anapospastos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Νομίζω είναι η έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Hong Kong η.. 12-9. Ναι είναι. Έχω ένα link από μία φωτογραφία σε ένα προηγούμενο μου post που φαίνεται ξεκάθαρα. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 γτ στην ιαπωνια το κυκλοφορισαν με την καινουργια version και εδω οχι??? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 τελικα παιδια υπαρχει καποιος που να εβαλε αυτην νεα version να μας πει εντυπωσεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 γτ στην ιαπωνια το κυκλοφορισαν με την καινουργια version και εδω οχι??? Στην Ιαπωνία χτες είχε επίσημη κυκλοφορία το Ν900 και μια πιθανότητα είναι να το έκαναν έτσι για να μπορούν να γράφουν τα ιδεογράμματα τους http://twitpic.com/1jx4r5. Δεν ξέρω τι άλλο έχουν στο μυαλό τους οι της Νοκια.. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) το εγκατέστησα εγώ. λειτουργεί άψογα και σε overclocked n900. οι πιο πολλές διορθώσεις υπάρχουν. πιστεύω πως όσοι καίγονται για την Pr.1.2 μπορούν να βάλλουν αυτή οι υπόλοιποι ας περιμένουν το official release. :D:D:D:D:D:D Edited May 3, 2010 by vasilismf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μόλις την εγκατέστησα! Είναι η ιδέα μου ή απλά δεν βρίσκω την επιλογή "FM transmitter"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) το εγκατέστησα εγώ. λειτουργεί άψογα και σε overclocked n900. οι πιο πολλές διορθώσεις υπάρχουν. πιστεύω πως όσοι καίγονται για την Pr.1.2 μπορούν να βάλλουν αυτή την οποία μπορούν να κατεβάσουν και από εδώ: xxxxx οι υπόλοιποι ας περιμένουν το official release. :D:D:D:D:D:D μπορειτε να μας πειτε μερικα απο τα μπαγκς που διορθώνει.....? επισης επιτελους νοκια maps εχουμε σε αυτο το udate....? οι εφαρμογες δουλευουν σωστα η πρεπει να τις βαλεις απο την αρχη.....? Edited May 3, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoik Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μόλις την εγκατέστησα! Είναι η ιδέα μου ή απλά δεν βρίσκω την επιλογή "FM transmitter"??? Όχι δεν είναι η ιδέα σου…. Σε όσους το Fm transmitter είναι ενεργοποιημένο εξαρχής το σχετικό εικονίδιο εξακολουθεί να υπάρχει. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να εγκαταστήσουν το σχετικό πρόγραμμα για να ενεργοποιήσουν το fm transmitter (όπως και πριν δηλαδή) και επιπλέον να εγκαταστήσουν το Fm transmitter widget για να το ανοιγοκλείνουν μόνο από το desktop και όχι από το control panel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Όχι δεν είναι η ιδέα σου…. Σε όσους το Fm transmitter είναι ενεργοποιημένο εξαρχής το σχετικό εικονίδιο εξακολουθεί να υπάρχει. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να εγκαταστήσουν το σχετικό πρόγραμμα για να ενεργοποιήσουν το fm transmitter (όπως και πριν δηλαδή) και επιπλέον να εγκαταστήσουν το Fm transmitter widget για να το ανοιγοκλείνουν μόνο από το desktop και όχι από το control panel. Μήπως θα σου είναι δυνατό να μου πεις από που μπορώ να τα κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μήπως θα σου είναι δυνατό να μου πεις από που μπορώ να τα κατεβάσω? στους καταλογους δεν υπαρχει βρε παιδια...? εγω απο εκει το κατεβασα...για πρωτη φορα(repositories)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257194 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoik Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μήπως θα σου είναι δυνατό να μου πεις από που μπορώ να τα κατεβάσω? fmtx-faker Simple FMTX desktop widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Σας ευχαριστώ! Την πρώτη (και τελευταία) φορά που είχα βάλει μου είχε σβήσει το About Device και δεν με άφηνε να κάνω restore! Σε εσάς δουλεύουν κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) Σας ευχαριστώ! Την πρώτη (και τελευταία) φορά που είχα βάλει μου είχε σβήσει το About Device και δεν με άφηνε να κάνω restore! Σε εσάς δουλεύουν κανονικά? Δουλεύει κανονικά.Δεν μου έσβησε τίποτα. Επίσης έκανα Video κλήση με skype (Ν900 μέσω Wifi και PC) και έπαθα πλάκα.Τελεια εικόνα και ήχος. --Από Ομάδα Διαχείρισης-- Αφαιρέθηκε το link προς την μη επίσημη έκδοση του τελευταίου διαθέσιμου firmware για το Ν900. Είναι copyright της Nokia, η οποία απαγορεύει την διάθεση του. Edited May 2, 2010 by stendor Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 και εγώ έκανα(δλδ με κάλεσαν) κλήση video από skype άλλα 1ον δεν μου έδειχνε το video της επαφής που με κάλεσε αλλά μόνο το δικό μου 2ον η επιλογή να κάνεις κλήση βίντεο από τις επαφές που θα έμπαινε με αυτό το Update δεν υπάρχει. όλες οι άλλες αναβαθμίσεις που ήταν να γίνουν από όσο παρατήρησα τις είχε δηλαδή σε maps, player, web, camera, keyboard, menu.. κτλπ (ακόμα αφού δεν γίνετε over the air η αναβάθμιση αλλά μόνο κάνοντας flash θα πρέπει να ξανά εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές σου.. για τον φίλο που ρώτησε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoik Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) 2ον η επιλογή να κάνεις κλήση βίντεο από τις επαφές που θα έμπαινε με αυτό το Update δεν υπάρχει. Μπορείς να δεις αν έχεις επιλεγμένο το «Display video calling option» στο contacts->"All Contacts"->Settings? Αν κάνεις backup πριν το upgrade και restore μετά θα σου εγκαταστήσει μόνο του όλες τις εφαρμογές που είχες. Απλά πρέπει να πατάς που και που ότι αποδέχεσαι την εγκατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ Spoik ! Όλα δουλεύουν ΟΚ!!!:):D:):) Oooops .... Τώρα το είδα.. :bow: Edited May 2, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μπορείς να δεις αν έχεις επιλεγμένο το «Display video calling option» στο contacts->"All Contacts"->Settings? ναι το έχω αλλά και πάλι δεν βγάζει κάτι ούτε στο skype ούτε στο gtalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoik Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) ναι το έχω αλλά και πάλι δεν βγάζει κάτι ούτε στο skype ούτε στο gtalk Δεν είναι η 10.2010.12-9 αλλά όπως βλέπεις θα έρθει… Μπορεί κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ότι στην 10.2010.12-9 δεν βλέπει το Skype video call? Έβγαλα την φωτογραφία για να μην έχω τρεχάματα.. Edited May 2, 2010 by spoik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ναι το έχω αλλά και πάλι δεν βγάζει κάτι ούτε στο skype ούτε στο gtalk Έτσι ακριβώς είναι και 'μένα. Αν κάνεις από το PC Video κλήση δουλεύει μια χαρά και βλέπω και με βλέπουν. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ρε παιδιά η home screen δεν θα έπρεπε να γυρίζει από landscape σε portrait? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Δεν είναι η 10.2010.12-9 αλλά όπως βλέπεις θα έρθει… Μπορεί κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ότι στην 10.2010.12-9 δεν βλέπει το Skype video call? Έβγαλα την φωτογραφία για να μην έχω τρεχάματα.. χαχα αυτό ήταν η 10.2010.16-8?? :D:D:D:D όχι το home screen γιατί να είναι portrait? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 χαχα αυτό ήταν η 10.2010.16-8?? :D:D:D:D όχι το home screen γιατί να είναι portrait? αυτό δεν έλεγε το changelog της pr 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 αυτό δεν έλεγε το changelog της pr 1.2? το μόνο που αναφέρει η pr1.2 για portrait mode ειναι οτι ο web explolrer ειναι official με portrait mode και ότι το η μπάρα (πάνω πάνω) είναι προσβάσιμη και από το portrait mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μετά από 9 ώρες, σχεδόν 720 posts και αφού το έχει μάθει όλος ο κόσμος :), στο maemo.org το κλείδωσαν το συγκεκριμένο θέμα και αφαίρεσαν όλα τα links για κατέβασμα της PR1.2 ως μη νόμιμο υλικό... :) Πάντως ένα σοβαρό ζήτημα για όσους την εγκατάστησαν είναι ότι αν επιχειρήσουν να πάνε πάλι πισω στην 1.1.1. χάνεται η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 την εβαλα μολις και εγω... παιδια στην αρχη αφου εκανα επαναφορα το μπακ απ με ρωτησε(αν καταλαβα καλα γιατι η γλωσσα του κινητου γυρισε στα ρωσικα-νομιζω:rolleyes:)αν θελω να κανω Update τις εφαρμογες μου... πατησα ναι και τωρα μου βαζει μια μια απο μονο του ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν... (λογικα φανταζομαι......)... και σε σας αυτο δεν εγινε.....???(εγω ακομη περιμενω για το δω γιατι ειχα περασμενες μπολικες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μετά από 9 ώρες, σχεδόν 720 posts και αφού το έχει μάθει όλος ο κόσμος :), στο maemo.org το κλείδωσαν το συγκεκριμένο θέμα και αφαίρεσαν όλα τα links για κατέβασμα της PR1.2 ως μη νόμιμο υλικό... :) Πάντως ένα σοβαρό ζήτημα για όσους την εγκατάστησαν είναι ότι αν επιχειρήσουν να πάνε πάλι πισω στην 1.1.1. χάνεται η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων Το έπαθα και εγώ αλλά δεν πειράζει αφού δουλεύει μια χαρά. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts