Rollman Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδια εχω βαλει το προγραμμα που λεει για υποτιτλους αλλα στον original media player δεν κανει τιποτα (για να πω την αληθεια δεν παιζει καν τις ταινιες σωστα). Εχω βαλει τον mplayer μαζι με kmplayer και παιζει ταινιες κανονικα αλλα υποτιτλους δειχνει κατι κινεζικα, μονο λατινικους χαρακτηρες αναγνωριζει.. τι να κανω??? Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδια εχω βαλει το προγραμμα που λεει για υποτιτλους αλλα στον original media player δεν κανει τιποτα (για να πω την αληθεια δεν παιζει καν τις ταινιες σωστα). Εχω βαλει τον mplayer μαζι με kmplayer και παιζει ταινιες κανονικα αλλα υποτιτλους δειχνει κατι κινεζικα, μονο λατινικους χαρακτηρες αναγνωριζει.. τι να κανω??? Υποθέτω πως έχεις μια ταινία+υπότιτλους Πχ Rollman.avi & Rollman.srt Στο pc σου, άνοιξε (με σημειωματάριο) το αρχείο Rollman.srt, πας επάνω αριστερά στο παράθυρο Αρχείο-->Αποθήκευση ως...-->στο νέο παράθυρο, τέρμα κάτω έχει πλαίσιο «κωδικοποίηση». Επέλεξε UTF-8 (αντί για ANSI που λογικά είναι ήδη) και σώσε. Κατά 99% θα παίξει σωστά. Δοκίμασε και πες μας ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 μετα την εγκατασταση του subtitles support πρεπει να πας στα settings - extras, να το ενεργοποιησεις (by default ειναι off) και να πειραματιστεις με το encoding. εχω greek windows 1253 και με τον media player δειχνει σωστα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Στον default τιποτα.. στον kmplayer τα εκανα utf-8 και παλι τιποτα... δεν καταλαβαινω.. ευχαριστω για την βοηθεια... edit http://talk.maemo.org/showthread.php?t=39196&highlight=subtitles&page=2 εδω εχει μια λυση αλλα ειμαι ασχετος και δεν ξερωω να τρεξω αυτον τον κωδικα.. πως να το κανω? και τα srt τελικα τι κωδικοποίηση να τα εχω? ευχαριστω.. τα σπατε ολοι σας... edit2 το ετρεξα αλλα τιποτα παλι.. Edited July 29, 2010 by Rollman Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reveux Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Rollman, Μην πειράζεις τις ρυθμίσεις σε Kmaplayer ή τα αρχεία srt. Το πρόβλημα το έχω λύσει εγώ ακριβώς όπως στο linux μου. Άνοιξε το x-terminal και τρέξε την εντολή : ls -a Θα σου δείξει όλους τους καταλόγους του χρηστη (user). Αν κάνεις scroll θα δεις πιο πάνω τον κατάλογο .mplayer. Μπες εκεί με : cd .mplayer Άνοιξε σε ένα text editor (ένας απλός και εύχρηστος είναι ο Leafpad, κατέβασε τον αν δεν τον έχεις) το αρχείο config γράφωντας: leafpad config και γράψε μέσα στο αρχείο τα παρακάτω : # Write your default config options here! font=/usr/share/fonts/msttcorefonts/arial.ttf subfont-encoding=ISO-8859-7 subcp=latin1 unicode=no utf8=no Κάνε save και μετά τρέξε τον kmplayer. Φυσιολογικά θα βλέπεις υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Rollman, Μην πειράζεις τις ρυθμίσεις σε Kmaplayer ή τα αρχεία srt. Το πρόβλημα το έχω λύσει εγώ ακριβώς όπως στο linux μου. Άνοιξε το x-terminal και τρέξε την εντολή : Θα σου δείξει όλους τους καταλόγους του χρηστη (user). Αν κάνεις scroll θα δεις πιο πάνω τον κατάλογο .mplayer. Μπες εκεί με : Άνοιξε σε ένα text editor (ένας απλός και εύχρηστος είναι ο Leafpad, κατέβασε τον αν δεν τον έχεις) το αρχείο config γράφωντας: και γράψε μέσα στο αρχείο τα παρακάτω : Κάνε save και μετά τρέξε τον kmplayer. Φυσιολογικά θα βλέπεις υπότιτλους. Τί θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο στο extras subtitle? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Για να δούμε σωστά υπότιτλους με τον default player κάνουμε αυτό: μετα την εγκατασταση του subtitles support πρεπει να πας στα settings - extras, να το ενεργοποιησεις (by default ειναι off) και να πειραματιστεις με το encoding. εχω greek windows 1253 και με τον media player δειχνει σωστα ελληνικα. Για να δούμε υπότιτλους με kmplayer ανοίγουμε το xterminal και απλά γράφουμε αυτό όπως είναι ακριβώς, με τα κενά και τα συμβολα: echo "subfont-encoding=ISO-8859-7" > /home/user/.mplayer/config αφού το γράψεις, πάτα έντερ και κλείστο το xterminal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπερα.πως να στειλω τις επαφες μου απο το ν900 στο ν96 μου ξερει κανεις;γιατι εχω μπερδευτει λιγακι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια θα τα δοκιμασω. απλα ειμαι εξωτερικο και χωρις wifi... οταν βρω ευκαιρια θα απαντησω.. ευχαριστω.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπερα.πως να στειλω τις επαφες μου απο το ν900 στο ν96 μου ξερει κανεις;γιατι εχω μπερδευτει λιγακι.ευχαριστω Menu-->Settings-->Connectivity-->Transfer & sync-->New ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Menu-->Settings-->Connectivity-->Transfer & sync-->New ;) Σ ευχαριστω φιλε μου.δεν το σκεφτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Το τηλέφωνο το εχω πάρει από μια επιδότηση.(Μου προσέφεραν κι άλλα αλλά αυτό ήταν το καλύτερο)Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα του αλλά με προβληματίζουν κάποια πράγματα που διαβάζω όπως: -Στο πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζονται ελληνικα -Αυτό τώρα με τους υπότιτλους,το πρόβλημα αυτό το είχατε όλοι; -Η δύσκολη οριζόντια χρήση + της οθόνης που δεν είναι καν oled και η έλλειψη από αυτή του multitouch + του 600αρη cpu,φοβάμαι το overclock +του πάχους και του βάρους του Το κουτί του δεν το άνοιξα ακόμη γιατί σκέφτομαι να το πουλήσω για το galaxy s ή wave Εκεί μου θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι ότι οι αναβαθμίσεις απο τη nokia θα το κάνουν καλύτερο από ότι είναι τώρα ώστε να ξεχάσω τα παραπάνω θεματακια ή το μέλλον του τηλεφώνου από υποστήριξη τώρα που έρχεται και το n8 είναι χλωμό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το τηλέφωνο το εχω πάρει από μια επιδότηση.(Μου προσέφεραν κι άλλα αλλά αυτό ήταν το καλύτερο)Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα του αλλά με προβληματίζουν κάποια πράγματα που διαβάζω όπως: -Στο πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζονται ελληνικα -Αυτό τώρα με τους υπότιτλους,το πρόβλημα αυτό το είχατε όλοι; -Η δύσκολη οριζόντια χρήση + της οθόνης που δεν είναι καν oled και η έλλειψη από αυτή του multitouch + του 600αρη cpu,φοβάμαι το overclock +του πάχους και του βάρους του Το κουτί του δεν το άνοιξα ακόμη γιατί σκέφτομαι να το πουλήσω για το galaxy s ή wave Εκεί μου θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι ότι οι αναβαθμίσεις απο τη nokia θα το κάνουν καλύτερο από ότι είναι τώρα ώστε να ξεχάσω τα παραπάνω θεματακια ή το μέλλον του τηλεφώνου από υποστήριξη τώρα που έρχεται και το n8 είναι χλωμό...; +Στο πληκτρολόγιο υποστηρίζονται ελληνικά κανονικά, το έχουμε πει τόσες φορές. Πως σας κόλλησε το αντίθετο δεν μπορώ να καταλάβω. +Ταινίες με υπότιτλους βλέπεις κανονικά. +Η οθόνη του δεν είναι multitouch κι αυτό το ξέραμε από πριν. +Ο επεξεργαστής πηγαίνει άνετα στα 850-900mhz χωρίς φόβο(κατά τη γνώμη μου) και η συσκευή είναι σφαίρα. +Πάχος και βάρος υποκειμενικά θέματα είναι. Τώρα αν θες πραγματικά να ασχοληθείς με μία linux συσκευή και να έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πάντα κράτα την. Κατά τη γνώμη μου με την έλευση του meego το Ν900 θα γεμίσει με εφαρμογές και παιχνίδια. Εδώ κατάφεραν και έτρεξαν android το οποίο όσο πηγαίνει και γίνεται πιο λειτουργικό και δεν θα καταφέρουν να κάνουν full compatible το Ν900;;) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλημέρα σε όλους, δεν έχω καταλάβει ή βρει απαντημένα 2 πράγματα... μετά την εγκατάσταση του πακέτου "Enhanced linux kernel for power users" σε συνδυασμό με το "QCPUFreq" , έχω θέσει τον επεξεργαστή να τρέχει στα 850mhz. Δεν έχω καταλάβει αν αυτό τρέχει μόνιμα, άρα και καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα ή αν πιάνει ταβάνι μόνο όταν το κινητό το χρειάζεται, εκεί δηλαδή που πήγαινε έως τα 600 τώρα πάει ως τα 850. Επίσης έχει κάποιος βάλει να παίξει βίντεο για να δει μια ολόκληρη ταινία με τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 850? Έχει δει διαφορά σε χρόνο της μπαταρία και σε θερμοκρασία που πιάνει το κινητό? (και ένα παράπονο...άντε να γίνουν επιτέλους τα γκρουπ στις επαφές, η κατηγοριοποίηση και το search στα notes και ο συγχρονισμός με τα ορόσημα...) Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 +Στο πληκτρολόγιο υποστηρίζονται ελληνικά κανονικά, το έχουμε πει τόσες φορές. Πως σας κόλλησε το αντίθετο δεν μπορώ να καταλάβω. +Ταινίες με υπότιτλους βλέπεις κανονικά. +Η οθόνη του δεν είναι multitouch κι αυτό το ξέραμε από πριν. +Ο επεξεργαστής πηγαίνει άνετα στα 850-900mhz χωρίς φόβο(κατά τη γνώμη μου) και η συσκευή είναι σφαίρα. +Πάχος και βάρος υποκειμενικά θέματα είναι. Τώρα αν θες πραγματικά να ασχοληθείς με μία linux συσκευή και να έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πάντα κράτα την. Κατά τη γνώμη μου με την έλευση του meego το Ν900 θα γεμίσει με εφαρμογές και παιχνίδια. Εδώ κατάφεραν και έτρεξαν android το οποίο όσο πηγαίνει και γίνεται πιο λειτουργικό και δεν θα καταφέρουν να κάνουν full compatible το Ν900;;) υπαρχει καποιος οδηγος καπου για να δοκιμασουμε και εμεις το android στο κινητο μας....? φυσικα να εχει και επιλογη να μπορει να ξαναγυρισει σε maemo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γίνεται dual-boot, οποτε σε καθε επανεκκίνηση μπορείς να διαλέγεις που θα "μπεις", απλα στο android κάποια πράγματα του N900 δεν δουλευουν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.nitdroid.com/ Πάντα με προσοχή ομως! Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλά ποσα λειτουργικά υπάρχουν και θα βγούν για το τηλέφωνο;Ειδικά μετα τη προσθηκη και του backtrack ή neopwn (αν και δεν έχω ασχοληθεί αλλα προτίθεμαι οταν βγει η final έκδοση) μαλλον θα το κρατήσω...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλά ποσα λειτουργικά υπάρχουν και θα βγούν για το τηλέφωνο;Ειδικά μετα τη προσθηκη και του backtrack ή neopwn (αν και δεν έχω ασχοληθεί αλλα προτίθεμαι οταν βγει η final έκδοση) μαλλον θα το κρατήσω...:happy: It' s the power of open source:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 παιδια γιατι οταν πηγα να ανοιξω σημερα την σελ. windows live για να μπω στο hotmail μου μου ανοιγε την σελ σε mobile mode κ δεν μπορω να το αλλαξω να μπαινει κανονικα σαν τον υπολ γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 παιδια γιατι οταν πηγα να ανοιξω σημερα την σελ. windows live για να μπω στο hotmail μου μου ανοιγε την σελ σε mobile mode κ δεν μπορω να το αλλαξω να μπαινει κανονικα σαν τον υπολ γιατι το κανει αυτο? το windows live εχει αλλαξει προσφατα και μια απο τις αλλαγες η χρηση mobile mode κατα την ανιχνευση mobile συσκευων. Ο τροπος που εγω το ξεπερασα γιατι με ενοχλουσε και μενα ειναι η εγκατασταση του hide user agent και η χρηση του string internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό πως όταν πάω στην κατάργηση εφαρμογών μου βγάζει operation failed και δεν υπάρχει η λίστα εφαρμογών.Γνωρίζει κανείς τπτ??Σίγουρα καμιά εφαρμογή φταίει. fixed: τελικά το Theme είχε πρόβλημα και κολλούσε!!! Edited August 4, 2010 by tempelakos Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλά ποσα λειτουργικά υπάρχουν και θα βγούν για το τηλέφωνο;Ειδικά μετα τη προσθηκη και του backtrack ή neopwn (αν και δεν έχω ασχοληθεί αλλα προτίθεμαι οταν βγει η final έκδοση) μαλλον θα το κρατήσω...:happy: Ειπαμε Ελβετικος σουγιας... κατσε να δεις που σε λιγο θα τρεχει και Windows7... Μετα τα windows95, WindowsNT_4,0, Mac OS X 10.3, Android, neopwn, Meego σειρα εχουν τα 7.... Αντε να δουμε τι αλλο θα κανει το πολυεργαλειο... χαχαχαχα Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 παντως ρε παιδια αυτο το "οριζοντια" "καθετα" οταν παιρνεις τηλ με εχει σπασει λιγο τα νευρα....:lol: πολλες φορες πχ εχει ο αλλος το τηλ κλειστο και βγαινει ο τηλεφωνητης.... μεχρι να γυρισει το τηλεφωνο οριζοντια η καθετα(αναλογα με την κινηση που κανεις)εχεις ηδη χρεωθει τα δευτερόλεπτα του τηλεφωνητη αφου δεν προλαβαινεις να πατησεις το τελος της κλησης απο την οθονη....:rolleyes: μακαρι να κανουν κατι για αυτο...η με το maego στην συνέχεια να διορθωθούν ολα αυτα τα χαζα.....προβληματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Βιντεοκλήση γίνεται με το Ν900; επίσης το gps λειτουργεί αμέσως ή αργεί να βρει σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ξεκίνησαν οι προπαραγγελείες του neopwn v2 beta ενώ μέχρι λίγο πριν είχαν εκφραστεί αμφίβολειες... Αν πάντως όλα δρομολογηθούν σωστά και βγει η final έκδοση τότε ποιος μας φτάνει... :cool: Τι πιστεύετε θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts