hackertom Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Παιδιά κάνω και πάλι την εμφάνισή μου... ξέρουμε αν δουλεύει το hermes με το τελευταίο update? Ακόμα κάποιο facebook/msn/twitter plugin for contacts and conversetions? Που να δουλεύει; Ακόμα θέλω να κρύψω κάποια αρχεία ήχου ώστε να μην φαίνονται στην λίστα του mediaplayer...Έχω προσπαθήσει να θέσω τα βίντεο σε όλους χώρους, αλλά εξακολουθούν να είναι στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ...... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τα τραβάει το meda player; Τα flv αρχεία μετά την εγκατάσταση του extra code pack δεν τα παίζει καλά... γιατί; Edited November 9, 2011 by hackertom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ακόμα θέλω να κρύψω κάποια αρχεία ήχου ώστε να μην φαίνονται στην λίστα του mediaplayer... Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορείς να δημιουργήσεις έναν κρυφό φάκελλο και να τα μεταφέρεις εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορείς να δημιουργήσεις έναν κρυφό φάκελλο και να τα μεταφέρεις εκεί Είναι τα αρχεία ήχου του cygic που μου τα εμφανίζει δυστυχώς ... αν τα βάλω σε κρυφό φάκελο δεν θα παίζουν στο πρόγραμμα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Είναι τα αρχεία ήχου του cygic που μου τα εμφανίζει δυστυχώς ... αν τα βάλω σε κρυφό φάκελο δεν θα παίζουν στο πρόγραμμα... :wacko: Σε αυτήν τη περίπτωση πρέπει να τροποποιήσεις το αρχείο /home/user/.config/tracker/tracker.cfg Θα βρείς τις γραμμές που θα είναι κάπως έτσι # List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/MyDocs/cities/; και στο τέλος θα προσθέσεις τον κατάλογο που βρίσκονται τα αρχεία που δεν θες να εμφανίζονται, πχ # List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/MyDocs/cities/;$ΗΟΜΕ/κατάλογος; Έπειτα γράφεις στο τερματικό tracker-processes --hard-reset /etc/osso-af-init/tracker.sh start Μπορεί να χρειαστεί μέχρι και αρκετά λεπτά για να ανανεώσει την βιβλιοθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Σε αυτήν τη περίπτωση πρέπει να τροποποιήσεις το αρχείο /home/user/.config/tracker/tracker.cfg Θα βρείς τις γραμμές που θα είναι κάπως έτσι # List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/MyDocs/cities/; και στο τέλος θα προσθέσεις τον κατάλογο που βρίσκονται τα αρχεία που δεν θες να εμφανίζονται, πχ # List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/MyDocs/cities/;$ΗΟΜΕ/κατάλογος; Έπειτα γράφεις στο τερματικό tracker-processes --hard-reset /etc/osso-af-init/tracker.sh start Μπορεί να χρειαστεί μέχρι και αρκετά λεπτά για να ανανεώσει την βιβλιοθήκη Χμμμ... βουτιά στα δύσκολα... Τα αρχεία είναι στον φάκελο N900>Res>Sounds [I]# List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/Res/Sounds[/i] Αυτό πρέπει να γράψω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Χμμμ... βουτιά στα δύσκολα... Τα αρχεία είναι στον φάκελο N900>Res>Sounds [I]# List of directory roots NOT to index and NOT to watch (separator=; ) NoWatchDirectory=$HOME/MyDocs/core-dumps/;$HOME/Res/Sounds[/i] Αυτό πρέπει να γράψω εγώ; Ο file manager του n900 αρχίζει την περιήγηση από τον κατάλογο ~/MyDocs άρα θα πρέπει να γράψεις $HOME/MyDocs/Res/Sounds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 παιδιά συγγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά έχω κολλήσει λίγο τώρα..έβαλα το τελευταίο update της κοινότητας όλα δουλεύουν ρολόι εκτος από την μπαταρία.δεν μπορω να καταλάβω πόσο της 100% μου έχει μείνει κτλ κτλ. Είναι σαν να είναι το σημαδι κολλημένο συνεχώς. μου διαφεύγει κάτι εδω ;; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Τι έγινε ρε παιδιά που πήγε το firefox από το official site; Τώρα πως το κατεβάζουμε; :!::X:!: Ακόμα υπάρχει τρόπος να αποκρύψω το εικονίδιο του recall αλλά αυτό να λειτουργεί; Edited November 9, 2011 by hackertom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδια μια ερωτηση παιρνωντας android 2,3 η συσκευη δουλευει καλα? Οπως gps, wifi παιχνιδια? Ψαχνομαι πολυ να το αγορασω αλλα επειδη χρησιμοποιω πολυ το gps ενας συμφορητης μου ειπε οτι δεν εχει φωνητικες οδηγιες κ οτι το sygic δεν εχει αλλη υποστηριξη... Παιρνωντας ομως ανδροιδ μηπως λυνω το θεμα αυτο? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex12gods Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Τι έγινε ρε παιδιά που πήγε το firefox από το official site; Τώρα πως το κατεβάζουμε; :!::X:!: Ακόμα υπάρχει τρόπος να αποκρύψω το εικονίδιο του recall αλλά αυτό να λειτουργεί; υπαρχει στο ovi store... Edited November 11, 2011 by alex12gods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Προχθές έκανα ένα πετυχημένο flashάρισμα του κινητού. Επέστρεψε η συσκευή στα χέρια μου (μετά από service στην Arvato, αλλαγή οθόνης, αφής, πλαισίου και πληκτρολογίου) και παρουσιάζεται το εξής: μπαίνω σε κάποια fora μέσω vodafone και μου τα εμφανίζει έτσι: http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/Nokia-N900_album/Screenshot-20111124-125936.png και μπαίνω στα ίδια μέσω wifi και τα εμφανίζει κανονικά: http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/Nokia-N900_album/Screenshot-20111124-130038.png Τι μπορεί να φταίει? Το ίδιο παρουσιάζει σε αρκετά fora (avsite.gr, kawasaki-bikers.gr, getitnow.gr, mybike.gr, gtplanet.net) αλλά όχι στο myphone.gr, google.gr που ανοίγουν πλήρως και κανονικά, σα να είμαι στο pc μου!! Ρίξτε καμιά ιδέα. Αν έφταιγε το flashαρισμα, δε θα έπρεπε να μην ανοίγουν κανονικά και με wifi? Με wifi ανοίγουν όλα τα «προβληματικά» κανονικά!!! Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Προχθές έκανα ένα πετυχημένο flashάρισμα του κινητού. Επέστρεψε η συσκευή στα χέρια μου (μετά από service στην Arvato, αλλαγή οθόνης, αφής, πλαισίου και πληκτρολογίου) και παρουσιάζεται το εξής: μπαίνω σε κάποια fora μέσω vodafone και μου τα εμφανίζει έτσι: http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/Nokia-N900_album/Screenshot-20111124-125936.png και μπαίνω στα ίδια μέσω wifi και τα εμφανίζει κανονικά: http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/Nokia-N900_album/Screenshot-20111124-130038.png Τι μπορεί να φταίει? Το ίδιο παρουσιάζει σε αρκετά fora (avsite.gr, kawasaki-bikers.gr, getitnow.gr, mybike.gr, gtplanet.net) αλλά όχι στο myphone.gr, google.gr που ανοίγουν πλήρως και κανονικά, σα να είμαι στο pc μου!! Ρίξτε καμιά ιδέα. Αν έφταιγε το flashαρισμα, δε θα έπρεπε να μην ανοίγουν κανονικά και με wifi? Με wifi ανοίγουν όλα τα «προβληματικά» κανονικά!!! τωρα που το λες κι εγω το προσεξα πριν λιγες μερες.καποια site με web vodafone μου τα βγαζε σε mobile version και καπως μπερδεμενα αλλα δεν εδωσα σημασια.το τηλεφωνο ειναι απειραχτο.μονο το cssu εχω.οποτε δεν νομιζω να φταιει το φλασαρισμα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ισως φταιει το τελευταιο CSUU? (T maemo1) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 τωρα που το λες κι εγω το προσεξα πριν λιγες μερες.καποια site με web vodafone μου τα βγαζε σε mobile version και καπως μπερδεμενα αλλα δεν εδωσα σημασια.το τηλεφωνο ειναι απειραχτο.μονο το cssu εχω.οποτε δεν νομιζω να φταιει το φλασαρισμα. Δε νομίζω πως είναι mobile εκδόσεις κάποιων sites. Και με χαλάει πολύ αυτή η σειρά εικονιδίων στην κορυφή του browser. Τα κόκκινα-γκρι «πλήκτρα» με την υδρόγειο, αγαπημένα, home, εμπρός-πίσω. Και το εκνευριστικό είναι πως το κάνει σε μερικά sites. Στο myphone μπαίνει κανονικότατα, είτε μέσω vodafone είτε μέσω wifi! ισως φταιει το τελευταιο CSUU? (T maemo1) Έχω την 21.2011.38-1maemo1, flavor Testing Το σερφάρισμα στις σελίδες που παρακολουθώ καθημερινά απλά είναι αδύνατο αν δεν μπεις με wifi. Και το Ν900 δεν το έχω μόνο για σερφάρισμα στο σπίτι..... :( Υπάρχει περίπτωση να φταίει η vodafone? :mad: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Έχω την 21.2011.38-1maemo1, flavor Testing Το σερφάρισμα στις σελίδες που παρακολουθώ καθημερινά απλά είναι αδύνατο αν δεν μπεις με wifi. Και το Ν900 δεν το έχω μόνο για σερφάρισμα στο σπίτι..... :( Υπάρχει περίπτωση να φταίει η vodafone? :mad: Με ίδια έκδοση και cosmote δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλλον φταίει η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 υπαρχει στο ovi store... Στο OVI Store δεν έχει την τελευταία έκδοση του προγράμματος... Νομίζω έχει την 6 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Με ίδια έκδοση και cosmote δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλλον φταίει η vodafone Δε θα έπρεπε να παρουσιάζει το πρόβλημα σε όλα τα sites? :wacko: Σήμερα άνοιξα το alfisti και άνοιξε κανονικά. Κλείνω, ξανακοίγω broswer και μετά το alfisti δε δούλευε σωστά πάλι!!! :X Να κάνω ένα flashάρισμα πάλι? Ή τσάμπα θα χάσω ένα 3ωρο? :( Edited November 25, 2011 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μπορεί και να σου μπλοκάρει τις σελίδες η vodafone η το περιεχόμενο τους για θέμα χρέωσης. Για δοκίμασε να μπεις μέσω proxy να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινε εδώ http://anonymouse.org/anonwww.html βάλε την διεύθυνση που θέλεις. Δοκίμασε και αυτό εδώ το proxy https://greenschool2011.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μπορεί και να σου μπλοκάρει τις σελίδες η vodafone η το περιεχόμενο τους για θέμα χρέωσης. Για δοκίμασε να μπεις μέσω proxy να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινε εδώ http://anonymouse.org/anonwww.html βάλε την διεύθυνση που θέλεις. Δοκίμασε και αυτό εδώ το proxy https://greenschool2011.com/ To anonymouse μου το εμφάνισε επίσης χάλια..... Το ίδιο και το greenschool2011. Όχι όπως το pc..... Αλλά με αυτές τις άθλιες μπάρες πάνω και κάτω (κοκκινο-γκρι). :mad: Στο anonymouse δεν εμφάνισε αποτέλεσμα. Στο greenschool το άνοιξε το alfisti αλλά ήταν πάλι χάλια. :( Αυτά μέσω vodafone. Βάζω στο καπάκι wifi και άνοιξε και τα δύο κανονικότατα (anonymouse & greenschool) και από εκεί άνοιξε και το alfisti κανονικά!!! :wacko: EDIT: θα με τρελάνει.....Σύνδεση μέσω vodafone. Ανοίγει κανονικά το greenschool και ανοίγει κανονικά και το alfisti!!! Στο καπάκι βάζω και το avsite και ανοίγει και παλι κανονικά!!!!!! Πάω να ανοίξω τα δύο site χωρίς τη χρήση του greenschool και πάλι τα βγάζει χάλια! :( Και μιλάμε για μέρη που παλιότερα έμπαινα κανονικά πάντα (δηλαδή δεν παίζει μειωμένο σήμα από την vodafone κοκ) ΑΝ παίζει θέμα vodafone (είναι πλέον πιθανότερο), παίρνω τηλεφωνο και τι τους ζητάω? Μπορώ να κάνω κάποια extra ρύθμιση στο Ν900 για να προσπερνάω το πρόβλημα? Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να πας στις σελίδες που αναφέρεις με κάποιον άλλον broswer να δεις αν και εκεί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα . Δλδ με firefox η και opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να πας στις σελίδες που αναφέρεις με κάποιον άλλον broswer να δεις αν και εκεί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα . Δλδ με firefox η και opera? Έβαλα τον Opera (και να αναφέρω το γεγονός πως με εντυπωσίασε ο Opera) και δουλεύει απολύτως σωστά!! Που σημαίνει πως δεν φταίει η vodafone αλλά κάτι παίζει με τον micro-B. Και προς το παρόν θα συνεχίσω με τον Opera και βλέπουμε.... Περιμένω τη νέα αναβάθμιση της CSSU (την όχι Τ δηλαδή). Αν βελτιωθεί το θέμα με την αναβάθμιση έχει καλώς. Αν όχι, θα κάνω εκ νέου flashάρισμα και «στήσιμο» του κινητού από την αρχή (εφαρμογές μία μία, ρυθμίσεις, widgets κοκ). Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δοκίμασε να αφαιρέσεις τα cookies που έχει μαζέψει ο micro από το site. Είμαι σίγουρος μετά ότι θα στο εμφανίσει κανονικά. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις και μπλοκάρισμα των cookies από αυτό το site. Δεν είναι θέμα πάντως φλασαρίσματος και θα κατά την γνώμη θα κάνεις τζάμπα κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δοκίμασε να αφαιρέσεις τα cookies που έχει μαζέψει ο micro από το site. Είμαι σίγουρος μετά ότι θα στο εμφανίσει κανονικά. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις και μπλοκάρισμα των cookies από αυτό το site. Δεν είναι θέμα πάντως φλασαρίσματος και θα κατά την γνώμη θα κάνεις τζάμπα κόπο. Το άδειασα από cookies, browsing history, cache, authenticated sessions. Το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται στον microB όσο προσπαθώ να σερφάρω μέσω vodafone. Μέσω wifi όλα τέλεια!! :wacko: Ευτυχώς με τον opera κάνω τη δουλειά μου. Ανακοινώθηκε και νέα CSSU, θα περιμένω μερικές μέρες και μάλλον βλέπω flashάρισμα και στήσιμο του κινητού εξ' αρχής (ίσως και με ήπιο overclock) Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου chek2fire :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Θα ήθελα μια βοήθεια. Απ´ τη στιγμή που έβγαλα την κάρτα sim δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Έχω βγάλει την μπαταρία πολλές φορές έκανα reboot και τίποτα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό; Ξέρει κανείς τί να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Θα ήθελα μια βοήθεια. Απ´ τη στιγμή που έβγαλα την κάρτα sim δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Έχω βγάλει την μπαταρία πολλές φορές έκανα reboot και τίποτα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό; Ξέρει κανείς τί να κάνω; Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και να ζητήσεις να σου στείλουν με sms τις ρυθμίσεις της συσκευής για το internet. Μόλις λάβεις το μήνυμα αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts