halo Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τέλεια... Ευχαριστώ πολύ!!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Φίλε μου, ούτως ή άλλως αν το πας για service πρέπει να του φορέσεις την μαμά ROM για να μη χάσεις την εγγύηση. Κάνε το τώρα και δες μήπως έχει φτιαχτεί και το πρόβλημα σου και μετά ή κάνε αυτό που σου προτείνουν για το usb ή πήγαινε το για service. Ρε συ Αντώνη...προσπάθησα να επαναφέρω stock spl από τις οδηγίες του zaharaki. Ακολουθώντας τες, μετά την οθόνη του bootloader, η οθόνη δε γυρνάει σε λευκή (όπως αναφέρεται) για να συνεχίσω τη διαδικασία βάσει των οδηγιών... :( Τελωσπάντων.... Πρόσεξε την παρακάτω λεπτομέρεια, μην τυχόν και δε χρειαστούν όλα αυτά....:confused: Οταν το κινητό συνδέεται σαν "active sync", με το παραμικρό κούνημα το κινητό αποσυνδέεται από το pc, ενώ συνεχίζει να φορτίζει (!!!). Όταν όμως συνδέεται σαν "μονάδα δίσκου", όσο και να κουνήσω το καλώδιο, δεν αποσυνδέεται. Καλό ε???:w00t: :w00t: Έχεις καμιά καλή ιδέα τι μπορεί να φταίει? :dizzy:......:dizzy: Εκτός και αν ισχύουν αυτά που είπε ο DimitrisTS περί βραχυκυκλώματος. Μόλις βρω σπρέι, θα λυθεί αυτή η απορία. Το θέμα του "φυτρώματος" του πίνακα πλοήγησης, είπαμε, το κανόνισα..... :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δλδ με λίγα λόγια δεν σταματάει το activesync εφόσον δεν κουνάς το κινητό. Αυτό κατάλαβα. Εν πάση περιπτώση αύριο αν θέλεις τα λέμε καλύτερα για το πως να περάσεις την μαμά ROM. Πρέπει να την περάσεις εάν και εφόσον χρειάζεται service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 @ioathe: Γιάννη όταν με το καλό επιστρέψεις... σε περιμένει δουλειά! 21682_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Sept 16 2010. 15:43:53) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 @ioathe: Γιάννη όταν με το καλό επιστρέψεις... σε περιμένει δουλειά! 21682_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Sept 16 2010. 15:43:53) Ειμαι ακομα διακοπες αλλα θα προσπαθησω να κανω την νεα εκδοση v16 με τα νεα 21682 + 23140. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ειμαι ακομα διακοπες αλλα θα προσπαθησω να κανω την νεα εκδοση v16 με τα νεα 21682 + 23140. Γιάννη ξεκουράσου, δεν πιστεύω να έχει κανείς την απαίτηση να ασχολείσαι με αυτά όσο είσαι διακοπές! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Δλδ με λίγα λόγια δεν σταματάει το activesync εφόσον δεν κουνάς το κινητό. Αυτό κατάλαβα. Εν πάση περιπτώση αύριο αν θέλεις τα λέμε καλύτερα για το πως να περάσεις την μαμά ROM. Πρέπει να την περάσεις εάν και εφόσον χρειάζεται service. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... Το αντιοξειδωτικό (WD-40) φαίνεται να κάνει δουλειά. Το καλώδιο δε χάνει πια την επαφή με το κινητό όσο και να το κουνήσω....:up:.... Ευχαριστώ DimitrisTS...:respect: Το άνοιγμα του πίνακα πλοήγησης όμως μου μεινε σαν προίκα, όσα φλασαρίσματα και αν έκανα, αυτό εκεί.... μπάστακας!!!:angry: Άρα άνοιγμα πίνακα πλοήγησης+απώλεια επαφής του usb είναι δύο ανεξάρτητα γεγονότα??? Και μου τύχαν και τα δύο την ίδια ακριβώς στιγμή??? Πολύ περίεργο δεν είναι?? :blink: :blink: Για την επαναφορά του stock spl, μετά την οθόνη του bootloader, η οθόνη δε γυρνάει σε λευκή (όπως αναφέρεται στις οδηγίες του zaharaki) για να συνεχίσω τη διαδικασία....... Τι κάνω?? Έχει σημασία που έχω την hspl3 2.08?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Με την επαναφορά του stock spl με τις οδηγίες του zaharakis σου περνάει το επίσημο spl και την επίσημη ρομ.Οπότε μετά το successfull install κάνεις soft reset από το κόκκινο κουμπάκι ή βάζεις-βγάζεις την μπαταρία και το κινητό ξεκινά με την επίσημη ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Το άνοιγμα του πίνακα πλοήγησης όμως μου μεινε σαν προίκα, όσα φλασαρίσματα και αν έκανα, αυτό εκεί.... μπάστακας!!!:angry: Με την νεα εκδοση v16 δεν θα εχεις αυτο το προβλημα, κανε λιγο υπομονή :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Με την επαναφορά του stock spl με τις οδηγίες του zaharakis σου περνάει το επίσημο spl και την επίσημη ρομ.Οπότε μετά το successfull install κάνεις soft reset από το κόκκινο κουμπάκι ή βάζεις-βγάζεις την μπαταρία και το κινητό ξεκινά με την επίσημη ρομ Δε μπορώ να ολοκληρώσω φίλε μου....:O Φτάνω (!!!) στο επίπεδο 6, αλλά στο 7 όχι....δεν τα καταφέρνω....η λευκή (:lol: :lol: :lol:) οθόνη δεν έρχεται (!!!) ποτέ... Με την νεα εκδοση v16 δεν θα εχεις αυτο το προβλημα, κανε λιγο υπομονή Βρε τρελέ απόλαυσε τις διακοπές σου..:cool:... Θα μου πεις όμως, διακοπές χωρίς pc και φλασαρίσματα γίνεται? Δε γίνεται.... Αυτός ο πίνακας πλοήγησης Γιάννη πολύ επίμονος. Γιατί να να είναι θέμα ρομ όμως?? Έχω δοκιμάσει τρεις-τέσσερις παλιότερες. Σε καμιά από αυτές που φορούσα παλιότερα δεν είχε εμφανιστεί... Και όμως τώρα εμφανίζεται :blink:.. Τον έχω ταπώσει βέβαια τον τύπο,αλλά το μεγάλο ερώτημα που πλανάται στον αέρα ειναι "Γ Ι Α Τ Ι?????" :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Δε μπορώ να ολοκληρώσω φίλε μου....:O Φτάνω (!!!) στο επίπεδο 6, αλλά στο 7 όχι....δεν τα καταφέρνω....η λευκή (:lol: :lol: :lol:) οθόνη δεν έρχεται (!!!) ποτέ... Βρε τρελέ απόλαυσε τις διακοπές σου..:cool:... Θα μου πεις όμως, διακοπές χωρίς pc και φλασαρίσματα γίνεται? Δε γίνεται.... Αυτός ο πίνακας πλοήγησης Γιάννη πολύ επίμονος. Γιατί να να είναι θέμα ρομ όμως?? Έχω δοκιμάσει τρεις-τέσσερις παλιότερες. Σε καμιά από αυτές που φορούσα παλιότερα δεν είχε εμφανιστεί... Και όμως τώρα εμφανίζεται :blink:.. Τον έχω ταπώσει βέβαια τον τύπο,αλλά το μεγάλο ερώτημα που πλανάται στον αέρα ειναι "Γ Ι Α Τ Ι?????" :confused: :confused: Επειδη το εχω χασει λιγο, μονο εσυ εχεις αυτο το προβλημα?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Demakhs φίλε μου!!! Θα σε βοηθήσω αρκεί όμως να χαλαρώσεις ! Σου έστειλα pm. To πρόβλημα το αντιμετώπιζεις στο 6ο step. E εντάξει όλα καλά θα την φλασάρουμε στο τέλος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Επειδη το εχω χασει λιγο, μονο εσυ εχεις αυτο το προβλημα?? Aπ' ότι έχω καταλάβει μόνο εγώ. Δε ρωτάς φαντάζομαι για το θέμα της "ολοκλήρωσης" ε, αλλά για το άλλο με τον πίνακα πλοήγησης.... Αν πας μερικά μηνύματα πριν μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τι μου συνέβη. Είναι ωρα για service μάλλον. @apitsakis: γουστάρω την αισιοδοξία σου και τη θετική ενέργεια που εκμπέμπεις.... keep walking... Edited October 19, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μην ξεχάσεις να επαναφέρεις official rom και stock-spl πριν το στείλεις στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μην ξεχάσεις να επαναφέρεις official rom και stock-spl πριν το στείλεις στο service. Nαι Γιάννη... Ευχαριστώ. Αυτό προσπαθώ...:heat: Αλλά δεν καταφέρνω να ολοκληρώσω τη διαδικασία...:fool: Η λευκή οθόνη (βήμα 7 του μνημονίου του zaharaki) εμφανίζεται στιγμιαία μετά το bootloader, εξαφανίζεται αμέσως (πλεονασμός αφού "εμφανίζεται στιγμιαία" ε? Για να καταλάβεις καλύτερα όμως :p) και το κινητό επανέρχεται στην οθόνη του bootloader όπου και επαναπαύεται...:zzz: O apitsakis είπε θα μου κάνει ιδιαίτερα :love:....:love: και θα το λύσουμε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Όταν πάω να κάνω προσθήκη πόλης για τον καιρό την ‘Πετρούπολη’ δεν την βρίσκει, δεν υπάρχει. Όταν όμως κάνω ενημέρωση του καιρού στην «θέση μου» μου δείχνει τον καιρό της Πετρούπολης κανονικά… Τι δεν πάει καλα; Επίσης, υπάρχει τρόπος να βάλω σε καθε καρτέλα διαφορετική ταπετσαρία; Απο οτι είδα με το cht 1.8.5 μπορείς μόνο όλες συνολικα πλήν της αρχικής. Είδα κάποιες στην ρομ που πρότεινε κάποιος στο thread του leo και χάζεψα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793814 Edited October 19, 2010 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Όταν πάω να κάνω προσθήκη πόλης για τον καιρό την ‘Πετρούπολη’ δεν την βρίσκει, δεν υπάρχει. Όταν όμως κάνω ενημέρωση του καιρού στην «θέση μου» μου δείχνει τον καιρό της Πετρούπολης κανονικά… Τι δεν πάει καλα; Επίσης, υπάρχει τρόπος να βάλω σε καθε καρτέλα διαφορετική ταπετσαρία; Απο οτι είδα με το cht 1.8.5 μπορείς μόνο όλες συνολικα πλήν της αρχικής. Είδα κάποιες στην ρομ που πρότεινε κάποιος στο thread του leo και χάζεψα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793814 Αφου σου το δειχνει στην θεση μου γιατι θες να το βαλεις και στον καιρο ?? Για το της ταπετσαριες δεν ξρω θα το ψαξω μπας και βρω κατι. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αφου σου το δειχνει στην θεση μου γιατι θες να το βαλεις και στον καιρο ?? Για το της ταπετσαριες δεν ξρω θα το ψαξω μπας και βρω κατι. Πειράζει δηλαδη να είμαι εκτος αθηνας οπως κανω συχνα και να θέλω να ξέρω τι καιρο εχει στο σπιτι μου, οταν παει σχολειο ο γιος μου; :) Σε ευχαριστώ για το ψάξιμο , περιμένω νεα σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Μαλλον δεν την εχει αλλα γιατι δεν βαζεις καποια γειτονικη περιοχη ? Ιλιον η Περιστερι η Καματερο ? Ο καιρος ετσι και αλλιως ο ιδιος θα ειναι. Για τις ταπετσαριες πως της αλλαζεις δεν βρισκω κατι. Αλλα απο λινκ που εδωσες δεν εχει διαφορετικες σε καθε καρτελα, εχει μια στην οθονη κλειδωματος ,μια στην αρχικη και μια ιδια σε ολες της αλλες. Δεν ξερω αμα εσυ θες να το κανεις και απλως σου αρεσαν οι εικονες εκει παντως δεν εχει κανει αυτο που θες. Edited October 20, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Όταν πάω να κάνω προσθήκη πόλης για τον καιρό την ‘Πετρούπολη’ δεν την βρίσκει, δεν υπάρχει. Όταν όμως κάνω ενημέρωση του καιρού στην «θέση μου» μου δείχνει τον καιρό της Πετρούπολης κανονικά… Τι δεν πάει καλα; Χειροκίνητα δεν μπορείς να βάλεις την Πετρούπολη. Αν το αφήσεις στον αυτόματο εντοπισμό θα σου τη βρεί μόνο του. Ακόμα και αν δεν την βρει (λόγω θέσης) και βρει κάποια γειτονική, το ίδιο πράγμα είναι. Επίσης, υπάρχει τρόπος να βάλω σε καθε καρτέλα διαφορετική ταπετσαρία; Απο οτι είδα με το cht 1.8.5 μπορείς μόνο όλες συνολικα πλήν της αρχικής. Είδα κάποιες στην ρομ που πρότεινε κάποιος στο thread του leo και χάζεψα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793814 Για κάθε καρτέλα ξεχωριστά όχι. Επίσης δεν θα σου το συνιστούσα μιας και όπως καταλαβαίνεις θα βαρύνει τη συσκευή ασύμφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Nαι Γιάννη... Ευχαριστώ. Αυτό προσπαθώ...:heat: Αλλά δεν καταφέρνω να ολοκληρώσω τη διαδικασία...:fool: Η λευκή οθόνη (βήμα 7 του μνημονίου του zaharaki) εμφανίζεται στιγμιαία μετά το bootloader, εξαφανίζεται αμέσως (πλεονασμός αφού "εμφανίζεται στιγμιαία" ε? Για να καταλάβεις καλύτερα όμως :p) και το κινητό επανέρχεται στην οθόνη του bootloader όπου και επαναπαύεται...:zzz: O apitsakis είπε θα μου κάνει ιδιαίτερα :love:....:love: και θα το λύσουμε το θέμα. Aν καταλαβα καλα προσπαθεις να φλασσαρεις απο την καρτα? Αν ναι δοκιμασε αλλη καρτα (η καντην ενα format αυτη που εχεις), εχεις enable τις καταληξεις απο τον resco? Και τελευταιο (ετσι μπορεσα εγω καποτε που το εκανα) μην μπαινεις σε bootloader με την διαδικασια κλειστο τηλ - κατω κουμπι κλπ ........ αλλα βαλε ενα end key replacment που να εχει την εισοδο σε bootloader και ενω εισαι με ανοιχτο τηλεφωνο μπες σε bootloader, ετσι πιστευω θα δεις και θα μπορεσεις να φλασσαρεις την 1.66 .nbh:) υ.γ αλλαξε και το HSPL σε 1.66 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 υ.γ αλλαξε και το HSPL σε 1.66 Για ποιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 New version Omega v16 Changelog Νέο Build 21682 AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Sept 16 2010. 15:43:53) Πληροφορίες και download στα πρωτα posts Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) New version Omega v16 Changelog Νέο Build 21682 AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Sept 16 2010. 15:43:53) Πληροφορίες και download στα πρωτα posts Ευχαριστούμε μάγειρα... αν και διακοπές.... είσαι ακόμα εδώ. Θα φλασάρω και αυτήν μπας και μαζευτεί ο πίνακας πλοήγησης. Μπορεί βέβαια το κινητό απλά να είχε αρπάξει καμιά ίωση, με τέτοιον καιρό, κάτι το οποίο θα το διαπιστώσω σύντομα!!! @vasilis_hd2: ευχαριστώ για τις οδηγίες. Το κωλοβαράω λίγο με την επαναφορά του spl και stock rom-->service, γιατί το κινητό με ταπωμένο τον πίνακα πλοήγησης δουλεύει στην εντέλεια, όπως πάντα. @ioathe: Τελικά κατέληξα γιατρέ μου... ή ηταν ίωση και απλά πάει... ή η έκδοση 16 έχει ενσωματωμένο ισχυρό αντιβιωτικό κατά του ιού του πίνακα πλοήγησης και τον εξολόθρευσε! Terminator!!!!! Edited October 20, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Στην 13 που έχω περάσει τώρα, συνδέεται συνέχεια στο ίντερνετ χωρίς λόγο... :worry: Είναι αυτό το πρόβλημα που είχε αναφέρει κι ο Γιάννης (athanaso77) παλαιότερα? Στην 16 έχει διορθωθεί η οθόνη κλειδώματος και η σωστή αλλαγή του φόντου της? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts