Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έκανα παραγγελία στην wind, χρόνος παράδοσης 3-5 /12 και το μόνο χρώμα που είχε ήταν το silver-white, κόστος 493 €

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν επιτρεπεται σε τι τιμη θα το αγορασεις απο το nokiashop; Σκεφτομαι και γω να καταληξω σε ενα τετοιο μαγαζι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Στα 518€ το έκλεισα. Αυτή πρέπει να είναι η τιμή στα περισσότερα Nokia shops.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σκεφτομουν καιρο τωρα να αγορασω android τηλεφωνο...

Εχθες ειχα την ευκαιρια να εχω για μιση ωρα το Ν8.

Πραγματικα αναθεωρησα... Με εχει ψησει πολυ αγρια...

Μακαρι να μπορεσω να βρω το πολυποθητο μπλε χρωματακι!

Απ'ότι ξέρουμε αρχικά θα έρθουν τα ασημί, μαύρο και λαχανί ενώ αργότερα το πορτοκαλί με το μπλε. Και γω το μπλε ήθελα αλλά μάλλον θα πάει από Ιανουάριο και μετά. Πάντως και το μαυράκι (που είναι και το μόνο που έχω δει από κοντά) είναι φοβερό.

Απ'ότι ξέρουμε αρχικά θα έρθουν τα ασημί, μαύρο και λαχανί ενώ αργότερα το πορτοκαλί με το μπλε. Και γω το μπλε ήθελα αλλά μάλλον θα πάει από Ιανουάριο και μετά. Πάντως και το μαυράκι (που είναι και το μόνο που έχω δει από κοντά) είναι φοβερό.

Το καλό με το Ν8 είναι ότι, λόγω του ότι το κυρίως σώμα του είναι από αλουμίνιο, είναι πιο "ματ" από τα συνηθισμένα πλαστικά Nokia που είχαμε δει μέχρι τώρα, που ήταν σαφώς πιο "γυαλιστερά". Αν π.χ. το συγκρίνεις με οποιοδήποτε μαύρο Nseries, π.χ. N82, N78, Ν86, Ν96 κλπ, έχω την εντύπωση ότι το μαύρο Ν8 (αν και δεν είναι εντελώς μαύρο, αλλά σκούρο γκρι) αποπνέει μία πιο "πραγματική" αίσθηση, τουλάχιστον οπτικά.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εμενα παντως αυτο που με χαλαει λιγο απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες και σε βιντεο.

ειναι οτι τα πλαστικα καπακια του n8 εχουν διαφορετικη αποχροση απο το κυριος σωμα.

δεν το εχω δει απο κοντα για να δω αν χτυπαει πολυ στο ματι.

αλλα σε μερικα βιντεο η φωτος χτυπαει πολυ ασχημα...

απο κοντα πως ειναι?

εμενα παντως αυτο που με χαλαει λιγο απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες και σε βιντεο.

ειναι οτι τα πλαστικα καπακια του n8 εχουν διαφορετικη αποχροση απο το κυριος σωμα.

δεν το εχω δει απο κοντα για να δω αν χτυπαει πολυ στο ματι.

αλλα σε μερικα βιντεο η φωτος χτυπαει πολυ ασχημα...

απο κοντα πως ειναι?

Εμενα αυτη η αντιθεση μου αρεσει! :)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Σκεφτομουν καιρο τωρα να αγορασω android τηλεφωνο...

Εχθες ειχα την ευκαιρια να εχω για μιση ωρα το Ν8.

Πραγματικα αναθεωρησα... Με εχει ψησει πολυ αγρια...

Μακαρι να μπορεσω να βρω το πολυποθητο μπλε χρωματακι!

και γω σε μπλε το θελω φιλε αλλα δε μπορω να περιμενω το 2011. Αν εχουν αργησει τοσο τα γκρι και ασημι δε μπορω να φανταστω ποτε θα ρθει πρασινο, μπλε και πορτοκαλι. Για official με ελληνικο product code μιλαω .

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

και γω σε μπλε το θελω φιλε αλλα δε μπορω να περιμενω το 2011. Αν εχουν αργησει τοσο τα γκρι και ασημι δε μπορω να φανταστω ποτε θα ρθει πρασινο, μπλε και πορτοκαλι. Για official με ελληνικο product code μιλαω .

Κύριοι βολευτείτε με silver white :):lol::)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια "πεζή" ερώτηση...

Φωνητική κλήση έχει;

Ναι, υπάρχει. Απ' ό,τι αναφέρει το manual, πατώντας και κρατώντας το δεξιό εικονικό soft-key (=Call), ενεργοποιείται η φωνητική κλήση και οι φωνητικές εντολές.

Πλεον εκτος τον φορτιστη καλο ειναi να εχετε μαζι σας και ενα καλωδιο HDMI για τα ξενοδοχεια που επισκεπτεστε.

lol, εδω παρακαλάμε μπάς και πιάνει κάνα κανάλι η τηλεόραση μάρκας Blue Sky, θες και HDMI στο ξενοδοχείο;:p

Εγώ πάντως σου προτείνω να πας να παραγγείλεις σε ένα Nokia shop. Έτσι, μπορεί να περιμένεις λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον δεν θα πάρεις συσκευή παραεισαγωγής. Και έχουν ανακοινώσει ημερομηνία άφιξης γύρω στις 25 με 30 Νοεμβρίου το αργότερο. Εγώ προσωπικά αυτό έκανα. ;)

Ένα άλλο αρνητικό της παραεισαγωγής είναι οτι μπορεί να μην περιλαμβάνεται το HDMI καλώδιο στη συσκευασία.

lol, εδω παρακαλάμε μπάς και πιάνει κάνα κανάλι η τηλεόραση μάρκας Blue Sky, θες και HDMI στο ξενοδοχείο;:p

Μου έχει τύχει πολλές φορές να κάνω προγραμματισμένα ταξίδια, στα οποία έπαιρνα το Ν82 μου με 1-2 επεισόδια κάποιας από τις σειρές που έβλεπα, με το παρεχόμενο αναλογικό καλώδιο AV. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το Ν8, δεν είναι ανάγκη να το συνδέσεις ντε και καλά με HDMI, και με αναλογική σύνδεση την κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά, ιδίως αν η τηλεόραση δεν είναι HD. ;)

Ένα άλλο αρνητικό της παραεισαγωγής είναι οτι μπορεί να μην περιλαμβάνεται το HDMI καλώδιο στη συσκευασία.

Αυτό έχει δύο όψεις, μπορείς κάλλιστα να επιδιώξεις να αγοράσεις σκανδιναβική έκδοση, όπου όχι μόνο θα έχεις HDMI, αλλά και πενάκι... :D

θελω να πιστευω οτι θα βγει κατι για τους υποτιτλους παιδια και συντομα μαλιστα....:p

τωρα μερικα θεματακια.....(τα πρωτα αρνητικα για μενα....)....

το mail σας το δοκιμασατε ρε παιδια οσοι το εχετε....????

γιατι εγω με το gmail μου εχω θεματακια.....δεν κατεβαζει συνημμένα βιντεο κτλ κτλ κτλ οσο και αν προσπαθησα η αν μου κανει τη χαρη να κατεβασει κατι αργει παρα πολυ...σε yahoo ολα δουλευουν ρολοι....

mirrorofsorrow εσυ που ειχες και το n900 τον FM Transmitter τον δοκιμασες.....???

εγω πραγματικα εχω παθει πλακα με το θεμα......

στο αμαξι σημερα επαιζα μουσικη και το κινητο ηταν στο τσαντακι μου...:D

ο ηχος καμπανα λες και παιζει cd...!!!!

εχω και εδω ενα θεματακι ομως...στο n900 οταν ειχα συνδεδεμένο το bluetooth και τον fm transmitter οταν με παιρνανε τηλ...σταματουσε η μεταδοση στο ραδιο και γυρνουσε ο ηχος στο ακουστικο..μολις τελειωνε η κληση ο ηχος γυρνουσε παλι στα ηχεια....

δεν καταφερα να το κανω αυτο στο n8.....το δοκιμασε κανενας αλλος.....?

επισης ο opera οταν σερφαρω και θελω να γραψω κατι (πχ my phone)μου κρασαρει συνεχως......με τον mini ολα ρολοι...και εδω προβληματάκια......

τελος υπαρχει καποια εφαρμογη για wifi 3g.....κτλ....???

στο n900 ηταν 1 κουμπι υποθεση.....ηθελες wifi το πατουσες και τελος ηθελες 3g ιντερνετ πατουσες το κουμπι και τελος...

εδω πραγματικα εχω χαωθει λιγο με το θεμα...πολλες κινησεις πολλα μενου γενικα χαος με το θεμα....:rolleyes: ενω θα μπορουσαν ολα να γινουν πολυ πιο απλα....

γιατι εγω με το gmail μου εχω θεματακια.....δεν κατεβαζει συνημμένα βιντεο κτλ κτλ κτλ οσο και αν προσπαθησα η αν μου κανει τη χαρη να κατεβασει κατι αργει παρα πολυ...σε yahoo ολα δουλευουν ρολοι....

Μάλλον δεν πολυγουστάρει το Gmail, λόγω του ότι είναι της Google (=Android). :lol: :p

επισης ο opera οταν σερφαρω και θελω να γραψω κατι (πχ my phone)μου κρασαρει συνεχως......με τον mini ολα ρολοι...και εδω προβληματάκια......

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τον νέο Opera Mobile.

Ποιον Opera Mini δοκίμασες, τον native Symbian (5.1 beta) ή τον java;

---------------------------------------------------------

Nokia N8 drop test:

http://www.youtube.com/watch?v=KcfvRfJeLPQ&feature=player_embedded

:cool: :w00t: :respect:

Edited by panosz75

εμενα παντως αυτο που με χαλαει λιγο απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες και σε βίντεο είναι οτι τα πλαστικα καπακια του n8 εχουν διαφορετικη αποχροση απο το κυριος σωμα. Δεν το εχω δει απο κοντα για να δω αν χτυπαει πολυ στο μάτι αλλα σε μερικά βιντεο η φωτος χτυπάει πολύ άσχημα...

απο κοντα πως ειναι?

Το είχα παρατηρήσει σε μερικά βίντεο και μου είχε κάνει εντύπωση η έντονη διαφορά στο χρώμα, ειδικά στο πορτοκαλί. Στο δικό μου δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι που το ανέφερες. Υπάρχει μια αμυδρή διαφορά αλλά το πλαστικό πάνω και κάτω καπάκι είναι τόσο ποιοτικά που πραγματικά δε νομίζω να υπάρξει άνθρωπος που να πει ότι του φαίνεται άσχημο. Και, όντως, δεν έχω διαβάσει σε καμία παρουσίαση αρνητικό σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Μια "πεζή" ερώτηση...

Φωνητική κλήση έχει;

Κρατάς πατημένο το δεξί ειδικό πλήκτρο και το χρησιμοποιείς για φωνητικές εντολές και κλήσεις και λειτουργεί άψογα. Όσες δοκιμές και αν έκανα να αναγνώρισε όλα με την πρώτη.

Το πακέτο αγοράς, σύμφωνα με το επίσημο ευρωπαϊκό site περιλαμβάνει τα εξής:

Standard Sales Package

• Nokia N8 mobile computer
  • Nokia Battery BL-4D
  • Nokia Connectivity Cable CA-179
  • Nokia Stereo Headset WH-701
  • Nokia Compact Travel Charger AC-15
  • Nokia Adapter Cable for HDMI CA-156
  • Nokia Adapter Cable for USB OTG CA-157
  • Nokia Stylus SU-36 (selected markets only)
  • Quick start guide

Δεν βλέπω να αναφέρεται το καλώδιο hdmi και ούτε θυμάμαι να έχει γίνει λόγος ότι θα περιλαμβάνεται σε πακέτο κάποιων αγορών.

θελω να πιστευω οτι θα βγει κατι για τους υποτιτλους παιδια και συντομα μαλιστα....:p

Κια γω πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα, ίσως πολύ απλά με κάποιο πατσάκι όπως και στην περίπτωση του Ν900.

τωρα μερικα θεματακια.....(τα πρωτα αρνητικα για μενα....)....

το mail σας το δοκιμασατε ρε παιδια οσοι το εχετε....????

Δεν έχω σετάρει ακόμα τα mail μου αλλά μόλις το κάνω θα αναφέρω εντυπώσεις.

mirrorofsorrow εσυ που ειχες και το n900 τον FM Transmitter τον δοκιμασες; Εγω πραγματικά εχω παθει πλακα με το θεμα. Στο αμαξι σημερα επαιζα μουσικη και το κινητο ηταν στο τσαντακι μου. Ο ηχος καμπανα λες και παιζει cd...!!!! Έχω και εδω ενα θεματακι ομως...στο n900 οταν ειχα συνδεδεμένο το bluetooth και τον fm transmitter οταν με παιρνανε τηλ...σταματουσε η μεταδοση στο ραδιο και γυρνουσε ο ηχος στο ακουστικο..μολις τελειωνε η κληση ο ηχος γυρνουσε παλι στα ηχεια. Δεν καταφερα να το κανω αυτο στο n8.....το δοκιμασε κανενας αλλος.....?

Δυστυχώς το σαβ/κο που έκανα ταξίδι δεν το είχα (το αγόρασα μόλις γύρισα) και από τότε δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το αμάξι. Μόλις κάνω τεστ θα σου πω μιας και εγώ το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με ΒΤ ακουστικό.

επισης ο opera οταν σερφαρω και θελω να γραψω κατι (πχ my phone)μου κρασαρει συνεχως......με τον mini ολα ρολοι...και εδω προβληματάκια.

Δοκίμασα τον opera mini στην native έκδοση και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Άνοιγε ότι νά'ναι και πολλές φορές δεν πήγαινε στο σημείο της σελίδας που αντιστοιχούσε με την διεύθυνση που είχα επιλέξει. Ο opera mobile τα πήγε καλύτερα και το μενού του είναι πολύ πιο εύχρηστο για χρήση με οθόνες αφής καθώς τα εικονίδια είναι πιο μεγάλα και καλύτερα διατεταγμένα.

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι πολλά λινκ πολύ μικρά δεν μπορούσα να τα επιλέξω και πατούσα το ακριβώς δίπλα. Εκεί θα ήθελα το pinch to zoom ώστε να το μεγαλώσω ελάχιστα και να είναι εύκολη η επιλογή του λινκ. Και ερχόμαστε στο επόμενο που για μένα είναι το μεγάλο μειονέκτημα όχι της συσκευής αλλά του S^3.

Δεν υπάρχει συνέχεια και συνοχή στα μενού και στον τρόπο που λειτουργεί. Το διάβασα στις παρουσιάσεις και το επιβεβαιώνω. Πχ το ίδιο το λειτουργικό θα έπρεπε να επιτρέπει και να πραγματοποιεί το pinch to zoom και όχι να υποστηρίζεται σε μερικές μόνο εφαρμογές. Άλλες εφαρμογές λειτουργούν λες και έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή (έκθεση και μουσική) άλλες αποκρίνονται καλά και άλλες λες και ξεχάσαν να ασχοληθούν μαζί τους. Τα εφέ αλλού λειτουργούν και κάπου αλλού λες και είναι απενεργοποημένα. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που θέλεις να πληκτρολογήσεις, δεν ανοίγει αυτόματα το ΚΒ. Πρέπει να πατήσεις άλλη μια φορά στην φόρμα για να ανοίξει. Δηλαδή όταν επιλέγω μετονομασία κάποιου αρχείου, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από το να πληκτρολογήσω το όνομα.

Η συσκευή λειτουργεί άψογα και είναι κλάσεις ανώτερη σε ταχύτητα και ευχρηστία από όλα τα 5th edition αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και δίνουν τροφή στους όποιους πολέμιους να χαρακτηρίσουν το λειτουργικό αναχρονιστικό και ξεπερασμένο. Δεν τους αδικώ, αυτή την εικόνα δίνει.

Edited by mirrorofsorrow

Τα εφέ αλλού λειτουργούν και κάπου αλλού λες και είναι απενεργοποημένα. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που θέλεις να πληκτρολογήσεις, δεν ανοίγει αυτόματα το ΚΒ. Πρέπει να πατήσεις άλλη μια φορά στην φόρμα για να ανοίξει. Δηλαδή όταν επιλέγω μετονομασία κάποιου αρχείου, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από το να πληκτρολογήσω το όνομα.

Αυτο που λες για το ΚΒ ειναι για μενα οτι πιο εκνευριστικο γιατι συμβαινει και στα μηνυματα και ειναι ο κυριος λογος που δεν περνω ξανα touch της Νοκια.

Το εχω ξαναπει ποσο με κουραζε αυτη η "λειτουργια" αλλα οι φανατικοι το θεωρουσαν feature

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

εχω και εδω ενα θεματακι ομως...στο n900 οταν ειχα συνδεδεμένο το bluetooth και τον fm transmitter οταν με παιρνανε τηλ...σταματουσε η μεταδοση στο ραδιο και γυρνουσε ο ηχος στο ακουστικο..μολις τελειωνε η κληση ο ηχος γυρνουσε παλι στα ηχεια....

Αυτό το κάνει και σε μένα , στο Ν900 δεν είχα πρόβλημα , σε αυτό δεν γυρνάει τον ήχο στο ακουστικό . Εχεις δίκιο..

Lumia 920

Από ΝΟΚΙΑ store μου είπαν πριν από λίγο ο,τι θα έχουν το Ν8 στο διάστημα 26 Νοεμβρίου- 2 Δεκεμβρίου σε χρώματα μαύρο και ασημί. Σε ερώτησή μου αν μπορώ να το προπαραγγείλω μου απάντησαν, "μετά τις 20 Νοεμβρίου".

το παρήγγειλα από το kinitomania.com :D:D:D τους ζήτησα και στην απόδειξη να μου έχουν και το imei. Καμία συμβουλή μόλις το παραλάβω;

το παρήγγειλα από το kinitomania.com :D:D:D τους ζήτησα και στην απόδειξη να μου έχουν και το imei. Καμία συμβουλή μόλις το παραλάβω;

Καλορίζικο.

Πριν μερικά χρόνια ένας γνωστός μου αγόρασε από εκεί ένα κινητό αλλά η συσκευή δεν είχε ελληνικά. Το πρόβλημα διορθώθηκε άμεσα οπότε του την αντικατέστησαν με καινούργια που είχε. Μέχρι σήμερα είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτό το μαγαζί.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Εχω πολύ προβληματιστεί από τα όσα έχω διαβάσει σχετικά με τα κινητά παραεισαγωγής, τις αναβαθμίσεις τους, τα firmware και product codes, και είμαι πολύ επιφυλακτικός. Προσωπικά θα προτιμήσω να περιμένω 15 μέρες για να το παρω από τη ΝΟΚΙΑ Ελλάδας για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...

Καλορίζικο.

Πριν μερικά χρόνια ένας γνωστός μου αγόρασε από εκεί ένα κινητό αλλά η συσκευή δεν είχε ελληνικά. Το πρόβλημα διορθώθηκε άμεσα οπότε του την αντικατέστησαν με καινούργια που είχε. Μέχρι σήμερα είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτό το μαγαζί.

Τους έστειλα mail σχετικά με τη γλώσσα του μενού και μου απάντησαν ότι έχει ελληνικά. Οπότε ελπίζω να ισχύει!

Κάτι που έχω δει στα βίντεο και φαίνεται να είναι εκνευριστικό είναι ότι με το pinch to zoom δε σου επιτρέπει να ζουμάρεις όσο θες, αλλά έχει κλίμακες...

(αυτό ρίχνει τη συσκευή δίπλα στο iPhone)

Τι λέτε οι κάτοχοι της συσκευής, ισχύει?

Άλλες εφαρμογές λειτουργούν λες και έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή (έκθεση και μουσική) άλλες αποκρίνονται καλά και άλλες λες και ξεχάσαν να ασχοληθούν μαζί τους. Τα εφέ αλλού λειτουργούν και κάπου αλλού λες και είναι απενεργοποημένα.

Μήπως το έχουν κάνει για αύξηση αυτονομίας...? Γιατί στην έκθεση, για παράδειγμα, χρειάζεσαι υπολογιστική ισχύ... Αλλού όμως δεν είναι τόσο απαραίτητη!! (μια εικασία μου)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...