπιτι, ποια απο τις Ωμεγα ειναι "καλητερη" με τελευταιο cht και copilot? Γενικα η ποιο "εξελιγμενη". Αισθανομαι λιγο αβολα γιατι παντα κατι ζηταω, ευχαριστω για την κατανοηση και συνχαριτηρια στα παιδια για την προσπαθεια τους!:O

Η νεότερη έκδοση είναι πάντα η πιο εξελιγμένη.

Τώρα αν ρωτάς ποια είναι η καλύτερη παραλαγή της νέας έκδοσης ν21, είναι πιο πολύ θέμα εμφάνισης. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η DINIK και πάντα αυτή βάζω. Σε άλλους αρέσει η GA και πάει λέγοντας.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Η νεότερη έκδοση είναι πάντα η πιο εξελιγμένη.

Τώρα αν ρωτάς ποια είναι η καλύτερη παραλαγή της νέας έκδοσης ν21, είναι πιο πολύ θέμα εμφάνισης. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η DINIK και πάντα αυτή βάζω. Σε άλλους αρέσει η GA και πάει λέγοντας.

H 21 εχει και 2 διαφορετικά build όμως αν δεν κάνω λάθος!

• Administrators
H 21 εχει και 2 διαφορετικά build όμως αν δεν κάνω λάθος!

Και τα δύο build βγαίνουν παράλληλα, είναι εξίσου καλά, γρήγορα και αξιόπιστα και είναι ότι πιο τελευταίο υπάρχει.

Modpic.gif

Οταν κανω ανανεωση καιρου απο wi-fi για να βρει την θεση μου... μου βγαζει το παραπανω μηνυμα που ειπα....οταν κανω ανανεωση απο cosmote internet δουλευει κανονικα...

Η ανανεωση καιρων στις πολεις που εχω καταχωρησει.... Καλαματα,Αθηνα,Πατρα,Σαλονικα τις κανει κανονικα και με wi-fi αλλα και με cosmote internet...

Τωρα τι γινεται....δεν καταλαβαινω.....Τον τελευταιο καιρο ο λεοντας κατι εχει μαζι μου!!!

Τα ίδια και εδώ.... το παραπάνω πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού στην 19.2 γι αυτό φλάσαρα την 21.21686 μιας και διάβαζα καλά σχόλια.

Συμβαίνει όμως ότι αναφέρεις παραπάνω. Μέσω wi-fi και μέσω σύνδεσης με το pc, ΤΙΠΟΤΙΣ. Μόνο από το vodafone internet κάνει ανανέωση.

Αρα δεν έχει κάτι μόνο ο δικός σου λέοντας...κυκλοφορεί κάποια ίωση.

Πως την είπανε... πως την είπανε...Α!.....Ανεπιτυχο-καιρο-ανανεωσίτιδα αν δεν κάνω λάθος!! χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: χα χα χα χα χα

με τον kwbr τι παιχτηκε,εμεινε λιγο στασιμος η μου φαινεται??δεν ακουγεται το ονομα του πια.ουτε γνωμες για τις καινουργιες του δουλειες.

• Administrators
με τον kwbr τι παιχτηκε,εμεινε λιγο στασιμος η μου φαινεται??δεν ακουγεται το ονομα του πια.ουτε γνωμες για τις καινουργιες του δουλειες.

Όχι λίγο... πολύ στάσιμος. Ο kwbr μεσουρανούσε στο HD το πρώτο. Στο HD2 ποτέ δεν έφτιαξε κάποια ανταγωνιστική rom. (Αν και εδώ μέσα συζητάμε μόνο για τις Omega roms).

Modpic.gif

ναι σωστα συγνωμη.....δικο μου λαθος.παρακαλω να διαγραφει....ερωτηση..η ομεγα στοκ ρομ εχει ολα τα υπολοιπα προγραμματα εκτος απο το home tab κ τα σχετικα??

ναι σωστα συγνωμη.....δικο μου λαθος.παρακαλω να διαγραφει....ερωτηση..η ομεγα στοκ ρομ εχει ολα τα υπολοιπα προγραμματα εκτος απο το home tab κ τα σχετικα??

Τα προγράμματα που είναι μέσα στην Omega (στα αγγλικά)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6657677&postcount=2

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

axa κατα τα αλλα ολες οι εκδοσεις ειναι με τα ιδια hacks-βελτιωσεις ε ioathe??καμια αλλη διαφορα??

Καμιά άλλη διαφορά, όλα τα άλλα είναι τα ίδια :)

ενα πραγμα δεν μου αρεσει αυτο ειναι το interface του volume πως μπορω να το κανω να φαινεται οπως στη στοκ ρομ χωρις να επειρεασει καμια απο τις βελτιωσεις που εχεις κανει στη ρομ πχ ηχογραφιση η ποιοτητα συνομιλιας??πως γινεται να βαλω ξανα το stock slide unlock κ να βαλω σκουρα εικονιδια στη μπαρα.

Καλησπερα πολυ βροχη στα χανια παιδια...λοιπον ηθελα να ρωτησω μεσα στην ομεγα στα πολυμεσα υπαρχει μια εφαρμογη cristianity.gr που αμα την ανοιξουμε ακουμε ονλινε ραδιο την εκλησια... εκει μεσα μπορουμε να προσθεσουμε και αλλουσ σταθμους?? και πως?????:X

Δε νομιζω να γινεται αυτο.αν θες και αλλους σταθμους,ψαξε για το wunderradio

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Απο την V14 και μεχρι την σημερινη (21) που βαζω μου αρεσει ολο και ποιο πολυ.

καθε φορα βαζω και αλλη εκδοση και νοιωθω οτι εχω αλλο τηλεφωνο.

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την καταπληκτικη δουλεια ...;):happy::happy::):)

• Administrators

@ioathe:

Γιάννη πότε με το καλό η νέα έκδοση;

23151_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409 Windows CE: 5.2 Build 4175 (Tuesday, November 23, 2010 2:29:41 PM)

Modpic.gif