Villis Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αν και δεν ξέρω γι'αυτό που ρωτάς, ξέρω ότι το πρόβλημα που λες για μεταφορά αρχείων μεγαλύτερων από 1 gb εχει να κάνει με το σύστημα αρχείων της κάρτας μνήμης (fat32) :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αν και δεν ξέρω γι'αυτό που ρωτάς, ξέρω ότι το πρόβλημα που λες για μεταφορά αρχείων μεγαλύτερων από 1 gb εχει να κάνει με το σύστημα αρχείων της κάρτας μνήμης (fat32) :p Το fat32 έχει όριο τα 4gb, όχι το 1. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να βάλει πάνω από 1gb... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Kαμια καλη δωρεαν εφαρμογη για ληψη φωτογραφιων με ψηφιακο zoom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 SPC - Music Sketchpad Θυμίζει αρκετά τις μέρες του eJay :D Εισαγωγή samples και μετά on/off, μέχρι και 16 ταυτόχρονα. Υποστηρίζει κατευθείαν εισαγωγή των δημιουργιών από RD3 groovebox αφού είναι της ίδιας εταιρείας. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για να ακούμε στο κινητό μας το radio live του sentragoal.gr?Mέσω του browser δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Federico Carnales* Releases UberMusic Beta *ο developer του LauncherPro Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 τον LP ομως το αφησε στην τυχη του..κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Federico Carnales* Releases UberMusic Beta *ο developer του LauncherPro Πολύ καλά δουλεύει η εφαρμογή Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Έχω βάλει τον moboplayer και δεν μπορώ να βρω πως ανοίγω τους υπότιτλους. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Θα συνιστούσα τον mvideoplayer για ταινίες με υπότιτλους. Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους τύπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Δες και το rockplayer lite. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 υπάρχει κανά app που να μπορώ να επεξεργαστώ video κάτι σαν το imovie και κανένα σαν το garageband ; ( ζητάω πολλά ε ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 υπάρχει κανά app που να μπορώ να επεξεργαστώ video κάτι σαν το imovie και κανένα σαν το garageband ; ( ζητάω πολλά ε ?) το imovie δεν το γνωριζω. για απλα πραγματακια το παρακατω ειναι πολυ καλο. το εχω εγω. https://market.android.com/details?id=com.goseet.VidTrimPro&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.goseet.VidTrim&feature=search_result Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Παιδια τσεκαρεται κι αυτο https://market.android.com/details?id=mobi.qiss.vega.ad&feature=search_result παιζει οτι media υπαρχει στο pc Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Παιδια τσεκαρεται κι αυτο https://market.android.com/details?id=mobi.qiss.vega.ad&feature=search_result παιζει οτι media υπαρχει στο pc ειναι οντος πολυ καλο και αξιζει να το αγορασει καποιος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ειναι οντος πολυ καλο και αξιζει να το αγορασει καποιος... πολυ καλη εφαρμογη Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 παιδια ψαχνω τον τροπο για να βλεπω βιντεο με υποτιτλους σε ενα 7αρι tablet που εχω με android 2.2!εχω δοκιμασει τα πιο πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν αλλα δεν εχω καταφερει!μονο στο modoplayer μου τα βγαζει κινεζικα!γνωριζει κανενας να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Δοκίμασε και το mvideoplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 παιδια ψαχνω τον τροπο για να βλεπω βιντεο με υποτιτλους σε ενα 7αρι tablet που εχω με android 2.2!εχω δοκιμασει τα πιο πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν αλλα δεν εχω καταφερει!μονο στο modoplayer μου τα βγαζει κινεζικα!γνωριζει κανενας να με βοηθησει? Το rockplayer lite το δοκίμασες. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) εχω δοκιμασει ολα σχεδον τα προγραμματα!κανενα δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους αυτοματα οπως επρεπε συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους! το modoplayer μονο μου αναγνωριζει τους υποτιτλους αλλα στα κινεζικα! Edited July 17, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Κανένα προγραμματάκι που βγάζεις φώτο και μετά βάζει μουστάκια μαλλιά γυαλιά κτλ υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 εχω δοκιμασει ολα σχεδον τα προγραμματα!κανενα δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους αυτοματα οπως επρεπε συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους! το modoplayer μονο μου αναγνωριζει τους υποτιτλους αλλα στα κινεζικα! δεν φταινε τα προγραμματα αλλα οι υποτιτλοι και το encode που αναγνωριζει το android.ανοιξε τον υποτιτλο που θες στον υπολογιστη με το σημειοματαριο,πατα αποθηκευση ως,πηγαινε χαμηλα που γραφει encoding και διαλεξε utf-8.αποθηκευσε το και εισαι ετοιμος.για προγραμμα ψαξε τον qqplayer παιζει τα παντα και βλεπει αυτοματα τους υποτιτλους αν ειναι στον ιδιο φακελο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 το εκανα φιλε και πετυχε..ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Κανένα προγραμματάκι που βγάζεις φώτο και μετά βάζει μουστάκια μαλλιά γυαλιά κτλ υπάρχει? https://market.android.com/details?id=com.shinycore.picsayfree&feature=search_result Υπαρχουν και αλλες, εγω χρησιμοποιω την παραπανω αλλα την Pro. Δεν ξερω τι διαφορες εχουν με την free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...Ψάχνω καιρό για εναν player (not demo) για βίντεο που να παίζει και hd στα 720p τουλάχιστον και αν γίνεται και στα 1080p να παίζει mkv avi mp4 3gp με υπότιτλους σε srt...Υπάρχει κανενας?Και αν ναί ποιός είναι ο καλύτερος και ποιο δοκιμασμένος (να μην κολλάει,χωρίς διαφημίσεις,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts