chocbhed_6630 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Επίσης, διαβάζοντας το manual για το c7 διαπίστωσα πως κρατώντας το πλήκτρο ξεκλειδώματος για 2'' ανάβει το flash της κάμερας για να χρησιμοποιηθεί σαν φακός!(κάτι το οποίο λογικά θα υπάρχει και στο Ν8 λόγω λειτουργικού). Μάλλον θα δούμε αρκετά ευχάριστα πραγματάκια στο ^3... στο N8 αυτο δεν θα μπορει να γινει,οχι λογο λειτουργικου αλλα λογω του ιδιου του φλας που στο Ν8 ειναι ξενον και δεν μπορει να δουλεψει συνεχομενα σε αντιθεση με το C7 που εχει led τα οποια απο την φυση τους μπορουν να ειναι αναμενα συνεχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliss Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Έριξα μια ματιά στις εφαρμογές που προσφέρει το Ovi store και είναι εντυπωσιακές ακόμα και αυτές που είναι δωρεάν.... Εφαρμογές όπως το opera 10, φακός, πυξίδα, μετρητής τρεξίματος... Ρίξτε μια ματιά.... http://store.ovi.com/content/20975?clickSource=homepage http://store.ovi.com/content/31721?clickSource=homepage http://store.ovi.com/content/27984?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ρε παιδια μηπως ειναι καλυτερα να περημενουμε για το c7 με 8mpx camera k hd φωτο κ βιντεο????εχω μπερδευτει!!! το ν8 εχει hd photo?η μονο βιντεο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ρε παιδια μηπως ειναι καλυτερα να περημενουμε για το c7 με 8mpx camera k hd φωτο κ βιντεο????εχω μπερδευτει!!! το ν8 εχει hd photo?η μονο βιντεο? Το hd ειναι για το video,για τιs φωτο μιλαμε παντα με megapixels,το θεμα της ποιοτητας τωρα των φωτο ειναι αλλη ιστορια,παιζει ρολο ο αισθητηρας,ο φακος κλπ Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Το Ν8 θα προσφέρει κάμερα με 12άρη φακό, αυτόματη εστίαση (που δεν θα έχουν τα άλλα 3 Symbian^3 τηλέφωνα), και φυσικά φλας ξένου, που είναι απολύτως απαραίτητο για πραγματικά ζωντανές νυχτερινές φωτογραφίες. Το LEDάκι, όσο δυνατό και να είναι, ακόμα και διπλό, δεν κάνει σωστή δουλειά στις νυχτερινές φωτογραφίες. Τα άλλα 3 τηλέφωνα της Nokia με Symbian^3 θα έχουν πλεονέκτημα έναντι του Ν8 στον τομέα νυχτερινή βιντεοσκόπηση, καθώς θα μπορούν να έχουν ενεργοποιμένο το LEDάκι σαν προβολέα. Επίσης το LEDάκι μπορεί να χρησιμεύσει και σαν φακός, με τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής. Το φλας του Ν8 δεν θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί το φλας ξένου εκ κατασκευής ανάβει μόνο για κλάσματα του δευτερολέπτου. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ευχαρηστω πολυ για την απαντηση!γιατι το κεφαλι μου ειχε γινει πουρες σημερα ολη μερα ειμαι στα μαγαζια να δω τι παιζει με τα ιδει υπαρχοντηλεφωνα κ μετα youtube για ωρες! μαλλον εχω καταληξει στο N8!!! ελπιζω μεχρι κ 15 02 να το εχουν φερει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Το Ν8 θα προσφέρει κάμερα με 12άρη φακό, αυτόματη εστίαση (που δεν θα έχουν τα άλλα 3 Symbian^3 τηλέφωνα), και φυσικά φλας ξένου, που είναι απολύτως απαραίτητο για πραγματικά ζωντανές νυχτερινές φωτογραφίες. Το LEDάκι, όσο δυνατό και να είναι, ακόμα και διπλό, δεν κάνει σωστή δουλειά στις νυχτερινές φωτογραφίες. Τα άλλα 3 τηλέφωνα της Nokia με Symbian^3 θα έχουν πλεονέκτημα έναντι του Ν8 στον τομέα νυχτερινή βιντεοσκόπηση, καθώς θα μπορούν να έχουν ενεργοποιμένο το LEDάκι σαν προβολέα. Επίσης το LEDάκι μπορεί να χρησιμεύσει και σαν φακός, με τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής. Το φλας του Ν8 δεν θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί το φλας ξένου εκ κατασκευής ανάβει μόνο για κλάσματα του δευτερολέπτου. ;) Πειτε μου εναν απο σας που θεωρει τοσο αναγκαιο το λεντακι για τις βραδυνές βιντεολήψεις....???? Εγω προσωπικά με το omnia hd εχω τραβήξει ελαχιστες φορες... Ειναι σχεδον σπαστικό να εισαι σε παρεα και να τραβας με το λεντακι βιντεο ??? Πρωτα απ ολα σε κοιτανε ολοι περιεργα... Τελος παντων....Περι ορεξεως λοιπον...:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Πειτε μου εναν απο σας που θεωρει τοσο αναγκαιο το λεντακι για τις βραδυνές βιντεολήψεις....???? Εγω προσωπικά με το omnia hd εχω τραβήξει ελαχιστες φορες... Ειναι σχεδον σπαστικό να εισαι σε παρεα και να τραβας με το λεντακι βιντεο ??? Πρωτα απ ολα σε κοιτανε ολοι περιεργα... Τελος παντων....Περι ορεξεως λοιπον...:worry: Να σου πω την αλήθεια, πιο πολλή χρησιμότητα έχει το LEDάκι ως φακός. Όσα χρόνια έχω το Ν82, πιο πολλές φορές βγάζω φωτογραφίες παρά βίντεο. Ακόμα και κατά τη νυχτερινή βιντεοσκόπηση, τις περισσότερες φορές το θέμα είναι επαρκώς φωτιζόμενο (π.χ. συναυλίες κλπ). Επομένως εδώ έχεις ένα point. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) egw kai mono pou exei enswmatwmeni bataria den tha to parw ksenerwsa Κατ' αρχάς καλό είναι να αποφεύγεις τα greeklish ---> Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish. Κατά δεύτερον, όσον αφορά αυτό που λες, έχεις δίκιο. Είναι πραγματικά περίεργη επιλογή. Πάντως η μπαταρία βγαίνει, σύμφωνα με αυτό, είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στα E5, E7 και N97 mini. Ο χρήστης πρακτικά μπορεί να την αντικαταστήσει (όχι όπως στα άλλα τηλέφωνα της Nokia, αλλά γίνεται), αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ακύρωση της εγγύησης. Εξάλλου, όπως έχει αναφερθεί ήδη, υπάρχει μια κάποια λύση σε αυτό το θέμα, και ακούει στο όνομα Nokia Extra Power DC-11... ;) Edited September 27, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Πειτε μου εναν απο σας που θεωρει τοσο αναγκαιο το λεντακι για τις βραδυνές βιντεολήψεις....???? Εγω προσωπικά με το omnia hd εχω τραβήξει ελαχιστες φορες... Ειναι σχεδον σπαστικό να εισαι σε παρεα και να τραβας με το λεντακι βιντεο ??? Πρωτα απ ολα σε κοιτανε ολοι περιεργα... Τελος παντων....Περι ορεξεως λοιπον...:worry: συμφωνω σε αυτο που λες αλλα καμια φορα χρειαζεται........εκει που δεν το περιμενεις.... εγω πχ με το n86 μου(οταν το ειχα) εχω τραβηξει ΘΕΙΚΑ βιντεο βράδια εκει που δεν το περιμενα με τιποτα.....:):) να σου πω ενα παραδειγμα.....? στο κτημα του κολλητού μου μετα απο ουζα πηγαμε τα σκυλια του χαραματα βολτα....:) εκει που ημασταν στο "χασιμο" εγραψα ολη την διαδρομη με τα λεντακια.......μιλαμε για τρελο γελιο...αθανατο βιντεο.....:lol::lol: για αυτο σου λεω ποτε δεν ξερεις....ας υπαρχει στην τελικη...σαν επιλογη και ας το χρησιμοποιήσεις οποτε εσυ θελεις..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 συμφωνω σε αυτο που λες αλλα καμια φορα χρειαζεται........εκει που δεν το περιμενεις.... εγω πχ με το n86 μου(οταν το ειχα) εχω τραβηξει ΘΕΙΚΑ βιντεο βράδια εκει που δεν το περιμενα με τιποτα.....:):) να σου πω ενα παραδειγμα.....? στο κτημα του κολλητού μου μετα απο ουζα πηγαμε τα σκυλια του χαραματα βολτα....:) εκει που ημασταν στο "χασιμο" εγραψα ολη την διαδρομη με τα λεντακια.......μιλαμε για τρελο γελιο...αθανατο βιντεο.....:lol::lol: για αυτο σου λεω ποτε δεν ξερεις....ας υπαρχει στην τελικη...σαν επιλογη και ας το χρησιμοποιήσεις οποτε εσυ θελεις..... Δεν είναι μόνο αυτό, είναι κυρίως η λειτουργία του LED σαν φακός. Πραγματικά μου έχει χρειαστεί πολλές φορές και με το Ν82 δε μπορούσα να το κάνω. Προφανώς ούτε με το Ν8 θα μπορέσω να το κάνω. Δεν πειράζει, με 4-5 Ευρώπουλα μπορώ να βρω ένα μικρό φακουδάκι και να το έχω στην τσέπη μου πάντα!... :lol: :lol: :lol: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δεν εχει led το ν8 για το βιντεο?μονο ξενον για τις φωτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ναι, ακριβώς έτσι είναι. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Υπάρχουν δύο εκδόσεις του n8 : αυτή με stylus και η music edition με δυνατότητα downloading unlimited music από ovi music store. Ξέρουμε ποια έκδοση θα έρθει στην Ελλάδα; (αυτές οι δύο εκδόσεις λένε ότι υπάρχουν σε χώρες που υπήρξε προπαραγγελία) Stylus θα πάει σίγουρα σε Βόρειες χώρες που δε μπορούν με το γαντάκι να χειριστούνε capacitive... Εδώ πάλι μακάρι να έρθει το stylus γιατί ώρες ώρες το touch με εκνευρίζει :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) Υπάρχουν δύο εκδόσεις του n8 : αυτή με stylus και η music edition με δυνατότητα downloading unlimited music από ovi music store. Ξέρουμε ποια έκδοση θα έρθει στην Ελλάδα; (αυτές οι δύο εκδόσεις λένε ότι υπάρχουν σε χώρες που υπήρξε προπαραγγελία) Stylus θα πάει σίγουρα σε Βόρειες χώρες που δε μπορούν με το γαντάκι να χειριστούνε capacitive... Εδώ πάλι μακάρι να έρθει το stylus γιατί ώρες ώρες το touch με εκνευρίζει :lol: Πάντως θα είναι όντως χρήσιμο το stylus, αν και δεν θα μπορείς να κάνεις pinch-to-zoom (εκτός κι αν πάρεις δύο και τα δουλεύεις σαν ξυλάκια σε κινέζικο... :lol:). Και σιγά μην το βγάζω από την τσέπη μου ή από τη θήκη του με βροχερό καιρό ή με χιόνι. Το Ν82 θα τα τραβάει όλα και πάλι... :p Λογικά πάντως το stylus για το Ν8 πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορούσε για τα 5th edition, λόγω capacitive vs resistive οθόνης, σωστά; :confused: Edit: Στη συμβατότητα του SU-36, δείχνει μόνο το Ν8 και τα X6, οπότε είναι μόνο για capacitive... ;) http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-stylus-su-36/compatibility Edited September 28, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Αλλο παλι και τουτο 2 έκδοσις άντε να δούμε πια θα έρθει ελλάδα πάντως δεν αξίζει αυτή που δεν έχει το stylus τι να το κανεις να σου δίνη να κατεβάζεις μουσική ενώ το stylus πιο χρήσιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Δεν είναι και τόσο χρήσιμο το stylus σε τέτοιου είδους οθόνες. Πιο πολύ μπελάς θα είναι παρά βοήθεια. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Εγώ πάντως θα προτιμούσα να υπάρξει και μία έκδοση χωρίς τίποτα από τα δύο. Και αυτή με το δωρεάν κατέβασμα και αυτή με το stylus, γιατί σίγουρα θα είναι ένα πρόσχημα να ανεβάσουν την τιμή. Μουσική έχω όση θέλω, δε χρειάζομαι τη Nokia, και αν θελήσω να αγοράσω το stylus, είναι σχετικά φθηνό (στο Πλαίσιο το έχει κοντά στα 11-12 Ευρώ). Όπως και να 'χει, μη χασομεράτε άλλο. Φέρτε το Ν8 στο λαό!... :protest: :lol: :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Το σάββατο πήγα και εκανα προ-παραγγελία του Ν8 σε Nokia Shop. Αν και τόνισε ότι θα το έχω προς το τέλος Οκτωβρίου...μου είπε ότι δεν είναι και 100%, μπορει η Νokia να το καθυστερήσει και άλλο και ότι δεν θα ευθύνεται αυτος (φαντάζομαι τι έχει ακούσει ο άνθρωπος)!!!! Συνεπώς υπομονή καμια 20 ημέρες ακόμα (τουλαχιστον)! :( +1 @ panosz75...επρεπε να υπάρχει και μια "σκετη" εκδοση!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Γιατί δεν περιμένετε λίγο να δείτε πως θα ανταποκρίνεται το κινητό, αν είναι γρήγορο, αν κολλάει κλπ; 500 ευρώ είναι αυτά... Δεν έχει ξαναβγει καμία symbian^3 συσκευή για να ξέρουμε αν αξίζει. Τα specs λένε πολλά, αλλά το αν είναι γρήγορο στα μενού και πόσο καλά συμπεριφέρονται οι εφαρμογές όταν τις δουλεύεις για μερικές μέρες συνεχόμενα, αυτό δεν το δείχνει ένα review... Προσωπικά θα περίμενα να βγει να περάσουν 1-2 βδομάδες, και μετά να το έπαιρνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσωπικά,κλείδωσα την επιδότηση μέχρι 18-11-2010. Αν μέχρι 1-2 Νοεμβρίου δεν έρθει το κινητό (αρχές Νοέμβρη μπαίνω στρατό) ακυρώνω το Ν8 και παίρνω κάτι άλλο και τέλος... Η Wind με κοροιδεύει : από τέλος Αυγούστου σε τέλος Σεπτεμβρίου...και από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου; Τουλάχιστον ας το φέρει ως μέσα Οκτώβρη. Ήδη άρχισε το shipping σε κάποιες χώρες,έλεος...Σε μια βδομάδα max κάποιοι θα το έχουν στα χέρια τους :cry: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσωπικά,κλείδωσα την επιδότηση μέχρι 18-11-2010. Αν μέχρι 1-2 Νοεμβρίου δεν έρθει το κινητό (αρχές Νοέμβρη μπαίνω στρατό) ακυρώνω το Ν8 και παίρνω κάτι άλλο και τέλος... Η Wind με κοροιδεύει : από τέλος Αυγούστου σε τέλος Σεπτεμβρίου...και από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου; Τουλάχιστον ας το φέρει ως μέσα Οκτώβρη. Ήδη άρχισε το shipping σε κάποιες χώρες,έλεος...Σε μια βδομάδα max κάποιοι θα το έχουν στα χέρια τους :cry: Η ευτυχία-δυστυχία του να μην έχεις επιδότηση. Έχω κάνει ήδη το κουμάντο μου από χρήματα, θα περιμένω από reviews εδώ μέσα και αλλού να δω πώς τα πάει το Ν8, και μόλις βρω κάποιο διαθέσιμο, θα το χτυπήσω. Δεν αγχώνομαι, βάζω ένα ψυχολογικό χρονικό ορίζοντα κάπου μέσα στο Νοέμβριο. Αν το βρω νωρίτερα, ακόμα καλύτερα. ;) Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, μην παρατήσεις το Ν8 εξαιτίας της επιδότησης. Αν δεν απατώμαι, και το Πλαίσιο εξυπηρετεί επιδοτήσεις. Μπορεί να το φέρουν νωρίτερα από τη Wind οπότε δε θα χάσεις την επιδότησή σου. Ψάξτο καλύτερα. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσωπικά,κλείδωσα την επιδότηση μέχρι 18-11-2010. Αν μέχρι 1-2 Νοεμβρίου δεν έρθει το κινητό (αρχές Νοέμβρη μπαίνω στρατό) ακυρώνω το Ν8 και παίρνω κάτι άλλο και τέλος... Η Wind με κοροιδεύει : από τέλος Αυγούστου σε τέλος Σεπτεμβρίου...και από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου; Τουλάχιστον ας το φέρει ως μέσα Οκτώβρη. Ήδη άρχισε το shipping σε κάποιες χώρες,έλεος...Σε μια βδομάδα max κάποιοι θα το έχουν στα χέρια τους :cry: Είσαι σίγουρος για αυτό; Στο mobie review γράφει ότι θα βγει τέλος του Οκτώβρη. http://www.mobile-review.com/articles/2010/birulki-86-en.shtml Αλλά και ένα google να κάνεις " nokia delayed end of october" θα σου βγάλει αρκετές σελίδες που το γράφουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Είσαι σίγουρος για αυτό; Στο mobie review γράφει ότι θα βγει τέλος του Οκτώβρη. http://www.mobile-review.com/articles/2010/birulki-86-en.shtml Αλλά και ένα google να κάνεις " nokia delayed end of october" θα σου βγάλει αρκετές σελίδες που το γράφουν. Το shipping έχει αρχίσει ήδη στις προπαραγγελίες! Από εκεί και πέρα,οι carriers δε ξέρω πόσο θα περιμένουνε! :cry::cry::cry: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis96 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 για τους iphone haters iphone=καλυτερο os,χαλιο hardware nokia n8= καλυτερο harware,χειροτερο software. αμα ψαχνετε κινητο το οποιο να υποστηριζει πολλα παιχνιδια και εφαρμογες και εχετε τα λεφτα παρτε iphone αμα ομος θελετε κινητο με:12mp camera,carl zeiss optics,video record 720p @ 25fps,hdmi out,dolby surround sound 5.1,usb-on-the-go(utg),amoled οθονη,gorilla glass<< (οτι καλυτερο υπαρχει για κινητο),bluetooth 3.0,δωρεαν gps+ ovi maps(downloadable),και καλα ηχεια (οχι σαν αφτα του iphone) τοτε παρτε nokia n8 (το επομενο μου κινητο).και για το θεμα με την μπαταρια..... γινετε να την βγαλεις απλος πρεπει να ξεβιδωσεις 2 βιδες ^^.και γιαφτους που λενε οτι η μπαταρια δεν αντεχει(κατι που υσχειει και για το iphone) πας αγοραζεις καινουργια μπαταρια και την αλλαζεις απλο ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts