Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα , έβαλα την Omega v12 και αισθάνομαι ότι είναι πιό γρήγορη. Εχω 3 ερωτήσεις :

1. Στο twitter βγάζει μήνυμα Σφάλμα λήψης : Απαγορεύτηκε στο λογαριασμό να αποκτήσει ....πρόσβαση στο διακομιστή Twitter. Το έχετε ξαναδεί το πρόβλημα αυτό ;Υπάρχει λύση

2. Στο PHM Registry editor οταν θέλω να βαλω new string στο Album sto ignored οταν ζητάει να κάνει save changes ειναι το πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να πατήσω οκ. Το κάτω δεξια κουμπί που έχει το σήμα του οκ δεν λειτουργεί.

3. Η Omega 12 Dinik θα βγει ;

Ευχαριστώ για όλα . Είστε πολύ δυνατή παρέα.

Τα ίδια προβλήματα είχα και στην 11.2 και στην 11, φταίνε τα προγράμματα ; δεν ξέρω

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σ ολους

Καλησπέρα.

Κάθε Παρασκευή πρέπει να βγάζεις καινούργια έκδοση, μας έχεις καλομάθει.

Αν κάποια Παρασκευή δεν βγει καινούργια θα μας βάλεις σε ανησυχίες!:lol:

Ήθελα να ρωτήσει τι είναι το pagepool που ρυθμίστηκε σε 24;

Επίσης αυτό που λες για αυτόματη ρύθμιση, μπορείς να το αναλύσεις λίγο;

Άντε και με την ν14:rolleyes: (Θα βγει και 13 ή θα την αποφύγουμε για λόγους κακοτυχίας; Αν βγάλεις 13 να μη την ανεβάσεις Παρασκευή γιατί θα είναι Παρασκευή και 13:cry::cry:)

αυτόματη ρύθμιση: ποτε το ειπα? μετα απο τα πολλα μαγειρεματα αρχισα να ρετάρω!

Ολες οι εκδοσεις ειναι ετοιμες οι Αγγλικες ανεβηκαν και οι Ελληνικες περνουν σειρα!

Page pool size

Τι είναι το page pool ;

To page pool είναι μια φυλαγμένη περιοχή στη μνήμη για τον πυρήνα των windows (windows mobile kernel). Tο λειτουργικό σύστημα πρέπει να μεταφέρει σελίδες (pages) από τη ROM στη RAM για να εκτελέσει κάποιες ενέργειες (ανάμεσα σε αυτές και το kernel). Το page pool λοιπόν στην ουσία λειτουργεί σαν αποθήκη για τις σελίδες της ROM που εκτελούνται στη RAM.

Γιατί να αλλάξουμε το μέγεθος της μνήμης page pool ;

Συνήθως οι κατασκευαστές επιλέγουν μεγάλο μέγεθος page pool για να εξασφαλίσουν πως θα μπορεί να εκτελεστεί ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός εργασιών. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται κάτι σαν αυτό αλλά περισσότερη RAM, αφού συνήθως δεν αφήνουν ανοικτές εφαρμογές. Μεγαλύτερο μέγεθος page pool σημαίνει λιγότερη RAM και αντίθετα, μικρό μέγεθος page pool περισσότερη διαθέσιμη RAM.

Εδώ και χρόνια οι προχωρημένοι χρήστες συσκευών με windows mobile προσπαθούν να ελέγχοντας το μέγεθος της μνήμης page pool να βελτιώσουν την απόδοση των συσκευών τους, να τις κάνουν να ανταποκρίνονται ταχύτερα και σε κάποιες συσκευές να λύσουν προβλήματα.

Τα παραπάνω το έκανα copy paste απο εδω

Γιάννη εχω πρόβλημα ξαφνικά με το Twitter.βάζω κωδικό αλλά με γειωνει,μου ήρθε ένα email που λέει για νέα μέτρα προστασίας αλλά είναι αγγλικό και δεν το εχω πολυκαταλαβει.από το Android μπαίνει κανονικά.είμαι και Καλυμνο διακοπές και δεν εχω νετ.ξέρεις τίποτα;

Σταλεί μεσω Tapatalk από το ΗD2

Το προβλημα ειναι γενικο με το twiter, και ειναι απο τους server της HTC.

Ας ελπισουμε να το φτιαξουν συντομα να μην παει χαμενο το fix που εκανα :lol:

Καλα να περασεις στις διακοπες σου, ελατε και απο Ροδο καμια βολτα!

Καλησπέρα , έβαλα την Omega v12 και αισθάνομαι ότι είναι πιό γρήγορη. Εχω 3 ερωτήσεις :

1. Στο twitter βγάζει μήνυμα Σφάλμα λήψης : Απαγορεύτηκε στο λογαριασμό να αποκτήσει ....πρόσβαση στο διακομιστή Twitter. Το έχετε ξαναδεί το πρόβλημα αυτό ;Υπάρχει λύση

2. Στο PHM Registry editor οταν θέλω να βαλω new string στο Album sto ignored οταν ζητάει να κάνει save changes ειναι το πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να πατήσω οκ. Το κάτω δεξια κουμπί που έχει το σήμα του οκ δεν λειτουργεί.

3. Η Omega 12 Dinik θα βγει ;

Ευχαριστώ για όλα . Είστε πολύ δυνατή παρέα.

Τα ίδια προβλήματα είχα και στην 11.2 και στην 11, φταίνε τα προγράμματα ; δεν ξέρω

1. Για το twitter απαντησα πιο πανω.

2. Στο PHM Registry editor αν πατησεις το μεσαιο πληκτρο το πληκτρολογιο κατεβαινει. Παντου το πληκτρολογιο μπορεις με το μεσαιο πληκτρο να το κανεις αποκρυψη.

3.Ειναι ετοιμη αλλα θελει αρκετη ωρα να ανεβει.

Αυριο πρωι θα ειναι σιγουρα ετοιμη για κατεβασμα!

Κοίτα να δεις...:blink: Αυτά είναι!!:D Γεια σου ρε μάγειρα!! :yahoo:Και περνάνε στην καρτα μνημης?

Πραγματικά ανυπομονώ να παρω το hd2 πισω για να αρχίσω να περναω Omega!!

Eδω και πολυ καιρο.... Χαλαρα....)

Πολυ μου αρεσει η εικονα τις υπογραφης, η Omega ειναι μουσικη ρομ τελικα

Αντε να παρεις το HD2, πολυ αργησε!

Αν παθει κατι το δικο μου την βαψαμε.

Θα παρω του demakhs που ειναι ο πιο κοντινος μου (Κω) να μην μενουμε πισω στις εκδοσεις!

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αν παθει κατι το δικο μου την βαψαμε.

Θα παρω του demakhs που ειναι ο πιο κοντινος μου (Κω) να μην μενουμε πισω στις εκδοσεις!

Χαλάλι σου....θα θυσιαστώ για το καλό της ανθρωπότητας..:cool:..το στέλνω αμέσως...όταν μου το στείλεις πίσω όμως θα χεις περασμένη την τελευταία ρομ..εγώ θα τη φορέσω πρώτος και μετά από αυτή δε θα βγάλεις άλλη...θα το κλείσεις το μαγαζί.....:lol::lol:

Άσε που θα ησυχάσω και από τα φλασαρίσματα κάθε λίγο και λιγάκι. .Θα γυρίσω στο αγαπημένο μου νοκιακι Ν85 (πως θα το κρατάω αυτό πια στο χέρι :blink:?? θα γλιστράει μέσα από τα δάχτυλα τέτοια μινιατούρα που είναι!!)

Να ρωτήσω και κάτι γιατί μου φαίνεται την μάτιασα την bugless 11 :(. Που μπορεί και να μη φταίει αυτή, αλλά μόνο με αυτή μου έχει τύχει :wacko:. Τις τελευταίες 2 μέρες, καναδυό φορές, όταν μιλούσα με bluetooth δε με άκουγε ο συνομιλητής μου ενώ εγώ άκουγα κανονικά. Αναγκάστηκα να κλείσω και να ξανακαλέσω 2 ή και 3 φορές για να με ακούσει. Δεν του χα δώσει σημασία. Να σημειώσω πως radio δεν έχω αλλάξει. Επίσης δε δοκίμασα να τσεκάρω αν απενεργοποιούσα την ανοιχτή ακρόαση αν εξακολουθούσε το πρόβλημα να υπάρχει και από το τηλέφωνο. Έχεις καμιά ιδέα?

@dimgeo ελπίζω να έχεις καλά λόγια να πεις για το νησί της γυναίκας μου...:mad:..αλλιώς την έβαψες (από κείνη, όχι από μένα!).

• Administrators
Να ρωτήσω και κάτι γιατί μου φαίνεται την μάτιασα την bugless 11 :(. Που μπορεί και να μη φταίει αυτή, αλλά μόνο με αυτή μου έχει τύχει :wacko:. Τις τελευταίες 2 μέρες, καναδυό φορές, όταν μιλούσα με bluetooth δε με άκουγε ο συνομιλητής μου ενώ εγώ άκουγα κανονικά. Αναγκάστηκα να κλείσω και να ξανακαλέσω 2 ή και 3 φορές για να με ακούσει. Δεν του χα δώσει σημασία. Να σημειώσω πως radio δεν έχω αλλάξει. Επίσης δε δοκίμασα να τσεκάρω αν απενεργοποιούσα την ανοιχτή ακρόαση αν εξακολουθούσε το πρόβλημα να υπάρχει και από το τηλέφωνο. Έχεις καμιά ιδέα?

Δεν φταίει η rom. Χρησιμοποιώ το bluetooth hands-free σε μόνιμη βάση και χωρίς προβλήματα.

Modpic.gif

Να ρωτήσω και κάτι γιατί μου φαίνεται την μάτιασα την bugless 11 :(. Που μπορεί και να μη φταίει αυτή, αλλά μόνο με αυτή μου έχει τύχει :wacko:. Τις τελευταίες 2 μέρες, καναδυό φορές, όταν μιλούσα με bluetooth δε με άκουγε ο συνομιλητής μου ενώ εγώ άκουγα κανονικά. Αναγκάστηκα να κλείσω και να ξανακαλέσω 2 ή και 3 φορές για να με ακούσει.

Δεν φταίει η rom. Χρησιμοποιώ το bluetooth hands-free σε μόνιμη βάση και χωρίς προβλήματα.

Και από μένα το ίδιο, κανένα πρόβλημα με την v 11.1 XT

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Και από μένα το ίδιο, κανένα πρόβλημα με την v 11.1 XT

Η αλήθεια βέβαια ότι και εγώ με την 11.1 δεν έχω πρόβλημα. Τώρα για την 11.0 δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Την είχα δοκιμάσει βέβαια αλλά την κράτησα σχετικά λίγο. Κάποιος άλλος χρήστης της 11.0 ας το επιβεβαιώσει.

Modpic.gif

Με την OMEGA ROM το μονό πρόβλημα που έχω είναι η γραμματοσειρά μέσα στο NDRIVE μου βγάζει τα γράμματα πολύ μικρά ενώ με άλλες ROM και την γνησία δεν είχα αυτό το θέμα μήπως ξέρετε πώς μπορώ να μεγαλώσω την γραμματοσειρά?

Καλημέρα!!

στις οδηγίες εγκατάστασης διάβασα ότι χρειάζεται να εγκατασταθεί το HSPL3.

Εγώ που έχω εγκαταστήσει το 2 όταν πρωτοάλλαξα rom, πρέπει να περάσω το 3;

Αν ναι το παιρνώ από πάνω, έτσι απλά; :worry:

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Καλημέρα!!

Εγώ που έχω εγκαταστήσει το 2 όταν πρωτοάλλαξα rom, πρέπει να περάσω το 3;

Αν ναι το παιρνώ από πάνω, έτσι απλά; :worry:

Δεν χρειαζεται, μην μπαινεις στον κοπο!

Απλα εβαλα στις οδηγίες εγκατάστασης το HSPL3 γιατι ειναι πιο ευκολο απο το HSPL2 και συμβατο με τις TMOUS συσκευες.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αντε να βαλω και εγω την V12 την black Alexander ....xmm πολλη καλη μου φαινεται...

Γιαννη μια ερωτηση μονο γιατι στο αναλογικο ρολοι δεν μου εμφανιζει τον λεπτοδεικτη???

εχω βαλει απο της ρυθμισεις να φαινετε αλλα τιποτα και με την προηγουμενη Rom ειχα αυτο το προβλημα ..

αν εχεις καμια λυσει να μου πεις .....

Edited by sakoulakis

• Administrators

Όπως έχουμε ξαναπεί, από τη στιγμή που έχει κάποιος κάνει μία φορά hard-spl και με οποιονδήποτε τρόπο, δεν χρειάζεται να ξανακάνει τη διαδικασία. Εκτός βέβαια και αν έχει επαναφέρει το stock-spl.

Modpic.gif

Γιαννη μια ερωτηση μονο γιατι στο αναλογικο ρολοι δεν μου εμφανιζει τον λεπτοδεικτη???

εχω βαλει απο της ρυθμισεις να φαινετε αλλα τιποτα και με την προηγουμενη Rom ειχα αυτο το προβλημα ..

αν εχεις καμια λυσει να μου πεις .....

Αν καταλαβα καλα μιλας για τον δείκτη τον δευτερόλεπτων, γιατι λεπτοδείκτη εχει και δουλευει κανονικα.

Απο οτι ξέρω δεν εχει, αν κανω λαθος διορθώστε με.

Στην Max sense μονο εχει σιγουρα το αναλογικο ρολοι δείκτη τον δευτερόλεπτων

Καλησπέρα.

Για τη νέα botom task bar omega, που υπάρχει στη ν.12, υπάρχει κάποια εικόνα;

@athanaso77 και @apozafeir θα φλασάρω την 12, μέχρι να ξεκινήσει ο νικητήριος επί της Ισπανίας αγώνας της Εθνικής (θέλουμε και τη Σερβία) :wacko::wacko:, και θα το τσεκάρω.

Αν μου το ξανακάνει, τότε παέι το μπλε δόντι για πέταμα.... έχει κάνει κάτι ξεγυρισμένες βουτιές στο πάτωμα και είναι πολύ πιθανό να το φτυσε (το δόντι) και να

χει μείνει σκέτο το μπλε (φωτάκι)....οπότε λογικό να μη δουλεύει καλά..χωρίς δόντι τη σήμερον ημέρα που πας???? :lol: :lol: :lol:

Μήπως έχει προβλεφθεί στην έκδοση 12 καμιά λειτουργία αυτοίασης δοντιών μην τρέχω και παίρνω καινούριο :X:X?? Και με κανα cabaki τη κάνω τη δουλειά μου ;)....

Καλησπέρα. Μια ερώτηση, τα αρχεια της 12 που εχουν ανεβει ειναι της απλης ή της XT? γιατι στη CHT αναφερει ΧΤ διπλα ενω στις αλλες όχι

• Administrators
Αν μου το ξανακάνει, τότε παέι το μπλε δόντι για πέταμα.... έχει κάνει κάτι ξεγυρισμένες βουτιές στο πάτωμα και είναι πολύ πιθανό να το φτυσε (το δόντι) και να

χει μείνει σκέτο το μπλε (φωτάκι)....οπότε λογικό να μη δουλεύει καλά..χωρίς δόντι τη σήμερον ημέρα που πας???? :lol: :lol: :lol:

Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και σε άλλη συσκευή πριν το πετάξεις πάντως.

Modpic.gif

Το αρχείο της v12 dinik ell, δεν ανοίγει, βγαίνει μήνυμα ότι είναι κατεστραμένο. Το έχω κατεβάσει από το πρωι και τώρα ξαναδοκ'ιμασα να το ξανακατεβάσω και στο άνοιγμα λέει τα ίδια.

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με της φωτογραφιες στην ομεγα 12 . Οταν παω στις φωτογραφιες μου βγαζει μονο της καμερας και αμα παω να αλλαξω αλμπουμ μετα απο λιγο κολλαει και θελει soft reset. Ξερει κανεις τι παιζει γιατι με την 11.1 δεν μου το εκανε αυτο

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν καταλαβα καλα μιλας για τον δείκτη τον δευτερόλεπτων, γιατι λεπτοδείκτη εχει και δουλευει κανονικα.

Απο οτι ξέρω δεν εχει, αν κανω λαθος διορθώστε με.

Στην Max sense μονο εχει σιγουρα το αναλογικο ρολοι δείκτη τον δευτερόλεπτων

Ναι αυτο εννοω τον δείκτη τον δευτερόλεπτων σορρυ για το λαθος ...ενω εχω βαλει να μου τον δειχνει δεν καμει τιποτα

• Administrators
ρε παιδια εχω ενα προβλημα με της φωτογραφιες στην ομεγα 12 . Οταν παω στις φωτογραφιες μου βγαζει μονο της καμερας και αμα παω να αλλαξω αλμπουμ μετα απο λιγο κολλαει και θελει soft reset. Ξερει κανεις τι παιζει γιατι με την 11.1 δεν μου το εκανε αυτο

Το είχα πάθει και εγώ αυτό με παλαιότερη έκδοση αλλά δεν μπόρεσα να το αναπαραγάγω. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όταν πάω να αλλάξω album, απλά δεν με αφήνει. Νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός με το εν λόγω πρόβλημα και υπέθεσα ότι το δημιουργεί κάποιο από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στους σχετικούς φακέλους.

Modpic.gif

Φίλε Γιάννη η Ρόδος ήτανε στο πρόγραμμα αλλά τελικά ακυρώθηκε γιατί ξεφύγαμε από το ακαθάριστο εθνικό προϋπολογισμο...Μέχρι την Τρίτη εδώ και μετά Κω και πέμπτη πρωί πίσω.Από ότι φαίνεται στην HTC δεν το πήρανε χαμπάρι το πρόβλημα με το twitter.

Σταλεί μεσω Tapatalk από το ΗD2

Φιλικά Γιώργος

Το είχα πάθει και εγώ αυτό με παλαιότερη έκδοση αλλά δεν μπόρεσα να το αναπαραγάγω. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όταν πάω να αλλάξω album, απλά δεν με αφήνει. Νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός με το εν λόγω πρόβλημα και υπέθεσα ότι το δημιουργεί κάποιο από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στους σχετικούς φακέλους.

Δεν μου το εκανε στην 11.1 τωρα στην 12 βγηκε. Μηπως φταιει το build ?

Στην 11.1 μολις εβαλα τα αρχεια στην καρτα τα εβγαλε μονο του στο album.Εγω σκεφτομαι να τα μεταφερω ολα στο αρχειο με τις φωτογραφιες της καμερας μηπως απο εκει της παιξει

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.