Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε ενα browser που να παιζει youtube με κλειστη την οθονη ?? Ευχαριστω

firefox, και απο εφαρμογές δες pv star και firetube (βρισκονται στο amazon, στο play store απαγορεύτηκαν)

Οχι δεν ειμαι ρουτ. Μαλλον δεν υπαρχει σωτηρια:X

Βάλε το adguard, δεν θέλει ρουτ και κάνει καλή δουλειά. Κατέβασε το από το xda.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

firefox, και απο εφαρμογές δες pv star και firetube (βρισκονται στο amazon, στο play store απαγορεύτηκαν)

Πλάκα κάνεις... Παίζει ο firefox στο background;

Huawei Nova 5T

Βάλε το adguard, δεν θέλει ρουτ και κάνει καλή δουλειά. Κατέβασε το από το xda.

Εβαλα το adguard content blocker απο playstore γιατι καθε φορα που το εψαχνα απο το xda μου πετουσε την αηδια αυτη. Μηπως γνωριζεις εαν ειναι το ιδιο?

Εβαλα το adguard content blocker απο playstore γιατι καθε φορα που το εψαχνα απο το xda μου πετουσε την αηδια αυτη. Μηπως γνωριζεις εαν ειναι το ιδιο?

Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895

Και το επίσημο site https://adguard.com/en/adguard-android/install.html#howToInstall

The day is my enemy, the night my friend

Πλάκα κάνεις... Παίζει ο firefox στο background;

Ναι, και στο background και με σβηστή οθόνη και αν αλλάξεις καρτέλα. Ειν ο μόνος πραγματικά multitasking browser στο android απ όσο ξέρω.

Ναι, και στο background και με σβηστή οθόνη και αν αλλάξεις καρτέλα. Ειν ο μόνος πραγματικά multitasking browser στο android απ όσο ξέρω.

Thank you!!! :thanks: Έκανα μετάβαση από wp/wm και μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση αυτή η έλλειψη.

Huawei Nova 5T

Thank you!!! :thanks: Έκανα μετάβαση από wp/wm και μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση αυτή η έλλειψη.

Πάντως προτιμώ το firetube που δίνει και δυνατότητα να φτιάξεις επιτόπου playlist ή να χρησιμοποιείσει την αυτόματη του youtube

Πάντως προτιμώ το firetube που δίνει και δυνατότητα να φτιάξεις επιτόπου playlist ή να χρησιμοποιείσει την αυτόματη του youtube

Το έψαξα στο play store, αλλά δεν το βρήκα. Θα το ψάξω και αλλού... Thanks, για 2η φορά! :D

Huawei Nova 5T

Το έψαξα στο play store, αλλά δεν το βρήκα. Θα το ψάξω και αλλού... Thanks, για 2η φορά! :D

Ανέφερα παραπάνω πως υπάρχει στο amazon underground, αλλά και στο google plus εδώ.

Ανέφερα παραπάνω πως υπάρχει στο amazon underground, αλλά και στο google plus εδώ.

Και πάλι ευχαριστώ! Δεν το είχα δει το προηγούμενο post..

Huawei Nova 5T

έχω πάντως παίδες έχω βάλει το Lightning Web Browser + έχει ενσωματωμένο και adblocker απλά πρέπει να το ενεργοποίησης από τις ρυθμίσεις και έχω ξενιάσει

Θα συμφωνησω, αρκετα γρηγορος και πολυ ελαφρυς!

Παιδες ψαχνω γρηγορο αξιοπιστο browser με data saving και adblocker τεινω σε uc, καμια προταση;

Για μένα ο UC o κανονικός ( όχι ο mini) είναι ο καλύτερος browser στο store. Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ όταν όλοι οι άλλοι κάποια στιγμή το έχουν κάνει. Έχει το πιο smooth και γρήγορο σκρολάρισμα σελίδας από όλους τους άλλους. Ο adblocker του είναι πολύ δυνατός. Έχει speedial αν και σε αυτό το θέμα υπάρχουν και καλύτεροι browsers. Έχει μπάρα με όλα τα κουμπιά πλοήγησης κάτω ώστε να μη τεντώνεις δάχτυλο και να μην ψάχνεις να τα βρεις ( βλέπε κρυμμένο μπρος βέλος στον Chrome). Όλα αυτά μαζί ( το πιο smooth σκρολάρισμα, ταχύτητα, σταθερότητα, δυνατός adblocker, speedial, μπάρα με κουμπιά πλοήγησης κάτω) τον κάνουν για μένα τον καλύτερο browser. Έχει το κακό ότι έχει και 2η αναγκαστική σελίδα με καρφιτσωμένους τους σπόνσορες (ask κτλ) αλλά τι να κάνουμε, το έχω δεχτεί. Κάνε συγκρτικό test σκρολαρίσματος πάνω και κάτω σε όποιο site θες και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω "το πιο smooth και γρήγορο σκρολάρισμα". Α ξέχασα, έχει και βολικό download manager.

Για μένα ο UC o κανονικός ( όχι ο mini) είναι ο καλύτερος browser στο store. Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ όταν όλοι οι άλλοι κάποια στιγμή το έχουν κάνει. Έχει το πιο smooth και γρήγορο σκρολάρισμα σελίδας από όλους τους άλλους. Ο adblocker του είναι πολύ δυνατός. Έχει speedial αν και σε αυτό το θέμα υπάρχουν και καλύτεροι browsers. Έχει μπάρα με όλα τα κουμπιά πλοήγησης κάτω ώστε να μη τεντώνεις δάχτυλο και να μην ψάχνεις να τα βρεις ( βλέπε κρυμμένο μπρος βέλος στον Chrome). Όλα αυτά μαζί ( το πιο smooth σκρολάρισμα, ταχύτητα, σταθερότητα, δυνατός adblocker, speedial, μπάρα με κουμπιά πλοήγησης κάτω) τον κάνουν για μένα τον καλύτερο browser. Έχει το κακό ότι έχει και 2η αναγκαστική σελίδα με καρφιτσωμένους τους σπόνσορες (ask κτλ) αλλά τι να κάνουμε, το έχω δεχτεί. Κάνε συγκρτικό test σκρολαρίσματος πάνω και κάτω σε όποιο site θες και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω "το πιο smooth και γρήγορο σκρολάρισμα". Α ξέχασα, έχει και βολικό download manager.

Δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί η 2η σελίδα?

Καλησπέρα , ο dolphin έχει μια λειτουργία όπου κατά την έξοδο καθαρίζει το ιστορικό τη cache και τα cookies υπάρχει κάποιος άλλος περιηγητής που να έχει αυτή τη λειτουργία?

Μαζί με adblocker ,flash ,και clear data ?

Τα είπες όλα.

Το μόνο κακό είναι ότι στις 10 καρτέλες σταματάει.

Και τώρα τελευταία λίγο μου τρώει και κειμενάκια και δεν το προσαρμόζει καλά. Ίσως να φταίνε βέβαια οι σελίδες...

Live to ride, ride to live

Δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί η 2η σελίδα?

Όχι. Από ότι καταλαβαίνω είναι ο μόνος τρόπος να έχουν έσοδα. Προσωπικά εύχομαι κάποια στιγμή να βγάλουν έκδοση επί πληρωμή ( πχ 3€) στην οποία να υπάρχει μόνο το speed dial. To κακό είναι ότι αυτή ουσιαστικά είναι η 1η σελίδα και το speed dial η 2η. Αυτό σημαίνει ότι αν τον κλείσεις στο background και τον ανοίξεις θα σου εμφανίζεται 1η αυτή με τους καρφιτσωμένους σπόνσορες. Ουσιαστικά πρέπει απλά να κάνεις ένα γλίστρημα προς τα δεξιά ή να πατάς το home όταν τον ανοίγεις. Α ένα άλλο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ενοποιημένη μπάρα διευθύνσεων και search. Τέλος πάντων μια συνήθεια είναι όλα και αν σαν σημαντικότερα κριτήρια έχεις τη σταθερότητα , το πιο smooth σκρολάρισμα με διαφορά και έναν δυνατό κόφτη διαφημίσεων, τότε πας σε UC. Κατέβασε πχ Opera, Firefox, Dolphin, Apus, CM κτλ, μπες με όλους και τον UC φυσικά στην αρχική σελίδα του phonearena και άρχισε να σκρολάρεις πάνω και κάτω ελέγχοντας πως πάει η κύλιση και τι γίνεται με τις διαφημίσεις. Όταν το κάνεις αυτό τότε η απόφασή σου θα είναι ξεκάθαρη για τον UC.

Τα είπες όλα. Το μόνο κακό είναι ότι στις 10 καρτέλες σταματάει.

Nα σου πω την αλήθεια δεν ανοίγω ποτέ 10 καρτέλες μαζί. :-) Εσύ λογικά όταν θέλεις να μπεις σε νέα σελίδα πατάς new tab και σελίδα ενώ εγώ home και σελίδα.

Edited by ipred

Ναι υπάρχουν στιγμές που θέλω να τσεκάρω κάποια προϊόντα και ανοίγω πολλές σελίδες για άμεση σύγκριση.

Αν και νταξ αυτό είναι κάτι πολύ μικρό...

Να τονίσω τον απίστευτο κόφτη διαφημίσεων. Πραγματικά δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που πέρασε κάποια διαφήμιση.

Άλλο ένα αρνητικό, άμα το ανοίξεις μετά από ώρα, έχει φύγει από τη ram, έχει ένα animation (την αναπήδηση της μπλε μπάλας τρεις φορές) που αργεί λιγααακι. Αλλά μετά ίσως να πηγαίνει πιο γρήγορα από τον chrome.

Edited by rtifosi

Εμένα αυτό που μου λείπει από τον uc browser είναι ο συγχρονισμός στα Speed dials μεταξύ συσκευών.
Φιλικά, Κατερίνα

Κι εγώ θεωρώ αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους browsers o UC. Το μόνο που μου λείπει και θα ήθελα να το συμπεριλάβουν, αν δεν υπάρχει ήδη και δεν το έχω καταλάβει εγώ, είναι η επιλογή με ένα πάτημα να αλλάξει η σελίδα που είμαι σε desktop view, χωρίς να χρειάζεται να το έχω προεπιλεγμένο για όλες. Κάποιες σελίδες δεν δείχνουν σωστά σε mobile view. Ο firefox για παράδειγμα έχει με το που πατήσεις πάνω δεξιά το μενού, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις μέσα στις ρυθμίσεις.

Κι εγώ θεωρώ αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους browsers o UC. Το μόνο που μου λείπει και θα ήθελα να το συμπεριλάβουν, αν δεν υπάρχει ήδη και δεν το έχω καταλάβει εγώ, είναι η επιλογή με ένα πάτημα να αλλάξει η σελίδα που είμαι σε desktop view, χωρίς να χρειάζεται να το έχω προεπιλεγμένο για όλες. Κάποιες σελίδες δεν δείχνουν σωστά σε mobile view. Ο firefox για παράδειγμα έχει με το που πατήσεις πάνω δεξιά το μενού, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις μέσα στις ρυθμίσεις.

Οπως ειπα και εγω, εκει φταινε οι σελιδες. Σαφως ενα κουμπι με πολλη γρηγορη προσβαση θα βοηθουσε, δεν το συζητω, αλλα αν οι σελιδες δεν δινουν δεκαρα για το mobile view, ειναι δικο τους θεμα.

Ερωτηση ασχετου, τι ακριβως ειναι η αναδιπλωση κειμενου...;

Οπως ειπα και εγω, εκει φταινε οι σελιδες. Σαφως ενα κουμπι με πολλη γρηγορη προσβαση θα βοηθουσε, δεν το συζητω, αλλα αν οι σελιδες δεν δινουν δεκαρα για το mobile view, ειναι δικο τους θεμα.

Ερωτηση ασχετου, τι ακριβως ειναι η αναδιπλωση κειμενου...;

Όταν ζουμαρεις σε ένα κείμενο να το προσαρμόζει στο πλάτος της οθόνης

Φιλικά, Κατερίνα

Θα συμφωνησω, αρκετα γρηγορος και πολυ ελαφρυς!

Και επίσης, open source και ζητάει και ελάχιστες άδειες στην εγκατάσταση.

Σε σχέση με τον dolphin που είχα ως τώρα, ο Lightning είναι ασύλληπτα πιο γρήγορος.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο