gkionis Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 περάστηκε και η omega 13.2 Γιάννη πραγματικά ο πήχης χάρη σε σένα έχει ανέβει πολύ . το επόμενο εγχείρημα σου να βγει ρομ που να περιέχει και android μαζί.:) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Γιάννη καλησπέρα έβαλα την Omega v13.2 ELL XT CHT και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει :( Error run FILEOP /windows/Menu_FILEOP__End.txt failed. ) φοραω Radio 2.12.50.02_2 εβαλα κ το Task29.. Μήπως γνωρίζεις τι φταίει για να το διορθώσω; Κάνε ένα hard reset και αν δεν σου δουλέψει σωστά ξαναφλάσαρε τη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 καλημερα σε όλους.χθες μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να αλλαξω ROM και εβαλα την v12 xt cht. Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι πως δεν μπορώ να αλλάξω την Lockscreen. Οποια επιλογη και να βαλω στο CHT μου βγαζει την HDMini. Συμβαινει και σε αλλους και αν ναι υπαρχει λυση; Το δοκιμασα και μπορω να αλλαξω αναμεσα στις 3 Lockscreen κανονικα. Η μονη λυση που μπορω να σκευτω ειναι Hard Reset, η αν έχεις στήσει την συσκευή να περιμενεις νεοτερη εκδοση :) Γιάννη δεν αναφέρεις στο changelog τίποτα για τον καινούργιο dialer με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν το έβαλες; (Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί περιμένω την επερχόμενη με το επόμενο 246ΧΧ build) Ξεχασα να το αναφέρω, το εβαλα και τωρα θα ανανεώσω και το changelog για να δωσουμε και τα ευχαριστω μας στον δημιουργό του :) Γιατί μας αναστατώνεις αρχηγέ??:shock: α μπε μπα μπλομ θα παίξουμε για να αποφασίσουμε ποιά από τις δύο εκδόσεις θα βάλουμε?:blink: Ακόμα δε βάλαμε την 13 (λόγω γρουσουζιάς) και λάνσαρες καινουριες? ..όρισε 5-6 κολεξιόν το χρόνο να ξέρουμε... βδομάδα παρά βδομάδα καινούρια έκδοση...ζαλιζόμαστε...:hypno: Η 12 πάντως είναι καταπληκτική..το κινητό δουλεύει τόσο καλά..δε μου πάει να φλασάρω καινούρια ρομ και να ξαναστήνω το κινητό από την αρχή....μας έχεις εξοντώσει.. Χμμμμ....αναιρώ πάραυτα....βλέπω διάφορα καλούδια στις καινούριες εκδόσεις να προκαλούνε για φλασάρισμα όμως . ..θα μας καταστρέψεις εσύ....η γυναίκα έχει μείνει χωρίς άντρα και ο γιος χωρίς μπαμπά και αρχίζουν να δέρνουνε:vava:..... υ.γ. ο dialer που λέει ο athanaso77 είναι πολύ όμορφος.. demakhs που εισαι και σε χασαμε, χαιρομε που σου αρεσει η v12 αλλα να μην χωρίσεις κιολας, αν ειναι να κλεισω το θεμα και να πουλησω την κουζινα! Η νεες εχουν ωραια εικονιδια και οπτικες αλλαγες :lol: Καλησπέρα, μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα. Μάλλον ήταν γρουσούζικη η 13. Τώρα που θέλω να φλασάρω την νέα έκδοση να πάρω backup με pimbackup ή με τον υπολογιστή; Κανε και με τα δυο να υπάρχουν - άλλα κανε restore απο το pc. Αν σου το κανει παλι χωρις το pimbackup ενημερωσε μας! Έτοιμο και το πληκτρολόγιο του Dinik!! Ελπίζω να κάνετε τα μαγικά σας και να το κάνετε και ελληνικό.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670811 Ευχαριστω για την ενημερωση, στα Ελληνικα θα το παλέψω γιατι ειναι δυσκολο. Γιάννη καλησπέρα έβαλα την Omega v13.2 ELL XT CHT και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει :( Error run FILEOP /windows/Menu_FILEOP__End.txt failed. ) φοραω Radio 2.12.50.02_2 εβαλα κ το Task29.. Μήπως γνωρίζεις τι φταίει για να το διορθώσω; Εκανες οτι σου ειπε ο Γιαννης? Ειναι οκ τωρα?? περάστηκε και η omega 13.2 Γιάννη πραγματικά ο πήχης χάρη σε σένα έχει ανέβει πολύ . το επόμενο εγχείρημα σου να βγει ρομ που να περιέχει και android μαζί. Ευχαριστω πολυ Βασιλη! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Καλησπέρα, μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα. Μάλλον ήταν γρουσούζικη η 13. Τώρα που θέλω να φλασάρω την νέα έκδοση να πάρω backup με pimbackup ή με τον υπολογιστή; Υπολογιστή δαγκωτό!!!! Φίλε μου μία φορά χρησιμοποίησα το pimbackup, η οποία ήταν και η τελευταία :sick:. Κλωνοποίησε τις επαφές και τις υπενθυμίσεις, γεννέθλια κλπ :shock:... κάθε επαφή και κάθε υπενθύμιση δηλαδή τις είχα διπλές και στο κινητό και στο outlook όταν έκανα συγχρονισμό με το PC. Αναγκάστηκα να σβήνω μία μία από το outlook τις διπλές επαφές..:down:..και δεν ήταν λίγες.....άνω των 800 :blink: Όσον αφορά την 13 λόγω υποχρεώσεων δεν την έβαλα και φαίνεται να έκανα καλά. Πάμε κατευθείαν για τις βελτιωμένες :). @ioathe είχαμε τρεχάματα....ξεκινήσαμε βρεφονηπιακό και (αν είχες πάει παιδάκι θα ξερες) ζοριζόμαστε...προσαρμογή κλπ κλπ...καλά πάμε όμως, ευτυχώς:clap: Και μια φορά κόντεψε να γίνει η ζημιά με τη γυναίκα..μου κάνει: "ποιά είναι αυτή η Artemis που μιλας στο internet?:mad:"... άντε να της εξηγήσεις και να πιστέψει ότι είναι ρομ για το κινητό!! :lol: Και δε μου είπες....13.1 ή 13.2?? ποιά φοράμε?? Edited September 11, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Και μια φορά κόντεψε να γίνει η ζημιά με τη γυναίκα..μου κάνει: "ποιά είναι αυτή η Artemis που μιλας στο internet?:mad:"... άντε να της εξηγήσεις και να πιστέψει ότι είναι ρομ για το κινητό!! :lol: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!:lol::lol::lol::lol::lol: Έλιωσα...:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!:lol: Έλιωσα...:p Ναι ναι γέλα εσύ... Εμένα με είχε λούσει κρύος ιδρώτας...:cry: :w00t: Σου χει τύχει να προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε άτομο άσχετο με την τεχνολογία κάτι τέτοιο?? ότι η Artemis με την οποία "κάνεις" chat δεν είναι γυναίκα αλλά ρομ???:innocent: Σου ευχομαι να μη σου τύχει.... Για την ιστορία....δε χωρίσαμε...απόδειξα την αθωότητά μου με πειστήρια και αποδείξεις...:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Xαχαχαχαχα....:lol: Για την Artemis συγκεκριμένα, οχι δεν μου έχει τύχει...:happy::p Αλλά, πολλές φορές προσπαθώ να εξηγήσω πράγματα που κάνω, ή βλεπω, αλλα δεν...:rolleyes: Ευτυχώς, εμένα η κοπελα μου το μόνο που λέει είναι: "Πάαααααλι άλλαξες rom?":rolleyes: :lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Και μια φορά κόντεψε να γίνει η ζημιά με τη γυναίκα..μου κάνει: "ποιά είναι αυτή η Artemis που μιλας στο internet?:mad:"... άντε να της εξηγήσεις και να πιστέψει ότι είναι ρομ για το κινητό!! :lol: Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτή την ιστορία; Ότι δεν χρησιμοποιούμε rom Έλληνα που απαξιεί το myphone και δημιουργεί δικά του builds που δεν υπάρχουν! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ότι δεν χρησιμοποιούμε rom Έλληνα που απαξιεί το myphone και δημιουργεί δικά του builds που δεν υπάρχουν! Θα συμφωνήσω 100% σε αυτό!!;) Επίσης, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προς αναφορες προβλημάτων ειναι τουλάχιστον αγενέστατη!!:mad: Του είχα αναφέρει πρόβλημα σχετικά με μία rom και με είπε ηλίθιο!!:angry: Φυσικά όταν μετά από λίγες μέρες γέμισε το φορουμ με σχόλια που με επαλήθευαν, έκανε το κορόιδο...:fool: Και γενικά όποτε έχω απευθυνθεί στο συγκεκριμένο φορουμ, ποτέ δεν έχουν ακουστεί αυτά που έχω πει.. Θεωρεί ότι ότι βγάζει είναι τέλειο, και ότι και να του πεις δεν βγάζεις άκρη... Μόνο αν κάνεις θετικά σχόλια, ακούγεσαι...:down: Αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος που με έκανε να χρησιμοποιήσω τις rom του Γιάννη... Εκτός του ότι είναι φανταστικές σε λειτουργία, οργάνωση, απόδοση, η συμπεριφορά του είναι άψογη προς τα υπόλοιπα μέλη που χρησιμοποιούμε τις rom του, και προσπαθεί πάντα να λύνει όποια προβλήματα βρίσκουμε... Και πάντα ακούει προτάσεις, συμβουλές, σχόλια, παρατηρήσεις... Για αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια από όλους μας... Και για τις δουλειές του, αλλά και για την συνολική συμπεριφορά του στο forum...:respect::thanks::up: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλό είναι όμως να μην το συνεχίσουμε περί Artemis γιατί αφενώς είμαστε εκτός θέματος, αφετέρου δεν είμαστε politically correct. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Το δοκιμασα και μπορω να αλλαξω αναμεσα στις 3 Lockscreen κανονικα. Η μονη λυση που μπορω να σκευτω ειναι Hard Reset, η αν έχεις στήσει την συσκευή να περιμενεις νεοτερη εκδοση :) Ξαναφλασαρα την rom εκανα και hard reset αλλα η lockscreen δεν αλλαζει με τίποτα. Κατα τα αλλα πολύ καλη η rom. Ευχαριστουμε για τη δουλεια που κάνετε όλοι σας. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλό είναι όμως να μην το συνεχίσουμε περί Artemis γιατί αφενώς είμαστε εκτός θέματος, αφετέρου δεν είμαστε politically correct. Έχεις δίκαιο Γιάννη, Να πούμε και τα καλά του και να σταματήσουμε εδώ. Ειναι ο πατριώτης μας πρωτος προτιμώμενος μάγειρας στο XDA στην πλειοψηφία τον χρηστών με Views: 2,832,193 και μετά είναι ο Energy. Μπράβο του για την μεγάλη του επιτυχία! Αν έβαζε και την σημαία να φαίνεται οτι είναι Ελληνας θα ηταν ο άψογος για μένα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Γιάννη έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου το 28ΧΧΧ build; 28237_MSXIPKernel_SYS_QVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM _DFT AKU5308 Windows CE: 5.2 Build 5221 (August 17 2010. 15:58:04) Μirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 καλημερα ειναι απαραιτητο να εγγαταστησουμε αυτο εδω http://www.htc.com/gr/supportdownloa...act=sd&cat=all στο λεο μας???? η οχι??? γινεται να το βαλω που φοραω ομεγα 12 η ειναι μονο για την γνησια ρομ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 καλημερα ειναι απαραιτητο να εγγαταστησουμε αυτο εδω http://www.htc.com/gr/supportdownloa...act=sd&cat=all στο λεο μας???? η οχι??? γινεται να το βαλω που φοραω ομεγα 12 η ειναι μονο για την γνησια ρομ?? Αν θέλεις διόρθωσε το link... είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ρε σεις θα μου απαντήσει κανένας??:w00t: Τα μηνύματα μου τα διαβάζετε μέχρι το αστείο κομμάτι και τα πραγματικά σοβαρά ερωτήματά μου πάνε για βρούβες???:tease: Ποια από τις 13.1 και 13.2 να περάσω??:help: Ηρθε η ώρα του Σαββατοκύριακου που βαρέθηκα και ακούω φωνές που δυναμώνουν... "φλασάρισμα....φλασάρισμα...."... Όταν ερθεί η ώρα που θα με ζαλίσουν, τι θα περάσω???:dizzy: Περιμένω υπομονετικά να με πάρει κάποιος στα σοβαρά...:lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ποια από τις 13.1 και 13.2 να περάσω??:help: Στην πράξη και οι δύο ίδιες είναι. Βάλε αυτή της οποίας το build συμπαθείς περισσότερο. Αν δεν έχεις συμπάθειες... βάλε την 13.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishot Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Κάνε ένα hard reset και αν δεν σου δουλέψει σωστά ξαναφλάσαρε τη ROM. Δεν γίνετε τίποτα βγάζει το μήνυμά συνέχειά έκανα hard reset ξαναπέρασα την rom από την άρχη τίποτα! Έκανα όλη διαδικασία πάλι( hspl 2.88, Radio, task29, omega 13.2 ) μόλις άνοιξει το κιν και πριν ξεκινήσει το sense βγάζει το παράθυρο. με την 12 δεν ειχα κανενα προβλημα.... Εβαλα την 13.1 ολα καλα! Edited September 11, 2010 by giannishot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 hspl 2.88 Είσαι σίγουρος για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Γειά σας και απο αυτό το θρέντ!!! Απο χθές είμαι κάτοχος ενός άριστου Λεο απο συμφορουμιτη:):) Για να δούμε αν η 3η επαφή με HTC phone θα είναι και η τυχερή, γιατί τα άλλα 2 δεν.. Εχει επάνω την ρομ 1.66.482.1 Ελληνική και ράδιο 2.06.51.7 (που νομίζω είναι παλιό) Προτού λοιπόν αρχίσω να "στήνω", λέω να περάσω την Ωμέγα 13.2 και ράδιο 2.10.50.28.2 ώστε να είμαι έτοιμος και για "ανδροειδή" κατάσταση!! Κάνω καλά?(ρητορική ερώτηση:lol::lol:) Αν κατάλαβα καλά η διαδικασία είναι: Μετά απο συγχρονισμό με Activesync > HSPL3 Πέρασμα ράδιο Task 29 και αποσύνδεση καλωδίου usb Bootloader mode και επανασύνδεση καλωδίου Πέρασμα ρομ Hard reset Ετοιμος για tuning-tweaking etc! Σωστά? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Βάλε το 1.66.HSPL, μετά πέρασε το 2.12 ή το 2.10 radio και μετά περνάς την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Βάλε το 1.66.HSPL, μετά πέρασε το 2.12 ή το 2.10 radio και μετά περνάς την rom. Απο το 1.66 μετά πάω στο 3? Εχει διαφορά? Απειλούμαι με μπρικ? Ευχαριστώ Γιάννη! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Απο το 1.66 μετά πάω στο 3? Με το HSPL3 θα αλλάξεις το SPL από 1.66.0000 σε 1.66.HSPL. Αν ακολουθήσεις σωστά τις διαδικασίες, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Μαγειρα τι θα ελεγες εαν μπορεις να κανεις καμια MaxSense εκδοση με κανενα σχεδιο απο εδω : [Themes][MaxSense] MaxSense Custom Design Collections ? Φενονται ωρεες ειδικα η Windows 7 , Droid X και Dusk. Για να μην αρχισετε τα οποιος θελει μπορει να τα βαλει μονος του και κατι αλλα τετοια εγω κανω μια προταση για να εχει ο χρηστης περισσοτερες επιλογες γιατι δεν μπορουν ολοι να τα κανουν αυτα. Edited September 11, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Στην πράξη και οι δύο ίδιες είναι. Βάλε αυτή της οποίας το build συμπαθείς περισσότερο. Αν δεν έχεις συμπάθειες... βάλε την 13.2 Φίλε μου ευχαριστώ πολύ....είσαι πάντα εδώ για μας τους άσχετους/προβληματικούς ενοχλητικούς που ρωτάμε συνέχεια βλακείες..μια το ένα, μια το άλλο..:wacko:..η παρουσία σου στο φορουμ μας εμπνέει μια ασφάλεια :wink:. Είπαμε ότι κάποια στιγμή θα μάθουμε κάτι λίγα και εμείς...αλλά δεν έφτασε ακόμα εκείνη η ώρα :lost::lost:. Τόσες ρομ που έχω αλλάξει....δεν ξέρω τι είναι το build για να το προσέξω λίγο :zzz:... Κατεβάζω την 13.2... σε εμπιστεύομαι....αν πας να μου τη φέρεις, όταν μάθω, θα το καταλάβω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts