Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κακο πολυ κακο! νομιζω επιβεβαιωνεται οτι τα κινητα που θα ρθουν στην ελλαδα καθως και ολα τα κινητα που θα βγουν φετος ανηκουν στην ελλατωματικη παρτιδα με το κινδυνο που λες. πως κινουμαστε απο δω και περα? Νομιζω πρεπει να αναφερθει στο facebook της nokia ελλαδας.

Αγορά απο κατάστημα που προσφέρει DOA 7 ημερών ή περιμένεις. Νομίζω οτι η πολιτική της Nokia πάνω στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αλλάξει και αφού ο Αντιπρόεδρος δηλώνει οτι τα ελλατωματικά είναι λίγα ας δώσει εντολή στα Nokia Care για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση νεκρού τηλεφώνου.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το είδα κι εγώ (στο Nokia Store Νεάπολης), και παρόλο που έχω δει άπειρα βίντεο, δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα. Πανέμορφο εξωτερικά, λεπτότερο απ' όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, άμεσο στην απόκριση, γρήγορο, χωρίς τα γνωστά κολλήματα του S60 5th, το μόνο που θα μου λείψει είναι το φυσικό πληκτρολόγιο (έχω βλέπετε καλομάθει με το N97, αλλά με ενδιαφέρει και η φωτογραφία οπότε το E7 απορρίπτεται). Με εντυπωσίασε η ταχύτητα της κάμερας (τόσο κατά την ενεργοποίηση, όσο και κατά τη φωτογράφιση) αλλά και η πολύ βελτιωμένη ανάδραση, που κατά πολύ περίεργο τρόπο κανείς δεν σχολίασε μέχρι τώρα. Καμία σχέση με τη γνωστή δόνηση που ξέραμε, στο N8 έχει υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που πραγματικά νομίζεις ότι υποχωρεί η οθόνη κατά το άγγιγμα. Αφού στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν η ανάδραση και έψαχνα να δω τι είναι αυτό που κουνιέται. :lol: Ό,τι και να σας πω είναι λίγο, πρέπει να το δείτε οι ίδιοι.

Big win για τη Nokia (με δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα δεν αφορούν μόνο το N8, αλλά μια ολόκληρη οικογένεια συσκευών, που προς το παρόν αποτελείται από τα N8, E7, C7 και C6). Και εις ανώτερα.

Το είδα κι εγώ (στο Nokia Store Νεάπολης), και παρόλο που έχω δει άπειρα βίντεο, δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα. Πανέμορφο εξωτερικά, λεπτότερο απ' όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, άμεσο στην απόκριση, γρήγορο, χωρίς τα γνωστά κολλήματα του S60 5th, το μόνο που θα μου λείψει είναι το φυσικό πληκτρολόγιο (έχω βλέπετε καλομάθει με το N97, αλλά με ενδιαφέρει και η φωτογραφία οπότε το E7 απορρίπτεται).

Πραγματικά φαίνεται πολύ λεπτότερο απο οτι στις φωτογραφίες και η κάμερα απο πίσω δεν μοιάζει τόσο μεγάλη, αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν το σκούρο γκρί χρώμα, μοιάζει σαν ξεβαμένο.

Αγορά απο κατάστημα που προσφέρει DOA 7 ημερών ή περιμένεις. Νομίζω οτι η πολιτική της Nokia πάνω στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αλλάξει και αφού ο Αντιπρόεδρος δηλώνει οτι τα ελλατωματικά είναι λίγα ας δώσει εντολή στα Nokia Care για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση νεκρού τηλεφώνου.

και αν πεθανει μετα τις 7 μερες? και αντικατασταση να δωσει εντολη να γινει κανενας δε γνωριζει αν θα το αντικαταστησουν με νεο ελλατωματικης παρτιδας. Τουλαχιστον για φετος δε γνωριζουμε απο ποτε το βρηκαν το προβλημα και αν και ποτε ξεκινησε η νεα παρτιδα και αν και ποτε θα διατεθει στα καταστηματα (μη πω για ελλαδα).

Να σκεφτεσε να αγορασεις κινητο μετα απο χρονια στα 500 ευρω και με σκεψη οτι μπορεις να πεσεις σε ελλατωματικο δεν ειναι οτι καλυτερο.. Ειμαι σε βαθια σκεψη.. Μαλλον θα το παρω και θα κανω τρελα test τις πρωτες μερες αλλα παλι δε ξερει κανεις ποτε μπορει να κλαταρει. Αν πεθανει θα ζητησω πιστωση παλι και βλεπουμε.

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

και αν πεθανει μετα τις 7 μερες?

Συνήθως "πεθαίνει" σε δυο μέρες απο αυτά που διαβάζω

Να σκεφτεσε να αγορασεις κινητο μετα απο χρονια στα 500 ευρω και με σκεψη οτι μπορεις να πεσεις σε ελλατωμαιτκο δεν ειναι οτι καλυτερο.. Ειμαι σε βαθια σκεψη..

Τα ίδια και γω, βάλε και την αναμενόμενη αύξηση του ΦΠΑ με το νέο χρόνο, που σημαίνει οτι το πρέπει να το αγοράσουμε εντός 2010 και οτι το τηλέφωνο που θα πάρουμε θα το κρατήσουμε σίγουρα για πάνω απο ένα χρόνο λόγω ακρίβειας και κρίσης...:(

Απο την άλλη βέβαια, ελα μωρέ σε εμάς θα τύχει; :p

Τα ίδια και γω, βάλε και την αναμενόμενη αύξηση του ΦΠΑ με το νέο χρόνο, που σημαίνει οτι το πρέπει να το αγοράσουμε εντός 2010 και οτι το τηλέφωνο που θα πάρουμε θα το κρατήσουμε σίγουρα για πάνω απο ένα χρόνο λόγω ακρίβειας και κρίσης...:(

Απο την άλλη βέβαια, ελα μωρέ σε εμάς θα τύχει; :p

Ελα ντε. Το θεμα ειναι οτι δε ξερουμε κατα ποσο το ποσοστο των ελλατωματικων συσκευων ειναι μεγαλο ή οχι. Ο προεδρος μιλησε για μικρο ποσοστο σε σχεση με τον αριθμο των των κινητων που εγιναν shipped. Ποσα απο αυτα τα εχουν αγορασει ομως?

Eγω νοιωθω καπως καλυμμενος. Αν εχει προβλημα μεσα σε 7 μερες στο αντικαθιστουν. Αν θελω ζηταω και πιστωση αν τους πω και αυτα που γνωριζω για τη παρτιδα.

Το είδα κι εγώ (στο Nokia Store Νεάπολης), και παρόλο που έχω δει άπειρα βίντεο, δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα. Πανέμορφο εξωτερικά, λεπτότερο απ' όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, άμεσο στην απόκριση, γρήγορο, χωρίς τα γνωστά κολλήματα του S60 5th, το μόνο που θα μου λείψει είναι το φυσικό πληκτρολόγιο (έχω βλέπετε καλομάθει με το N97, αλλά με ενδιαφέρει και η φωτογραφία οπότε το E7 απορρίπτεται). Με εντυπωσίασε η ταχύτητα της κάμερας (τόσο κατά την ενεργοποίηση, όσο και κατά τη φωτογράφιση) αλλά και η πολύ βελτιωμένη ανάδραση, που κατά πολύ περίεργο τρόπο κανείς δεν σχολίασε μέχρι τώρα. Καμία σχέση με τη γνωστή δόνηση που ξέραμε, στο N8 έχει υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που πραγματικά νομίζεις ότι υποχωρεί η οθόνη κατά το άγγιγμα. Αφού στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν η ανάδραση και έψαχνα να δω τι είναι αυτό που κουνιέται. :lol: Ό,τι και να σας πω είναι λίγο, πρέπει να το δείτε οι ίδιοι.

Συγγενής μου σχολίασε την ανάδραση αυτή ως τον σκληρό που δουλεύει. :lol: Η αλήθεια είναι ότι δουλεύει σωστά αλλά δεν με εντυπωσίασε ώστε να την σχολιάσω.

Και εγώ από Ν900 προέρχομαι και είναι κάποιες στιγμές που μου λείπει πολύ το φυσικό qwerty. Αν υλοποιήσουν σωστά το landscape qwerty (με ποιο μεγάλα πλήκτρα, αφαίρεση μερικών χαρακτήρων και μερική αναδιάταξη των πλήκτρων), η πληκτρολόγηση θα είναι παράδεισος, όπως είναι αυτή την στιγμή με την χρήση του Τ9. Το μόνο παράπονό μου για το τελευταίο είναι ότι πατώντας το 1 για εμφάνιση χαρακτήρων εμφανίζει δεύτερο το ερωτηματικό και 4ο το κόμμα ενώ αν κάνεις διόρθωση, δεύτερο το κόμμα και 4ο το ερωτηματικό δημιουργώντας ένα μπέρδεμα. Ελπίζω να το διορθώσουν.

Big win για τη Nokia (με δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα δεν αφορούν μόνο το N8, αλλά μια ολόκληρη οικογένεια συσκευών, που προς το παρόν αποτελείται από τα N8, E7, C7 και C6). Και εις ανώτερα.

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ κάθε μέρα. Με αρκετά λιγότερα χρήματα στην περίπτωση του C7 και του C6-01, οι χρήστες θα αποχτήσουν καταπληκτικό hardware και μια απείρως βελτιωμένη εμπειρία χρήσης σε σχέση με τα 5th edition.

Ξεκινήσαμε 18/10 το site, δουλεύουμε με 5-10 ευρώ κέρδος γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε τα παρά εισαγωγής τηλέφωνα που είναι το 90% τον eshop. Έχω 15 χρόνια εμπειρία στην κινητή και στέλεχος της telestet-tim-wind για 9 χρόνια. Η προσφορές πιστεύω είναι για τους ιδικούς να κρίνουν αν είναι πραγματικά προφορά καλή. Πόσα site έχετε δει να αναφέρουν οτι τα τηλέφωνα είναι ελληνικά?

TIPS - τα Sony ericsson αναφέρουν EL στην κούτα για ελλάδα, Τα Nokia έχουν ελληνικό - και αγγλικό πληκτρολόγιο, αν είναι αφής δεν το καταλαβαίνεις άλλα μόνο αν τα manual ειναι φωτοτυπία στο κουτή. Τα Samsung πρέπει να καλέσετε το τμημα εξυπηρετήσεις πελατων να δώσετε το ΙΜΕ. Το σέρβις της ericsson-samsung δεν καλύπτει η εγγύηση τα τηλέφωνα αν δεν είναι απο ελληνική αντιπροσωπία, Η Nokia χρεώνει 15 ευρώ αν θέλει το τηλέφωνο αναβάθμιση, αλλιώς σου βάζει γερμανικά στο μενιου μόνο, μιας και τα περισσότερα είναι απο Γερμανία.

Armoas Telecom

Ξεκινήσαμε 18/10 το site, δουλεύουμε με 5-10 ευρώ κέρδος γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε τα παρά εισαγωγής τηλέφωνα που είναι το 90% τον eshop. Έχω 15 χρόνια εμπειρία στην κινητή και στέλεχος της telestet-tim-wind για 9 χρόνια. Η προσφορές πιστεύω είναι για τους ιδικούς να κρίνουν αν είναι πραγματικά προφορά καλή. Πόσα site έχετε δει να αναφέρουν οτι τα τηλέφωνα είναι ελληνικά?

TIPS - τα Sony ericsson αναφέρουν EL στην κούτα για ελλάδα, Τα Nokia έχουν ελληνικό - και αγγλικό πληκτρολόγιο, αν είναι αφής δεν το καταλαβαίνεις άλλα μόνο αν τα manual ειναι φωτοτυπία στο κουτή. Τα Samsung πρέπει να καλέσετε το τμημα εξυπηρετήσεις πελατων να δώσετε το ΙΜΕ. Το σέρβις της ericsson-samsung δεν καλύπτει η εγγύηση τα τηλέφωνα αν δεν είναι απο ελληνική αντιπροσωπία, Η Nokia χρεώνει 15 ευρώ αν θέλει το τηλέφωνο αναβάθμιση, αλλιώς σου βάζει γερμανικά στο μενιου μόνο, μιας και τα περισσότερα είναι απο Γερμανία.

Καλη επιτυχία και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες, θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε αν η παρτίδα που διατέθηκε στα Nokia Care ως τηλέφωνα επίδειξης είναι παλιότερη ή αν θα έρθει νέα παρτίδα με την οποία θα εφοδιαστεί η αγορά γενικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3391799#post3391799

Ρώτησα και παλιότερα, αλλά δεν πήρα απάντηση: Ίσως τώρα που το απέκτησαν κάποιοι να έχω καλύτερη τύχη...

Ξέρει κάποιος να μου πει όταν συνδεθεί το κινητό με εξωτερική οθόνη/προτζεκτορα τι παίζει με την ανάλυση; Πόσο θα είναι στο εξωτερικό μέσο;

Καλη επιτυχια στο site και παντα να υποστηριζετε ελληνικα. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Λιγα site ή και κανενα δεν αναφερει πολλες πληροφοριες (πολλοι σκοπιμα) γιαυτο πολλοι χρειαζεται να επικοινωνουμε εδω και εκει για να μαθουμε. Αν δεν ειχα πιστωση θα το επαιρνα για σιγουρια απο το site (χωρις συνδεση βεβαια). Δε μπαινουν πολλοι μεσα σε theads για να πληροφορησουν. Μπορειτε να φερετε και αλλα χρωματα παντως.

Καλη επιτυχία και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες, θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε αν η παρτίδα που διατέθηκε στα Nokia Care ως τηλέφωνα επίδειξης είναι παλιότερη ή αν θα έρθει νέα παρτίδα με την οποία θα εφοδιαστεί η αγορά γενικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3391799#post3391799

Σπυρο νομιζω προσπαθουμε να μαθουμε κατι καλο για μια απαντηση που ηδη τη ξερουμε..

Edited by aristotelhs2060

Ρώτησα και παλιότερα, αλλά δεν πήρα απάντηση: Ίσως τώρα που το απέκτησαν κάποιοι να έχω καλύτερη τύχη...

Ξέρει κάποιος να μου πει όταν συνδεθεί το κινητό με εξωτερική οθόνη/προτζεκτορα τι παίζει με την ανάλυση; Πόσο θα είναι στο εξωτερικό μέσο;

Δες αυτό εδώ

H wind και η Logicom (αντιπροσωπεία Νοκια στην Ελλαδα το έχει στον κατάλογο για άμεσα παραλαβή μόνο σε γκρι, μόλις φέρουν άλλα χρώματά θα βάλω. αν δεις και το multiramma Μονο γκρι αναφέρει.
Armoas Telecom

a)rostropol για να καταλαβω εσενα εμφανισε αυτο το προβλημα του ξαφνικου θανατου γιατι νομιζω κατι εχασα εδω?....παρεπιπτωντως ριξτε μια ματια εδω. πολλες αναφορες ρε παιδια. ....http://discussions.europe.nokia.com/t5/forums/searchpage/tab/message?filter=location&location=Board%3Asmartphones&q=n8+power+down......Νομιζω b)οτι το καλυτερο θα ταν να κανουν ανακληση ολης της παρτιδας. Θα χασουν οικονομικ θα κερδισουν σε αξιοπιστια. Εγω προσωπικα εχω μια βδομαδα καιρο να δω αν θα ακυρωσω την παραγγελια ή να δω καποιο σημαντικο νεο (που δε νομιζω).

a)Οχι βέβαια,εγώ το πήρα στις 3/11 και το πούλησα στις 6/11,αν μου εμφάνιζε τον ξαφνικό θάνατο ακόμα θα τραβιομουν γιατί ήταν και παραεισαγωγής.

b)Ομοίως θα μπορούσε και η Apple να το κάνει με το Iphone 4 αλλά δεν το έκανε διότι εμπορικά η κίνηση αυτή είναι εντελώς λάθος διότι μπορεί να υπάρξει μερική αξιοπιστία αλλά και ολική δυσπιστία για ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα της προώθησης της συσκευής.

Εγώ πιστεύω πάντως πως η αγορά του Ν8 όταν πρωτοέρθει στα NOKIA Care πχ. ενέχει ένα κάποιο ρίσκο πλέον(όταν το πήρα εγώ ακόμα δεν είχε ανακύψει το θέμα αυτό), έστω και μικρό δεδομένου πως αυτά που θα έρθουν στην Ελλάδα σίγουρα θα είναι 1ης παρτίδας(επιβεβαιωμένο από φίλο που έχει ΝΟΚΙΑ Care) και ποτέ δεν ξέρεις....έπειτα το θέμα της αντικατάστασης στην ΝΟΚΙΑ ποτέ δεν ήταν τόσο γρήγορο και απλό όπως πχ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ...και τα νεα Ν8 θα παραχθούν τον Ιανουάριο.

Εγώ πήρα το Ν8 γιατί ακριβώς ήμουν το ίδιο ανυπόμονος με σας και πάντα έπαιρνα από τους πρώτους τα νέα NSeries και γενικά όλα τα Symbian αλλά έτσι έβλεπα με το ανάλογο τίμημα και τα πρώτα προβλήματα που ανεξαιρέτως όλα τα NSeries είχαν....αλλά στην περίπτωση του Ν8 ΔΕΝ είδα προβλήματα όπως bugs ή αστάθειες,βασικά με χάλασε πολύ και μόνο ότι η κάμερα έβγαζε τόσο συμπιεσμένες φωτογραφίες εξαιρετικά μικρού μεγέθους για τις προδιαγραφές έστω και της 9Μ ανάλυσης που το δούλευα(θέμα firmware ή της δικιάς μου συσκευής ήταν-δεν ξέρω αλλά όταν είδα στο discusssions όμοια αναφορά σχετική με το ίδιο θέμα κατάλαβα πως υπήρχαν και αλλού τέτοια θεματα,έστω και λίγα..) και η μπαταρία στις τρεις μέρες δεν έδειξε την αντοχή που προσδοκούσα με όλα αυτά που άκουγα πριν το πάρω περι διαχείρησης ενέργειας κλπ.(όλα αυτά βέβαια σχετίζονται άμεσα με τον προσωπικό χειρισμό που έκανα εγώ και την δικιά μου γνώμη και υπομονή που τέλος πάντων μετά από τόσο Symbian είμαι και πολύ απαιτητικός και λίγο μπουχτισμένος....).

Τώρα αν με ρώταγες αν θα το ξαναπάρω μπορώ με σιγουριά να πω ΟΧΙ διότι το θεωρώ too much και θα διάλεγα σίγουρα το C6-01 για το Symbian κομμάτι του και τα Ovi Maps και το χαμηλότερο κόστος του.

Εύχομαι όταν με το καλό το πάρεις να σου αρέσει και να μην τύχει τίποτα....πραγματικά,εγώ επί του παρόντος κάνω ένα διάλειμα από τα Symbian με την συντροφιά του Wave....:)

Πραγματικά φαίνεται πολύ λεπτότερο απο οτι στις φωτογραφίες και η κάμερα απο πίσω δεν μοιάζει τόσο μεγάλη, αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν το σκούρο γκρί χρώμα, μοιάζει σαν ξεβαμένο.

Μια χαρά είναι το χρώμα, αν ήταν μαύρο θα έμοιαζε με όλα τα υπόλοιπα μαύρα κινητά. Το μαύρο χρώμα δεν αναδεικνύει το σχεδιασμό, ούτε σε κινητά ούτε σε αυτοκίνητα, τα κάνει να φαίνονται όλα ίδια. Προσωπική μου άποψη πάντα.

Και εγώ από Ν900 προέρχομαι και είναι κάποιες στιγμές που μου λείπει πολύ το φυσικό qwerty. Αν υλοποιήσουν σωστά το landscape qwerty (με ποιο μεγάλα πλήκτρα, αφαίρεση μερικών χαρακτήρων και μερική αναδιάταξη των πλήκτρων), η πληκτρολόγηση θα είναι παράδεισος, όπως είναι αυτή την στιγμή με την χρήση του Τ9. Το μόνο παράπονό μου για το τελευταίο είναι ότι πατώντας το 1 για εμφάνιση χαρακτήρων εμφανίζει δεύτερο το ερωτηματικό και 4ο το κόμμα ενώ αν κάνεις διόρθωση, δεύτερο το κόμμα και 4ο το ερωτηματικό δημιουργώντας ένα μπέρδεμα. Ελπίζω να το διορθώσουν.

Η αλήθεια είναι ότι το πληκτρολόγιο κι εμένα δεν μου πολυάρεσε. Αυτό που περιμένω είναι το Swype με υποστήριξη ελληνικών. Έχω τη beta στο N97 και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά και δεν δουλεύει τόσο καλά σε resistive οθόνες. Στην capacitive του N8 θα είναι τέλειο. Να δούμε πότε θα υποστηρίξει και ελληνικά.

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ κάθε μέρα. Με αρκετά λιγότερα χρήματα στην περίπτωση του C7 και του C6-01, οι χρήστες θα αποχτήσουν καταπληκτικό hardware και μια απείρως βελτιωμένη εμπειρία χρήσης σε σχέση με τα 5th edition.

Για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την κάμερα, το C7 μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από το N8. Και φθηνότερο είναι και έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει στο Ν8, το NFC, το οποίο θα χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά στο μέλλον (για αγορές κυρίως). Το E7 από την άλλη είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θεωρεί απαραίτητο το hardware πληκτρολόγιο.

Εγώ σήμερα μίλησα με Plaisio και μου είπαν οτι τέλος Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη θα έιναι διαθέσιμο. Και μάλιστα ελληνικής αντιπροσωπείας με εγγύηση κτλ. Όχι παραεισγωγής. Το παρήγγειλα απο Plaisio.... Ελπίζω να είναι οκ και να μην έχω προβλήματα.:O:O:O:O

έστω και μικρό δεδομένου πως αυτά που θα έρθουν στην Ελλάδα σίγουρα θα είναι 1ης παρτίδας(επιβεβαιωμένο από φίλο που έχει ΝΟΚΙΑ Care)

Thanks παλικάρι για την είδηση, πολύ ενδιαφέροντα αυτά αλλά εδώ κάτι δεν κολλάει...

Η πρώτη παρτίδα είναι αυτά που κυκλοφόρησαν Οκτώβριο.

Σε εμάς όμως έρχονται Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι αποκλείεται να είναι πρώτη παρτίδα εκτός και αν τα έχουν σε αποθήκες να κάθονται.

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί και να τα έχουν σε αποθήκη για εκτελωνισμό.

Εγώ σήμερα μίλησα με Plaisio και μου είπαν οτι τέλος Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη θα έιναι διαθέσιμο. Και μάλιστα ελληνικής αντιπροσωπείας με εγγύηση κτλ. Όχι παραεισγωγής.

Αν αντί ταινία ασφαλείας της NOKIA έχει λευκό αυτοκόλλητο ΜΗ το παραλάβεις. Ή αν το παραλάβεις και το δεις αργότερα, ΔΕΝ ανοίγεις το κουτί και το πας πίσω.

Edited by mpapad

Στο κατάστημα της Κιφησιας παντως το έχουν κανονικό!!!

Αντε να δουμε ποτε θα το έχουμε κ εμεις!!!!

:p

Ποτε το φεραν κανονικο?! Μεχρι πριν λιγες μερες υπηρχε μονο dummy!

Στο πλαισιο (mall) παντως το περιμενουν με ανοικτες αγκαλες!

Ν8 φουσκωτες συσκευες στις εισοδους και διαδημιστικα...

Εχουν στησει ηδη μαξιλαρες κατω, HD τηλεοραση για να συνδεσουν (λογικα) το κινητο και για να παιζουν παιχνιδια δοκιμαστικα...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Thanks παλικάρι για την είδηση, πολύ ενδιαφέροντα αυτά αλλά εδώ κάτι δεν κολλάει...

Η πρώτη παρτίδα είναι αυτά που κυκλοφόρησαν Οκτώβριο.

Σε εμάς όμως έρχονται Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι αποκλείεται να είναι πρώτη παρτίδα εκτός και αν τα έχουν σε αποθήκες να κάθονται.

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί και να τα έχουν σε αποθήκη για εκτελωνισμό.

Αν αντί ταινία ασφαλείας της NOKIA έχει λευκό αυτοκόλλητο ΜΗ το παραλάβεις. Ή αν το παραλάβεις και το δεις αργότερα, ΔΕΝ ανοίγεις το κουτί και το πας πίσω.

Αν αντί ταινία ασφαλείας της NOKIA έχει λευκό αυτοκόλλητο τι σημαίνει????

Αν αντί ταινία ασφαλείας της NOKIA έχει λευκό αυτοκόλλητο τι σημαίνει????

Σημαίνει ότι κάποιος το έχει ανοίξει. Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι για να του περάσουν ελληνικά, επειδή είναι παραεισαγωγής.

Σημαίνει ότι κάποιος το έχει ανοίξει. Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι για να του περάσουν ελληνικά, επειδή είναι παραεισαγωγής.

Αν δλδ έχει ταινία ασφαλείας της NOKIA σημαίνει οτι είναι απο ελληνική αντιπροσωπεία. Σωστά? Μήπως υπάρχει καμιά φοτο με γνήσια ταινία ασφαλείας ΝΟΚΙΑ για να έχουμε το νου μας?

Αν δλδ έχει ταινία ασφαλείας της NOKIA σημαίνει οτι είναι απο ελληνική αντιπροσωπεία. Σωστά? Μήπως υπάρχει καμιά φοτο με γνήσια ταινία ασφαλείας ΝΟΚΙΑ για να έχουμε το νου μας?

Η γνήσια έχει ολόγραμμα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...