Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

πηγαινε στο contra.gr και πες μου πλιζ αν παιζει φλας

:p Εγώ έχω android 2.1 , οπότε δεν παίζει φλας έτσι και αλλιώς.

Από 2.2 και πάνω. ΕΠίσης μιλάω για τον όπερα mobile 11

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

:p Εγώ έχω android 2.1 , οπότε δεν παίζει φλας έτσι και αλλιώς.

Από 2.2 και πάνω. ΕΠίσης μιλάω για τον όπερα mobile 11

τον 11 λεω κι εγω.εχω το desire s με 2.3,πανω αλλα ενω με ολους τους γνωστους browsers παιζει φλας,με οπερα mobile οχι!

τον 11 λεω κι εγω.εχω το desire s με 2.3,πανω αλλα ενω με ολους τους γνωστους browsers παιζει φλας,με οπερα mobile οχι!

Μάλιστα. Στις ρυθμίσεις του όπερα είδες μήπως έχεις απενεργοποιήσει τίποτα?

Σίγουρα παίζει, τον έχω χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν σε διάφορες συσκευές.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μάλιστα. Στις ρυθμίσεις του όπερα είδες μήπως έχεις απενεργοποιήσει τίποτα?

Σίγουρα παίζει, τον έχω χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν σε διάφορες συσκευές.

σε ξενα σαιτ παιζει.στην zougla.gr ,contra.gr και αλλα δεν παιζει.στην ζουγκλα πανω πανω στο κεντρο εχει κανονικα ενα αναλογικο ρολοι .με οπερα mobile λεει plug in content και δεν δειχνει το ρολοι.με dolphin,μαμισιο browser ολα τελεια!

Στο dolphin browser HD παίζει τέλει το contra...!!! αν και στην photo βγάζει κουτάκια (pixel's), όταν τρέχει έχει τέλεια εικόνα...!! σε LG 2X.

http://s1.directupload.net/images/110522/kl3oyh9q.png

Αν έχει δουλέψει κάποιος το Shazam https://market.android.com/details?id=com.shazam.android&feature=featured-apps μπορεί να μου πει αν ισχύει οτι έχεις δικαίωμα για πέντε (5) κομμάτια το μήνα ??? και αν κάνεις απεγκατάσταση (αφού έχεις συμπληρώσει τα 5) και ξανά εγκατάσταση σε αφήνει για άλλα πέντε (5) το μήνα???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• 4 weeks later...

o dolphin browser mini εξελισσεται στον αγαπημενο μου browser διοτι ειναι ο μονος που παιζει βιντεο και στο background!!!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

o dolphin browser mini εξελισσεται στον αγαπημενο μου browser διοτι ειναι ο μονος που παιζει βιντεο και στο background!!!

Αυτος τι όγκο δεδομένων κατεβάζει και πόσο πιο γρήγορος/αργος είναι σε σχεση με τον opera mini? Γιατί ο δεύτερος αρχίζει να με χαλάει λόγω του ότι δεν βγάζει desktop version τελευταία και δεν μπορώ να πειράξω το useragent.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τον όγκο δε τον κοιτάω ποτέ στο wifi.Ο opera ρολλάρει πιο γρήγορα αλλά δεν τον χρησιμοποιώ ως κύριο browser γιατί όπως λες και εσύ δεν έχει desktop user agent και έτσι δε μπορώ να παρακολουθώ τις youtube playlist μου.Moυ χρησιμεύει μόνο για να βλέπω τον καιρό από http://www.meteo.gr/i μιας και με όποιον άλλο browser δοκίμασα (αλλά και μέσα από την εφαρμογή greece news) δε μπορώ να κάνω scroll προς τα κάτω.και αυτό μου συμβαίνει σε 2 κινητά με android 2.3.Mε 2.2 η εφαρμογή greece news για το meteo λειτουργούσε κανονικά. Edited by bbbb

πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια..

μετα τον stock browser, τον opera mobile (εντυπωσιακη προοδος), opera mini (σταθερη αξια για να μη ξεφευγει το data), θα δοκιμασω και τον dolphin..

Εχω android 2,2 και το market δεν μου βρισκει τον dolphin browser, ξερετε κατι?

από το pc το βλέπεις..!!! https://market.android.com/search?q=dolphin+browser&so=1&c=apps

δεν υπάρχει τέτοιος browser

υπάρχει...!!! https://market.android.com/details?id=cn.miren.browser&feature=search_result

Απο το pc αλλα και απο το android το βλέπω αν παω εκει απο τον browser αλλα τα κουμπιά εγκατάστασης ειναι απενεργοποιημένα, να σας πω επίσης οτι το μηχάνημα εχει οθονη capacitive αν αυτο σημαίνει κατι.

Σχετικά με τον Miren Browser, είναι μια χαρά σαν πρόγραμμα αλλά τρέχει στο backround συνέχεια, σε μένα. Χρησιμοποιώ το Watchdog για να βρω τι μου τρώει cpu και ο miren browser αν και πατάω exit και το σκοτώνω, αυτό εξακολουθεί να τρέχει. Χρησιμοποιώ το Magic με custom rom.
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Παιδια εγω κατεβασα τον dolphin mini και ειδα οτι ειναι αισθητα πιο γρηγορος απο τον στοκ..Ο dolphin hd θα αργει περισσοτερο (απο θεμα κινητου δε παιζει προβλημα optimus 2x) και γενικα οι mini browser τι διαφορα εχουν απο τους κανονικους;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια εγω κατεβασα τον dolphin mini και ειδα οτι ειναι αισθητα πιο γρηγορος απο τον στοκ..Ο dolphin hd θα αργει περισσοτερο (απο θεμα κινητου δε παιζει προβλημα optimus 2x) και γενικα οι mini browser τι διαφορα εχουν απο τους κανονικους;

Έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν δικούς τους servers για να μην ξεφεύγεις από το dataplan σου. Ίσως κάποιος φίλος το εξηγήσει καλύτερα, αλλά πάνω κάτω αφορά τον αριθμό των δεδομένων που κατεβάζουν για κάθε σελίδα.

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπέρα φίλοι, έχει κανείς κάποια ιδέα για το αν μπορούμε σε κινητό με android να βάλουμε την εφαρμογή javascript ώστε να λειτουργούν κάποιες σελίδες στις οποίες είναι απαραίτητο; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλοι, έχει κανείς κάποια ιδέα για το αν μπορούμε σε κινητό με android να βάλουμε την εφαρμογή javascript ώστε να λειτουργούν κάποιες σελίδες στις οποίες είναι απαραίτητο; Ευχαριστώ.

Το android και ο browser έχουν ούτως ή άλλως javascript. Μήπως εννοείς java;

Γίνει πιό συγκεκριμένος

Τι να πω δεν το κατέχω και τόσο καλά το άθλημα, μου ζητάει η σελίδα να έχω ενεργοποιημένο το javascript προκειμένου να την δω κανονικά.

Τι να πω δεν το κατέχω και τόσο καλά το άθλημα, μου ζητάει η σελίδα να έχω ενεργοποιημένο το javascript προκειμένου να την δω κανονικά.

Μας λες ποια σελίδα είναι αυτή;;

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο