syd77 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 καλησπερα παιδια προσπαθω να κανω copy ενα αρχειο μεσω του file box συγκεκριμενα το python wifi public αλλα μου βγαζει ενα μυνημα You don t have permissions to proceed.ξερει να μου πει κανεις να μου πει τι να κανω?υπ οψιν οτι στα αγγλικα εκανα κοπανες συνεχεια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή cp ως root από το τερματικό ή να δοκιμάσεις ξεκινήσεις το filebox από το τερματικό γράφοντας μπροστα sudo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή cp ως root από το τερματικό ή να δοκιμάσεις ξεκινήσεις το filebox από το τερματικό γράφοντας μπροστα sudo γραφω στο τερματικο sudo filebox και μου ζηταει ενα password.τι κανω τωρα? υπαρχει καποιος αλλος file manager για να το κανω? Edited September 15, 2011 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Απο τι γνωριζω αν μπεις στις ρυθμισεις του filebox και ενεργοποιησεις το root access και κλεισεις το filebox και ξαναμπεις θα το κανει Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 γραφω στο τερματικο sudo filebox και μου ζηταει ενα password.τι κανω τωρα? υπαρχει καποιος αλλος file manager για να το κανω? Με οποιονδήποτε file manager θα χρειαστείς root access. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή rootsh. Δοκίμασε να τρέξεις πρώτα την εντολή sudo gainroot και μετά το filebox από το τερματικό. Για να ορίσεις τον κωδικό sudo gainroot passwd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Με οποιονδήποτε file manager θα χρειαστείς root access. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή rootsh. Δοκίμασε να τρέξεις πρώτα την εντολή sudo gainroot και μετά το filebox από το τερματικό. Για να ορίσεις τον κωδικό sudo gainroot passwd ενταξει φιλε μου.καταφερα και αντεγραψα τα αρχεια που ηθελα αν και τελικα δεν εγινε η δουλεια μου. κατι αλλο τωρα.το pymaemo python-wifi python shared ειναι μερος του συστηματος? αν τα διαγραψω θα προκαλεσω βλαβη?ξερει κανεις? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Με οποιονδήποτε file manager θα χρειαστείς root access. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή rootsh. Δοκίμασε να τρέξεις πρώτα την εντολή sudo gainroot και μετά το filebox από το τερματικό. Για να ορίσεις τον κωδικό sudo gainroot passwd ενταξει φιλε μου.καταφερα και αντεγραψα τα αρχεια που ηθελα αν και τελικα δεν εγινε η δουλεια μου. κατι αλλο τωρα.το pymaemo python-wifi python shared ειναι μερος του συστηματος? αν τα διαγραψω θα προκαλεσω βλαβη?ξερει κανεις? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) τελικα ειμαι πολυ μ*****ς.επαιζα με το file box και διεγραψα ενα αρχειο απο καποια εφαρμογη.το αποτελεσμα ειναι να μην ανοιγει τωρα η συγκεκριμενη εφαρμογη.εκει που προσπαθει ν ανοιξει με πεταει στην αναμονη.μηπως ξερετε αν μπορω με καποια εντολη στο τερματικο να επαναφερω τα πακετα της εφαρμογης που λειπουν? εχω κανει επανεγκατασταση της εφαρμογης αλλα τζιφος. επισης δοκιμασα με apt-getq.παλι τιποτα κι ενα screenshoot για να δειτε απο που το διεγραψα Edited September 17, 2011 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παίδες, πήρα σήμερα το n900 από το nokia shop όπου έναντι 30Ε μου βάλανε τα ανταλλακτικά που αγόρασα και αλλάξανε ένα σπασμένο πλαστικό αλλά το πήρα με άδεια μπαταρία. Ακόμα δεν είμαι σπίτι αλλά όση ώρα και να το έχω στην φόρτιση δεν παίρνει μπρος. Έχουμε πρόβλημα με την φόρτιση, να το ξαναπάω πίσω; Ή να το αφήσω όλο το βράδυ μπας και έπιασε πολύ χαμηλό επίπεδο φόρτισης και πρέπει να "ξεκολλήσει"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 αστο 10-20 λεπτα και μετα πισω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Το έβαλα να φορτίζει με το usb καλώδιο και κάτι κάνει... Το σύνδεσα μετά στον φορτιστή (αφού είχε ανάψει) και έδειχνε πως φόρτιζε. Αλλά μετά από λίγο είχε σβήσει. O φορτιστής είναι σε καλή κατάσταση, τώρα φορτίζει το 2ο μου (Motorola V9). Μιας και έχω και 2η μπαταρία, βρίσκεται εδώ κανένας φορτιστής μπαταρίας μόνο; Edited October 3, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 δεν εχεις 2ο φορτιστη να δοκιμασεις η αυτοκινητου? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτός είναι ο 2ος... Νόμιζα πως είχε χαλάσει κάτι στον πρώτο και πήρα 2ο, τα ίδια είχα και με τους 2. Όχι, αυτοκινήτου δεν έχω. Σημειωτέον πως κανείς απ'τους 2 δεν είναι επίσημος της Nokia, έχει σημασία; Ο 1ος είναι της Motorola αυτός που είχα του V8 και τώρα του V9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 αφου φορτιζουν εκεινα, θεμα εχει το κινητο... τωρα η το γυρνας η θα φορτιζεις με usb που ειπες φορτιζει... μπας και εχεις usb φορτιστη ? να δεις αμα φορτονει με κεινο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Τελικά δουλεύει έτσι, με usb καλώδιο και μετατροπέα για πρίζα. Να δούμε το αποτέλεσμα... Ευχαριστώ. Μια βασική διαφορά μεταξύ των 2 είναι ότι το καλώδιο usb δείχνει να πατάει καλά πάνω στην εσοχή ενώ των φορτιστών παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 οποτε μαλλον σε βλεπω για usb φορτισεις μονο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Ναι... ή κανένα wall charger αν βρίσκεται εύκολα ελλάδα Άλλο θέμα: υπάρχει κάποιο αρχείο να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις λήψης βίντεο; Βγαίνει πολύ μεγάλο το μέγεθος και για κάποιο λόγο όλες οι απόπειρες μετατροπής των βίντεο καταλήγουν σε βίντεο των 2-3fps... Edited October 4, 2011 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Παίδες, πήρα σήμερα το n900 από το nokia shop όπου έναντι 30Ε μου βάλανε τα ανταλλακτικά που αγόρασα και αλλάξανε ένα σπασμένο πλαστικό αλλά το πήρα με άδεια μπαταρία. Ακόμα δεν είμαι σπίτι αλλά όση ώρα και να το έχω στην φόρτιση δεν παίρνει μπρος. Έχουμε πρόβλημα με την φόρτιση, να το ξαναπάω πίσω; Ή να το αφήσω όλο το βράδυ μπας και έπιασε πολύ χαμηλό επίπεδο φόρτισης και πρέπει να "ξεκολλήσει"; Βγάλε και ξαναβάλε τη μπαταρία στη θέση της και δοκίμασε να τη φορτίσεις. Μου έχει συμβεί και μένα το πρόβλημα και λύθηκε έτσι. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Παίδες, πήρα τον νέο φορτιστή και παρ'όλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί. Θα το ξαναπάω στο nokia shop γιατί μάλλον κάτι πήγε στραβά στην συναρμολόγησή. Ναι, κάτι σίγουρα πάει στραβά με το usb κύκλωμα, τώρα ούτε απ'το καλώδιο φορτίζει... Edited October 4, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Στο δικό μου πριν από μερικούς μήνες φαινόταν ότι ξεκόλλησε η "υποδοχή" που φορτίζει από την πλακέτα και δεν φόρτιζε. Την κολλήσαμε αλλά τίποτα και βάλαμε καινούρια υποδοχή.. Πήγαινε το για επισκευή δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δεν το δέχονται για επισκευή, κάτι λένε πως η συσκευή είναι μαρκαρισμένη σαν "κατακρατημένη" απ'την nokia και πως αν πάει κεντρικά δεν θα επιστραφεί. Υπάρχει κάπου να το πάω που δεν θα το πάνε κεντρικά, ό,τι επισκευή γίνει να γίνει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Καλύτερα γράψε το πρόβλημα σου στο : Εντυπώσεις από το επίσημο ελληνικό service της Nokia. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω στο 0.facebook; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Πήγαινε στα settings και εκεί στο voip and im account απλά προσθέτεις τον λογαριασμό του facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Aπορια σχετικα με το html5 test σε Ν900 και Ν8. Κατεβασα σημερα τον Οpera 11.5 (ο οποιος ακομα σε Symbian ^3 δεν εχει βγει! wow, μπραβο αγαπη για το Ν900!) ειπα λοιπον να κανω τα τεστ στον μαμισιο browser του Ν900 και στον νεο Opera. To ιδιο εκανα και με το Ν8. Η διαφορα στα αποτελεσματα ηταν συντριπτικη υπερ της Maemo συσκευης. Αναλυτικοτερα: N900 μαμισιος (ΜicroB)---> 161 points (and 1 bonus) Οpera 11.5 ---> 244 points N8 μαμισιος ---> 96 points Opera 6.1 ---> 54 points Opera 11.1 ---> 0 points (καποιο σκαλωμα τρωει, οσες φορες και αν εκανα το τεστ εδειξε "0") Οπως βλεπετε η διαφορα μεγαλη. το θεμα ομως ειναι πως οταν τα βαζω διπλα-διπλα και ανοιγω ψιλο-βαρια sites (myphone, gazzetta.gr κλπ) ειναι σχεδον ιδοσυναμα. Ισως το Ν900 να ειναι απειροελαχιστα γρηγοροτερο. αμελητεα ομως. μηπως ρε παιδια ειναι ψιλο-μουφα το τεστ? **ειμουν συνδεδεμενος με το wifi του σπιτιου μου με ποιοτητα σηματος γυρω στο 85%. **ελεγα να το γραψω στο thread "αποριες-ερωτησεις του Ν8" αλλα ειπα καλυτερα εδω... ισως εκει έπαιρνα πιο πολλες απαντησεις (?) , ομως δεν ηθελα να νομιζει κανεις πως τρολαρω κατα του Ν8. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 αυτο αφορα αποκλειστικα html5 οποτε δε νομιζω οτι εχει να κανει με την φορτωση σελιδων... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts