Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα μου είναι τα μηνύματα που λόγο επαγγέλματος ανταλλάσω πολλά.

Μπουκώνει μετά τα 25, η γραμματοσειρά ακόμη κ στο μέγιστο είναι μικρή σχετικά μα το σημαντικότερο, όταν μου έρχεται μήνυμα από επαφή με πάνω από δύο αριθμούς κλήσης , δεν δείχνει από ποιο συγκεκριμένο αριθμό της επαφής ηρθε το sms. Μου είναι σημαντική αυτή η πληροφορία κ το kaizer & hd που είχα παλιά την έδιναν!!! Ρωτησα στον thread του leo για κάποια εφαρμογή sms προς αντικατάσταση αυτής του malila με cht 1.8.5)

Μιχάλη καλησπέρα,

Το είδα το μήνυμα σου αλλά και εγώ όπως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουμε την official rom για να δούμε-δοκιμάσουμε το πρόβλημα σου.

Στην Ωμέγα αν πατήσεις πάνω σε κάποιο μήνυμα στις επιλογές που βγάζει η τελευταία είναι η προβολή λεπτομερειών μηνύματος, εκει βλέπεις απο ποιον ήρθε το μήνυμα και από ποιον αριθμό.

ΥΓ

Χάρη στον φίλο Μιχάλη βρήκα και τι θέλει διόρθωση στην μετάφραση, στις λεπτομέρειες μηνύματος έχει δυο επιλογές "Τέλος" και "Απ?ντηση" αντι για Απάντηση :)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Φοράω την γνήσια ρομ κ ο λόγος είναι ότι οι γνώσεις μου κ ο χρόνος περισσότερο δεν επαρκούν για πειραματισμούς, οι εξωτερικες εφαρμογες πολλές τις περισσότερες από αυτές τις έχει εγκαταστήσει φίλος κ δεν ξέρω πώς να τις βάλω όλες ξανα. Άλλωστε κ με την γνήσια μέχρι τώρα, δίχως όμως να έχω μέτρο σύγκρισης, ήμουν οκ.

Μιχάλη έχε υπόψιν ότι η γραφή τύπου sms απαγορεύεται στο forum.

Modpic.gif

Για οποιον ενδιαφέρετε αναλογικό ρολοι με δείκτη δευτερόλεπτων,

δουλεύει άψογα σε όλες τις Omega:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7562961&postcount=6

ειναι το IPhone Clock

Οπως παντα το βρήκε ο vasilis266 :)

Μόλις φλασσαρω μια Αγγλική θα το κοιτάξω!

Μπραβο βρε παιδια ειστε τελειοι ... δουλευει μια χαρα βασιλη Γιαννη ευχαριστω

Γιαννη βρηκα αυτο σημερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=674624

ειναι programms tab απο το sense 2.6 για το 2.5

Χρησιμο φαινετε καθως απο οτι καταλαβα μπορεις να κανεις αφαιρεση προγραματων απευθειας απο εκει.

Δεν γινετε να μπει με cab πρεπει να μαγειρευτει στη ρομ.

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Χρησιμο φαινετε καθως απο οτι καταλαβα μπορεις να κανεις αφαιρεση προγραματων απευθειας απο εκει.

Όταν λες αφαίρεση εννοείς απεγκατάσταση;

Modpic.gif

Όταν λες αφαίρεση εννοείς απεγκατάσταση;

Ναι. Εχει ενα Remove κατω δεξια αλλα δεν αναφερει εαν ειναι για τα προγραματα η για να διαγραφεις εικονιδια.

• Administrators
Ναι. Εχει ενα Remove κατω δεξια αλλα δεν αναφερει εαν ειναι για τα προγραματα η για να διαγραφεις εικονιδια.

Μάλλον το δεύτερο.

Modpic.gif

Μάλλον το δεύτερο.

Ψαχνω τωρα μηπως βρω καμια αναφορα.

Υπαρχει και "διακοπτης" για να το ανοιγοκλεινει οποιος θελει.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7708292&postcount=88

Πιστευω αξιζει να μπει στην καινουργια Ωμεγα και οποιος δεν το θελει το σβηνει.

Edited by DTse

Καλησπέρα.

Από΄σήμερα το απόγευμα το λιονταράκι μου έχει τρελαθεί. Όταν βρίσκω χρόνο το απόγευμα, κλείνω το τηλέφωνο από το διακόπτη του cht και την πέφτω για ύπνο. Το έχω κάνει πάμπολες φορές με τις προηγούμενες rom. Έτσι λοιπόν το έκανα και σήμερα!!

Και ενώ είχα πάρει τον γλυκό υπνάκο μου τσουπ κτυπάει το τηλέφωνο:(:(

Και εκεί αρχίζουν τα τρελά...

Το εικονίδιο του cht μετά από έλεγχο που έκανα είναι στο κόκκινο, το ίδιο και το εικονίδιο του τηλεφώνου στο comm manager, το εικονίδιο στη task bar του σήματος ΄δείχνει το αεροπλανάκι και όμως το τηλέφωνο κτυπάει.

Εκτός από αυτό όμως και καθώς είναι ενεργοποιημένοι όλοι οι ήχοι του συστήματος έχουν σταματήσει να ακούγονται. Μετά από soft reset το τηλέφωνο κτυπάει μια φορά μετά από εισερχόμενη κλήση και τις επόμενες φορές χάνονται οι ήχοι. Επίσης πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις των ήχων, αυτοί είναι ενεργοποιημένοι όμως όταν επιλέγω άλλον ήχο αυτός δεν κτυπάει (προεπισκόπηση).

edit: ξέχασα να γράψω ότι μετά από το πρώτο συμβάν το τηλέφωνο κολλάει συνέχεια. Τώρα κόλησε μετά από soft reset και χωρίς να κάνω τίποτε!!

edit 2: έκανα task 29, ξαναπέρασα την 13, data restore με sbp restore και ενώ όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν καλά, έλαβα ένα email τη στιγμή που το είχα στα χέρια μου και αμέσως κόλησε (με το mail δεν πρόλαβε να κτυπήση, απλώς κόλησε, το κατάλαβα επειδή έρχετε σχεδόν ταυτόχρονα και στο pc). Έκανα soft reset και στη συνέχεια έχουν πάλι χαθεί οι ήχοι.

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Εγκατέστησα την Omega v13 DINIK ELL, αλλα μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ,

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Κλήθηκε: Το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί. Για να ελέξτετε τις ρυθμίσεις σύνδεσης και να τις αλλάξετε, εαν χρειάζεται επιλέξτε "Ρυθμίσεις"

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

• Administrators
edit 2: έκανα task 29, ξαναπέρασα την 13, data restore με sbp restore και ενώ όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν καλά, έλαβα ένα email τη στιγμή που το είχα στα χέρια μου και αμέσως κόλησε (με το mail δεν πρόλαβε να κτυπήση, απλώς κόλησε, το κατάλαβα επειδή έρχετε σχεδόν ταυτόχρονα και στο pc). Έκανα soft reset και στη συνέχεια έχουν πάλι χαθεί οι ήχοι.

Συμφωνώ σε όλα αυτά αλλά όχι στο restore με το Spb. Κάνε hard reset και μην επαναφέρεις το backup που έχεις πάρει με το Spb.

Modpic.gif

Ξαναέκανα hard reset, restore me pimbackup, και πάλι κόλησε. Επιστρέφω στη 12.

Μέχρι τώρα με την dinik δεν είχα προβλήματα. Η dinik θεωρείται πιο βαριά από τις άλλες; Έβαλα την 12 τώρα και θα ενημερώσω.

Μέχρι τώρα με την dinik δεν είχα προβλήματα. Η dinik θεωρείται πιο βαριά από τις άλλες; Έβαλα την 12 τώρα και θα ενημερώσω.

Δεν είναι ποιο βαριά φίλε μου. Απλά κάνεις ένα λάθος που κάνεις restore με το spb backup και πας από την έκδοση 12 στην 13. Πιστεύω ότι χρησιμοποιείς την επιλογή που λέει Force to upgrade Rom, κάτι τέτοιο...αλλά από την εμπειρία μου, σε καμία ROM όταν το κάνω αυτό δεν δουλεύει σωστά. Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές στον υπολογιστή σου κάνε upgrade την Rom, και δες τελικά αν έχεις πρόβλημα με την 13

Άποψη μου...

Καλημερα σ ολους

Γιαννη βρηκα αυτο σημερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=674624

ειναι programms tab απο το sense 2.6 για το 2.5

Δεν γινετε να μπει με cab πρεπει να μαγειρευτει στη ρομ.

Ευχαριστω για την ενημερωση, θα το κοιταξα,

αλλα νομιζω οτι το CHT με τα πολλα quick links κανει την ιδια δουλεια.

Εγκατέστησα την Omega v13 DINIK ELL, αλλα μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ,

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Κλήθηκε: Το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί. Για να ελέξτετε τις ρυθμίσεις σύνδεσης και να τις αλλάξετε, εαν χρειάζεται επιλέξτε "Ρυθμίσεις"

Στο μενου Εργαλ. εχει το προγραμμα Dial-up Enabler Disabler

Απο εκει απενεργοποίησε τα Dialup connections

Καλησπέρα.

Από΄σήμερα το απόγευμα το λιονταράκι μου έχει τρελαθεί. Όταν βρίσκω χρόνο το απόγευμα, κλείνω το τηλέφωνο από το διακόπτη του cht και την πέφτω για ύπνο. Το έχω κάνει πάμπολες φορές με τις προηγούμενες rom. Έτσι λοιπόν το έκανα και σήμερα!!

Και ενώ είχα πάρει τον γλυκό υπνάκο μου τσουπ κτυπάει το τηλέφωνο:(:(

Και εκεί αρχίζουν τα τρελά...

Το εικονίδιο του cht μετά από έλεγχο που έκανα είναι στο κόκκινο, το ίδιο και το εικονίδιο του τηλεφώνου στο comm manager, το εικονίδιο στη task bar του σήματος ΄δείχνει το αεροπλανάκι και όμως το τηλέφωνο κτυπάει.

Εκτός από αυτό όμως και καθώς είναι ενεργοποιημένοι όλοι οι ήχοι του συστήματος έχουν σταματήσει να ακούγονται. Μετά από soft reset το τηλέφωνο κτυπάει μια φορά μετά από εισερχόμενη κλήση και τις επόμενες φορές χάνονται οι ήχοι. Επίσης πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις των ήχων, αυτοί είναι ενεργοποιημένοι όμως όταν επιλέγω άλλον ήχο αυτός δεν κτυπάει (προεπισκόπηση).

edit: ξέχασα να γράψω ότι μετά από το πρώτο συμβάν το τηλέφωνο κολλάει συνέχεια. Τώρα κόλησε μετά από soft reset και χωρίς να κάνω τίποτε!!

Ξαναέκανα hard reset, restore me pimbackup, και πάλι κόλησε. Επιστρέφω στη 12.

Νικο το προβλημα δεν εχει σιγουρα να κανει με την ρομ,

και στην v12 θα στο κανει παλι,

πρεπει να βρουμε τι βαζεις (προγραμμα-ρυθμιση) και το δημιουργεί.

Δεν εχει καμια διαφορα η Dinik σε λειτουργία απο την XT CHT παρα μονο οπτικά.

Με το pimbackup τι έκανες restore? Ολες τις επιλογες που εχει?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα.

Καλημερα σ ολους

Νικο το προβλημα δεν εχει σιγουρα να κανει με την ρομ,

και στην v12 θα στο κανει παλι,

πρεπει να βρουμε τι βαζεις (προγραμμα-ρυθμιση) και το δημιουργεί.

Δεν εχει καμια διαφορα η Dinik σε λειτουργία απο την XT CHT παρα μονο οπτικά.

Με το pimbackup τι έκανες restore? Ολες τις επιλογες που εχει?

Με το pimbackup έκανα restore όλες τις επιλογές όπως κάνω πάντα. Απόπρογράμματα βάζω: auto call record, avianWavesBattlineSyvcV2, Call Firewall v1.4, ChrisXP'sMoon2, ChrisXp'sSun3, ClearTemp v1.2.1, Dic3ptor's Alienware Slider V2-Blue, Dragon soft broken Clock White, Enable Landscape, Google Translator, HTCeros Sense LightBlue Clounds, k8sh Analog Clock Glassy LiuG, ManilaBirthday2, NoData, Spb Wireless Monitor και Spb backup.

Βάζω τα ίδια σχεδόν κάθε φορά και όλα στη κύριαμνήμη.

Δεν είναι ποιο βαριά φίλε μου. Απλά κάνεις ένα λάθος που κάνεις restore με το spb backup και πας από την έκδοση 12 στην 13. Πιστεύω ότι χρησιμοποιείς την επιλογή που λέει Force to upgrade Rom, κάτι τέτοιο...αλλά από την εμπειρία μου, σε καμία ROM όταν το κάνω αυτό δεν δουλεύει σωστά. Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές στον υπολογιστή σου κάνε upgrade την Rom, και δες τελικά αν έχεις πρόβλημα με την 13

Άποψη μου...

Restore στις αλλαγές rom κάνω μόνο με το pimbackup. Με το spbbackup έκανα restore μόνο στη 13 όταν τηνξαναπέρασα.

Καλημέρα.

Με το pimbackup έκανα restore όλες τις επιλογές όπως κάνω πάντα. Απόπρογράμματα βάζω: auto call record, avianWavesBattlineSyvcV2, Call Firewall v1.4, ChrisXP'sMoon2, ChrisXp'sSun3, ClearTemp v1.2.1, Dic3ptor's Alienware Slider V2-Blue, Dragon soft broken Clock White, Enable Landscape, Google Translator, HTCeros Sense LightBlue Clounds, k8sh Analog Clock Glassy LiuG, ManilaBirthday2, NoData, Spb Wireless Monitor και Spb backup.

Restore στις αλλαγές rom κάνω μόνο με το pimbackup. Με το spbbackup έκανα restore μόνο στη 13 όταν τηνξαναπέρασα.

1. Το κοκκινο που σου σημειωσα δημιουργει πολλα προβληματα και μην το ξαναβαλεις γιατι δεν χρειαζεται πλεον!

2. Γνωμη μου επισης μην βαζεις προγραμματα στην κυρια μνημη εφοσον τρεχουν απο την καρτα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλημέρα.

Νικο μεχρι τωρα εχουμε βρει ολα τα προβλημα και που ειχαν οι χρηστες και που ειχε η ρομ, θα βγαλουμε ακρη και με το δικο σου προβλημα.

Εχω διαβασει οτι απο το pimbackup αν κανεις restore τα μηνύματα δημιουργεί προβληματα. Δοκιμασε χωρις να κανεις restore τα μηνύματα.

Επίσης ειναι κατι που δεν το ειχες παλαιότερα, αν αυτο βοηθάει να θυμηθείς τι ρυθμίσεις - εφαρμογές μπήκαν στην v12 - v13.

Θα σου πρότεινα να κανεις τους πιο κατω ελεγχους

1. Φλασσαρε την v13 και δοκιμασε καλα την συσκευη χωρις κανενα προγραμμα ή ρυθμιση σε reg.

α) αν παρουσιάζει το προβλημα ειναι απο την ρομ

β) αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα κανε τα πιο κάτω:

2. Στήσε την συσκευή σου μετά το φλασσαρισμα μονο με restore από το pimbackup (χωρις μηνύματα) και να το δοκιμάσεις καλα

α) αν παρουσιάζει πρόβλημα μαλλον ειναι απο pimbackup

3. Στήσε την συσκευή σου μετά το φλασσαρισμα μονο με τις εφαρμογές σου - ρυθμίσεις (χωρις restore απο pimbackup ή αλλο προγραμμα) και να το δοκιμάσεις καλα

α) αν παρουσιάζει πρόβλημα είναι απο κάποια εφαρμογή που έβαλες.

β) αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα (και εχεις κανει σωστα τα πιο πανω) τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αυτα τουλάχιστον θα έκανα εγω αν ειχα το πρόβλημα.

Περιμένουμε ενημέρωση σου :)

EDIT

Τα auto call record - NoData - Google Translator μπορεις να μην τα βαζεις γιατι εχει αντίστοιχα μεσα η ρομ In_Call_Recorder - Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 - Anuvadak

και το ClearTemp v1.2.1 δεν το προτείνω γιατί όσα καλά κάνει άλλα τοσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νικο μεχρι τωρα εχουμε βρει ολα τα προβλημα και που ειχαν οι χρηστες και που ειχε η ρομ, θα βγαλουμε ακρη και με το δικο σου προβλημα.

Εχω διαβασει οτι απο το pimbackup αν κανεις restore τα μηνύματα δημιουργεί προβληματα. Δοκιμασε χωρις να κανεις restore τα μηνύματα.

Επίσης ειναι κατι που δεν το ειχες παλαιότερα, αν αυτο βοηθάει να θυμηθείς τι ρυθμίσεις - εφαρμογές μπήκαν στην v12 - v13.

Θα σου πρότεινα να κανεις τους πιο κατω ελεγχους

1. Φλασσαρε την v13 και δοκιμασε καλα την συσκευη χωρις κανενα προγραμμα ή ρυθμιση σε reg.

α) αν παρουσιάζει το προβλημα ειναι απο την ρομ

2. Στήσε την συσκευή σου μετά το φλασσαρισμα μονο με restore από το pimbackup (χωρις μηνύματα) και να το δοκιμάσεις καλα

α) αν παρουσιάζει πρόβλημα μαλλον ειναι απο pimbackup

3. Στήσε την συσκευή σου μετά το φλασσαρισμα μονο με τις εφαρμογές σου - ρυθμίσεις (χωρις restore απο pimbackup ή αλλο προγραμμα) και να το δοκιμάσεις καλα

α) αν παρουσιάζει πρόβλημα είναι απο κάποια εφαρμογή που έβαλες.

β) αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα (και εχεις κανει σωστα τα πιο πανω) τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αυτα τουλάχιστον θα έκανα εγω αν ειχα το πρόβλημα.

Περιμένουμε ενημέρωση σου :)

EDIT

Τα auto call record - NoData - Google Translator μπορεις να μην τα βαζεις γιατι εχει αντίστοιχα μεσα η ρομ In_Call_Recorder - Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 - Anuvadak

και το ClearTemp v1.2.1 δεν το προτείνω γιατί όσα καλά κάνει άλλα τοσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Το ACR το χρησιμοποιώ πόλύ καιρό και με αυτό ηχογραφώ όλες τις συνομιλίες που κάνω αυτόματα. Νομίζω ότι με το InCallRecorder δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Το ClearTemp απλώς το εγκαθιστώ, δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, και επί της ευκαιρίας θα το βγάλω από τον φάκελο autoinstall.

Από χθες το βράδυ έχω βάλει την ν12 και μέχρι τώρα δουλεύει καλά.

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι την ν13 όταν την φλάσαρα προχτές την έστεισα από την αρχή. Από ρυθμίσεις δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάποια που δεν είχα πριν. Μόνο restore είχα κάνει με το pimbackup.

Edited by NIKOLAOS68

Το ACR το χρησιμοποιώ πόλύ καιρό και με αυτό ηχογραφώ όλες τις συνομιλίες που κάνω αυτόματα. Νομίζω ότι με το InCallRecorder δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Το ClearTemp απλώς το εγκαθιστώ, δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, και επί της ευκαιρίας θα το βγάλω από τον φάκελο autoinstall.

Από χθες το βράδυ έχω βάλει την ν12 και μέχρι τώρα δουλεύει καλά.

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι την ν13 όταν την φλάσαρα προχτές την έστεισα από την αρχή. Από ρυθμίσεις δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάποια που δεν είχα πριν. Μόνο restore είχα κάνει με το pimbackup.

Mε το HD2InCallRecordingActive.cab και το Vito Audio Notes (και αυτο κανει αυτοματη εγγραφη - ξερεις νομιζω απο που θα το αγορασεις:lol:) εισαι καλλυμενος.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Administrators
Ευχαριστω για την ενημερωση, θα το κοιταξα,

αλλα νομιζω οτι το CHT με τα πολλα quick links κανει την ιδια δουλεια.

Συμφωνώ. Δεν υπάρχει λόγος να "βαραίνουμε" το manila.

Εγώ απεναντίας, χρησιμοποιώ το ClearTemp 1.3.1 (το τελευταίο) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο για να καθαρίζει την cache τόσο του Album (που γεμίζει αδικαιολόγητα πολλά MB κάθε φορά που κοιτάς τις φωτογραφίες στο Album του Manila) αλλά και του Opera που και αυτό συγκεντρώνει αρκετά MB στην βασική μνήμη.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

διαβασα στο πρωτο ποστ για το hspl3 , εχω την ομεγκα 9 και φυσικα hspl2.

για να βαλω την ομεγκα 13 πρεπει δηλαδη να (ξανα)περασω το hspl3 ?

• Administrators
διαβασα στο πρωτο ποστ για το hspl3 , εχω την ομεγκα 9 και φυσικα hspl2.

για να βαλω την ομεγκα 13 πρεπει δηλαδη να (ξανα)περασω το hspl3 ?

Όχι. Είσαι μια χαρά όπως είσαι. Περνάς την 13 άφοβα.

Modpic.gif