Jump to content

armaoseshop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by armaoseshop

  1. THN ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ WIND ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ [Απαγορεύεται η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Επόμενα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση.]
  2. οχι ειναι μονο για αγορα .
  3. Η Armaos Telecom παρέχει όλα τα κινητά από ελληνικές αντιπροσωπίες και με διαδικασία DOA δηλαδή επιστροφής το κινητού σε 7 μέρες και αντικατάσταση με καινούριο σε περίπτωση παρουσίαση βλάβης.
  4. το armaoseshop παρεχει διαδικασια DOA σε ολες τις συσκευες και στο Ν8!
  5. H wind και η Logicom (αντιπροσωπεία Νοκια στην Ελλαδα το έχει στον κατάλογο για άμεσα παραλαβή μόνο σε γκρι, μόλις φέρουν άλλα χρώματά θα βάλω. αν δεις και το multiramma Μονο γκρι αναφέρει.
  6. Ξεκινήσαμε 18/10 το site, δουλεύουμε με 5-10 ευρώ κέρδος γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε τα παρά εισαγωγής τηλέφωνα που είναι το 90% τον eshop. Έχω 15 χρόνια εμπειρία στην κινητή και στέλεχος της telestet-tim-wind για 9 χρόνια. Η προσφορές πιστεύω είναι για τους ιδικούς να κρίνουν αν είναι πραγματικά προφορά καλή. Πόσα site έχετε δει να αναφέρουν οτι τα τηλέφωνα είναι ελληνικά? TIPS - τα Sony ericsson αναφέρουν EL στην κούτα για ελλάδα, Τα Nokia έχουν ελληνικό - και αγγλικό πληκτρολόγιο, αν είναι αφής δεν το καταλαβαίνεις άλλα μόνο αν τα manual ειναι φωτοτυπία στο κουτή. Τα Samsung πρέπει να καλέσετε το τμημα εξυπηρετήσεις πελατων να δώσετε το ΙΜΕ. Το σέρβις της ericsson-samsung δεν καλύπτει η εγγύηση τα τηλέφωνα αν δεν είναι απο ελληνική αντιπροσωπία, Η Nokia χρεώνει 15 ευρώ αν θέλει το τηλέφωνο αναβάθμιση, αλλιώς σου βάζει γερμανικά στο μενιου μόνο, μιας και τα περισσότερα είναι απο Γερμανία.
  7. το κινητο ειναι ελληνικης εισαγωγης απο Wind Hellas παραλαβη 5/12/2010 http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=347&category_id=11
×
×
  • Create New...