hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Από το qcpufreq δεν μπορείς να ορίσεις ελάχιστη συχνότητα. Για να ορίσεις ως default τις επιλογές που έκανες χειροκίνητα πρέπει μετά τις εντολές που ανέφερε ο prodigy να γράψεις kernel-config default "το όνομα που αποθήκευσες" Μήπως το κρασάρισμα οφειλόταν στο ότι είχες ενεργοποιήσει το smart reflex ; ααα!!! οποτε αν δωσω μετα και την εντολη 'kernel-config default "το όνομα' θα οριστει default και δε θα χαλαει σε περιπτωση επανεκκινησης??? αν μετα την εντολη αυτη μπω στο qcpu μηπως ξερυθμιστει απο μονο του? Πριν πεντε λεπτα εκανε παλι επανεκκινηση το κινητο με ideal 500-805 χωρις να το πιεζω ,χωρις smart reflex.μόνο στο φορτιστη το ειχα. 1000% δε δουλευει με ideal. παω να το χρονισω χειροκινητα σε lv 500-850 και να το θεσω default. η παναγιά μαζι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) ααα!!! οποτε αν δωσω μετα και την εντολη 'kernel-config default "το όνομα' θα οριστει default και δε θα χαλαει σε περιπτωση επανεκκινησης??? αν μετα την εντολη αυτη μπω στο qcpu μηπως ξερυθμιστει απο μονο του? Πριν πεντε λεπτα εκανε παλι επανεκκινηση το κινητο με ideal 500-805 χωρις να το πιεζω ,χωρις smart reflex.μόνο στο φορτιστη το ειχα. 1000% δε δουλευει με ideal. παω να το χρονισω χειροκινητα σε lv 500-850 και να το θεσω default. η παναγιά μαζι μου. Αν δεν κάνεις save τις αλλαγές στο qcpu κάθε φορά που θα ξεκινάει κανονικά θα φορτώνει τις ρυθμίσεις που αποθήκευες στο "όνομα". Τις τρέχουσες ρυθμίσεις μπορείς κάθε φορά να τις βλέπεις με τη εντολή kernel-config show Edited September 11, 2011 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Αν δεν κάνεις save τις αλλαγές στο qcpu κάθε φορά που θα ξεκινάει κανονικά θα φορτώνει τις ρυθμίσεις που αποθήκευες στο "όνομα". Τις τρέχουσες ρυθμίσεις μπορείς κάθε φορά να τις βλέπεις με τη εντολή kernel-config show καταπληκτικα. το clockara χειροκινητα lv 500-850 εκανα ολες τις εντολες, εκανα restart και βουαλά... οι ρυθμισεις δεν χαθηκαν. επομενος στοχος να δουμε αν ανεχει στο 1ghz και για ποσο. ευχαριστω πολυ παιδια,φορουμ,μαμα, μπαμπα, n900 . :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 αποριες 1)εχω εδω και καιρο το advanced power και το advanced power monitor. ποιο απο δυο προγραμματα χρειαζομαστε και ποιο οχι? εγω τα ειχα βαλει γιατι μου εφτιαξε την ενδειξη της μπαταριας να λεει και ποσοστο και χρόνο. 2)επισης μου ερχονται εδω και πολυ καιρο 2 update και μια φορα ειχα πατησει αποδοχη και μου χαλασε το εικονιδιο της μπαταριας αναγκαζοντας με να εγκαταστησω απο την αρχη τα 2 αυτα προγραμματα. 3)επισης κανω επανεκκινηση στο κινητο και μολις ανοιγει μου γραφει charger disconnected. τι εχετε να πειτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Να πω και κάποια χρήσιμα πράγματα. Την ελάχιστη συχνότητα είναι καλό να τη ορίζουμε κοντά στην μέγιστη γιατί έτσι ο επεξεργαστής μπαίνει γρηγορότερα σε idle mode (0Hz) και εξοικονομούμε μπαταρία. Όμως αν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή του τηλεφώνου θα παρατηρήσουμε (με την εντολή kernel-config show) ότι η ελάχιστη συχνότητα πέφτει πάλι στο 125. Στην πραγματικότητα η ελάχιστη είναι 250 γιατί στο αποτέλεσμα της εντολής kernel-config show θα δούμε " avoid frequencies: 125" . Μόνο στο ideal profile έχει "avoid frequencies: 125 250" άρα ελάχιστη δυνατή είναι 500. Άρα αν θέλουμε πραγματικά να έχουμε κάποια μεγαλύτερη τιμή ελάχιστης συχνότητας από την προεπιλεγμένη του προφίλ που χρησιμοποιούμε πρέπει μετά από τηλεφωνική κλήση να φορτώνουμε τις ρυθμίσεις συχνότητας με την εντολή kernel-config limits 'ελάχιστη τιμή 'μέγιστη τιμή' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Να πω και κάποια χρήσιμα πράγματα. Την ελάχιστη συχνότητα είναι καλό να τη ορίζουμε κοντά στην μέγιστη γιατί έτσι ο επεξεργαστής μπαίνει γρηγορότερα σε idle mode (0Hz) και εξοικονομούμε μπαταρία. Όμως αν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή του τηλεφώνου θα παρατηρήσουμε (με την εντολή kernel-config show) ότι η ελάχιστη συχνότητα πέφτει πάλι στο 125. Στην πραγματικότητα η ελάχιστη είναι 250 γιατί στο αποτέλεσμα της εντολής kernel-config show θα δούμε " avoid frequencies: 125" . Μόνο στο ideal profile έχει "avoid frequencies: 125 250" άρα ελάχιστη δυνατή είναι 500. Άρα αν θέλουμε πραγματικά να έχουμε κάποια μεγαλύτερη τιμή ελάχιστης συχνότητας από την προεπιλεγμένη του προφίλ που χρησιμοποιούμε πρέπει μετά από τηλεφωνική κλήση να φορτώνουμε τις ρυθμίσεις συχνότητας με την εντολή kernel-config limits 'ελάχιστη τιμή 'μέγιστη τιμή' με εκανες λασπη. εγω εδωσα kernel-config show και μου εδειξε avoid frequences : 125 250 .επισης πιο πανω εγραφε min freq 125 και max freq 850 ενω εγω του εδωσα lv 500-850. τι εννοεις μετα απο τηλεφωνικη κληση να φορτωνουμε τις ρυθμισεις συχνοτητας? γιατι μετα απο κληση τις χανει? εμενα και κληση που εκανα το qcpu ακομα 500-850 λεει. μπερδευτηκα πολυ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) με εκανες λασπη. εγω εδωσα kernel-config show και μου εδειξε avoid frequences : 125 250 .επισης πιο πανω εγραφε min freq 125 και max freq 850 ενω εγω του εδωσα lv 500-850. τι εννοεις μετα απο τηλεφωνικη κληση να φορτωνουμε τις ρυθμισεις συχνοτητας? γιατι μετα απο κληση τις χανει? εμενα και κληση που εκανα το qcpu ακομα 500-850 λεει. μπερδευτηκα πολυ :cry: Κάνε μια κλήση μετά δώσε kernel-config show και δες τι γράφει ως min frequency Στο lv πρέπει να έχει avoid frequencies 125 Edited September 11, 2011 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Κάνε μια κλήση μετά δώσε kernel-config show και δες τι γράφει ως min frequency Στο lv πρέπει να έχει avoid frequencies 125 ναι 125 μου εβγαλε... δηλαδη εγω που κανω 100 τηλεφωνα την ημερα θα πρεπει να clockαρω το κινητο καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 ναι 125 μου εβγαλε... δηλαδη εγω που κανω 100 τηλεφωνα την ημερα θα πρεπει να clockαρω το κινητο καθε φορα? Να έχεις μια χαμηλότερη max frequency για τις ώρες που το χρησιμοποιείς ως τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Να έχεις μια χαμηλότερη max frequency για τις ώρες που το χρησιμοποιείς ως τηλέφωνο. οοοκ . καταλαβα . θα αρκεστω στο υποτιθεμενο lv500-850 και ας ειναι min 125 και δε θα το πειραζω ποτε. ειχα ως δεδομενο οτι μπορουν να μενουν οι συχνοτητες μονιμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Γεια σας παιδια και παλι!!! Εχω προβλημα σοβαρο με το κινητακι μου και δεν ξερω τι να κανω! Παρακαλω τα φωτα καποιου που γνωριζει!!! Ξεκιναω την ιστορια με το προβλημα μου! Εκει που δουλευε μια χαρα το κινητο μου σε καποια φαση βλέπω την οθονη αναμμενη αχνα(οπως οταν ξεκιναει το κινητο στην φαση με τις 5 βουλιτσες αλλα χωρις βουλιτσες)! Λεω θα εκανε restart αλλα δεν ανοιγε παρολο που το ειχα αφησει ωρα! βγαζω μπαταρια μπας και κολλησε λεω αλλα και παλι τα ιδια και ετσι αποφασισα να το φλασαρω! Κανω ενα flash ξεκιναει ολα μια χαρα αλλα μου βγαζει memory card corrupted στην internal memory! Εκανα καποια restarts και μετα την ειδε αλλα μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια με την οθονη ετσι απαλα αναμμενη στο ιδιο σημειο,ξανα flash και παλι τα ιδια η memory και απο τοτε δεν λεει να συνελθει με τιποτα! Διαβασα για το προβλημα αυτο και ολοι προτειναν flash eMMC! Αυτο θα το προσπαθουσα πρωτη φορα μιας και δεν μου ειχε χρειαστει να ξανακανω format στην memory! Ολα καλα μεχρι εδω μεχρι που παω να κανω flash στην eMMC και παιρνω το παρακατω error : Image 'mmc', size 255947 kB Version RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA USB device found found at bus bus-0, device address \\.\libusb0-0001--0x0421-0x0 105. Found device RX-51, hardware revision 2101 NOLO version 1.4.14 Version of 'sw-release': RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_MR0 Booting device into flash mode. Suitable USB device not found, waiting. USB device found found at bus bus-0, device address \\.\libusb0-0001--0x0421-0x0 1c8. Raw data transfer EP found at EP2. SU_GET_UPDATE_STATUS_REQ terminated with error code 1. Και σε αυτο το σημειο θελω τα φωτα σας! Δεν ξερω τι να κανω! Εχω προσπαθησει αποιρες φορες και με windows 7 32bit αλλα και με windows XP Professional 32bit! Καμια βοηθεια κανενας?? Μου ερχεται να το σπασω απο τα νευρα μου!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Καλιμερα NIck . Ειχα και γω προβλημα με τo pc μου και δεν μπορουσα να κανω flash και προσωπικα ακολουθησα αυτα τα βηματα και τωρα και να παει το φλασαρω απο εδω παντα επιτυχως ( http://discussions.nokia.co.uk/t5/Maemo-and-MeeGo-Devices/Flashing-N900/m-p/693240 ) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Δοκίμασε πρώτα να κάνεις επανεγκατάσταση μέσα από το OVI Suite, αν φυσικά σου αναγνωρίσει τη συσκευή. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστά το emmc flashing; Πρέπει αμέσως μετά να φλασάρεις και το fiasco image χωρίς να ανοίξεις το κινητό στο ενδιάμεσο. Διάβασε προσεχτικά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστά το emmc flashing; Πρέπει αμέσως μετά να φλασάρεις και το fiasco image χωρίς να ανοίξεις το κινητό στο ενδιάμεσο. Διάβασε προσεχτικά εδώ. Το θεμα ειναι οτι κολλαει στο flashing της eMMC οποτε δεν μπορω να συνεχισω στο fiasco image και να θελω. @Andreasole: Θα το δοκιμασω και αυτο να δω μπας και φτιαξει κι εμενα!! Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις και για την βοηθεια σας παρεπιπτοντως!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Nick το site που σου εδωσα θα σε βαλει στην δευτερη σελιδα. Εσυ να πας στην πρωτη και να κατεβασεις αυτα που λεει ο cpitchford και μετα να πας στην δευτερη για να συνεχισεις. Καταλαβες? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Nick το site που σου εδωσα θα σε βαλει στην δευτερη σελιδα. Εσυ να πας στην πρωτη και να κατεβασεις αυτα που λεει ο cpitchford και μετα να πας στην δευτερη για να συνεχισεις. Καταλαβες? Στο τσακ με προλαβες γιατι μολις πηγαινα να ξεκινησω...ειχα κανει ολα τα βηματα απο την δευτερη σελιδα!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 ok μην ανησυχεις η δευτερη σελιδα ειναι για εγκαταστση σε usb απο σενα εξαρτατε τι θελεις ,πρωσοπικα εγω το εβαλα στο pc. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 ok μην ανησυχεις η δευτερη σελιδα ειναι για εγκαταστση σε usb απο σενα εξαρτατε τι θελεις ,πρωσοπικα εγω το εβαλα στο pc. θα προτιμησω απο usb αλλα αυτο δεν εχει να κανει! Τα πρωτα χρειαζονται ετσι κι αλλιως η αμα το κανω μεσο usb δεν χρειαζονται? Περα απο τα os και vanilla?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 δεν καταλαβα για πια πρωτα μιλας αλλα πιο παλια που το δοκιμασα σε usb απλα δεν τα καταφερα δεν ξερω γιατι , αν δεν ξεκινησες κανε το στο pc το βλεπω πιο σταθερο στειλε μου pm Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) δεν καταλαβα για πια πρωτα μιλας αλλα πιο παλια που το δοκιμασα σε usb απλα δεν τα καταφερα δεν ξερω γιατι , αν δεν ξεκινησες κανε το στο pc το βλεπω πιο σταθερο στειλε μου pm ΟΚ!! Δοκιμαζω και σου λεω αποτελεσματα!! Κι ομως και μεσα απο linux OS μου κανει τα ιδια! Μου γραφει ακριβως το ιδιο προβλημα! καταστραφηκε η μνημη μου ή ειναι τιποτα αλλο?? Δεν ξερω τι να κανω!:( Edited September 15, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Φιλε μου συγνωμη αλλα απο τι διαβασα μια ματια ισως πρεπει να παει στη νοκια και ευχομαι να κανω λαθος, αλλα αν θελεις δοκιμασε και εδω.. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maemo-and-MeeGo-Devices/Memory-Card-Corrupted/td-p/662903 Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Φιλε μου συγνωμη αλλα απο τι διαβασα μια ματια ισως πρεπει να παει στη νοκια και ευχομαι να κανω λαθος, αλλα αν θελεις δοκιμασε και εδω.. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maemo-and-MeeGo-Devices/Memory-Card-Corrupted/td-p/662903 οποτε με βλεπω για νοκια. δεν με πειραζει να το στειλω στην νοκια....αυτο που με πειραζει ειναι αν μπορουν να μου το φτιαξουν ή να μου αλλαξουν τσιπακι εδω. δεν εχουν και το μοντελο αυτο για αμα χρειαστει αντικατασταση. τελος παντων.αφου δεν γινετε τιποτα αλλο.....η αυτοψια θα δειξει! Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και τον χρονο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Τιποτε nick μην το σκεφταισε. Μα σοβαρα υπαρχει ετσι πιθανοτητα να μην μπορουν να το φτιαξουν? ρωτα να δουμε Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 καλησπερα παιδια προσπαθω να κανω copy ενα αρχειο μεσω του file box συγκεκριμενα το python wifi public αλλα μου βγαζει ενα μυνημα You don t have permissions to proceed.ξερει να μου πει κανεις να μου πει τι να κανω?υπ οψιν οτι στα αγγλικα εκανα κοπανες συνεχεια. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts