Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείς με ανταγωνιστικά μοντέλα; Όχι γιατί υπάρχει το φυσικό qwerty που είναι φανταστικό στην χρήση, με άπειρες συντομεύσεις και κάνει την διαφορά.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Δεν είμαι κάτοχος αυτού του SMARTPHONE (με κεφαλαία γιατί είναι το πιο χαρακτηριστικό πιστεύω) αλλά έχω μια απλή λειτουργική απορία:

Η έλλειψη multitouch είναι απώλεια σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας; Σε web/3d κλπ

Το Ν900 δεν υπάγεται σε καμία από τις συνηθισμένες κατηγορίες smartphones γιατί δεν είναι καν smartphone. Όσο για το multitouch καλό θα ήταν να υπήρχε σε κάποιες περιπτώσεις (παιχνίδια) αλλά η ακρίβεια που έχει τώρα δεν παίζεται.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

παιδες εχω ενα προβληματακι!!Δεν μπορω να μπω με 3G συνδεση στο facebook ενω με wifi μπενω κανονικα γιατι ??

στο m.facebook ή στο κανονικό;

και στα δυο :confused: κατι παιζει μ τα settings τ wap στο login του face κολαει και στο login του skype στς αλλες σελιδες ομως μπαινω κανονικα

Edited by artzas

Γνωρίζει κανείς αν λύθηκε το προβλημα που υπήρχε με την τελευταία έκδοση του Enhanced Linux kernel και την κάμερα; Είναι ασφαλής η εγκατάσταση τώρα;

Γνωρίζει κανείς αν λύθηκε το προβλημα που υπήρχε με την τελευταία έκδοση του Enhanced Linux kernel και την κάμερα; Είναι ασφαλής η εγκατάσταση τώρα;

Ναι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απεγκαταστήσεις(αν τους έχεις) τους fcam drivers, μετά να βάλεις το power kernel και μετά να ξαναβάλεις(αν θέλεις) τους fcam drivers. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δουλεύουνε όλα μια χαρά.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Στην PR 1.3 παντα...

1) Pidgin και aMSN λειτουργουν κανονικα σε εσας?

2) Οταν μπαινω Youtube (μεσω του browser) δεν με αφηνει να βαλω την ποιοτητα στα βιντεο πανω απο 240p

Ειναι κουσουρια της PR 1.3 αυτα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απεγκαταστήσεις(αν τους έχεις) τους fcam drivers, μετά να βάλεις το power kernel και μετά να ξαναβάλεις(αν θέλεις) τους fcam drivers. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δουλεύουνε όλα μια χαρά.

Πώς βλέπω αν έχω εγκατεστημένους του fcam drivers και πώς τους απεγκαθιστώ;

Δεν εμφανίζονται τουλάχιστον με αυτό το όνομα στη λίστα των εφαρμογών στον App manager όταν επιλέγω unistall.

Πώς βλέπω αν έχω εγκατεστημένους του fcam drivers και πώς τους απεγκαθιστώ;

Δεν εμφανίζονται τουλάχιστον με αυτό το όνομα στη λίστα των εφαρμογών στον App manager όταν επιλέγω unistall.

Οι συγκεκριμένοι drivers χρησιμοποιούνται απ τις εφαρμογές blessn900 & fcamera. Οπότε αν απεγκαταστήσεις αυτές τις εφαρμογές θα καταργηθιούν και οι drivers.

καλημερα σε ολους.μια ερωτηση θα θελα να σας κανω.αξιζει να περασω την καινουρια αναβαθμιση η να το αφησω ως εχει?σας ευχαριστω και ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος.

O broswer του κινητού υποστηρίζει html5 για το youtube? για να το ενεργοποιήσω

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=58178

Aπ'ο,τι λενε τα παιδια εδω, ναι υποστηριζει.

Επισης:

"You can already access ritch HTML5 content with Fennec 2.0 Alpha!"

"There's also Chromium which works with HTML5." (ο google chrome για το Ν900 δηλαδη)

πηγη: maemo.org

καλημερα σε ολους.μια ερωτηση θα θελα να σας κανω.αξιζει να περασω την καινουρια αναβαθμιση η να το αφησω ως εχει?σας ευχαριστω και ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος.

Eδω τοσο καιρο οι χρηστες του Ν900 κανανε αμαν και πως για ενα ακομη update και τωρα που βγηκε...το σκεφτεσαι?

Εννοειται πως καθε Update εχει λογο που βγαινει και κατα 99% το προσημο ειναι θετικο.

http://wiki.maemo.org/Maemo_5/PR1.3

εδω θα βρεις ολες τις πληροφοριες για το νεο firmware!

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

τελικά το πρόβλημα με την οθόνη που ανέφερα σε προηγούμενο post δεν ήταν πρόβλημα οθόνης γιατί στη νόκια άλλαξαν οθόνη και touch panel και το πρόβλημα παρέμεινε οπότε το στείλανε εξωτερικό...κανείς με παρόμοια εμπείρια να με πληροφορήσει πόσο χρονικό διάστημα θα πάρει η διαδικασία(στη νόκια μου είπαν 3 εβδομάδες...)

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=58178

Aπ'ο,τι λενε τα παιδια εδω, ναι υποστηριζει.

Επισης:

"You can already access ritch HTML5 content with Fennec 2.0 Alpha!"

"There's also Chromium which works with HTML5." (ο google chrome για το Ν900 δηλαδη)

πηγη: maemo.org

O ενσωματομένος πάντως broswer του κινητού δεν υποστηρίζει από τι φένετε html5 γιατί το ενεργοποίησα και δείχνει τα video ακόμα με flash ενώ τα ίδια video στο pc τα βλέπω με τον chrome σε html5. Για όσους δεν γνωρίζουν η εικόνα με html5 είναι πολύ πιο ανώτερη από το flash και είναι και πιο ελαφρύ σε πόρους.

Όσοι είχαμε πρόβλημα με το login στο msn βγήκε update στα pidgin protocols κι είμαστε πάλι "κούκλοι".

Τη λατρεύω τη συσκευή! Τόσο καιρό μετά κι είναι ακόμα Νο1.

Όσοι είχαμε πρόβλημα με το login στο msn βγήκε update στα pidgin protocols κι είμαστε πάλι "κούκλοι".

Τη λατρεύω τη συσκευή! Τόσο καιρό μετά κι είναι ακόμα Νο1.

εγω με την βοηθεια του gianpithio καταφερα να εγκαταστησω το aMSN.

Πολυ καλο ειναι αλλα.... Pidgin ή aMSN?????

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω με την βοηθεια του gianpithio καταφερα να εγκαταστησω το aMSN.

Πολυ καλο ειναι αλλα.... Pidgin ή aMSN?????

Ποτέ δε χώνεψα το pidgin. Μου αρέσει να βλέπω κ skype k msn στα conversations.

Ας μην βγούμε off topic όμως...

τελικά το πρόβλημα με την οθόνη που ανέφερα σε προηγούμενο post δεν ήταν πρόβλημα οθόνης γιατί στη νόκια άλλαξαν οθόνη και touch panel και το πρόβλημα παρέμεινε οπότε το στείλανε εξωτερικό...κανείς με παρόμοια εμπείρια να με πληροφορήσει πόσο χρονικό διάστημα θα πάρει η διαδικασία(στη νόκια μου είπαν 3 εβδομάδες...)

Πριν τις γιορτές πιστεύω ότι θα το 'χεις.

καλησπερα σε ολους ...ξερει κανεις να μου πει αν με το νεο firmware εχει λυθει το προβλημα που μας αναγκαζει να εχουμε το wifi switcher για να μην καιει μπαταρια???

το χρειαζομαι ή να το απεγκαταστησω?

επισης ξερει καποιος καποιο λινκ να βρω τους καταλογους εφαρμογων??? καπου καπου χανονται οταν παω να τους δω και λεει οτι η δια;δικασια απετυχε. γιατι αυτο??? ευχαριστω.

Edited by hot_quicksilver

Εγω νομιζω πως δεν εχει αλλαξει κατι. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλησπερα σε ολους ...ξερει κανεις να μου πει αν με το νεο firmware εχει λυθει το προβλημα που μας αναγκαζει να εχουμε το wifi switcher για να μην καιει μπαταρια???

το χρειαζομαι ή να το απεγκαταστησω?

επισης ξερει καποιος καποιο λινκ να βρω τους καταλογους εφαρμογων??? καπου καπου χανονται οταν παω να τους δω και λεει οτι η δια;δικασια απετυχε. γιατι αυτο??? ευχαριστω.

Απ' ότι θυμάμαι, το θέμα με το wifi είχε λυθεί από την έκδοση PR1.2, γιατί το είχα και εγώ κ μετά την αναβάθμιση δεν τοχα ξαναεγκαταστήσει. Όσο για τους καταλόγους εφαρμογών μου γινόταν κ μενα κάποιες φορές αλλά όταν ανοιγόκλεινα το πρόγραμμα έστρωναν. Δοκίμασε τον fast application manager. ποιο γρήγορος κ κάνει όλες τις εφαρμογές μαζί εγκατάσταση όχι μια μια οπως ο μανίσιος!

tempelis :cool:

Καλημερα παιδια. Γνωριζει κανεις καποιον τροπο ωστε να επιλυσω το προβλημα που εχω οταν ανοιγω τη καμερα? ---> "operation failed".

Καποιες δουλευει κανονικα αλλα τις περισσοτερες βγαζει αυτο το μηνυμα και κλεινει αμεσως.

Δεν πεθαινω κιολας να το φτιαξω , αφου δεν το εχω για imaging το Ν900 αλλα ετσι για το "μαμωτο" πιο πολυ.

υγ: Θα το googlaρω μπας και βρω και απο εκει καμια λυση, αλλα αν το εχει καποιος "προχειρο" το θεμα ας μου απαντησει. thanks

υγ2: Ν900 mothafaqin' rules!

edit: Μετα απο ενα restart λειτουργει παλι! LOL

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂