Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τους iphone haters

iphone=καλυτερο os,χαλιο hardware

nokia n8= καλυτερο harware,χειροτερο software.

αμα ψαχνετε κινητο το οποιο να υποστηριζει πολλα παιχνιδια και εφαρμογες και εχετε τα λεφτα παρτε iphone

αμα ομος θελετε κινητο με:12mp camera,carl zeiss optics,video record 720p @ 25fps,hdmi out,dolby surround sound 5.1,usb-on-the-go(utg),amoled οθονη,gorilla glass<< (οτι καλυτερο υπαρχει για κινητο),bluetooth 3.0,δωρεαν gps+ ovi maps(downloadable),και καλα ηχεια (οχι σαν αφτα του iphone) τοτε παρτε nokia n8 (το επομενο μου κινητο).και για το θεμα με την μπαταρια..... γινετε να την βγαλεις απλος πρεπει να ξεβιδωσεις 2 βιδες ^^.και γιαφτους που λενε οτι η μπαταρια δεν αντεχει(κατι που υσχειει και για το iphone) πας αγοραζεις καινουργια μπαταρια και την αλλαζεις απλο ε?

Η cosmote και η vodafone προμοτάρουν πάρα πολύ το iphone.

Ενδεικτικά μόλις τώρα στο vodafone.gr έκανα τεστ και είδα ότι το galaxy s το δίνουν πιο ακριβά απ'οτι το iphone 4 (σε πακέτο vodafone unlimited). Το galaxy όμως έχει 150 ευρώ φθηνότερα σκέτο...

Στην πράξη λοιπόν πολλές φορές έχεις το iphone πολύ φθηνότερα απ'οσο νομίζεις.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν έχει σχέση το τι κάνει ο ανταγωνισμός με το παρόν θέμα αλλά ούτε και τα vs μεταξύ συσκευών. Εδώ μιλάμε μόνο για το Ν8.

Παρακαλώ ας παραμείνουμε στο θέμα μας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα και απο μενα σε ολα τα παιδια!!!:) Και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να συμμεριστω τα εξης!!!Οσο αφορα για το stylus pen νομιζω οτι δεν θα εξυπηρετει μιας και δεν ειναι ενσωματωμενο οπως ειχε π.χ το 5800 και βολευε πολυ!!!

Οσο αφορα το led και εμενα μου αρεσε ο φακος που ειχα στο 5800 (το οποιο το πουλησα και μαζεψα λεφτα) αλλα επειδη ειχα παλια και το n82 και καμια 15αρια nokia γενικα

για οσους δεν το εχουν πιασει ποτε στα χερια τους εχω να πω οτι το xenon flash δεν παιζεται!!!

Το πακετο τον πραγματων που εχει το n8 ειναι για μενα σουπερ και δυσκολο να βρεις πολλα κινητα με ολα αυτα!!!Ειναι καθαρα τι θελει ο καθενας!!!;);)

Για το ποτε θα ερθει τωρα το εψαξα και οχι μονο το mobie review αλλα ολα τα σαιτ της νοκια γαλλια ιταλια γερμανια αγγλια αμερικη κλπ λενε για τελη οκτωβρη δυστυχως!!!:wacko:

Τωρα μπορει και ευχομαι να ερθει νωριτερα.Μιλησα και με τα κεντρικα της wind στο μαρουσι και ειπαν οτι θα ειναι συντομα διαθεσιμο χωρις στανταρ ημερομηνια!!!

Ολοι λοιπον οι fun του κινητου και μελλοντικοι αγοραστες (και εγω μαζι) και sorry αν ζαλισα αν και δυσκολο καλο ειναι χωρις γκρινια καποια στιγμη θα ερθει που θα παει να οπλιστουμε με υπομονη!!!:p:p:O

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wWs6Odwo77o&feature=player_embedded]YouTube - The Super Fast & Smooth Photos App On The Nokia N8[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Η Νοκια Ελλάδος στο σιτε της έχει βάλει πεδίο όπου συμπληρώνεις το email σου και θα σε ενημερώσει πότε το κινητό (Ν8) θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία..

http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n8?intc=ncomprod-fw-ilc-hero-con-na-nokiacom-at-7-n8preordergen1_752x252

Ωραίες φωτό από το υπέροχο Εδιμβούργο.Αρκετά γρήγορο μπορώ να πω.λίγο στο multitouch δεν με ενθουσιάζει.περιμένουμε να το δούμε από κοντά.

Ωραίες φωτό από το υπέροχο Εδιμβούργο.Αρκετά γρήγορο μπορώ να πω.λίγο στο multitouch δεν με ενθουσιάζει.περιμένουμε να το δούμε από κοντά.

Μέχρι τώρα δε νομίζω να έχουμε δει κανένα βίντεο από τελική συσκευή.

Επομένως θα πρέπει να έρθει στην αγορά για να δούμε πώς ακριβώς τα πάει στον τομέα performance. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σήμερα ρώτισα σε νόκια και μου είπαν 5 του μηνός θα είναι διαθέσιμο:)

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Σήμερα ρώτισα σε νόκια και μου είπαν 5 του μηνός θα είναι διαθέσιμο:)

Ακόμα και αλήθεια να είναι, φαντάζομαι ότι αυτή η ημερομηνία θα αφορά κυρίως αυτούς που το έχουν προ-παραγγείλει. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Nokia N8 vs. Apple iPhone 4 video

Καμία σχέση!!! Το ΝΟΚΙΑ Ν8 είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ στο video...

Βγήκε και ένα διαφημιστικό της ΝΟΚΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=nVUMu1zCFko

Αν είναι στις 5 διαθέσιμο θα κάνω πάρτυ! Στα forum του εξωτερικού έχουν ξεσαλώσει. Τα παραγγέλνουν σαν να είναι καραμέλες... Αν δεν ηρεμήσουν βλέπω να υπάρχει έλλειψη ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ :cry::cry::cry: Στη Wind μου είπαν 2η βδομάδα Οκτωβρίου θα το έχω,αν δε το έχω θα ξανασυζήτουμε επιδότηση :!:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλο ένα video promo για το Ν8:

http://www.youtube.com/watch?v=nVUMu1zCFko&feature=player_embedded

Ουπς... mixtri με πρόλαβες... :D

Καταπληκτικό. Άντε να δούμε αν θα περισσέψει και κανένα για μας εδώ προς κεντρική Ελλάδα μεριά. Πάντως προβλέπω όργιο παραεισαγωγών λόγω αυξημένης ζήτησης. Κάποια ...παιδάκια βλέπω να κάνουν χρυσές δουλειές, βλ. Ν95 από πού ήτανε που έφερνε η Wind, από ...Τιμπουκτού ήτανε (:p :lol:);;;... :rolleyes:

σωστά τα λες φιλε μου αλλα πως θα το καταλάβουμε υπάρχει τρόπος πριν το αγοράσουμε?

spacer.png

σωστά τα λες φιλε μου αλλα πως θα το καταλάβουμε υπάρχει τρόπος πριν το αγοράσουμε?

...πράγμα που μας φέρνει στο εξής ερώτημα που μου ήρθε σήμερα: Πώς μπορείς να δεις το IMEI του Ν8; Προφανώς μόνο πληκτρολογώντας *#06# γιατί το Ν8 δεν ανοίγει όπως τα άλλα τηλέφωνα, που συνήθως το ΙMEI αναγράφεται κάτω από την μπαταρία. Το θέμα είναι: Είναι δυνατόν να παραχαραχθεί ηλεκτρονικά το ΙMEI, για προφανείς λόγους; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ξέρει να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα σε αυτό το ερώτημα (πιθανώς κάποιο από τα παιδιά της διαχείρισης να ξέρει 1-2 πράγματα παραπάνω)... :confused: :worry:

το imei αναγράφεται απέξω στο κουτί σε όλα τα nokia πάντως σε καμια δεκαρια που έχω πάρει το γραφει

spacer.png

...πράγμα που μας φέρνει στο εξής ερώτημα που μου ήρθε σήμερα: Πώς μπορείς να δεις το IMEI του Ν8; Προφανώς μόνο πληκτρολογώντας *#06# γιατί το Ν8 δεν ανοίγει όπως τα άλλα τηλέφωνα, που συνήθως το ΙMEI αναγράφεται κάτω από την μπαταρία. Το θέμα είναι: Είναι δυνατόν να παραχαραχθεί ηλεκτρονικά το ΙMEI, για προφανείς λόγους; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ξέρει να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα σε αυτό το ερώτημα (πιθανώς κάποιο από τα παιδιά της διαχείρισης να ξέρει 1-2 πράγματα παραπάνω)... :confused: :worry:

Προφανώς εννοείς το product code(αυτό σχετίζεται άμεσα με τις παραεισαγωγές),το οποίο σε όλα τα άλλα μοντέλα αναγράφεται στην ετικέττα κάτω από την μπαταρία ενώ στο Ν8 δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμο οπτικά.Το IMEI αν δεν απατώμαι πρέπει να φαίνεται στην κάτω πλευρά του Ν8.

Καλημέρα άρα δηλαδή το αφήνουμε στην τύχη δεν μπορούμε να το καταλάβουμε πριν το αγοράσουμε δεν υπάρχει τρόπος?

spacer.png

Προφανώς εννοείς το product code(αυτό σχετίζεται άμεσα με τις παραεισαγωγές),το οποίο σε όλα τα άλλα μοντέλα αναγράφεται στην ετικέττα κάτω από την μπαταρία ενώ στο Ν8 δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμο οπτικά.Το IMEI αν δεν απατώμαι πρέπει να φαίνεται στην κάτω πλευρά του Ν8.

Όχι, όντως εννοούσα το ΙMEI, αλλά τώρα που το λες, το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα θα υπάρχει και με το product code. Πάντως σε όσες φωτογραφίες του Ν8 έχω δει, στο μόνο σημείο θα πρέπει να αναγράφεται κάποια πληφορορία (δηλαδή στο κάτω μέρος, εκεί που συνδέεται ο φορτιστής 2mm), δεν αναγράφεται το ΙMEI, πάρα μόνο το μοντέλο, η χώρα κατασκευής κλπ.

Επίσης, κάπου θα έπρεπε να αναγράφεται η WLAN Mac address και ίσως και το Bluetooth ID.

Κανονικά όλα αυτά αναγράφονται μαζί με το ΙMEI κάτω από τη μπαταρία. Στο Ν8 όμως;... :confused: :worry:

π.χ. σε αυτή τη φωτογραφία, φαίνονται μόνο πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες:

http://img824.imageshack.us/img824/2302/nokian8bottomblack604x6.th.png

Edited by panosz75

Ξεκίνησαν οι πρώτες αποστολές........:)

http://dailymobile.se/2010/09/30/nokia-n8-ships/

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/09/Nokia-N8-500x361.jpg

Μια χαρά τα πράγματα, επιτέλους θα αρχίσουν να τρεχουν τα πρώτα reviews retail συσκευών. Άντε να δούμε τι έχουμε μπροστά μας. ;)

Δεν θα γίνει και όργιο παρά-εισαγωγής, γιατί και πάλι υπάρχει τρόπος να ελέγξεις αν είναι Ελληνικό το Ν8 που σου πουλάνε ή όχι. Πριν την αγορά κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο Nokia Care, αναφέρεις το ΙΜΕΙ και εκείνη την στιγμή σε ενημερώνουν αν είναι όντως Ελληνικό ή όχι. Εξάλλου απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος για να αλλάξεις το ΙΜΕΙ μέσω κάποιου προγράμματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μετα από τηλ στο Nokia Care...

"Είχαμε σήμερα ενημέρωση ότι ξεκίνησε η αποστολή του Ν8 σε όσους dealers που το είχαν παραγγείλει. Οπότε Πολύ σύντομα θα υπάρχει στην ελληνική αγορά":rolleyes:

:up:

Edited by ducatisti

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...