Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Τόσες ρομ που έχω αλλάξει....δεν ξέρω τι είναι το build για να το προσέξω λίγο :zzz:... Εν καιρώ θα καταλάβεις. Προς το παρόν έχεις την πολυτέλεια να απολαμβάνεις τις rom του ioathe. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εν καιρώ θα καταλάβεις. Προς το παρόν έχεις την πολυτέλεια να απολαμβάνεις τις rom του ioathe. :rolleyes: Ακριβώς αυτό.... μέσα είσαι ;). Ένα "call history tab" στο "manilla tab" που βρήκα για download στην πρώτη σελίδα ψάχνοντας να μάθω περισσότερα, τι ακριβώς είναι? Δεν είναι ενσωματωμένο στη ρομ?? H ερώτηση που έχω, και δε ξέρω γιατί, και δεν έχω κάνει τόσο καιρό είναι: στο ιστορικό κλήσεων τις κλήσεις της τρέχουσας μέρας δείχνει τι ώρα έγιναν. Τις κλήσεις των προηγούμενων ημερών όμως όχι. Έχουμε κάτι γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Ακριβώς αυτό.... μέσα είσαι ;). Ένα "call history tab" στο "manilla tab" που βρήκα για download στην πρώτη σελίδα ψάχνοντας να μάθω περισσότερα, τι ακριβώς είναι? Δεν είναι ενσωματωμένο στη ρομ?? Δεν χρειάζεται. Αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο Cookie's Home Tab. στο ιστορικό κλήσεων τις κλήσεις της τρέχουσας μέρας δείχνει τι ώρα έγιναν. Τις κλήσεις των προηγούμενων ημερών όμως όχι. Έχουμε κάτι γι αυτό? Αν πας σε κάποια συγκεκριμένη κλήση και πατήσεις στο εικονίδιο δεξιά θα σου βγάλει τις λεπτομέρειες που ζητάς. Edited September 11, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ποια απο ολες τις ρομ προτεινεται να περασω?(θελω αυτην με τα περισσοτερα πραματα) :D ειναι καταπληκτικες αυτες που εχω δοκιμασει και εχω τρελαθει θελω να φλασσαρω συνεχεια!!!αλλα επειδι βαριεμαι το στησιμο εσεις τι λετε ποια να περασω? τωρα ειμαι με αυτη Omega XT με Co0kie's Home Tab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλησπέρα, που βρίσκω το κόκκινο wallpaper της ν13 dinik;:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Αν πας σε κάποια συγκεκριμένη κλήση και πατήσεις στο εικονίδιο δεξιά θα σου βγάλει τις λεπτομέρειες που ζητάς. Τόσο απλό ε? Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που........ :zzz::zzz: όρθιος! Πάμε να φλασάρουμε την 13.2 αν και βλέπω ότι το build της είναι πιο παλιό από της 13.1. Για να το λες εσύ, που έχεις εντρυφήσει στο θέμα, κάτι θα ξέρεις....:) Εδώ μάλλον ισχύει το ρητό: "η παλιά κότα έχει το ζουμί" :lol::lol: Υ.Γ. Πως καταφέρνεις και παρακολουθείς το φόρουμ και όλες τις εξελίξεις/ερωτήσεις ενώ είσαι συνέχεια offline? ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ? :lol: :p :lol: Edited September 11, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν χρειάζεται. Αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο Cookie's Home Tab. Είχα κανει και εγώ την ερώτηση για το ιστορικό κλήσεων που λείπει από τα εικονίδια και μου πρότεινε ο ioathe να χρησιμοποιήσω αυτό του cht. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το εικονίδιο των Notifications του cht είναι ασπρομαυρο και άχαρο. Και τυχαίνει να το έχω μπροστά-μπροστά σε quick link. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει γιατί ούτε με το CSMI μπορώ να το βρώ πουθενα. Παρεπιπτόντως να αναφέρω κάτι σε σχέση με αυτό που έγραψε ένας φίλος ότι με ράδιο 2.12.50.02_2 είχε προβλήματα με το σήμα το τηλεφώνου. Το παθαίνω και γώ κάποιες φορές να μην με ακούνε καλά οι άλλοι ενώ και οι δύο έχουμε καλό σήμα. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που διάβασα τπ πόστ του φίλου. Απλά το αναφέρω. Είναι άραγε τυχαίο; Πάντω η ROM είναι πάρα πολύ καλή (φοράω την v10, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ξαναστήσω από την αρχή για τις νεότερες εκδόσεις! Πεστε μου αν αξίζει) και θέλω να ευχαριστήσω τον ioathe και όλη την ομάδα που τις ετοιμάζει και μας προσφέρει την δουλειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν χρειάζεται. Αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο Cookie's Home Tab. Είχα κανει και εγώ την ερώτηση για το ιστορικό κλήσεων που λείπει από τα εικονίδια και μου πρότεινε ο ioathe να χρησιμοποιήσω αυτό του cht. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το εικονίδιο των Notifications του cht είναι ασπρομαυρο και άχαρο. Και τυχαίνει να το έχω μπροστά-μπροστά σε quick link. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει γιατί ούτε με το CSMI μπορώ να το βρώ πουθενα. Παρεπιπτόντως να αναφέρω κάτι σε σχέση με αυτό που έγραψε ένας φίλος ότι με ράδιο 2.12.50.02_2 είχε προβλήματα με το σήμα το τηλεφώνου. Το παθαίνω και γώ κάποιες φορές να μην με ακούνε καλά οι άλλοι ενώ και οι δύο έχουμε καλό σήμα. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που διάβασα τπ πόστ του φίλου. Απλά το αναφέρω. Είναι άραγε τυχαίο; Πάντω η ROM είναι πάρα πολύ καλή (φοράω την v10, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ξαναστήσω από την αρχή για τις νεότερες εκδόσεις! Πεστε μου αν αξίζει) και θέλω να ευχαριστήσω τον ioathe και όλη την ομάδα που τις ετοιμάζει και μας προσφέρει την δουλειά της. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696812 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Πάμε να φλασάρουμε την 13.2 αν και βλέπω ότι το build της είναι πιο παλιό από της 13.1. Για να το λες εσύ, που έχεις εντρυφήσει στο θέμα, κάτι θα ξέρεις....:) Δεν είναι πιο παλιό, απλά φτιάχνεται από διαφορετικό development center και ακολουθεί διαφορετική αριθμολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλημερα σ ολους :) Καλησπέρα, που βρίσκω το κόκκινο wallpaper της ν13 dinik;:rolleyes: ΕΙναι μεσα στον φακελο τον windows με το ονομα CHT_black.png Μαγειρα τι θα ελεγες εαν μπορεις να κανεις καμια MaxSense εκδοση με κανενα σχεδιο απο εδω : [Themes][MaxSense] MaxSense Custom Design Collections ? Φενονται ωρεες ειδικα η Windows 7 , Droid X και Dusk.. Εχεις βαλει την Omega maxsense να την δοκιμασεις? Απο εκει ειναι το θεμα που εχει :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6771060&postcount=8 Γιάννη έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου το 28ΧΧΧ build; 28237_MSXIPKernel_SYS_QVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM _DFT AKU5308 Windows CE: 5.2 Build 5221 (August 17 2010. 15:58:04) Μirror Γιαννη μαγειρευω τα 3 που κατα την γνωμη μου ειναι τα κλυτερα. Το 28237 δεν το εχω δοκιμασει και δεν το γνωριζω. Μονο αυτο ξερω: 280xx, 282xx = WMD. This is a continuation of com3 from 23090. Most of the changes appear to be with IE Εχεις πληροφορίες οτι μπορει να ειναι καλύτερο απο αυτα που χρησιμοποιούμε? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλημερα σ ολους :) ΕΙναι μεσα στον φακελο τον windows με το ονομα CHT_black.png Καλημέρα, τρέξτε να βάλετε βενζίνη:D Προσπαθώ να βάλω την εικόνα αυτή στην softkey bar με τον καθαορισμό ταπετσαρίας του cht, όμως ενώ την έχω μεταφέρει στον φάκελο με τα wallpapers δεν τη βλέπει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Γιαννη μαγειρευω τα 3 που κατα την γνωμη μου ειναι τα κλυτερα. Ορίστε τότε... 23689_MSXIPKernel_SYS_QVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM _DFT AKU5308 Windows CE: 5.2 Build 4593 (Aug 15 2010. 15:44:20) :rolleyes: Το 28237 δεν το εχω δοκιμασει και δεν το γνωριζω. Μονο αυτο ξερω: 280xx, 282xx = WMD. This is a continuation of com3 from 23090. Most of the changes appear to be with IE Εχεις πληροφορίες οτι μπορει να ειναι καλύτερο απο αυτα που χρησιμοποιούμε? Δεν το έχω δουλέψει καθόλου και δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το WMD branch. Περισσότερο για αυτό είμαι περίεργος. Θα είχε ενδιαφέρον να δοκιμαστεί ούτως ώστε να δούμε πως πηγαίνει συγκριτικά με τα υπόλοιπα αν και δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι δεν προτιμάται από την πλειοψηφία των μαγείρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλημερα σ ολους :) Εχεις βαλει την Omega maxsense να την δοκιμασεις? Απο εκει ειναι το θεμα που εχει :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6771060&postcount=8 Δεν την εχω βαλει γιατι δεν μου πολυ αρεσει κυριως ετσι οπως ειναι η bottom taskbar και τα εικονιδια. Βεβαια δεν μου πολυ αρεσουν ουτε σε αυτες αλλα μπορει να το σκεφτομουν να βαλω μια. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Δεν είναι πιο παλιό, απλά φτιάχνεται από διαφορετικό development center και ακολουθεί διαφορετική αριθμολογία. Ααααααα....και διαφορετικό development και διαφορετική αριθμολογία ε??:dizzy: Ε, γι αυτό δε μπορούσα να βγάλω άκρη.. :p :p ..... :whistle: ..... Τώρα εξηγούνται όλα!!!!! Μα λέω και γω.... είναι δυνατόν? Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις όλα τα παραπάνω μου φαίνονται #@#%^^@%^@%$%#%@$# :lol: :tease: :wink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλήμερα σ ολους Ωραια, περιμένουμε ενημερωση. Θα ετοιμάσω την v13.1 σύντομα :) :) Τελικά πιστεύω ότι τα κολλήματα προέρχονται από το cht lockscreen. Επειδή κάτι τέτοιο είχα ψυλιαστεί δεν την είχα ενεργοποιήσει. Μόλις την ενεργοποίησα, κόλησε δύο φορές και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία. Την πρώτη φορά μάλιστα δεν επανήλθε πλήρως (είχαν χαθεί οι ήχοι) και έκανα ξανά soft reset. Τα δύο κολλήμτα αυτά τα έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την ξαναέβγαλα, το έχω ξεζουμίσει και δουλεύει μια χαρά.;) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 ξερει κανεις πως να βαλω το e-reader στο slider μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 ξερει κανεις πως να βαλω το e-reader στο slider μου? Το εγκαθιστάς... http://htcpedia.com/duttys_e_reader_tab_8bd47e119283fb6fa/soft/leo-apps/download.html Τελικά πιστεύω ότι τα κολλήματα προέρχονται από το cht lockscreen. Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Τελικά πιστεύω ότι τα κολλήματα προέρχονται από το cht lockscreen. Επειδή κάτι τέτοιο είχα ψυλιαστεί δεν την είχα ενεργοποιήσει. Μόλις την ενεργοποίησα, κόλησε δύο φορές και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία. Την πρώτη φορά μάλιστα δεν επανήλθε πλήρως (είχαν χαθεί οι ήχοι) και έκανα ξανά soft reset. Τα δύο κολλήμτα αυτά τα έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την ξαναέβγαλα, το έχω ξεζουμίσει και δουλεύει μια χαρά.;) Και σε εμένα έτρωγε κολλήματα το CHT lockscreen και το αντικατέστησα με το S2U2. Δεν πιστεύω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Εξάλλου εδώ και 3.5 ώρες που φόρτισα το κινητό η μπαταρία είναι ακόμα στο 100%. Βέβαια φοράω την 2300 mΑh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Και σε εμένα έτρωγε κολλήματα το CHT lockscreen και το αντικατέστησα με το S2U2. Δεν πιστεύω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Εξάλλου εδώ και 3.5 ώρες που φόρτισα το κινητό η μπαταρία είναι ακόμα στο 100%. Βέβαια φοράω την 2300 mΑh To S2U2 όντως είναι περισσότερο ενεργοβόρο. Τώρα με την 2300mah μπαταρία, τι να καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς χωρίς προβλήματα. Μέχρι τώρα με όλες τις Ωμέγα που έχω εγκαταστήσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το cht lockscreen. Πρόβλημα έχω μόνο με τη συγκεκριμένη. Και το έχω αναπαράγει πολλές φορές. Μόλις ενεργοποιήσω την επιλογή της cht lockscreen, μετά από λίγο κολλάει. Κάνω soft reset και μετά από λίγο ξανακολλάει, την απενεργοποιώ και δουλεύει για μέρες. Θα επαναλάβω ότι γίνεται μόνο με τη συγκεκριμένη rom. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Θα επαναλάβω ότι γίνεται μόνο με τη συγκεκριμένη rom. Όταν λες με την συγκεκριμένη εννοείς τη rom της υπογραφής σου; Έχεις δοκιμάσει με διαφορετική v13 εκτός dinik; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Της υπογραφής μου. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη έκδοση της 13. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπέρα!! Είπα και εγώ να αφήσω την 1.66 και να περάσω την Omega 13.2, αλλα διάβασα οτι αν έχεις συσκευή T-Mobile και περάσεις radio .51 και όχι .50 θα χαλάσει η συσκευή σου!! Αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές T-Mobile? στις υπόλοιπες βάζουμε ότι θέλουμε είτε .51 είτε .50? Επιδή το κινητό το πήρα απο Χέρι πως καταλαβαίνεις αν είναι T-Mobile(δεν έχει κανένα λογότυπο πάντος εκτός της HTC!!)?? Αυτή τη στιγμή έχω radio 2.06.51.07 ποιό να βάλω τώρα που θα περάσω την Omega 13.2?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπέρα!! Είπα και εγώ να αφήσω την 1.66 και να περάσω την Omega 13.2, αλλα διάβασα οτι αν έχεις συσκευή T-Mobile και περάσεις radio .51 και όχι .50 θα χαλάσει η συσκευή σου!! Αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές T-Mobile? στις υπόλοιπες βάζουμε ότι θέλουμε είτε .51 είτε .50? Επιδή το κινητό το πήρα απο Χέρι πως καταλαβαίνεις αν είναι T-Mobile(δεν έχει κανένα λογότυπο πάντος εκτός της HTC!!)?? Αυτή τη στιγμή έχω radio 2.06.51.07 ποιό να βάλω τώρα που θα περάσω την Omega 13.2?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Κατέβασε την 2.12.50_02_2 από την σελίδα αυτή. http://www.vbnfiles.com/xda/htc%20hd2%20(leo)/radios/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπέρα!! Είπα και εγώ να αφήσω την 1.66 και να περάσω την Omega 13.2, αλλα διάβασα οτι αν έχεις συσκευή T-Mobile και περάσεις radio .51 και όχι .50 θα χαλάσει η συσκευή σου!! Αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές T-Mobile? στις υπόλοιπες βάζουμε ότι θέλουμε είτε .51 είτε .50? Επιδή το κινητό το πήρα απο Χέρι πως καταλαβαίνεις αν είναι T-Mobile(δεν έχει κανένα λογότυπο πάντος εκτός της HTC!!)?? Αυτή τη στιγμή έχω radio 2.06.51.07 ποιό να βάλω τώρα που θα περάσω την Omega 13.2?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Δεν υπάρχει λόγος να περάσεις .51 radio στη συσκευή σου, απεναντίας δεν θα έχεις διαθέσιμη την extra ram. Επίσης οι Αμερικάνικες συσκευές της T-Mobile έχουν το σχετικό λογότυπο στο πάνω μέρος της συσκευής και προφανώς η δική σου δεν ανήκει σε αυτή την περίπτωση. Συνεπώς... πειραματίζεσαι ελεύθερα. Καλορίζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts