Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσοι πηρατε απο vodafone (μολις εκλεισα ενα και θα το παρω το απογευμα) το πακετο ηταν πληρες? με usb onthego & hdmi καλωδια

1. Φορτιστής (με καρφί, όχι usb)

2. Usb καλώδιο (σχετικά μακρύ, όχι η ******* που συνήθιζαν τελευταία)

3. Αντάπτορας για να υποδέχεται usb εξετερικές συσκευές (μια κου******ά 15 εκατοστά, ........με το συμπάθειο)

4. Αντάπτορας hdmi (ίδιου μεγέθους)

5. Ακουστικά (με player, πολύ εργονομικά, τύπου ωτοασπίδες, και με ανταλλακτικά)

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, δεν το έχω μπροστά μου τώρα.

Cd και τέτοια δεν είχε.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαλιστα το απογευμα θα περασω μια βολτα απο wind kai βοντα και αμα το εχουν θα κανω παρτυ

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

οσοι πηρατε απο vodafone (μολις εκλεισα ενα και θα το παρω το απογευμα) το πακετο ηταν πληρες? με usb onthego & hdmi καλωδια

Από πια wind το πήρες? Καλορίζικο φιλε μου

spacer.png

Εγώ το παρήγγειλα από Αγγλία από το eBay από έναν τύπο που το πουλούσε καινούριο. Μου το έστειλε την Δευτέρα και δεν ήρθε σήμερα που νόμιζα πως θα ερχόταν.! Τώρα από Δευτέρα. :(

Από πια wind το πήρες? Καλορίζικο φιλε μου

σε ευχαριστω

Απο το καταστημα του νεου κοσμου στην καλλιροης

Δεν αντέχω άλλο γιατί μου λένε ότι θα έρθει τεταρτη τα καταστήματα nokia care και ότι θα έρθει μονο σε μαύρο έλεος πια δεν ξέρω τι να κάνω

spacer.png

δεν ξέρω τι να κάνω

Να πας μια βόλτα, να πας σινεμά, να παίξεις κάνα παιχνιδάκι στον υπολογιστή/κονσόλα κλπ. :p

Την τετάρτη με το καλό πας και το τσιμπάς.

Δεν αντέχω άλλο γιατί μου λένε ότι θα έρθει τεταρτη τα καταστήματα nokia care και ότι θα έρθει μονο σε μαύρο έλεος πια δεν ξέρω τι να κάνω

Ασημί και σύ;:)

Καλύτερα, άσε μερικές μέρες να δούμε τι γίνετε με τις συσκευές.

2. Το GPS δεν σε βρίσκει ποτέ σε εσωτερικό χώρο. Αυτό που σε βρίσκει είναι το Wi-Fi positions (αν φυσικά υπάρχουν χαρτογραφημένα Wi-Fi spots τριγύρω) και το Network positioning (αν δεν βρει γνωστά Wi-Fi). Το Wi-Fi positioning είναι μαγκιά του Ovi Maps και λειτουργεί σε όλα τα Nokia που το έχουν (αρκεί να έχουν και Wi-Fi).

Σε εξωτερικο χωρο κλειδωνει γρηγορα? Γενικα το τεσταρατε σε διαδρομες?

Θα εκπλαγείς από την ταχύτητα κλειδώματος. Όσες φορές το χρειάστηκα για πλοήγηση, έκανε άψογα την δουλειά του.

Μόλις μίλησα με Nokia care line και τους ρώτησα αν το Πλαίσιο φέρνει παραεισαγωγής. Η υπάλληλος μου είπε οτι κατά 99,9% φέρνει παραεισαγωγής και αυτό σημαίνει ότι μετά απο μελλοντική αναβάθμιση θα χάνει την ελληνική γλώσσα και θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα Νοκια για να την ξαναπεράσουν. Πράγμα που χρεώνεται. Εγώ το παρρήγγειλα στο Πλαίσιο λόγω επιδότησης απο Vodafone αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Μπορώ να ακυρώσω και να παραλάβω απο την ίδια την Vodafone?? Ισχύει οτι το Πλαίσιο φέρνει παραεισαγωγής????

Μόλις μίλησα με Nokia care line και τους ρώτησα αν το Πλαίσιο φέρνει παραεισαγωγής. Η υπάλληλος μου είπε οτι κατά 99,9% φέρνει παραεισαγωγής και αυτό σημαίνει ότι μετά απο μελλοντική αναβάθμιση θα χάνει την ελληνική γλώσσα και θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα Νοκια για να την ξαναπεράσουν. Πράγμα που χρεώνεται. Εγώ το παρρήγγειλα στο Πλαίσιο λόγω επιδότησης απο Vodafone αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Μπορώ να ακυρώσω και να παραλάβω απο την ίδια την Vodafone?? Ισχύει οτι το Πλαίσιο φέρνει παραεισαγωγής????

πηγαινε στο καταστημα,πες στα παιδια να σου φερουν το κουτι και επιτοπου παρε στη νοκια και μες τους το ιμει,εαν ειναι παραεισαγωγης τους αφηνεις παγωτο και φευγεις,ετσι απλα

πηγαινε στο καταστημα,πες στα παιδια να σου φερουν το κουτι και επιτοπου παρε στη νοκια και μες τους το ιμει,εαν ειναι παραεισαγωγης τους αφηνεις παγωτο και φευγεις,ετσι απλα

Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να πάω στο κατάστημα λόγω του ότι είμαι απο επαρχία και η αποτολή θα γίνει με ΕΛΤΑ, θα τους πάρω τηλ και θα τους ζητήσω το ΙΜΕΙ. Αν τελικά είναι παραεισαγωγής, απλά τους λέω οτι δεν το θέλω. Μπορεί έτσι να χάσω την επιδότηση???

ρε παιδια στο ραδιοφωνο εκανα σαρωση και βρηκε και αποθηκευσε 60 σταθμους.

πως γινεται να τους σβησω ολους για να φτιαξω μια πιο μικρη λιστα με αυτους που θελω εγω?

Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος! Είναι δυνατόν το "ΠΛΑΙΣΙΟ" να φέρνει παραεισαγωγής και να κάνει η ίδια η ΝΟΚΙΑ διαφημιστική καμπάνια για το Ν8 μέσα από όλα τα καταστήματά του; Το θεωρείς λογικό και φυσιολογικό;

Να πας μια βόλτα, να πας σινεμά, να παίξεις κάνα παιχνιδάκι στον υπολογιστή/κονσόλα κλπ. :p

Την τετάρτη με το καλό πας και το τσιμπάς.

φιλε μου καλά τα λες αλλα τώρα που πλησιάζουν η μέρες για να βγει είναι σαν να μην πέρανε η μέρες άσε που έχω και το άγχος αν θα το βρω σε ασημι

spacer.png

Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος! Είναι δυνατόν το "ΠΛΑΙΣΙΟ" να φέρνει παραεισαγωγής και να κάνει η ίδια η ΝΟΚΙΑ διαφημιστική καμπάνια για το Ν8 μέσα από όλα τα καταστήματά του; Το θεωρείς λογικό και φυσιολογικό;

Όχι βέβαια αλλά με τόσα που ακούμε ρε παιδιά.....

Ασημί και σύ;:)

Καλύτερα, άσε μερικές μέρες να δούμε τι γίνετε με τις συσκευές.

Ασημι και εγώ με το που το ida πρώτη φορα το λάτρεψα όσο για να περιμένω δεν το σκέφτομαι καθόλου θα πάω να το πάρω με το που το βρω δεν μπορώ και άλλο να περιμένω e αν είμαι καντέμης και τύχη σε μένα έφυγε για nokia care άσε που θα το λιώσω στην κυριολεξία με το που το πάρω με το που μου κάνει επανεκκίνηση μονο του έχουμε doa 7 μέρες το πήγα πίσω και πήρα άλλο

spacer.png

Μην τσιμπάς, προφανώς στο λένε για να αγοράσεις από αυτούς. Και ξεκολλάτε ρε παιδιά επιτέλους με τις επιδοτήσεις, μπορείτε πλέον να τις μετατρέψετε σε έκπτωση στο πάγιο και να πάρετε το κινητό απ' όπου γουστάρετε. ;)

Μην τσιμπάς, προφανώς στο λένε για να αγοράσεις από αυτούς. Και ξεκολλάτε ρε παιδιά επιτέλους με τις επιδοτήσεις, μπορείτε πλέον να τις μετατρέψετε σε έκπτωση στο πάγιο και να πάρετε το κινητό απ' όπου γουστάρετε. ;)

Φίλε καλά τα λες αν έχεις το 500άρικο στο χέρι. Αν δεν το χεις κάνεις τουμπεκί και πας σύμφωνα με την επιδότηση!!

Προς τους κατόχου της συσκευής μια ερώτηση.Όταν ανοίγεις τον musicplayer σου έχει σαν πρώτη οθόνη τα άλμπουμ; μπορείς να το αλλάξεις σαν προεπιλογή και με το που ανοίγεις την εφαρμογή να σου εμφανίζει κατευθείαν π.χ. τους καλλιτέχνες η τις λίστες αναπαραγωγής που έχεις φτιάξει η είναι στάνταρ τα άλμπουμ και οι υπόλοιπες κατανομές βρίσκονται από το μενού;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Θα εκπλαγείς από την ταχύτητα κλειδώματος. Όσες φορές το χρειάστηκα για πλοήγηση, έκανε άψογα την δουλειά του.

και με ακρίβεια "εκατοστού" προσθέτω

Εγω παντως το Ν86 μου το ειχα παρει απο το μουλτιραμα και ηταν παραεισαγωγη απο ιρλανδια μαλιστα.Για το πλαισιο επισης εχω ακουσει για παραεισαγωγες.Νομιζω ειναι θεμα τυχης το τι θα φτασει στα χερια σου τελικα....Εγω θα περιμενω παντως να ερθει το μπλε εκτος και αν λετε ολοι οσοι το αγορασετε τοσο καλα λογια και δεν μπορεσω να κρατηθω:)

Φίλε καλά τα λες αν έχεις το 500άρικο στο χέρι. Αν δεν το χεις κάνεις τουμπεκί και πας σύμφωνα με την επιδότηση!!

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Ολόκληρο το ποσό της επιδότησης μπορεί να γίνει έκπτωση στο πάγιο, δεν χάνεις ούτε 1€. Κι αν δεν έχεις τα μετρητά για να το πάρεις, υπάρχουν κι οι πιστωτικές. ;)

Προς τους κατόχου της συσκευής μια ερώτηση.Όταν ανοίγεις τον musicplayer σου έχει σαν πρώτη οθόνη τα άλμπουμ; μπορείς να το αλλάξεις σαν προεπιλογή και με το που ανοίγεις την εφαρμογή να σου εμφανίζει κατευθείαν π.χ. τους καλλιτέχνες η τις λίστες αναπαραγωγής που έχεις φτιάξει η είναι στάνταρ τα άλμπουμ και οι υπόλοιπες κατανομές βρίσκονται από το μενού;

δεν βλέπω να δίνει επιλογή για αυτό που ζητάς. Η αρχική επιλογή είναι καλλιτέχνες και αλμπουμ. Από τις επιλογές αφού ανοίξει το musicplayer έχει τις εξής: ανοικτές εφαρμογές - open applications, παίζει τώρα - now playing, λίστες αναπαραγωγής - playlists, είδος μουσικής - genres, podcasts, go to music store και άλλα.

Δε βλέπω κάπου επιλογή εξατομίκευσης.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...