stelios025 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Σ'ευχαριστώ Γιάννη. Kollatos, είναι το widget ''ρυθμίσεις δικτυο κινητής τηλεφωνίας''? Αυτό είναι το κινητό μου, αλλά το έχω μερικές ώρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Και κάτι τελευταίο που πρέπει να καταλάβετε. Το αν μια δρομολόγηση βγαίνει σωστή ή λάθος είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, δε μπορούμε να μιλάμε έτσι απλά για τον αλγόριθμο δρομολόγησης. Βασικότατο είναι ο χάρτης. Πρέπει να ελέγξετε το χάρτη σε πολλά πράγματα, κατηγοριοποιήσεις δρόμων και χαρακτηρισμός, όρια ταχύτητας, διανύσματα και μετά μπορείτε να πάτε στον αλγόριθμο... Δηλαδή θέλει αρκετό ψάξιμο πρώτα σε όλους τους χάρτες όλων των εταιρειών, για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους σε διάφορες διαδρομές και μετά κάποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα για τον αλγόριθμο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλές φορές, ή μάλλον τις περισσότερες, μπορεί να μη φταίει το πρόγραμμα και ο αλγόριθμος του αλλά ο ίδιος ο χάρτης. Πράγμα που θέλει αρκετό ψάξιμο για να το διαπιστώσει κάποιος και δε γίνεται πάντα άμεσα αντιληπτo. Και εγω μαζι σου φιλε! Εβαλα το Aura και πραγματικα ειναι πολλη εφετζιδικο και ωραιο! το NDrive μου ειναι σχεδον αδιαφορο γιατι ειναι λιγο αργο, οταν στριβω σε καποιον δρομο (κανω δεν κανω πλοηγηση) αργει να στροφαρει. οποτε περασα το Mobile Maps 10 την 8.16 εβαλα μεσα χαρτες CIT, TA και NT, και αν εχω προβλημα με καποια οδο ή διαδρομη που θα του δωσω αλλαζω χαρτη. Αντε να δουμε το garmin με χαρτες autodrive Hellas για Android, οσοι το εχουν δουλεψει καταλαβενουν την πληρωτητα αυτου του χαρτη! Τα υπολοιπα προγραμματα δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω να πω. Αποψη μου ειναι οτι το παν ειναι ο χαρτης. Αντε και καλες βολτες!:lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Μπορείτε να μου προτείνεται ένα widget που να ανοιγοκλείνει το 3g, χωρίς να σε πετάει σε menu? Έχω βρει για wifi και bluetooth, αλλά ακόμα ψάχνω για το 3g! Ή έστω μπαρούλα που να έχει wifi, bluetooth και 3g! Θα έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν μπορώ να το βρώ! Ευχαριστώ! Αν θες κάτι τέτοιο.... http://s1.directupload.net/images/110522/6w6kmwhc.png εδω.... https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff Αν έχει δουλέψει κάποιος το Shazam https://market.android.com/details?id=com.shazam.android&feature=featured-apps μπορεί να μου πει αν ισχύει οτι έχεις δικαίωμα για πέντε (5) κομμάτια το μήνα ??? και αν κάνεις απεγκατάσταση (αφού έχεις συμπληρώσει τα 5) και ξανά εγκατάσταση σε αφήνει για άλλα πέντε (5) το μήνα??? Edited May 22, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Αν έχει δουλέψει κάποιος το Shazam https://market.android.com/details?id=com.shazam.android&feature=featured-apps μπορεί να μου πει αν ισχύει οτι έχεις δικαίωμα για πέντε (5) κομμάτια το μήνα ??? και αν κάνεις απεγκατάσταση (αφού έχεις συμπληρώσει τα 5) και ξανά εγκατάσταση σε αφήνει για άλλα πέντε (5) το μήνα??? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το soundhound εναλλακτικά που δεν έχει αυτό τον περιορισμό... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Σ'ευχαριστώ Γιάννη. Kollatos, είναι το widget ''ρυθμίσεις δικτυο κινητής τηλεφωνίας''? Αυτό είναι το κινητό μου, αλλά το έχω μερικές ώρες!!! Ναι, αυτό είναι ή εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ρυθμίσεις - Πίνακας Εργαλείων Δεδομένων, που έχει και wifi μαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εγκατεστησα σημερα τη brut mod εκδοση του google maps. Το δοκιμασα σε γνωστες διαδρομες σημερα στη Χαλκιδα. Οφειλω να πω οτι ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο σε ταχυτητα ευρεσης στιγματος, (επαν)υπολογισμου διαδρομης και ακριβεια. Ακομα ειναι το μονο που σε λειτουργια πεζου μολις βγηκα απο την προτεινομενη διαδρομη αυτοματα μου επανυπολογισε αλλη στο δευτερολεπτο ενω τα αλλα προγραμματα περιμενουν να περπατησεις καποια μετρα (αρκετα συνηθως) εκτος πορειας για να προτεινουν αλλαγη. Πιστευω οτι αν το κυκλοφορουσε η google σε εκδοση με κατεβασμα του χαρτη για offline mode και με ελληνικη φωνη καθως και να εισηγαγε ενα συστημα με poi, θα τα εξαφανιζε ολα τα αλλα του ειδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Speedcameras σε IGO και AURA πως μπορούμε να προσθέσουμε; Δοκίμασες από Poiplaza? Και εγω μαζι σου φιλε! Εβαλα το Aura και πραγματικα ειναι πολλη εφετζιδικο και ωραιο! το NDrive μου ειναι σχεδον αδιαφορο γιατι ειναι λιγο αργο, οταν στριβω σε καποιον δρομο (κανω δεν κανω πλοηγηση) αργει να στροφαρει. οποτε περασα το Mobile Maps 10 την 8.16 εβαλα μεσα χαρτες CIT, TA και NT, και αν εχω προβλημα με καποια οδο ή διαδρομη που θα του δωσω αλλαζω χαρτη. Αντε να δουμε το garmin με χαρτες autodrive Hellas για Android, οσοι το εχουν δουλεψει καταλαβενουν την πληρωτητα αυτου του χαρτη! Τα υπολοιπα προγραμματα δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω να πω. Αποψη μου ειναι οτι το παν ειναι ο χαρτης. Αντε και καλες βολτες!:lol: Παίζει Garmin στα android?? Ποια έκδοση? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δεν υπαρχει garmin στο android, προς το παρον τουλαχιστον, oυτε και ο autodrive δυστυχως ειναι συμβατος με αλλο προγραμμα πλην του garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 ΟΙ δημιουργοι του dontpanic επισημως ψαχνουν για μ@λακες Κλειδωμα του λογισμικου σε ιμει η καρτα ? Ναι ρε φωστηρες, να σας σκαμε τα 50αρια καθε 3-4 μηνες που αλλαζουμε συσκευη. Ενταξει δεν φαινεται καθολου οτι πρωτο λογο για εσας εχει η αρπαχτη κι οχι ο καταναλωτης. Αντε καλες δουλειες Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που αναφέρεις. 1. Έχει μόνο 39Ευρώ μέχρι τέλος Μαΐου, σου δίνει για 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση και αν θέλεις να το εγκαταστήσεις στην κάρτα SD με 20 Ευρώ γίνετε. Από την άλλη είναι το γρηγορότερο και σταθερό από κάθε άλλο στο είδος του. Από την άλλη θέλει μια νέα αναβάθμιση με πιο πολλές λειτουργίες στο μενού του. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι το αδικείς. Εγώ το έχω δοκιμάσει στην Δράμα και με καθοδηγούσε σε δρόμους πιο εύχρηστους που τα άλλα δεν μου έδειχναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να βαζεις σε χαρτη(google map) προορισμο και να σου λεει ποια σταση μετρο να παρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Σε 2.3.3 τι παίζει από προγράμματα πλοήγησης?Είμαι έτοιμος να αγοράσω το sgs2 και διαβάζω ότι το μονο που παίζει είναι το igo(όχι ότι με χαλάει) αλλα γιατί να μην έχουμε και ποικιλία... Έχω ταξίδι το καλοκαίρι οποτε θα έχω αρκετό διάβασμα στο thret.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Σε 2.3.3 τι παίζει από προγράμματα πλοήγησης?Είμαι έτοιμος να αγοράσω το sgs2 και διαβάζω ότι το μονο που παίζει είναι το igo(όχι ότι με χαλάει) αλλα γιατί να μην έχουμε και ποικιλία... Έχω ταξίδι το καλοκαίρι οποτε θα έχω αρκετό διάβασμα στο thret.. Δοκίμασα igo, dont panic, sygic aura 3, navigon... όλα αυτά παίζουν σε 2.3.3 και μάλιστα λίγο πιο γρήγορα (λογικό), οπότε οι επιλογές είναι πάνω κάτω οι ίδιες με παλαιότερες εκδόσεις android. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να βαζεις σε χαρτη(google map) προορισμο και να σου λεει ποια σταση μετρο να παρεις? Γι αυτη τη δουλεια υπαρχει το OptiTrans και το Transportation in Athens, και τα δυο απο το market. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 νασαι καλα σ ευχαριστω πολυ :) τωρα αν ξερεις κατι κ για φωνητικες εντολες θα ηταν ακομα καλυτερα δλδ να λες ονομα κ να παιρνει τηλ (οπως τα nokia) Εγώ πάντως για φωνητική κλήση & εντολές στο Desire HD έχω το 'Cyberon Voice Dial' που δουλεύει άψογα & από την συσκευή και από το BT. Δεν έχω βρει κάτι άλλο που δουλεύει σωστά & το ίδιο πρόγραμμα είχα και παλαιότερα στο HD2. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν υπαρχει garmin στο android, προς το παρον τουλαχιστον, oυτε και ο autodrive δυστυχως ειναι συμβατος με αλλο προγραμμα πλην του garmin. Με ποιο προγραμμα ειναι διαθεσιμος ο χαρτης autodrive? Φιλε junglist αν επαιζε το garmin για android εσυ θα το ηξερες πριν απο εμενα:) Εγραψα ''Αντε να δουμε το garmin'' ενvοωντας οτι το περιμενω και θα το ηθελα και οχι οτι υπαρχει και ειναι διαθεσιμο. Πραγματικα διαβαζοντας το ποστ μου χανει στη ''μεταφραση''. Συγνωμη για τη συνχυση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone. This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product. The iGO My way application for iPhone remains available in iTunes on App Store. For the available packages and the details visit our iGO My way for iPhone page. απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει εφαρμογη τελικα... αλλα δε καταλαβαινω τι υπαρχει Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone. This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product. The iGO My way application for iPhone remains available in iTunes on App Store. For the available packages and the details visit our iGO My way for iPhone page. απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει εφαρμογη τελικα... αλλα δε καταλαβαινω τι υπαρχει όπως αναφέρεις: This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product.... Επομένως, υπάρχει εφαρμογή, όχι διαθέσιμη στον καταναλωτή αλλά στους παρόχους και στους κατασκευαστές. Για παράδειγμα, αν θέλει η voda, το πέρνει και το προωθεί. Αν θέλει η htc, το πέρνει και το έχει προεγκατεστημένο. Στο λινκ του google που σου είπα πήγες;;; Αν δεν υπάρχει εφαρμογή, τότε στο κινητό μου έχω μία πολύ καλή απομίμηση του igo 8 με όλες τις λειτουργίες του igo:ninja: Αν θες να το δοκιμάσεις, τότε θα πρέπει να το ψάξεις σε άλλου είδους μαγαζάκια, οπού θα δεις πως υπάρχει εδώ και καιρό, μαζί με τις σχετικές του αναβαθμίσεις, καθώς η επίσημη διανομή του igo γενικά πάσχει. Edited May 23, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Εγώ πάντως για φωνητική κλήση & εντολές στο Desire HD έχω το 'Cyberon Voice Dial' που δουλεύει άψογα & από την συσκευή και από το BT. Δεν έχω βρει κάτι άλλο που δουλεύει σωστά & το ίδιο πρόγραμμα είχα και παλαιότερα στο HD2. Νίκος. Όταν η συσκευή σου είναι αδρανής πατώντας το button του bluetooth handsfree σου και ενεργοποιείται το Cyberon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που "διαβάζει" USB stick που συνδέεται στο κινητό με καλώδιο; Είναι θέμα software ή και hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν πρεπει να υπαρχει κατι και μαλλον ειναι και απο τα δυο Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Όταν η συσκευή σου είναι αδρανής πατώντας το button του bluetooth handsfree σου και ενεργοποιείται το Cyberon; Σε εμενα ενεργοποιειται μια χαρα. Δεν μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο τον τροπο που αναγνωριζει την φωνη. Δεν γινεται παντα με μεγαλη επιτυχια. Θα το τεσταρω περισσοτερο και θα δω. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Όταν η συσκευή σου είναι αδρανής πατώντας το button του bluetooth handsfree σου και ενεργοποιείται το Cyberon; Ναι κανονικότατα! Είναι πολύ καλό. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) ολα τα προγραματα υπαρχουν για android εκτος απο το carmin ακομα igo-dondpanic-navigon-ndrive-co pilot εχω και δουλευω 4 σε joy845 ndrive-igo-dondpanic-navigon για μενα καλυτερο ειναι το navigon οχι οτι τα αλα υστερουν ετσι? αλλα το navigon με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο εχω το 2.6.1 σου βγαζει 3 διαδρομες επι τοπου να διαλεξεις ιδαλως επιλεγει αυτο την συντομοτερη χειροτερο ειναι το co pilot :) ξεχασα το delstineitor 9 υπαρχει αλλα δεν το εχω ακομα το προγραμα απο φιλο ομως εμαθα οτι εχει καλα poi-γραφικα και καλους χαρτες.... Edited May 23, 2011 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια ,θα ηθελα καποιος να μου μιλησει με π.μ και να μου προτεινει καποιο καλο καταστημα για να αγορασω το i-go- καθως και ελληνικο η αν ειναι δυνατον και χαρτες ευρωπης (και ποιους θεωρειτε καλυτερους).Ευχαριστω για το χρονο σας. Θοδωρής Edited May 23, 2011 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskonst1 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλησπέρα σας.Είμαι νέος κάτοχος ενός ΗΤC DESIRE και τελείως άσχετος με android. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση μία εφαρμογή π.χ το angry birds από το Android market?Ο τρόπος είναι αφού την βρώ κάνω σύνδεση στο gmail λογαριασμό ενώ έχω συνδεδεμένο το κινητό μου στον υπολογιστή?Αν είναι έτσι δεν χρεώνομαι στο κινητό μου?Και τέλος ποια εφαρμοφή μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν το adata που είχα σε wm ώστε να κλείσω το internet και να το ανοίγω κατ επιλογή όποτε θέλω?Διάβασα για το Widgetsoid και το APN on-off Widget(κατα προτίμηση να είναι δωρεάν).Κάνουν τι δουλειά που θέλω? Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts