junglist Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Εάν δεν αγοράσεις το premium στο sygic τι χάνεις; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το Heads Up display και το Dashcam (εγγραφή video κατά την οδήγηση). επειδη μεγαλωνοντας αρχισα να γινομαι φαν της ευκολιας βολευτηκα με το gmaps το οποιο εχει ολα αυτα που θελω.εχει ενα μειον βεβαια οταν μιλας και το σημα απο 4g πεφτει σε g αργει χαρακτηριστικα να επανυπολογισει.οποτε ψαχνω για καβατζα και για ενα αλλο προγραμμα (μου αρεσει το sygic αλλα κινηση μπορουμε να εχουμε?) που να εχει καλη αναζητηση αλλα και την κινηση . To Sygic έχει κίνηση. Unleashed by my M1 NOTE Edited July 29, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το δικό μου ήταν. ☺️ Στάλθηκε από το SGP621 μου :rotfl::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Την κίνηση, το Heads Up display και το Dashcam (εγγραφή video κατά την οδήγηση). To Sygic έχει κίνηση. Unleashed by my M1 NOTE κίνηση και για Ελλάδα έχει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Waze. Δοκίμασε το. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τι Herewego. Είμαι Εσθονία και έχω γυρίσει με τα πόδια όλο το κέντρο του Ταλλινν με το Sygic και έχει μιλάμε το κάθε στενάκι, όλα τα ιστορικά κτίρια της παλιάς πόλης σε 3D και κάνει την βόλτα απίστευτη. Unleashed by my M1 NOTE Μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις προορισμο την Σκιαθο, με αφετηρια Θεσσαλονικη η Αθηνα, να δεις τι διαδρομη σου βγαζει; Πες πως εισαι τουριστας και δεν εχεις ιδεα απο Ελλαδα. Σε μενα βγαζει τρελλες, εξωπραγματικες διαδρομες. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Waze. Δοκίμασε το. Στάλθηκε από το SGP621 μου Δες τον χρονο που δινει. 4 ωρες περισσοτερο απο το Πριμο, για την ιδια διαδρομη και ιδια χιλιομετρα. Edited July 29, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Απο Θεσσαλονικη η αποκλιση ειναι η ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 κίνηση και για Ελλάδα έχει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για εκπτώσεις από το SYGIC. Όλη η Ευρώπη στο Premium, επιπλέον την Κίνηση (είναι έξτρα τελικά) στα 25€. Και ναι υποστηρίζει Ελλάδα για την κίνηση. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Απο Θεσσαλονικη η αποκλιση ειναι η ιδια? Αν ευρισκα πως οριζεις αλλη αφετηρια θα το εβλεπα και θα σου ελεγα. EDIT: Μου ήρθε η πιο κάτω εδοποιηση στο mail μου, αλλά δεν βλέπω πουθενά το μήνυμα αυτό!! "sso, Το εγγεγραμμένο μέλος του myphone.gr που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο fioravanti90 απάντησε στο θέμα συζήτησης με τίτλο Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση. Την απάντησή του θα τη βρείτε στο forum Android, το οποίο φιλοξενείται στο myphone.gr. Για να διαβάσετε το νεότερο μήνυμα κάντε κλικ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&goto=newpost Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι το ακόλουθο: *************** Το παιδι ειπε να βαλουμε αφετηρια Σαλλονικη. :):) *************** Edited July 29, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις προορισμο την Σκιαθο, με αφετηρια Θεσσαλονικη η Αθηνα, να δεις τι διαδρομη σου βγαζει; Πες πως εισαι τουριστας και δεν εχεις ιδεα απο Ελλαδα. Σε μενα βγαζει τρελλες, εξωπραγματικες διαδρομες. Αυτό μου βγάζει: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/7d1cfdbc1318a997bdbdcb255d1457f3.jpg Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Αυτό μου βγάζει: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/7d1cfdbc1318a997bdbdcb255d1457f3.jpg Unleashed by my M1 NOTE Ακριβώς. Εντελώς τρελό!!!! Άντε μετά να το εμπιστευθεί κάποιος:happy: EDIT:Μάλλον όχι ακριβώς έτσι. Εσένα σου κάνει μεγαλύτερη βόλτα. Σου κάνει και μια βόλτα στην χερσόνησο της Μαγνησίας και συνολικά σου βγάζει 612 km. Σε μένα κάνει έκπτωση. 496 km, 11 ώρες και 38 λεπτά. Τι κάνει; Περνάει στην Εύβοια, την διασχίζει όλη και φθάνει στν Β. Εύβοια, περνάει απέναντι στν Γλύφα και μετά πρόσεξε τι κύκλο κάνει για να πάει στον Βόλο. Edited July 30, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Και εδώ με Navigon Europe https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/bf22a3539a962a6e805c06024529020f.jpg Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές. Το Waze π.χ. προτείνει να περάσεις από Αρκίτσα στην Αιδηψό, οδικώς μέχρι το Κυμάσι Μαντουδίου και από εκεί με φέρρυ στην Σκιάθο. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση μπορεί κάποιος να πάει οδικώς μέχρι το Κυμάσι. http://el-vima.blogspot.com/p/blog-page_20.html Επίσης υπάρχει και η επιλογή οδικώς μέχρι την Κύμη και από εκεί με φέρρυ στην Σκιάθο. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/10117bd0876eb7513ad21563dbd21eef.jpg Αλλη μια διαδρομη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/10117bd0876eb7513ad21563dbd21eef.jpg Αλλη μια διαδρομη. Είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω. Οδικώς μέχρι Κυμάσι Μαντουδίου κι από εκεί με φέρρυ στην Σκιάθο. Ποιο πρόγραμμα σου έβγαλε αυτήν την διαδρομή; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ψάχνω ένα gps για ολόκληρη την ευρώπη, θέλω να το περάσω σε Xiaomi redmi note 3 pro. έχω δοκιμάσει μόνο το igo primo 2. Μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ψάχνω ένα gps για ολόκληρη την ευρώπη, θέλω να το περάσω σε Xiaomi redmi note 3 pro. έχω δοκιμάσει μόνο το igo primo 2. Μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο; Κοίτα για SYGIC και NAVIGON EUROPE. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εδώ στο θέμα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 στο waze που δείχνει την κίνηση; με χρώματα κλπ όπως στο Google maps Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 στο waze που δείχνει την κίνηση; με χρώματα κλπ όπως στο Google maps Sent via Zopo Speed Plus 7 Στο google Maps πως δείχνει την κίνηση? Με ενδιαφέρει γι αυτό ρωτάω. Το χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο.... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Στο google Maps πως δείχνει την κίνηση? Με ενδιαφέρει γι αυτό ρωτάω. Το χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο.... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Πάνω στη διαδρομή, που σου εμφανίζει, έχει διάφορα χρώματα, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, γκρίζο. Το μπλε ΔΕΝ σημαίνει δεν έχει κίνηση. Είναι η χάραξη της διαδρομής. Το κίτρινο σημαίνει λίγη/αρκετή κίνηση. Το κόκκινο πολύ κίνηση. Με γκρίζο εμφανίζονται οι εναλλακτικές διαδρομές. EDIT!!!!: Το πράσινο σημαίνει ότι δεν έχει κίνηση. Edited July 30, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/10117bd0876eb7513ad21563dbd21eef.jpg Αλλη μια διαδρομη. Εχω να πω οτι το copilot (απο το οποιο ειναι το screenshot) το θεωρω το τριτο πιο αξιοπιστο προγραμμα μετα απο igo και navigon. Aν και εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω πλεον. Ειναι κριμα που δεν εχει τη θεση που του αξιζει στην αγορα ενω κυριαρχουν προϊοντα πιο μετρια που ομως οι εταιριες που τα λανσαρουν ασκουν πιο επιθετικη πολιτικη. Edited July 30, 2016 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 παρατηρώ το waze θέλει δεδομένα για να βγάλει εναλλακτικές.δεν είναι offline τουλάχιστον για απλή πλοήγηση; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εχω να πω οτι το copilot (απο το οποιο ειναι το screenshot) το θεωρω το τριτο πιο αξιοπιστο προγραμμα μετα απο igo και navigon. Aν και εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω πλεον. Ειναι κριμα που δεν εχει τη θεση που του αξιζει στην αγορα ενω κυριαρχουν προϊοντα πιο μετρια που ομως οι εταιριες που τα λανσαρουν ασκουν πιο επιθετικη πολιτικη. Οντως αυτο ειναι.ειναι το προγραμμα που για την χρηση την δικη μου καλυπτει περισσοτερο απο ολα τα προγραμματα.εχει σταματησει τραγικα λαθη δρομολογησης ,απο poi παιζει και με google αναζητηση και μεχρι στιγμης τουλαχιστον οσες οδους εχω αναζητησει τις βρισκει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ποια ειναι η αποψη σας για το Here Maps; Εχει πεσει η αποδοση του σε σχεση με το google maps; Επισης δε βλεπω να εχει λεπτομερεις χαρτες. Πχ σε κατι νησια που πηγα δεν εδειχνε ουτε τις κεντρικες οδους! Ενω το google maps δειχνει τα παντα, ακομα και μνημεια, βουνα, θαλλασες κτλ.. Και κατα ποσο πιστευετε οτι η κινηση που δειχνει αντικατροπτιζει την πραγματικοτητα; Πως ακριβως το ανιχνευουν; Θελει και δεδομενα ανοιχτα για κατι τετοιο ή απλα το gps; Κατι καλυτερο απο google maps υπαρχει; Και να δειχνει την ιδια λεπτομερεια στο χαρτη οπως αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Πάνω στη διαδρομή, που σου εμφανίζει, έχει διάφορα χρώματα, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, γκρίζο. Το μπλε ΔΕΝ σημαίνει δεν έχει κίνηση. Είναι η χάραξη της διαδρομής. Το κίτρινο σημαίνει λίγη/αρκετή κίνηση. Το κόκκινο πολύ κίνηση. Με γκρίζο εμφανίζονται οι εναλλακτικές διαδρομές. EDIT!!!!: Το πράσινο σημαίνει ότι δεν έχει κίνηση. Το κόκκινο δεν δείχνει απλώς πολύ κίνηση αλλά ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ, 1000τσεκαρισμένο σε διαφορετικές περιπτώσεις, απλά θυμήσου ένα tip: όταν είναι λίγο κόκκινο πιθανώς να έχει σταματημένα σε φανάρι. Κατά τα άλλα, είναι μακράν το καλύτερο για κίνηση μετά το Waze φυσικά (που δείχνει και την ταχύτητα των κινούμενων οχημάτων!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts