thouvou13 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Παίδες, είναι κανείς που να έχει δοκιμάσει πολλούς music players απο το market; Ποιόν προτείνετε σαν καλύτερο. Καλός ο custom player του desire αλλά έχει κάποιες ελλείψεις (equalizer, μέτρια library κλπ.). Όποιος έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από κάποιον music player ας τον προτείνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ενας καλος τροπος να μην παρουσιαζονται οι φωτγραφιες στην Γκαλερι ειναι να τις βαλεις σε εναν φακελο που θα αρχιζει με μια τελεία (πχ .fakelos ) και να τις ανοιγεις με καποιον explorer. Εμένα με βολεψε. ...ναι, αυτό ακριβώς ψάχνω, να μην τα τσιμάπει το galery... πολύ καλό tip, ευχαριστώ πολύ!! Απλά να πω και εγώ σε όσου χρησιμοποιήσουν πρόγραμμα προστασίας εικόνων, πρέπει εκτός από την original φωτογραφία να σβήσετε και το αντίστοιχο thumbnail που δημιουργέεί το gallery αυτόματα (συνήθως στο ίδιο directory με τις φωτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδιά, θέλω να μου προτείνεται ένα καλό music player το οποιο να μπορεί να στέλνει και τραγούδια με bluetooth. έχω το mixzing και είναι πολύ καλό αλλά δεν έχει επιλογή να στείλεις τα τραγούδια. Καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδιά, θέλω να μου προτείνεται ένα καλό music player το οποιο να μπορεί να στέλνει και τραγούδια με bluetooth. έχω το mixzing και είναι πολύ καλό αλλά δεν έχει επιλογή να στείλεις τα τραγούδια. Καμία πρόταση; Δοκιμασε το MortPlayer Music... BTW τα τραγουδια μπορεις να τα στελνεις και μεσω των διαφορων file manager. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Ναι το ξέρω αυτό (μέχρι τώρα αυτό έκανα) αλλά είναι σπαστικό γιατί ακούω πχ το τραγούδι και μετά για να το στείλω πρέπει να πάω στο file manager να το βρω κλπ. Θα το δοκιμάσω αυτό το mort που λες. EDIT: Δοκίμασα το mort και πραγματικά δε μου άρεσε, πολύ μπερδεμένο. Μου φαίνεται θα κάνω τη δουλεία μου με το file manager τελικά :P Edited July 29, 2010 by afentiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Το MixZink είναι καλό; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Το MixZink είναι καλό; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καλό είναι αλλά λίγο σπαστικό λόγω adds ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ναι το ξέρω αυτό (μέχρι τώρα αυτό έκανα) αλλά είναι σπαστικό γιατί ακούω πχ το τραγούδι και μετά για να το στείλω πρέπει να πάω στο file manager να το βρω κλπ. Θα το δοκιμάσω αυτό το mort που λες. EDIT: Δοκίμασα το mort και πραγματικά δε μου άρεσε, πολύ μπερδεμένο. Μου φαίνεται θα κάνω τη δουλεία μου με το file manager τελικά :P Τι να σου πω. Εγω το βρισκω πολυ παραμετροποιησιμο και μαλιστα χαρη στο extra widget γινεται πολυ πρακτικο. Ειδικα το γεγονος οτι καθε δισκο στον εμφανιζει συμφωνα με το ονομα του φακελου κι οχι με το ID tag του με βολεψε τρελα, γιατι πολλα τραγουδια που δεν ειχαν tag το mixzig απλα δεν τα εβλεπε!!! Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 κανέναν player που να υποστηρίζει κι αρχεία wma ξέρουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 μπορούμε με κάποιον player να βλέπουμε και υπότιτλους; Κι ας είναι και αγγλικοί.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 ο rockplayer υποστηριζει, δοκιμασε το. τωρα θα το βαλω κι εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 μπορούμε με κάποιον player να βλέπουμε και υπότιτλους; Κι ας είναι και αγγλικοί.. :) Οι εφαρμογές Yxplayer και RockPlayer υποστηρίζουν υποτίτλους srt. Εγώ κάθε μέρα βλέπω South Park επεισόδια (avi + english subs) στον RockPlayer στο Milestone. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ο rockplayer δεν παίζει στο wildfire.. Και στον yxplayer τα controls και οι διαφημίσεις κρύβουν τη μισή οθόνη.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ο rockplayer δεν παίζει στο wildfire.. Και στον yxplayer τα controls και οι διαφημίσεις κρύβουν τη μισή οθόνη.. :( Πρέπει να κατεβάσεις την κατάλληλη έκδοση του Rock Player ανάλογα με τον επεξεργαστή σου. Στο yxplayer απλά πάτα μια φορά πάνω στην οθόνη για να φύγουν τα controls. :-P Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Πρέπει να κατεβάσεις την κατάλληλη έκδοση του Rock Player ανάλογα με τον επεξεργαστή σου. Στο yxplayer απλά πάτα μια φορά πάνω στην οθόνη για να φύγουν τα controls. :-P Κατάφερε να παίξει μόνο η έκδοση 6 χωρίς το VPF, ενώ απ'ό,τι είδα το wildfire υποστηρίζει την έκδοση με το VPF αλλά και πάλι κολλούσε σε σημείο να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Στο yxplayer πάτησα φυσικά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί κι αυτό να κόλλησε αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω να δω τι θα γίνει, το έκλεισα αμέσως.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Οι εφαρμογές Yxplayer και RockPlayer υποστηρίζουν υποτίτλους srt. Εγώ κάθε μέρα βλέπω South Park επεισόδια (avi + english subs) στον RockPlayer στο Milestone. Φιλε μου πως παιρνας τους υποτιτλος απλα τους ριχνεις στο ιδιο φακελο με την ταινια ? και τους αναγνωριζει κανονικα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Φιλε μου πως παιρνας τους υποτιτλος απλα τους ριχνεις στο ιδιο φακελο με την ταινια ? και τους αναγνωριζει κανονικα ? Εγω απλά τους βάζω ίδιο όνομα με το βίντεο στο ίδιο path και παίζουν αυτόματα στον rockplayer. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Και ελληνικους? Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Και ελληνικους? Sent from my Milestone using Tapatalk Ελληνικούς δεν έχω δοκιμάσει αλλά εφόσον δεν έχεις αλλάξει τη γραμματοσειρά του κινητού και υποστηρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες θα τους παίζει κανονικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Και ελληνικους? Sent from my Milestone using Tapatalk Για ελληνικούς υποτίτλους με τον ropckplayer θα ανοίξεις το αρχείο των υποτίτλων με το σημειωματάριο των windows,μετά θα πας έναρξη->αποθήκευση ως , εκεί θα αλλάξεις την κωδικοποίηση του υπότιτλου απο ANSI σε UTF-8 και μετά αποθήκευση.Τώρα οι υπότιτλοι θα παίζουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Α,οκ,το ιδιο κανω και για ενα media player που έχω. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος desire (2.2) και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πως μπορώ να εμφανίζονται οι τίτλοι, τα άλμπουμς, οι κατηγορίες στα Ελληνικά? ότι έχω βάλει στα ελληνικά από το pc μου, όταν τα μεταφέω στην SD το Desire τα εμφανίζει "κινέζικα" ......")_*&^%^&*)(&^)^" στο πρόγραμμα "μουσική" του android. Υπάρχει κάπιο post να μου υποδείξετε, ή αν έχει κάπιος χρόνο να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Φρόντισε να σώζεις όλα αυτά που γράφεις με το σωστό encoding. (UTF-8) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Ο rockplayer δεν παίζει στο wildfire.. Και στον yxplayer τα controls και οι διαφημίσεις κρύβουν τη μισή οθόνη.. :( Σχέτικα με τον yxplayer μπορεί να λυθεί αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efipsom Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δοκίμασα ξανά τον yxplayer κι αυτή τη φορά κρύφτηκαν κανονικά τα controls αλλά πάλι το βίντεο δεν είναι καθόλου smooth.. Κολλάει συνέχεια. Παρόλα αυτά δοκίμασέ το κι εσύ για να δεις από πρώτο χέρι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts