giorgosfil13 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) κατα την γνωμη μου οι omega gt ειναι οι καλυτερες ρομ που εχουμε δει! λειτουργικες, γρηγορες, με αριστη καταναλωση μπαταριας! το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να πω ειναι οτι δεν ειναι Android Friendly. Για την ακριβεια το μονο προβλημα που εχω με τα Android, ενω ΟΛΑ τα αλλα λειτουργουν ρολοι, ειναι οι κλησεις και ο ηχος. Τουλαχιστον σε μενα ο ηχος και στο music player αλλα και κατα την διαρκεια της κλησεις ειναι παραμορφωμενος. Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας το ιδιο. Μιας και τα Android μπαινουν μερα με την μερα για τα καλα στο HD2 μας και βλεποντας την εξεληξη τους πιστευω οτι μια αριστη ρομ σαν την Omega XT θα πρεπει να ειναι Android Friendly! Δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα πραγματικα ειναι το μονο μειωνεκτιμα που θα μπορουσα να εντοπισω. Ακομα κ αυτο ομως δεν θα με κανει να αλλαξω σε αλλη ρομ! Ευχαριστουμε παιδια για ολη σας την δουλεια! Edited August 8, 2010 by giorgosfil13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Όπως έχω πει και πιο πάνω... προς το παρόν μόνο η 2.13 base δείχνει Android friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Γιάννη ενημερωτικά... η εκδοση 2017 του manila υποστηρίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα από το CHT 1.8.5. Μήπως να το δοκιμάσεις και να την συμπεριλάβεις στην επόμενη έκδοση; Ναι Γιαννη θα ειναι στην νεα εκδοση η οποια δεν θα αργήσει πολυ. Εχω προβλημα με το stock tab, μολις το φτιαξω θα εχουμε νεα εκδοση :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Ναι Γιαννη θα ειναι στην νεα εκδοση η οποια δεν θα αργήσει πολυ. Εχω προβλημα με το stock tab, μολις το φτιαξω θα εχουμε νεα εκδοση :) να υπολογιζω σε μια δυο μερες δηλαδη; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα, μόλις απέκτησα ενα HTC HD2 και ενω τοποθέτησα την κάρτα sim της Wind βρήκε αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να στείλω sms! Μπορώ να δεχτώ αλλά όχι να αποστείλλω... Εχω βάλει την έκδοση που δίνει σαν τελευταία αναβάθμιση rom το επίσημο site της htc. Εψαξα τις ρυθμίσεις για να το κάνω χειροκίνητα αλλά δεν βρήκα στο κινητό το αντίστοιχο folder. Καμιά βοήθεια...; Ευχαριστώ Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα, μόλις απέκτησα ενα HTC HD2 και ενω τοποθέτησα την κάρτα sim της Wind βρήκε αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να στείλω sms! Μπορώ να δεχτώ αλλά όχι να αποστείλλω... Εχω βάλει την έκδοση που δίνει σαν τελευταία αναβάθμιση rom το επίσημο site της htc. Εψαξα τις ρυθμίσεις για να το κάνω χειροκίνητα αλλά δεν βρήκα στο κινητό το αντίστοιχο folder. Καμιά βοήθεια...; Ευχαριστώ Αν το κινητό σου είναι καινούριο του κουτιού πιθανόν να μην έχει γίνει εργοστασιακά ένα hard reset που απαιτείται! Κάνε ένα (αφού πάρεις backup) και πες μας τι έγινε! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Αν το κινητό σου είναι καινούριο του κουτιού πιθανόν να μην έχει γίνει εργοστασιακά ένα hard reset που απαιτείται! Κάνε ένα (αφού πάρεις backup) και πες μας τι έγινε! ;) Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να μην στέλνει μηνύματα... Με άλλη κάρτα sim (cosmote) η αποστολή μηνυμάτων γίνεται κανονικά. Οταν βάζω την sim της Wind ενω εκτελεί όλες τις ρυθμίσεις αυτόματα, η αποστολή sms δεν φεύγει... Edited August 8, 2010 by Fox Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να μην στέλνει μηνύματα... Με άλλη κάρτα sim (cosmote) η αποστολή μηνυμάτων γίνεται κανονικά. Οταν βάζω την sim της Wind ενω εκτελεί όλες τις ρυθμίσεις αυτόματα, η αποστολή sms δεν φεύγει... - δυο παρατηρησεις - μήπως πρέπει να επικοινωνήσεις με την wind? - μήπως η ερώτηση γίνεται σε λάθος thread? (με το συμπάθειο...) Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Συμφωνώ.Εχω κάρτα wind και ανεξαρτήτως rom,μπορώ να στείλω κανονικά sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μαγειρα εχω προβλημα. Οταν παω να περασω την 4.0 Dinik, ειτε εχω 1.42.HSPL, ειτε 1.42.000, το φλασαρισμα φτανει μεχρι την μπαρα προοδου χωρις να αρχιζει την καταμετρηση.Τι κανω λαθος? Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να μην στέλνει μηνύματα... Με άλλη κάρτα sim (cosmote) η αποστολή μηνυμάτων γίνεται κανονικά. Οταν βάζω την sim της Wind ενω εκτελεί όλες τις ρυθμίσεις αυτόματα, η αποστολή sms δεν φεύγει... βρες κ βαλε το σωστο κεντρο μηνυματων. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 βρες κ βαλε το σωστο κεντρο μηνυματων. το δοκιμασα κι αυτο... τα ιδια Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μαγειρα εχω προβλημα. Οταν παω να περασω την 4.0 Dinik, ειτε εχω 1.42.HSPL, ειτε 1.42.000, το φλασαρισμα φτανει μεχρι την μπαρα προοδου χωρις να αρχιζει την καταμετρηση.Τι κανω λαθος? Βάλε το 1.66.HSPL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Οταν εχω το 1.66 HSPL το φλασαρισμα φτανει μεχρι την δευτερη λευκη οθονη ¨htc¨ χωρις να μου εμφανιζει τις πληροφοριες στην κατω αριστερη μερια της οθονης (κοκκινα γραμματα) και μετα μενει ετσι, κολλημενο. Τελικα η μονη ROM που φλασαρει ειναι η επισημη 1.66.482.1 Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο? Edited August 8, 2010 by sakisskoularikis Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Οταν εχω το 1.66 HSPL το φλασαρισμα φτανει μεχρι την δευτερη λευκη οθονη ¨htc¨ χωρις να μου εμφανιζει τις πληροφοριες στην κατω αριστερη μερια της οθονης (κοκκινα γραμματα) και μετα μενει ετσι, κολλημενο. Τελικα η μονη ROM που φλασαρει ειναι η επισημη 1.66.482.1 Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο? Σε bootloader mode γράφει σίγουρα HSPL 1.66 ?. Αν ναι τότε κάνε task29 μαζί με Radio. Βάλε όποιο Radio θέλεις στον φάκελο του task29 και ονομάσε το ruu_signed. Έτσι με αυτό τον τρόπο κάνεις φορμάτ με περασμένο Radio. Αφού το κάνεις αυτό μετά πέρνα και όποια ROM θέλεις και μετά πιστεύω ότι είσαι εντάξει. Edited August 9, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Καλημέρα σ ολους και καλή βδομάδα κατα την γνωμη μου οι omega gt ειναι οι καλυτερες ρομ που εχουμε δει! λειτουργικες, γρηγορες, με αριστη καταναλωση μπαταριας! το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να πω ειναι οτι δεν ειναι Android Friendly. Για την ακριβεια το μονο προβλημα που εχω με τα Android, ενω ΟΛΑ τα αλλα λειτουργουν ρολοι, ειναι οι κλησεις και ο ηχος. Τουλαχιστον σε μενα ο ηχος και στο music player αλλα και κατα την διαρκεια της κλησεις ειναι παραμορφωμενος. Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας το ιδιο. Μιας και τα Android μπαινουν μερα με την μερα για τα καλα στο HD2 μας και βλεποντας την εξεληξη τους πιστευω οτι μια αριστη ρομ σαν την Omega XT θα πρεπει να ειναι Android Friendly! Δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα πραγματικα ειναι το μονο μειωνεκτιμα που θα μπορουσα να εντοπισω. Ακομα κ αυτο ομως δεν θα με κανει να αλλαξω σε αλλη ρομ! Ευχαριστουμε παιδια για ολη σας την δουλεια! Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το Android, θα το κανω ομως συντομα και ελπιζω να εχουμε μια Omega Android Friendly rom :) Ναι Γιαννη θα ειναι στην νεα εκδοση η οποια δεν θα αργήσει πολυ. Εχω προβλημα με το stock tab, μολις το φτιαξω θα εχουμε νεα εκδοση :) Μετα απο δοκιμες μου το νεο manila 2017 δεν ειναι ακομα ετοιμο για να μπει στην νεα εκδοση. Δεν υποστηρίζει το CHT το νεο manila home tab 2017 πρέπει να βαλεις το παλιο 2016 για να δουλευει το CHT και επειδή ειναι απο αλλη συσκευη δεν εχει το μενου 'ενημερωσεις και γεγονοτα' στο slider των επαφών και δεν υποστηρίζει καθόλου το stock tab. Στην ταχυτητα δεν εχει καμια διαφορα απο το 2016. Αρα η v6.0 θα αργήσει, η v5.0 εκτος απο το manila εχει ολα τα τελευταία update. Σε λιγο ανεβάζω και την max sense και τις υπόλοιπες το συντομότερο! Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να μην στέλνει μηνύματα... Με άλλη κάρτα sim (cosmote) η αποστολή μηνυμάτων γίνεται κανονικά. Οταν βάζω την sim της Wind ενω εκτελεί όλες τις ρυθμίσεις αυτόματα, η αποστολή sms δεν φεύγει... Το προβλημα το ειχε και αλλος χρήστης, θελει αλλαγη η καρτα sim σου με νεότερη. Οταν εχω το 1.66 HSPL το φλασαρισμα φτανει μεχρι την δευτερη λευκη οθονη ¨htc¨ χωρις να μου εμφανιζει τις πληροφοριες στην κατω αριστερη μερια της οθονης (κοκκινα γραμματα) και μετα μενει ετσι, κολλημενο. Τελικα η μονη ROM που φλασαρει ειναι η επισημη 1.66.482.1 Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο? Σακη το ελυσες το προβλημα? Αν οχι με βαλε HSLP 1,66 μπες σε bootloader mode κανε task29 και μετα περασε ραδιο και μετα την ρομ. Edited August 9, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Τελικα η μονη ROM που φλασαρει ειναι η επισημη 1.66.482.1 Άρα... δεν έχει γίνει σωστά η διαδικασία του HSPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Το προβλημα το ειχε και αλλος χρήστης, θελει αλλαγη η καρτα sim σου με νεότερη. 'Οντως αυτό ήθελε! Αλλαγή κάρτας και 18 ευρώπουλα στη wind...!! Κάποτε η αλλαγή sim ήταν δωρεάν... Edited August 9, 2010 by ioathe Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 New version Omega XT v5.0 with MaxSense v1.05 WWE + ELL Download link στο πρώτο post! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα εχω φλασαρει την Omega XT v4.0 Black With Great Alexander Theme and Co0kie's Home Tab 1.8.5 τωρα αν θελω να αλλαξω θεμα η το ρολοι στο μανιλλα η task bar δεν μπορω?το λεω γιατι πηγα να βαλω αλλο ρολοι και οχι μονο δεν το εμφανιζε στην οθονη αλλα δημιουργουσε προβλημα στο μανιλλα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα εχω φλασαρει την Omega XT v4.0 Black With Great Alexander Theme and Co0kie's Home Tab 1.8.5 τωρα αν θελω να αλλαξω θεμα η το ρολοι στο μανιλλα η task bar δεν μπορω?το λεω γιατι πηγα να βαλω αλλο ρολοι και οχι μονο δεν το εμφανιζε στην οθονη αλλα δημιουργουσε προβλημα στο μανιλλα τι να κανω? Κανονικα μπορεις να κανεις και να βαλεις οτι θελεις, αλλα με backup πρωτα. Αν βγαλεις το ρολοι που εβαλες ειναι οκ?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλημέρα. Επειδή με τρώει η αλλαγή ρομ, έχω κάποιες απορίες. 1. Τι θα κερδίσω αλλάζοντας ρομ καθότι ήδη έχω την εμφάνιση που δίνουν οι omega anastasia cht,καθώς και τις εφαρμογές που αυτή περιέχει; 2. Αν επιλέξω την έκδοση omega 5 max sence, μπορώ σε αυτήν να εγκαταστίσω το cht? Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Αυτό που θα κερδίσεις, είναι ταχύτητα, απόδοση, και επιδόσεις!!:cool: Κάθε νέα έκδοση, είναι συνήθως πιο γρήγορη από την προηγούμενη και καλύτερη σε θέματα επιδόσεων.... Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα, αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να φλασάρεις ξανά...;) Το cht δεν μπαινει στη maxsense... Μόλις κατέβασα την Omega XT 5.0 Dinik..... Φλασάρω και γράφω εντυπώσεις... (τι να γραψω? Αλλη μια φανταστικη δουλεια απο τον Γιαννη και την development team!!:p) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 2 πραγματακια! αρχικα μια ιδεα θα δωσω! Δοκιμασα την OMEGA GTX και ηταν πολυ ωραια.. μονο που εμενα αυτο το πολυ ασπρο με κουραζει στο ματι! θα γινοταν να φτιαχτει μια ρομ ακριβως ιδια με την GTX αλλα με inversed τα χρωματα? Δηλαδη οπου υπαρχει το ασπρο να γινει μαυρο και οπου μαυρο ασπρο? Και ενα δευτερο, μου αρεσε πολυ το taskbar που ειχε η GTX (με την μπαταρια, το wifi, ηχος και αλλα). το θεωρω καλυτερο και ομορφοτερο του Omega XT! Γινεται καπως να βρω και να κανω εγκατασταση το taskbar αυτο η καποιο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts