ksino1100 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Η ποιότητα της εικόνας σου πως ήταν? Σε έβλεπαν καθαρά? Γιατί όσες φορές και αν έχω κάνει βιντεοκλήση, όλοι μου λένε για το πόσο χάλιας ποιότητας είναι η εικόνα μου και ότι δεν με βλέπουν καθαρά. Δεν έκανα βιντεοκλήση. Μόνο κλήση ομιλίας μέσω skype και μάλιστα μεταξύ 3 χρηστών. Θέλαμε να παίξουμε GT5 online σε κλειστό server και χρειαζόταν συνεχής ομιλία, όχι όμως και εικόνα! :p Ηχητικά είχα ένα θεματάκι στην αρχή αλλά όπως δείχνει έφταιγε το BT handsfree της motorola που έχω (S605), αφού έκανε έντονα παράσιτα. Όταν σύνδεσα απ' ευθείας το ακουστικά μου στην minijack όλα δούλεψαν μια χαρά! Edited August 20, 2011 by ksino1100 Προσθήκη url στο S605 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Δεν είναι και καμιά σπουδαία κάμερα αυτή που έχει μπροστά το Ν900. Αν δεν είναι καλά φωτισμένος ο χώρος τότε δεν σε βλέπει ο άλλος καθόλου καλά. Άρα δεν είναι θέμα κάποιας ρύθμισεις, ε? Δηλ, αυτή είναι η ποιότητα και πρέπει να συμβιβαστώ μαζί της :p EDIT: Γνωρίζει κανείς, αν μπορώ να επιλέξω άλλον ήχο για τις κλήσεις που δέχομαι μέσω skype? πχ. θέλω να βάλω το ήχο που έχει στο pc μου Edited August 21, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εχει ξεκολλησει σε κανεναν η usb port? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εχει ξεκολλησει σε κανεναν η usb port? Σε κάποιους ναι. Σε μένα όχι (και ελπίζω γενικά να μην...) Αν είσαι σε εγγύηση, κράτησέ το μέχρι να βγει το Ν9 στην αγορά. Θα σου το αντικαταστήσουν (πιθανότατα) και ζήτησε να σου δώσουν Ν9. ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 *ναι κι εγω ετσι ηξερα και μου απαντησαν οτι θα το επισκευασουν και θελουν να τους δωσω 60Ε επειδη ειναι σπασιμο και δεν καλυπτεται. Εννοειται πως δεν εστειλα τπτ κι εφαγαν ενα ωραιο mail με ολα τα threads απο το maemo που αφορουν αυτο το προβλημα. Καποια ******* απο το καταστημα μυριζομαι. Δεν γινεται να ειμαι ο μονος που του ζητησαν να πληρωσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 *ναι κι εγω ετσι ηξερα και μου απαντησαν οτι θα το επισκευασουν και θελουν να τους δωσω 60Ε επειδη ειναι σπασιμο και δεν καλυπτεται. Εννοειται πως δεν εστειλα τπτ κι εφαγαν ενα ωραιο mail με ολα τα threads απο το maemo που αφορουν αυτο το προβλημα. Καποια ******* απο το καταστημα μυριζομαι. Δεν γινεται να ειμαι ο μονος που του ζητησαν να πληρωσει!!! Mπορεις να μας πεις ποιο καταστημα ειναι? μηπως ειναι μουσι Nokia Care (εχουν ξεμεινει πολλα απο την εποχη της alpha copy) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 οχι κανονικο ειναι. Στην Κηφισια. Ειπαν οτι το εστειλαν στο εξωτερικο και αυτη την απαντηση τους εδωσε το service. Εσας δεν σας κανει εντυπωση? εδω υπαρχει ολοκληρη αναφορά απο εκπροσώπους που έχει βαλει η ΝΟΚΙΑ. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maemo-and-MeeGo-Devices/Nokia-responds-to-reports-about-the-N900-micro-usb-port-getting/td-p/629019 Ευτυχως μιλησα με τον michaels που ειναι community manager και μου ζητησε τα στοιχεια μου για να μιλησει με την κεντρικη υποστηριξη στην Ελλαδα και αν σε 5 μερες δεν εχω νεα,να του το πω για να τρεξει τα πραγματα. Τωρα να τους δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Υπάρχει ακόμα κεντρική υποστήριξη στην Ελλάδα για την Nokia και ποιος είναι ο αντιπρώσοπος τους μετά την χρεωκοπία της alpha copy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Υπάρχει ακόμα κεντρική υποστήριξη στην Ελλάδα για την Nokia και ποιος είναι ο αντιπρώσοπος τους μετά την χρεωκοπία της alpha copy? Δεν υπαρχει αντιπροσωπος. Τα καταστηματα ειναι της ιδιας της nokia. Για αυτο ειναι λιγοτερα και για αυτο η alpha copy μετα το "αδειασμα" που εφαγε ετρεχε σε μηνύσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ήρθαν επιτέλους τα ανταλλακτικά... Άντε να το αναγεννήσουμε πλήρως το μηχάνημα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ήρθαν επιτέλους τα ανταλλακτικά... Άντε να το αναγεννήσουμε πλήρως το μηχάνημα:D Τι κομματια πηρες? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Εμενα με πηραν το πρωι απο το 9volto και μου ειπαν πως δεν μπορουν να το φτιαξουν...το προβλημα που εχω ειναι αυτο "All telephony functions, including emergency calls, are disables due to a communications error. to recover, you might have a reboot the device." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Τι κομματια πηρες? Οθόνη (σπασμένη η προηγούμενη, μη αναγνώσιμη σε επιφάνεια 20-25%) και digitizer (πολλά γδαρσίματα). Περιμένω και μια made in japan μπαταρία 2400mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Περιμένω και μια made in japan μπαταρία 2400mAh. Αν είναι στο μέγεθος της μανίσιας δεν παίζουν τόσα amper. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Αν είναι στο μέγεθος της μανίσιας δεν παίζουν τόσα amper. Ίσως να είναι όπως τα λες... Ελπίζω πως όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μέτρησέ την με ένα πολύμετρο κι αν βγάζει πάνω από 1500 κερδίζεις μια monopoly χρηματιστήριο:P Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Περιμένω και το σετ εργαλείων... Χρειάζεται κι ένα σταυροκατσάβιδο πιο λεπτό απ'αυτά που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 [OFFTOPIC]Μέτρησέ την με ένα πολύμετρο κι αν βγάζει πάνω από 1500 κερδίζεις μια monopoly χρηματιστήριο:P Sent from my Nook Color μπορεις να μετρησεις με το πολυμετρο τις mah μιας μπαταριας??? Αν ναι σε ποια θεση το πας? Ειμαι λιγο ασχετος μιας και το πολυμετρο το χω για να μετραω μονο τα βολτ...:lol: [/OFFTOPIC] Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Αν το πολύμετρο έχει διακόπτη με θέση για amper τότε μπορεί να τα μετρήσει. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παίδες, την έκανα την γκάφα... Πήγα να ξεβιδώσω με το σταυροκατσάβιδο που είχα, αλλά η βίδα πίσω απ'την οθόνη πάνω δεξιά χαλάρωσε ελάχιστα, φαγώθηκε και δεν ξεβιδώνει τώρα. Δοκίμασα να βάλω ενδιάμεσο στο κατσαβίδι μονωτική ταινία μπας και πιάσει να γυρίσει αλλά τρίχες. Πού να πάω να μου βγάλουν την βίδα; Να βρω και καινούργια άμα λάχει... Σε ρολογάδικο λέτε να γίνει δουλειά; Οι άλλες βίδες κανονικά βγήκανε, εδώ κολλήσαμε όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ρολογάδικο ή κατάστημα οπτικών (που να έχει και τεχνικό για επισκευές γυαλιών) αλλά και τεχνικό για φωτογραφικές μηχανές. Πιο πιθανό είναι να βρεις λύση στον τεχνικό ρολογιών, αρκεί να θέλει να ασχοληθεί! & ισοδύναμη πιθανότητα στον τεχνικό φωτογραφικών. Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μέτρησέ την με ένα πολύμετρο κι αν βγάζει πάνω από 1500 κερδίζεις μια monopoly χρηματιστήριο:P Αν το πολύμετρο έχει διακόπτη με θέση για amper τότε μπορεί να τα μετρήσει. Sent from my Nook Color Παιδιά, μη μπερδεύετε τα amper με τα mAh (μιλλιαμπερώρια). Τα πρώτα είναι μονάδα έντασης ρεύματος ενώ τα δεύτερα μονάδα ηλεκτρικού φορτίου. Το φορτίο υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας την ένταση ρεύματος με το χρόνο Q=I*t με την προϋπόθεση ότι η τιμή της έντασης I παραμένει σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου t. Επειδή όμως αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει πρακτικά ο υπολογισμός του φορτίου είναι αδύνατος με χρήση πολυμέτρου. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reveux Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καλησπέρα, Μετά από μια σειρά ατυχών συμπτώσεων, κατάφερα και κλείδωσα το κινητό μου. Το πρόβλημα είναι πως είχα αλλάξει τον standar κωδικό "12345" πριν από αρκετούς μήνες και τώρα δεν τον θυμάμαι. Το κινητό είναι ανοιχτό και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να λαμβάνω κλήσεις. Υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδώσω? Σύμφωνα με το maemo.org : http://talk.maemo.org/showthread.php?t=37808 πρέπει να μπω στο terminal για να το κάνω. Σε διαφορετική περίπτωση φαντάζομαι πως θα πρέπει να το φλασάρω. Η λύση αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3037012#post3037012 ισχύει ακόμη, σωστά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Καλησπέρα, Μετά από μια σειρά ατυχών συμπτώσεων, κατάφερα και κλείδωσα το κινητό μου. Το πρόβλημα είναι πως είχα αλλάξει τον standar κωδικό "12345" πριν από αρκετούς μήνες και τώρα δεν τον θυμάμαι. Το κινητό είναι ανοιχτό και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να λαμβάνω κλήσεις. Υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδώσω? Σύμφωνα με το maemo.org : http://talk.maemo.org/showthread.php?t=37808 πρέπει να μπω στο terminal για να το κάνω. Σε διαφορετική περίπτωση φαντάζομαι πως θα πρέπει να το φλασάρω. Η λύση αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3037012#post3037012 ισχύει ακόμη, σωστά? ΕυχαριστώΚαπου ειχε ποσταρει μια λυση ενα παιδι εδω μεσα για να βρεις τον κωδικο κλειδωματος. Γλυτωνεις το φλασαρισμα. Edited September 3, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Το flashlight δε μου δουλεύει σωστά τον τελευταίο καιρό. Το απεγκατέστησα, το ξαναεγκατέστησα και κάποιες φορές δουλεύει, κάποιες όχι. Τι παίζει? :blink: Τόσους μήνες δούλευε κανονικότατα. Και τώρα ξαφνικά μου κάνει κολπάκια.... Πριν από λίγο ήθελα φακό αλλά πάλι με κρέμασε. Το απεγκατέστησα, το εγκατέστησα. Τώρα δουλεύει. Για αύριο δεν ξέρω.... Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts