junglist Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ερωτηση. Εχω καποιες εφαρμογες αγορασμενες. Εχω πχ. αγορασμενο το sigyc απο το play store. Σε iphone μπορω να κατεβασω το sygic και να κανω χρηση της αγορασμενης αδειας που εχω απο το play store, παιζει τετοιο ενδεχομενο ή πρεπει να το ξανααγορασω;Λογικό να ΜΗΝ κάνει. Το πήρες στο store της Google και περιμένεις να είναι συμβατή η άδεια με το store της Apple; Την Google πλήρωσες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Λογικό να ΜΗΝ κάνει. Το πήρες στο store της Google και περιμένεις να είναι συμβατή η άδεια με το store της Apple; Την Google πλήρωσες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το φανταζόμουν πως δεν θα έπαιζε αλλά είχα μια ελπίδα :lol:. Έχει μια λογική αλλά είναι πολύ δεσμευτικό για τον καταναλωτή. Ειδικά αν δεν είσαι τζαμπατζής και έχεις επενδύσει κάποιο σεβαστό πόσο σε εφαρμογές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Το φανταζόμουν πως δεν θα έπαιζε αλλά είχα μια ελπίδα :lol:. Έχει μια λογική αλλά είναι πολύ δεσμευτικό για τον καταναλωτή. Ειδικά αν δεν είσαι τζαμπατζής και έχεις επενδύσει κάποιο σεβαστό πόσο σε εφαρμογές. Από τη στιγμή που η αγορά είναι μέσω play store και η άδεια είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό gmail και όχι με συγκεκριμένη συσκευή, θα πρέπει να κάνει εφόσον χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός. Εκτός και αν η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κάποιους πρόσθετους περιορισμούς. Σε κάθε περίπτωση δε βλέπω το λόγο να μην το δοκιμάσεις. Πήγαινε από τη συσκευή στο play store και στο ιστορικό αγορών για το λογαριασμό, όπου εκεί εμφανίζονται όλες οι αγορασμένες εφαρμογές, και δοκίμασε να την εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Από τη στιγμή που η αγορά είναι μέσω play store και η άδεια είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό gmail και όχι με συγκεκριμένη συσκευή, θα πρέπει να κάνει εφόσον χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός. Εκτός και αν η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κάποιους πρόσθετους περιορισμούς. Σε κάθε περίπτωση δε βλέπω το λόγο να μην το δοκιμάσεις. Πήγαινε από τη συσκευή στο play store και στο ιστορικό αγορών για το λογαριασμό, όπου εκεί εμφανίζονται όλες οι αγορασμένες εφαρμογές, και δοκίμασε να την εγκαταστήσεις. Τα iphone ΔΕΝ έχουν playstore;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Εβαλα στο κινητο να δοκιμασω το sygic και το here. Πρωην χρηστης του navigon. Απο την εμπειρια σας ποιο απο τα δυο εσεις προτιματε; μου αρεσει και το google maps αλλα δεν μπορω να βρω πως αποθηκευουμε μια λιστα με διευθυνσεις που αν χρειαστει θα τις αναζητησουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ερωτηση. Εχω καποιες εφαρμογες αγορασμενες. Εχω πχ. αγορασμενο το sigyc απο το play store. Σε iphone μπορω να κατεβασω το sygic και να κανω χρηση της αγορασμενης αδειας που εχω απο το play store, παιζει τετοιο ενδεχομενο ή πρεπει να το ξανααγορασω;Δε στέλνεις ένα mail στη sygic μήπως σου μεταφέρουν την άδεια? Νόμιμος χρήστης είσαι και σίγουρα δεν είσαι ο πρώτος που έφυγε από android και πήγε ios. Εγώ αυτό θα έκανα κατευθείαν. Θα έχει email επικοινωνίας στο store φαντάζομαι Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Δεν γίνεται να μεταφέρεις licence σε άλλη πλατφόρμα. Είναι θέμα δικαιωμάτων. Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά για το ios. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ερωτηση. Εχω καποιες εφαρμογες αγορασμενες. Εχω πχ. αγορασμενο το sigyc απο το play store. Σε iphone μπορω να κατεβασω το sygic και να κανω χρηση της αγορασμενης αδειας που εχω απο το play store, παιζει τετοιο ενδεχομενο ή πρεπει να το ξανααγορασω;https://help.sygic.com/en/sygic-gps-navigation-for-android/purchase-and-activation/how-to-transfer-a-premium-license-to-a-new-android-device Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Εβαλα στο κινητο να δοκιμασω το sygic και το here. Πρωην χρηστης του navigon. Απο την εμπειρια σας ποιο απο τα δυο εσεις προτιματε; μου αρεσει και το google maps αλλα δεν μπορω να βρω πως αποθηκευουμε μια λιστα με διευθυνσεις που αν χρειαστει θα τις αναζητησουμε Προσωπικά μπαινω στο google maps σε browser βρισκω την διευθυνση και βάζω αστεράκι, και ετικέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Οι τελευταιοι χαρτες στο sygic εχουν τους νεους εθνικους δρομους ή ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Οι τελευταιοι χαρτες στο sygic εχουν τους νεους εθνικους δρομους ή ακομα?Σε ποιους δρόμους ακριβώς αναφέρεσαι; Οι τελευταίοι χάρτες πάντως είναι του 03 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γίνετε κανονικά. Το έχω κάνει εγώ. Στέλνεις στο support τα στοιχεία της αγοράς σου και σου δίνουν νέα licence για το νέο οικοσύστημα που θα το τρέξεις. Μόνη δέσμευσή σου να μπεις με τα ίδια στοιχεία χρήστη. Η όλη διαδικασία δεν θα σου πάρει πάνω από 48 ώρεςΕρωτηση. Εχω καποιες εφαρμογες αγορασμενες. Εχω πχ. αγορασμενο το sigyc απο το play store. Σε iphone μπορω να κατεβασω το sygic και να κανω χρηση της αγορασμενης αδειας που εχω απο το play store, παιζει τετοιο ενδεχομενο ή πρεπει να το ξανααγορασω; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γίνετε κανονικά. Το έχω κάνει εγώ. Στέλνεις στο support τα στοιχεία της αγοράς σου και σου δίνουν νέα licence για το νέο οικοσύστημα που θα το τρέξεις. Μόνη δέσμευσή σου να μπεις με τα ίδια στοιχεία χρήστη. Η όλη διαδικασία δεν θα σου πάρει πάνω από 48 ώρες Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk??? Δηλαδή μας λες ότι η Sygic ουσιαστικά καταργεί αυτό που γράφει πιο πάνω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Τo licence που πληρώνεις είναι για την εφαρμογή. Αγοράζεις την εφαρμογή. Τόσο απλά..... Εγώ με ένα μέιλ καθάρισα. Όποιος είναι δύσπιστος Θωμάς ευχαρίστως να του το προωθήσω, την όλη συζήτηση γενικά..... ??? Δηλαδή μας λες ότι η Sygic ουσιαστικά καταργεί αυτό που γράφει πιο πάνω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την όλη διαδικασία βέβαια την είχα κάνει προ 3ετιας και βάλε. Αν άλλαξε κάτι δεν το ξέρω. Τo licence που πληρώνεις είναι για την εφαρμογή. Αγοράζεις την εφαρμογή. Τόσο απλά..... Εγώ με ένα μέιλ καθάρισα. Όποιος είναι δύσπιστος Θωμάς ευχαρίστως να του το προωθήσω, την όλη συζήτηση γενικά..... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Σε ποιους δρόμους ακριβώς αναφέρεσαι; Οι τελευταίοι χάρτες πάντως είναι του 03 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οι νεοι δρομοι Πατρα - Αθηνα και Ιωαννινα - Αντιρριο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τo licence που πληρώνεις είναι για την εφαρμογή. Αγοράζεις την εφαρμογή. Τόσο απλά..... Εγώ με ένα μέιλ καθάρισα. Όποιος είναι δύσπιστος Θωμάς ευχαρίστως να του το προωθήσω, την όλη συζήτηση γενικά..... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την όλη διαδικασία βέβαια την είχα κάνει προ 3ετιας και βάλε. Αν άλλαξε κάτι δεν το ξέρω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το επίσημο site της Sygic: Please note that in case you would change your device to another platform in the future, like iOS or Windows Phone, then the license will not work on another platform. We are bound by rules for developers as well as licensing policies that prevent us from granting license transfer from the platform you purchased it for to a different one. The only way to gain access to the Premium+Traffic features on another platform is to buy a new license for that specific platform. Kι εσύ μας παραθέτεις κάτι που είχες κάνει 3ετίας; Πραγματικά μερικούς αδυνατώ να σας καταλάβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τo licence που πληρώνεις είναι για την εφαρμογή. Αγοράζεις την εφαρμογή. Τόσο απλά..... Εγώ με ένα μέιλ καθάρισα. Όποιος είναι δύσπιστος Θωμάς ευχαρίστως να του το προωθήσω, την όλη συζήτηση γενικά..... Είμαι "Άπιστος Θωμάς". Για ανέβασε ή στείλε για να πεισθώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Οι τελευταιοι χαρτες στο sygic εχουν τους νεους εθνικους δρομους ή ακομα? Τα τούνελ των Τεμπών και του Πλαταμώνα, που είχαν μήνες που δεν τα είχαν περάσει, τώρα είναι κανονικά περασμένα στην τρέχουσα έκδοση του χάρτη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δηλαδή η τελευταία έκδοση χάρτη για το sygic ποία είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δηλαδή η τελευταία έκδοση χάρτη για το sygic ποία είναι; Εμένα, με τη τελευταία ενημέρωση που πήρα, μου γράφει: έκδοση εφαρμογής 17.4.11 build R-142866 έκδοση χάρτη 9.01. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Τα ίδια ακριβώς και εγώ Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Εμένα, με τη τελευταία ενημέρωση που πήρα, μου γράφει: έκδοση εφαρμογής 17.4.11 build R-142866 έκδοση χάρτη 9.01. Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δηλαδή η τελευταία έκδοση χάρτη για το sygic ποία είναι;5 post πιο πάνω γράφω ότι είναι οι 03/2018 Ο μήνας σε νοιάζει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Έχω το Sygic αγορασμένο στο S9+ και στο αμάξι μου που έχει Android KitKat. Στο αυτοκίνητο η αυτόματη εναλλαγή ημέρας και νύχτας δουλεύει όποτε το θυμάται. Επίσης, παρόλο που και στις δύο συσκευές το έχω updated, στο S9+ μου έβγαζε μέγεθος χάρτη 114mb για την Ελλάδα. Στο αμάξι έβγαζε 94mb. Πάντα με την ίδια έκδοση χάρτη. Τον έσβησα, και πήγα να τον κατεβάσω πάλι και ως δια μαγείας έγινε και στο αυτοκίνητο 114mb. Γιατί τόσα προβλήματα μου παρουσιάζονται; Σε εσάς δουλεύει αψεγάδιαστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 5 post πιο πάνω γράφω ότι είναι οι 03/2018 Ο μήνας σε νοιάζει. Νομιζα οτι η εκδοση χαρτη αλλαζει κατι αλλα καταλαβα οτι ειναι ιδια και στο 03/2018 και σε παλιοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts