Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς καμια εφαρμογη που επανω στη φωτο να βαζω λεζαντα πχ το εμβλημα της ομαδας ???

Κάτι τέτοιο δηλαδή;

http://s14.postimg.org/m34usxfnx/Pics_Art_02_20_08_29_44.jpg http://s15.postimg.org/waxeijdhz/Pics_Art_02_20_08_03_54.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανεις καμια εφαρμογή για επεξεργασια φωτογραφιων τυπου insyagram αλλά να μην μειώνει την ανάλυση και χωρις να θέλει λογαριασμό να τις σηκώνεις κτλ

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανεις καμια εφαρμογή για επεξεργασια φωτογραφιων τυπου insyagram αλλά να μην μειώνει την ανάλυση και χωρις να θέλει λογαριασμό να τις σηκώνεις κτλ

instagram εννοείς έτσι; Δοκίμασε τα photostudio & pics art

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλήθεια ποια είναι αυτή φίλε μου;

Ζεις μονάχα μια φορά..

Σε ευχαριστώ πολύ,αν και την εχω αυτή την εφαρμογή,πως γίνεται αυτό ; εννοώ στο κολάζ ή κάπως αλλιώς;

Ζεις μονάχα μια φορά..

Σε ευχαριστώ πολύ,αν και την εχω αυτή την εφαρμογή,πως γίνεται αυτό ; εννοώ στο κολάζ ή κάπως αλλιώς;

Κοίτα, βασικά ψάχνεις να βρεις το έμβλημα πχ της ομάδας που θέλεις σε transparent. Αυτό δηλαδή που θα επικολληθεί στην εικόνα που είναι η βάση. Αφού το βρεις transparent, ανοίγεις την εικόνα που είναι βάση και επιλέγεις add photo, και το κάνεις επικόλληση. Αυτό είναι.

Τώρα, αν δεν μπορείς να βρεις τη δεύτερη εικόνα σε transparent, μπορείς με την επιλογή free crop να κόψεις τα περιττά και να το επικολλήσεις στην εικόνα που είναι η βάση.

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, βασικά ψάχνεις να βρεις το έμβλημα πχ της ομάδας που θέλεις σε transparent. Αυτό δηλαδή που θα επικολληθεί στην εικόνα που είναι η βάση. Αφού το βρεις transparent, ανοίγεις την εικόνα που είναι βάση και επιλέγεις add photo, και το κάνεις επικόλληση. Αυτό είναι.

Τώρα, αν δεν μπορείς να βρεις τη δεύτερη εικόνα σε transparent, μπορείς με την επιλογή free crop να κόψεις τα περιττά και να το επικολλήσεις στην εικόνα που είναι η βάση.

:thanks::thanks::thanks:

Ζεις μονάχα μια φορά..

Καλησπέρα παίδες. Έχω κινητό και tablet Android. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό για ευκολία να προβώ στην αγορά ενός google chromecast v2. I αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως ειναι αναπαραγωγή βίντεο από τη μνήμη για σειρές και ταινίες και λίγο YouTube. Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει άποψη; αξίζει τα χρήματα; η αναπαραγωγή ειναι γρήγορη και χωρίς κολλήματα; Μιλάμε πάντα για βίντεο 720p και 1080 p.

Επίσης κλασσικοί players όπως ο mx player υποστηρίζουν chromecast ?

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ξέρει κανείς αν το spotify αυτά που αποθηκευει για offline χρήση την πρώτη δοκιμαστική περίοδο, είναι διαθεσιμα και μετά τη λήξη της;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξέρει κανείς αν το spotify αυτά που αποθηκευει για offline χρήση την πρώτη δοκιμαστική περίοδο, είναι διαθεσιμα και μετά τη λήξη της;

Όχι δεν είναι. Ζητάει σύνδεση για να παίξουν.

Fail! Και ζητάει και πολλά

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Υπάρχει κανένας σοβαρός player της προκοπής που να μπορεί να παίξει youtube videos στο background για μουσική??
Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχει κανένας σοβαρός player της προκοπής που να μπορεί να παίξει youtube videos στο background για μουσική??

Είσαι root;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 ..

Εάν είσαι root με xposed + το αντίστοιχο addon

Τις τελευταίες μέρες μετά από update του youtube, δεν μπορώ να μπω. Όταν το ανοίγω εμφανίζεται το παλιό γκρι χρώμα που είχε το youtube και μου λέει "This action isn't allowed". Η έκδοση είναι η 5.7.41 που ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι είναι πολύ παλιά. Καμιά ιδέα τι να κάνω; Εκτός από factory reset

Τις τελευταίες μέρες μετά από update του youtube, δεν μπορώ να μπω. Όταν το ανοίγω εμφανίζεται το παλιό γκρι χρώμα που είχε το youtube και μου λέει "This action isn't allowed". Η έκδοση είναι η 5.7.41 που ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι είναι πολύ παλιά. Καμιά ιδέα τι να κάνω; Εκτός από factory reset

κάνε αναβάθμιση του προγράμματος....

Δοκίμασα δύο διαφορετικά apk. Μου λεει εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση της ενημέρωσης παταω ναι δείχνει ότι κάνει εγκατάσταση και στο τελλος μου λέει app didn't install

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια. Μια καλη εφαμογη για επεργασια φωτογραφιας με νοτε? Η παρακατω τι λεει?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.photodirector

Καλησπερα παιδια. Μια καλη εφαμογη για επεργασια φωτογραφιας με νοτε? Η παρακατω τι λεει?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.photodirector

Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή που ρωτάς, αλλά σου προτείνω αυτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update