EchiDNA Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γιάννη είμαι free για δοκιμές! p.s. ήθελα αγγλική αλλά δεν τολμούσα να ζητήσω! χαχαχα Άντε με το καλό και σε 6.5.Χ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 (edited) Γιάννη είμαι free για δοκιμές! p.s. ήθελα αγγλική αλλά δεν τολμούσα να ζητήσω! χαχαχα Άντε με το καλό και σε 6.5.Χ Γιώργο μου σ ευχαριστώ πολύ, μόλις τελειώσω το τελικό test drive θα την ανεβάσω και θα σου δώσω το Link. Τα WM6.5 τα αναβαθμίσαμε σε ότι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί :):):):):lol: Edited May 8, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 γιαννη σκ ερχεται θα την τιμησω την Alpha:: series v1.0 σου.την περναω εντος ολιγου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 γιαννη σκ ερχεται θα την τιμησω την Alpha:: series v1.0 σου.την περναω εντος ολιγου περασε την αφοβα. λειτουργει αψογα !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 γιαννη σκ ερχεται θα την τιμησω την Alpha:: series v1.0 σου.την περναω εντος ολιγου Τολη χαίρομαι που μας τίμησες :) αν μπορέσεις γράψε σχόλια :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 μια χαρα ειναι γιαννη.ειναι αυτο που λενε για καθημερινη χρηση.και οταν με το καλο βαλεις και 6.5.3 θα την τιμησω παλι.καλη δουλεια και ελληνικη μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Εβαλα και εγώ την νέα alpha.Προς το παρόν όλα δείχνουν οκ.Μοναδικό αλλά κλασσικό(μιας και το έχω σε όλες τις ρομ) πλέον για μένα πρόβλημα,ειναι ότι για να κάνω ανανέωση του καιρού σε Γρεβενά,Καστοριά,Φλώρινα ενώ η θέση μου είναι Κοζάνη,πρέπει εκτός από το weather cities gr να εγκαταστήσω και το weather city editor. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Εβαλα και εγώ την νέα alpha.Προς το παρόν όλα δείχνουν οκ.Μοναδικό αλλά κλασσικό(μιας και το έχω σε όλες τις ρομ) πλέον για μένα πρόβλημα,ειναι ότι για να κάνω ανανέωση του καιρού σε Γρεβενά,Καστοριά,Φλώρινα ενώ η θέση μου είναι Κοζάνη,πρέπει εκτός από το weather cities gr να εγκαταστήσω και το weather city editor. Δεν μπορω να καταλαβα γιατι, Μολις το δοκιμασα παλι και Γρεβενα 19 βαθμους Κοζανη 17 Φλωρινα 16 Θα προσπαθησω να ενσωματώσω το weather cities gr στην ρομ και θα σε ενημερωσω να το δοκιμασεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 (edited) Με τη διαφορά ότι η θέση σου,δεν είναι η Κοζάνη,την οποία μου την βρίσκει αυτόματα με την πρώτη εκκίνηση της συσκευής και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μέχρι να προσθέσω κάποια πόλη του cab.Με το που προσθέσω π.χ. την Καστοριά σταματά να ανανεώνει και την θέση μου=Κοζάνη και με το που την καταργήσω η ανανέωση της θέσης μου, γίνεται και πάλι κανονικά.Με το που εγκαταστήσω το weather city editor(απλά να υπάρχει εγκατεστημένο στη συσκευή),τότε ως δια μαγείας αν προσθέσω πάλι κάποια από τις 3 προαναφερθείσες πόλεις,η ανανέωση γίνεται κανονικότατα:blink: Και κάτι που είχα και με την επίσημη 1,66,είναι ότι αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο,είναι ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα και η συσκευή μπει στην αναμονή,τότε υπάρχουν 50% πιθανότητες όταν θα πατήσω το κουμπί για να ανοίξει η συσκευή,να ανάψει το φως στα κουμπιά αλλά η οθόνη να παραμένει σβηστή με αποτέλεσμα να κάνω soft reset για να λειτουργήσει. Edited May 7, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Αντώνη, το δοκίμασα και εγώ και είναι οκ. Μάλιστα χτες έστησα και δοκίμασα την Alpha πολύ καλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα πρόγραμμα ή παραμετροποίηση και δεν νομίζω να βγει κάτι, δοκιμάστε την άφοβα. Έτσι είναι Γιάννη!! Πάντως έχω να κάνω πολλά, να δούμε τι θα προλάβω τελικά :wacko: Έχω έτοιμη και δοκιμάζω την Alpha V1.0 WWE (Αγγλική) με Os Version 5.2.21903 (21903.5.0.92) τελευταίο Manila Version 2.5.20121429.0 τελευταίο Base 1.72.82124 Free Storage 206 MB Πολυ καλο να την βγαλεις και σε wwe εκδοση, τοτε σιγουρα ειναι μεγαλο κινητρο για μενα αφου εχω τις επαφες και ολα στα αγγλικα.. Και με 200+mb ελευθερα:p:p ποιος με πιανει !! Καλο κουραγιο :) Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Νέα ROM στην Alpha σειρά: indie ::Alpha:: series v1.0 (WWE) Os Version 5.2.21903 (21903.5.0.92) -το 21903 είναι τελευταίο είναι το πιο τελευταίο built- Manila Version 2.5.20121429.0 -το τελευταίο- Base 1.72.82124 Free Storage 210 MB Κατεβάστε την από εδώ: http://rapidshare.com/files/384823359/indie_-Alpha-_series_v1.0_WWE.rar http://img696.imageshack.us/img696/1523/wwe1u.jpg http://img194.imageshack.us/img194/1363/wwe2.jpg Edited May 8, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 δεν την εχω δοκιμασει αλλα φαινεται πως για τοσο νωρις πρωτη σου ρομ εχεις κανει πολλα.. και για να εχεις τοσες εκδόσεις δεν πρεπει να εχεις σηκωθει απο το PC σου μονο το uploading παιρνει ποσο.. ποσο να τις φτιαξεις κιολας... Μπραβο!!! Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 δεν την εχω δοκιμασει αλλα φαινεται πως για τοσο νωρις πρωτη σου ρομ εχεις κανει πολλα.. και για να εχεις τοσες εκδόσεις δεν πρεπει να εχεις σηκωθει απο το PC σου μονο το uploading παιρνει ποσο.. ποσο να τις φτιαξεις κιολας... Μπραβο!!! Κώστα εσύ καταλαβαίνεις τι κόπο έχει το μαγείρεμα! πολλές ώρες και μέρα και νύχτα. Το αποτέλεσμα όμως είναι που ανταμείβει όλη αυτί την κούραση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Οι μάγειρες βλέπω ξυπνάνε νωρίς! :rolleyes: Γιάννη θέλεις να την βάλω στο πρώτο post; Αν ναι θέλω να μου πεις ακριβώς τι και πως ούτως ώστε να ταιριάζει με την υπόλοιπη δομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimiost Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ομως για την ωρα θα μεινω στου Athineos Ειναι πιο fine tuned... Για μενα που δε μπορω να αλλαζω ρομ καθε λιγο και λιγακι αυτο εχει σημασια Το θεμα ειναι να εχουμε πολλους σεφ για να δοκιμαζουμε πολλες γευσεις Ειδικα οταν μιλαμε για τετοια γκουρμε πιατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Πολυ καλο να την βγαλεις και σε wwe εκδοση, τοτε σιγουρα ειναι μεγαλο κινητρο για μενα αφου εχω τις επαφες και ολα στα αγγλικα.. Και με 200+mb ελευθερα:p:p ποιος με πιανει !! Καλο κουραγιο :) Γιώργο καλήμερα, αν τελικά την δοκιμάσεις θα ήθελα της εντυπώσεις σου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Γιάννη ενημέρωσα τα τρία πρώτα post. Δες τα και πες μου αν είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Γιάννη ενημέρωσα τα τρία πρώτα post. Δες τα και πες μου αν είναι εντάξει. Γιάννη και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Γιάννη είμαι free για δοκιμές! p.s. ήθελα αγγλική αλλά δεν τολμούσα να ζητήσω! χαχαχα Άντε με το καλό και σε 6.5.Χ Γιώργο καλήμερα, περιμένω την γνώμη σου όταν μπορέσεις :):) Για την indie ::Alpha:: series v1.0 (WWE) Το πρόγραμμα No data δεν χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει ενεργή GPRS σύνδεση Στην ROM έχει αφαιρεθεί: OOBE (HTC Animation after flashing) Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές): HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex) Όταν αλλάξουμε την γλωσσά σε Ελληνικά αλλάζει αυτόματα και η μπάρα των επαφών σε Ελληνική. Προτεινόμενο Ελληνικό πληκτρολόγιο για όσους θέλουν: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077947#post3077947 Edited May 15, 2010 by athanaso77 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 WWE σημαίνει αγγλική; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ναι φιλε μου, αγγλικη με αγγλικο μενου δηλαδη. το μανιλα ομως μπορεις να το κανεις ελληνικο και την δεξια μπαρα στις επαφες επισης !!!! η αγγλικη εκδοση απευθυνεται στα παιδια που τους αρεσει / βολευει/ προτιμουν ολο το μενου στα αγγλικα, και για οσους εχουν τις επαφες τους ολες στα αγγλικα. οπως ειπα και παραπανω υπαρχει φυσικα η δυνατοτητα ελληνικου μανιλα και επαφων. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Μόλις γύρισα από ταξίδι αστραπή και είδα τα ευχάριστα! Αυτή τη στιγμή φλασάρω Γιάννη, σου λέω εντυπώσεις αφού την δοκιμάσω για τα καλά! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Το πρόγραμμα No data δεν χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει ενεργή GPRS σύνδεση Αυτό να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα. Εάν ενεργοποιήσει τη sim ο εκάστοτε χρήστης δεν θα περαστούν και οι ρυθμίσεις GPRS του provider; Δεν θα χρειάζεται το NoData τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 λοιπον η αγγλικη εχει καποια θεματακια: 1. το tab των φωτογραφιων δεν μου δειχνει καμια φωτογραφία 2. στις ρυθμισεις ηχου εχει ξεχαστεί στα ελληνικα το μενου των notifications 3. στα regional settings το κινητο κολαει και επανερχεται μονο με reset 4. οταν γραφεις στον opera και κλεισεις το πληκτρολογιο απο landscape ξαφνικα γυρνά σε portrait και ξανα σε landscape Αυτα απο την ημιωρη ενασχοληση μου με την νεα ρομ! Απο θεμα ταχυτητας ειναι πολυ γρηγορη! Εχω βαλει πολλα customizations τα οποια χρησιμοποιω παντα σε ολες τις ρομ! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Αυτό να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα. Εάν ενεργοποιήσει τη sim ο εκάστοτε χρήστης δεν θα περαστούν και οι ρυθμίσεις GPRS του provider; Δεν θα χρειάζεται το NoData τότε; Από default είναι απενεργοποιημένο και δεν ενεργοποιείται μόνο του. Αν το ενεργοποίηση ο χρήστης τότε μόνο χρειάζεται το nodata, αλλιώς και να το κάνει εγκατάσταση δεν θα τρέχει το nodata. λοιπον η αγγλικη εχει καποια θεματακια: 1. το tab των φωτογραφιων δεν μου δειχνει καμια φωτογραφία 2. στις ρυθμισεις ηχου εχει ξεχαστεί στα ελληνικα το μενου των notifications 3. στα regional settings το κινητο κολαει και επανερχεται μονο με reset 4. οταν γραφεις στον opera και κλεισεις το πληκτρολογιο απο landscape ξαφνικα γυρνά σε portrait και ξανα σε landscape Αυτα απο την ημιωρη ενασχοληση μου με την νεα ρομ! Απο θεμα ταχυτητας ειναι πολυ γρηγορη! Εχω βαλει πολλα customizations τα οποια χρησιμοποιω παντα σε ολες τις ρομ! Γιώργο ευχαριστώ για το γρήγορο feedback. Για το 1. δεν εχω προβλημα μου δουλευει κανονικα, αλλα θα το δω παλι 2. μαλλον το ξεχασα :O 3. δεν εχω προβλημα μου δουλευει κανονικα, αλλα θα το δω παλι 4,δεν εχω προβλημα μου δουλευει κανονικα, αλλα θα το δω παλι EDIT: To tab των φωτογραφιών δουλεύει πολύ καλά το τρέλανα στις δοκιμές Τα Regional Settings δουλεύουν και από το μενού του manila αλλά και από το system των WM. Και ο opera είναι οκ με το πληκτρολόγιο. Κάτι εχει γίνει Γιώργο και σου κόλλησαν όλα αυτά. Έχω κανει 30 τουλάχιστον φλασσαρισματα και πλήρες στήσιμο με τα πάντα που εχω και δεν είδα πρόβλημα. Κρατάω την ρομ αυτή και θα την δοκιμάζω συνεχεία να σιγουρευτούμε. Τις ονομασίες στις ρυθμίσεις ήχου τις ξέχασα στα Ελληνικά, Διόρθωσα την ROM και την ανέβασα: http://rapidshare.com/files/385062269/indie_-Alpha-_series_v1.1_WWE.rar Edited May 15, 2010 by athanaso77 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Γεια σου αγαπητε. Περασα εδω και δυο μερες την Original 1.1 και το μονο που εχω να 'πω, ειναι πως εισαι πολυ καλος μαγειρας.Πριν τον λεοντα, ειχα το FLAME, και ειχα δικιμασει σχεδον ολες τις ROM που ειχαν στο XDA FLAMEUSER.Τετοια επιτυχια αγαπητε μου, δεν την περιμενα. Τελικα η Ελληνικη κουζινα ειναι μακραν η καλλυτερη!!! ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δεν εχω εντοπισει κατι που να μην μου αρεσει, δεδομενου, οτι μιλαμε για ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δις. Edited May 9, 2010 by sakisskoularikis Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts