songless_bird Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 αν χρησιμοποιεις power kernel, τοτε διαβασε αυτο. http://wiki.maemo.org/Kernel_Power#CIFS_Support πολυ απλο πραγματικά. το χρησιμοποιω σε windows 7 και xp. Ο χρηστης των windows πιστευω πρεπει να εχει password, με κενο password εγω δεν το εχω καταφερει. αν δεν εχεις power kernel ισως βοηθησει καποιος αλλος.Δεν εχω Power kernel και δεν σκοπευω να βαλω συντομα. Εχω password στον χρηστη παντως ,αλλα παλι τιποτα. Το wizard mounter ειδικα κολλαει και δεν κανει τιποτα. Θα το σκαλισω παντως. Το ιδιιο προβλημα ειχα και οταν πηγα να κανω δικτυο ubuntu και Xp. Το ubuntu ολα κανονικα , τα XP μουλαρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Δοκίμασε σε ftp μέσω ubuntu και με το πρόγραμμα Ν900FTP από το nokia θα δείς κανονικά τους φακέλους. Αν τα αρχεία σου είναι multimedia θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις στο pc κάποιο upnp πρόγραμμα όπως το mediatomb και μετά θα βλέπεις κανονικά όλα τα multimedia αρχεία μέσω του media player του nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Σε Ubuntu δεν εχω προβλημα. Τα XP με βασανιζουν και δεν ξερω γιατι. Στο E51 με το Symsmb εχω κανονικα προσβαση παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ Ν900 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ,ΑΘΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??///// --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Καλώς ήρθες στο myphone :) Δοκίμασε να το ανοίξεις "μέσω" flashing: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3037012#post3037012 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artzas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να κανω copy τις επαφες απο το τηλ στν sim ?? ευχαριστω !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Δεν νομιζω να μπορεις. Το αναποδο γινεται. Η sim ειναι πολυ περιορισμενη για τηλεφωνικο καταλογο. Θα σου τα κανει μπαχαλο αν εχεις πολλα τηλεφωνα σε καθε επαφη. Αν θες να μεταφερεις τα τηλεφωνα σου σε αλλη συσκευη υπαρχουν αλλοι τροποι. Να τα κανεις σε vcard ή να επιλεξεις συγχρονισμο με BT. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) καλησπερα και απο εμενα, εχω ενα προβλημα με τον κινητο, μεχρι σημερα δουλευαν ολα καλα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν αναβει ο φωτησμος στο πληκτρολογιο καθως και το ledaki που εχει, ξερεις κανεις αν μπορει να φτιαχτει; τελικα το εφτιαξα. Edited December 30, 2010 by legion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ετικέτες από τις επαφές; Το έψαξα αλλά δεν :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ετικέτες από τις επαφές; Το έψαξα αλλά δεν :( Όχι, δυστυχώς...... Το έχω ψάξει από την αρχή και σε κάθε αναβάθμιση, αλλά δεν..... :ninja: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ετικέτες από τις επαφές; Το έψαξα αλλά δεν :( τι εννοεις?απλη επεξεργασια?απλα κανε κλικ στην εικονα της επαφης και θα σου εμφανιση αναλογο μενου για επεξεργασια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagram Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Γεια σας στο ωραιο αυτο θρεντ. Αγορασα εδω και μια βδομαδα το εν λογω κινητο και παρατηρησα πως δεν εχει το εικονιδιο more οταν ανοιγω το desktop.Αλλα εμφανιζει ολα τα εικονιδια με την σειρα.Τι μπορει να φταιει?Μπορω να το βαλω manually? Eyxaristw!~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Γεια σας στο ωραιο αυτο θρεντ. Αγορασα εδω και μια βδομαδα το εν λογω κινητο και παρατηρησα πως δεν εχει το εικονιδιο more οταν ανοιγω το desktop.Αλλα εμφανιζει ολα τα εικονιδια με την σειρα.Τι μπορει να φταιει?Μπορω να το βαλω manually? Eyxaristw!~ Καλώς ήρθες! Το "more" δεν υπάρχει εδώ 2 updates. Είσαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Όχι, δυστυχώς...... Το έχω ψάξει από την αρχή και σε κάθε αναβάθμιση, αλλά δεν..... :ninja: τι εννοεις?απλη επεξεργασια?απλα κανε κλικ στην εικονα της επαφης και θα σου εμφανιση αναλογο μενου για επεξεργασια :) Άλλο θέλω να πω. Τις ετικέτες από τις ονομασίες των αριθμών, Mobile, Mobile(work), Phone, Fax κ.α :) Πριν λίγο καιρό μου χρειάστηκε και ξενέρωσα. Έψαξα αλλά κανένα αποτέλεσμα, λογικά θα είναι κάποιο αρχείο κειμένου και έτσι θα μπορούμε να προσθέσουμε και τις δικές μας ετικέτες. Εάν το έχει βρει κανείς ας ενημερώσει.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ρε παιδιά καλησπέρα! Μόλις το πήρα!! :))) ολα οκ εκτος του οτι...ενω εχω κατεβάσει το pidgin κλπ κλπ...ολοι οι λογ/σμοι μου λειτουργούν κανονικά εκτος του msn haze..........κατεβάζω κ το αλλο (pecan)...τίποτα.....δεν μπορώ να μπω........καποια λύση?????? thanks! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ουτε εμενα δουλευε το msn. Αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει δυο αρχεια στα repo ,αλλα εμενα δουλεψε το haze...Ψαξε για καποια αλλη εφαρμογη και δοκιμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Kαλη σας ημερα. Δυο ερωτησεις να κανω: Εχω βαλει το advanced power kernel και εχω κανει overclocking (ενας Θεος ξερει πως τα καταφερα μιας και εχω πελαγωσει). Το εχω βαλει να τρεχει απο τα 500 εως τα 900Mhz. 1) Πως βλεπετε αυτην την κλιμακα? Εκανα καλα? 2) Πλεον δεν θα μπορω να κανω τα διαφορα Updates που κατα καιρους βγαινουν για τις αφαρμογες που εχω ηδη εγκατεστημενες? thanks guys. υγ: Παντως ειναι αρκετα πιο σβελτο, και ακομα καλυτερο Multi-tasking. Ειδικα οταν ανοιγω 12 εφαρμογες και τσεκαρω το Bounce...δεν χανει σχεδον frame. Edited January 10, 2011 by paidi_8auma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MofoBear Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Ρε παιδιά καλησπέρα! Μόλις το πήρα!! :))) ολα οκ εκτος του οτι...ενω εχω κατεβάσει το pidgin κλπ κλπ...ολοι οι λογ/σμοι μου λειτουργούν κανονικά εκτος του msn haze..........κατεβάζω κ το αλλο (pecan)...τίποτα.....δεν μπορώ να μπω........καποια λύση?????? thanks! 'Εχω και εγώ αυτό το πρόβλημα άλλα κατέληξα ότι φταίει το router μου (gennet oxygen), καθώς από οποιαδήποτε άλλη σύνδεση wifi ή 3G συνδέομαι κανονικά με το Pecan. Μήπως αντιμετωπίζεις το ίδιο? Edited January 10, 2011 by MofoBear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) μονο ενα μειονεκτημα μετα το OC. εχασα την καμερα (κλασσικα). παω να το ανοιξω και λεει "operation failed". Αυτη η καμερα πια...κατι να πειραξεις..αμεσως τρωει σκαλωμα. Δεν με νοιαζουν οι φωτογραφιες στο Ν900 (ουτε ασχολουμαι)..πιο πολυ για το flashlight εχω ξενερωσει. edit: camera εφτιαξε με install του "bless n900". Φιλε anapospaste, σε ευχαριστω πολυ. :) Edited January 10, 2011 by paidi_8auma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις για το "mail for exchange" για mail στο yahoo.com & mail στην otenet.gr Αναζητώ domain, server, port κοκ Μπορώ στο mail for exchange να έχω δύο διαφορετικά mailboxes? Ή υπάρχει περιορισμός? Edited January 11, 2011 by gianpithio Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις για το "mail for exchange" για mail στο yahoo.com & mail στην otenet.gr Αναζητώ domain, server, port κοκ Μπορώ στο mail for exchange να έχω δύο διαφορετικά mailboxes? Ή υπάρχει περιορισμός? Για yahoo.com δοκίμασε αυτά που αναφέρονται εδώ και για otenet διάβασε εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για yahoo.com δοκίμασε αυτά που αναφέρονται εδώ και για otenet διάβασε εδώ. Ευχαριστώ για τα links :) Αλλά υπάρχει ένα περίεργο θέμα..... Μου λέει πως υπάρχει λάθος είτε στο user name είτε στο password!!:blink: & προφανώς δεν συμβαίνει αυτό Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό? Είναι θέμα κινητού? Πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιον της yahoo? Το βράδυ θα δοκιμάσω και το otenet email Τώρα δεν θυμάμαι το password Για να δούμε..... Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ευχαριστώ για τα links :) Αλλά υπάρχει ένα περίεργο θέμα..... Μου λέει πως υπάρχει λάθος είτε στο user name είτε στο password!!:blink: & προφανώς δεν συμβαίνει αυτό Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό? Είναι θέμα κινητού? Πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιον της yahoo? Το βράδυ θα δοκιμάσω και το otenet email Τώρα δεν θυμάμαι το password Για να δούμε..... Για να δουλέψει το yahoo θα πρέπει να κάνεις τα πιο κάτω προτού δημιουργήσεις το profile στο κινητό. * Log on to your Yahoo mail account. * On the “Pop and Forwarding” page, choose the “Allow your Yahoo! Mail to be POPed” option. Read more: http://techblissonline.com/yahoo-pop3-and-smtp-settings/#ixzz1ApprIrcT Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για να δουλέψει το yahoo θα πρέπει να κάνεις τα πιο κάτω προτού δημιουργήσεις το profile στο κινητό. * Log on to your Yahoo mail account. * On the “Pop and Forwarding” page, choose the “Allow your Yahoo! Mail to be POPed” option. Read more: http://techblissonline.com/yahoo-pop3-and-smtp-settings/#ixzz1ApprIrcT Δυστυχώς η Yahoo θέλει να πληρώνεις 2$ τον μήνα για να μπορείς να ενεργοποιήσεις το POP & Forwarding Ζητά να πάω σε Yahoo! Plus :mad: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από λιγα λεπτά αναμονής η οθόνη δεν σβήνει όπως θα έπρεπε, αλλά παραμενει αναμενη. Καποια ιδέα για να δορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από λιγα λεπτά αναμονής η οθόνη δεν σβήνει όπως θα έπρεπε, αλλά παραμενει αναμενη. Καποια ιδέα για να δορθωθεί; Το είχα πάθει και εγώ πρόσφατα και δεν ήξερα τι έφταιγε. Δοκίμασε να αλλάξεις τον χρόνο απενεργοποίησης της οθόνη ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ τις αλλαγές και μετά άλλαξέ το πάλι στη ρύθμιση που είχες. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts