mimo Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) το SotiPocketController τι έκανε ; κάτι τέτοιο δεν κάνει ; Edited October 27, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Απο ποιο μενου προσπαθεις να το κανεις? Αν κάποιος ξέρει πως γίνετε ας το γράψει. Παλιότερα ήξερα μόνο του BsB Tweaks. Το οποίο όμως δεν κρατούσε τη ρύθμιση "Auto sync clock" στο off. Μετά το soft reset την έβαζε πάλι από μόνο του στο on. Στη V.16 παραμένει στο off αλλά την ώρα την αλλάζει μετά το τέλος του συγχρονισμού. Αργότερα διάβασα για τη διαδρομή "Πίνακας ελέγχου-->Προσωπικά-->Τηλέφωνο-->Υπηρεσίες GSM-->Συγχρονισμός ώρας-->Λήψη ρυθμίσεων-->Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι" Αυτό δεν είναι τσεκαρισμένο, όπως θέλω, αλλά δυστυχώς η ώρα του κινητού επίσης αλλάζει μετά το τέλος του συγχρονισμού. Για να μη σου πω ότι μέχρι τις ρυθμίσεις της registry που είχες αναφέρει πριν λίγο καιρό έφτασα. Και εκεί οι τιμές ήταν ορισμένες στο 0, που σημαίνει όχι συγχρονισμός, αλλά το κινητό το χαβά του. Και έτσι ακόμα δυστυχώς η ώρα αλλάζει. Βράστα, δεν πειράζει. Θα βάλω την v.17 και θα ελπίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Οι τελευταίες omega (16, 17) μου κάνουν πολλά κολλήματα όταν είμαι στο μενού των μηνυμάτων, ή γενικά στην καρτέλα επαφής...:cry:Από χθες μου το έκανε 3 φορές... Ενώ ήμουν κάπου στα μηνύματα (χθες είχα πατήσει "περισσότερα" για να δω τις συνομιλίες, και πριν λίγο, ήμουν στην καρτέλα μηνυμάτων και άλλαξα στην καρτέλα mail) το κινητό κολλάει... :cry:Χθες ότι και να πατούσα δεν ανταποκρινόταν, ενώ σήμερα, πάτησα το πλήκτρο για το start menu και όλα δούλευαν εκτός από τα μηνύματα... Και δεν μπορούσα να γυρίσω στην αρχική οθόνη γιατί ήταν κολλημένη...:cry: Δεν το κάνει σε κανένα άλλον αυτό? :worry::cry: Task29 εχεις κανει πριν περασεις την νεα ROM ? Τι HSPL χρησιμοποιεις ? Edited October 27, 2010 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Οκ το βρηκα ειναι το mymobiler και τ ο κατεβαζουμε απο εδω http://www.mymobiler.com/ ειναι free http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269033 το SotiPocketController τι έκανε ; κάτι τέτοιο δεν κάνει ; Ναι, μόνο που το mymobiler είναι free και πιο ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Task29 εχεις κανει πριν περασεις την νεα ROM ? Τι HSPL χρησιμοποιεις ? Ναι αρκετές φορές.... Χρησιμοποιώ το προτεινόμενο 2.08... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Χρησιμοποιώ την 17.3 . Κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Γιατί 2.08 και όχι 1.66 HSPL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Λεω να περασω σε εμενα και ενος φιλου το LEO την 17,3 αλλα φοβαμαι μην μου κρασαρει το ΗΤ2,0 beta...Ειναι ασφαλεις η να περασω την 17.0;;;:rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ο φίλος σου θέλει να σκαλίζει το κινητό του;. Αν ναι τότε πέρασε του την. Αν όχι καλύτερα την 17 με CHT 1.8.5 . Χρησιμοποιώ την 17.3 με CHT 2.0 . Μέχρι στιγμής δεν έχω κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ναι αρκετές φορές.... Χρησιμοποιώ το προτεινόμενο 2.08... Τι να σου πω δεν εχω παρομοια προβληματα. Παντως εαν δεν βαριεσαι να στηνεις απο την αρχη κανε ενα Task28 (Γινεται με επαναφορα της εργοστασιακης rom - προτεινω 1.66) μετα HSPL3 μετα RADIO και τελος περνας την OMEGA που επιθυμεις. Οταν ολοκληρωθει η διαδικασια κανε 1 ακομα HARD RESET. ΥΓ. Τα προβληματα στα κανει η ROM πριν εγκαταστησεις εφαρμογες ή μετα ? Στο ρωταω μημπως δημιουργειται το προβλημα απο καποιο προγραμμα. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Tην εβαλα την 17,3 και εχω προβλημα..Μου εχει μια storage card και μια ακομα Storage Card2...Στην δυο εχω ολα τα αρχεια,το θεμα ειναι οτι το iGo8 δεν τρεχει,δεν βρισκει την εφαρμογη(τρεχω το exe απο τον φακελο) To GD τρεχει...Τι κανουμε;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αυτό το fix για το cht2 τί διορθώνει ακριβώς; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Κανει πιο σταθερο το CHT 2.0 και διορθωνει την καταναλωση μπαταριας. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Γιατί 2.08 και όχι 1.66 HSPL? Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Το 2.08 είναι υποχρεωτικό για αμερικάνικες συσκευές. Στο ευρωπαϊκό μοντέλο μπορείς να έχεις άφοβα και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις... Θα δω αν θα συνεχίσει και θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας.... Προγράμματα βάζω αυτά που έβαζα πάντα.... Θα δω, άμα το ξανακάνει θα το δοκιμάσω χωρίς να περάσω κανένα...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αυτό το fix για το cht2 τί διορθώνει ακριβώς; Δεν θυμάμαι αν το εχω αναφέρει το CHT v2 fix ειναι ενσωματωμένο στις v17.1 - 17.2 - 17.3 Απο τις δοκιμες μου μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το CHT v2 και απο εδω και περα το CHT 1.8.5 σιγα σιγα θα σταματησω να το μαγειρευω. Περιμένω και την γνωμη σας σε αυτο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δεν θυμάμαι αν το εχω αναφέρει το CHT v2 fix ειναι ενσωματωμένο στις v17.1 - 17.2 - 17.3 Απο τις δοκιμες μου μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το CHT v2 και απο εδω και περα το CHT 1.8.5 σιγα σιγα θα σταματησω να το μαγειρευω. Περιμένω και την γνωμη σας σε αυτο. Και έλεγα να σου ζητήσω να φτιάξεις την dinik με cht 2 ..... :happy: Κάπου διάβασα ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη θα βγεί η final έκδοση του cht 2. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Περιμένω και την γνωμη σας σε αυτο. Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε από τη στιγμή που τα όποια προβλήματα έχουν (σχεδόν) εξαλειφθεί! Κάπου διάβασα ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη θα βγεί η final έκδοση του cht 2. Έχει πάρει ήδη παράταση η αρχική εκτίμηση του Co0kiemonster αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Πολυ μπερδεμα η 17,3 τελικα...δεν εβγαζα και ακρη με το cht με τα λιγα Αγγλικα μου..Αυτο με της δυο storage δεν παλευοτανε...Παιζει καμια μεταφραση στο cht γιατι εβλεπα κατι car profile κτλ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δεν θυμάμαι αν το εχω αναφέρει το CHT v2 fix ειναι ενσωματωμένο στις v17.1 - 17.2 - 17.3 Απο τις δοκιμες μου μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το CHT v2 και απο εδω και περα το CHT 1.8.5 σιγα σιγα θα σταματησω να το μαγειρευω. Περιμένω και την γνωμη σας σε αυτο. Και εγω συμφωνω . Εγω απο την αρχη που το εβαλες εχω αναφερει οτι δεν ειχα κανενα προβλημα μονο ενα μυνημα σφαλματος μολις κλεινω το cht editor αλλα δεν στην ουσια δεν γινετε τιποτα αφου αλλαζουν κανονικα οι ρυθμισεις. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιζει καμια μεταφραση στο cht γιατι εβλεπα κατι car profile κτλ Για την έκδοση 2.0 προς το παρόν όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Έχω βάλει την αγγλική v15 ROM και έχω το εξής πρόβλημα. Στα quicklinks των επαφών (People) όταν προσθέτω ένα νεό quicklink και φτάνω να επιλέξω το τηλέφωνο της επαφής για να ολοκληρώσω την καταχώρηση τότε το κινητό κολλάει, δεν επανέρχεται και χρειάζεται soft reset για να επανέλθει κανονικά. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το ίδιο μου παρουσιάζει και με τις αγγλικές Omega ROMs v16 και v17 που δοκίμασα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρω για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Πολύ παράξενο. Κάνε hard reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Το έχω ήδη κάνει hard reset (2 φορές) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το έχω ήδη κάνει hard reset (2 φορές) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Πραγματικα πολυ παραξενο, εμενα δουλευει κανονικα! Σου το κανει σε ολες τις επαφες ή σε μια συγκεκριμένη? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το έχω ήδη κάνει hard reset (2 φορές) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τότε πρέπει να ακολουθήσεις την γνωστή διαδικασία... flash original rom, Task 29, flash omega again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts