fuorigioco1981 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 αγόρασα το Ndrive . στην αρχή ψηλό δίσταζα να το αγοράσω λόγο τον αρνητικών σχολίων . αλλά πραγματικά παιδιά το αγόρασα βγήκα στο δρόμο και δουλεύει τέλεια .απο το μαρκετ το πηρες?ποιο ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 απο το μαρκετ το πηρες?ποιο ακριβως? απο το μαρκετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ndrive.androidgreece&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 απο το μαρκετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ndrive.androidgreece&hl=el αυτο δουλευω και εγω.Οσες φορες το εχω χρησιμοποιησα ηταν σωστο. Ειναι και πληρης. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το Sygic έφτασε αισίως την έκδοση 13.2.1 με τελευταίες προσθήκες τις φωνές των Homer Simpson και Snoop Dog. :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 αυτο δουλευω και εγω.Οσες φορες το εχω χρησιμοποιησα ηταν σωστο. Ειναι και πληρης. Σίγουρα? γιατί τα σχόλια στο μάρκετ είναι πολλά και όλα σχεδόν αρνητικά. Από κει επηρεάστηκα και δεν το ξαναέβαλα. Σε ποιά περιχή το χρησιμοποιείς κυρίως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σίγουρα? γιατί τα σχόλια στο μάρκετ είναι πολλά και όλα σχεδόν αρνητικά. Από κει επηρεάστηκα και δεν το ξαναέβαλα. Σε ποιά περιχή το χρησιμοποιείς κυρίως? εγω θεσσαλονικη και ειναι μια χαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αθηνα. Και επαρχια εχω κανει καμποσες διαδρομες απροβληματιστα. Καννενα μα καννενα δεν το εχω βρει με τελειες δρομολογησεις.απλα αυτο το θεωρω πιο ολοκληρωμενο,απο αποψη αναζητησης,διαδρομης κλπ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω το igo primo με χαρτες NAVTEQ 2013.Q1, και το Sygic με χαρτες 2013.03. Εχουν βγει νεοτεροι, και αν ναι εχουν σημαντικες διαφορες με αυτους που εχω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω το igo primo με χαρτες NAVTEQ 2013.Q1, και το Sygic με χαρτες 2013.03. Εχουν βγει νεοτεροι, και αν ναι εχουν σημαντικες διαφορες με αυτους που εχω? Ευχαριστώ. στο primo NAVTEQ 2013.Q2 νομιζω εδω και καμια 20 μερες.. για το sigic δεν ξερω .... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) εγω θεσσαλονικη και ειναι μια χαρα Αθηνα. Και επαρχια εχω κανει καμποσες διαδρομες απροβληματιστα. Καννενα μα καννενα δεν το εχω βρει με τελειες δρομολογησεις.απλα αυτο το θεωρω πιο ολοκληρωμενο,απο αποψη αναζητησης,διαδρομης κλπ.3d εχει η ειναι μονο δυσδιαστατο?μαλλον εχει απο οτι διαβασα! copilot εχει για ελλαδα ξερει κανεις?δεν βρισκω κατι στο μαρκετ Edited October 14, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 στο primo NAVTEQ 2013.Q2 νομιζω εδω και καμια 20 μερες.. για το sigic δεν ξερω .... Οι τελευταιοι του Sygic ειναι οι 2013.03 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οι τελευταιοι του Sygic ειναι οι 2013.03 Και πως βλέπουμε στην συσκευή ποιούς χάρτες εχουμε στο Sygic; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και πως βλέπουμε στην συσκευή ποιούς χάρτες εχουμε στο Sygic; Ξέρει κανείς; Αυτή την απορία έχω κι εγώ.. Έχω την έκδοση 11.2.3 και δεν ξέρω αν υπάρχουν νεότεροι χάρτες. Στη γειτονιά μου έχει αρκετούς δρόμους που τους δείχνει με αντίθετη κατεύθυνση απ'οτι είναι(κάποιοι άλλαξαν κατεύθυνση πριν 2 χρόνια και κανα χρόνο τώρα έγινε η αλλαγή στους χάρτες του δεύτερου κινητού μου ΝΟΚΙΑ Ν8).. Παίζει να έχουν βγει νεότεροι χάρτες στο sygic και να μην τους έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Απλά μπαίνετε στον φάκελο Sygic/maps και βλέπετε τι όνομα έχει ο φάκελος με τα αρχεία του χάρτη. Θα είναι πχ 2012.10 ή 2013.03 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Απλά μπαίνετε στον φάκελο Sygic/maps και βλέπετε τι όνομα έχει ο φάκελος με τα αρχεία του χάρτη. Θα είναι πχ 2012.10 ή 2013.03 Ευχαριστώ.. Ο φάκελος γράφει grc.ta.2013.01. Μάλλον δεν έχω τους πιο πρόσφατους χάρτες.. Ξέρετε με πιο τρόπο μπορώ να βρω τους τελευταίους χάρτες αν δεν τους έχω ήδη; Στο Sygic Downloader δεν μου βγάζει κάποια αναβάθμιση για τους Ελληνικούς χάρτες. Έχω το sygic 3-4 ημέρες και δεν το ξέρω τόσο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν ξέρω αν οι τελευταίοι χάρτες είναι συμβατοί με εκτός την έκδοση 13.2.Χ και με την 11.χ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στο τελευταίο primo στην αναζήτηση δεν μας δείχνει όλων των εταιρειών τα poi που έχουμε στον αντίστοιχο φάκελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στο τελευταίο primo στην αναζήτηση δεν μας δείχνει όλων των εταιρειών τα poi που έχουμε στον αντίστοιχο φάκελο; Ηλία έχεις skin. Ο τρόπος που εμφανίζονται είναι διαφορετικός. Δες τα screen shot στο θέμα στο Navimania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 3d εχει η ειναι μονο δυσδιαστατο?μαλλον εχει απο οτι διαβασα! copilot εχει για ελλαδα ξερει κανεις?δεν βρισκω κατι στο μαρκετ εχει, μονο σε οπτικη του χαρτη,σαν να τον βλεπεςι απο ψηλα δηλαδη.Κτιρια μερικα αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο.Ειπαμε ελαφρυ :D Υπαρχει και το copilot για την Ελλαδα,εξισου καλο και αυτο . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan&hl=el einai ολη η ευρωπη(το μεγαλυτερο του κουσουρι πιστευω) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στο primo ποια apk είναι μόνο για την 2.4?η όλα είναι και για την 2.01 και την 2.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σωστός αυτό έφταιγε... αλλά γιατί ρε γμτ να μη μπορώ να το χω έτσι? Χωρίς να το έχω δοκιμάσει μπορείς να αποπειραθείς να αντιμεταθέσεις τα Ελληνικά με τα Αγγλικά αρχεία και να δεις πώς θα συμπεριφερθεί. Πάρε backup πρώτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 να κάνουμε κανένα poll ποιo χρησιμοποιούμε πιο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 να κάνουμε κανένα poll ποιo χρησιμοποιούμε πιο πολύ; Υπάρχει ήδη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπερα παιδια, Ειμαι καινουργιος κατοχος ενος s3 mini και θα ηθελα να ξερω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα GPS που να επιτρεπει την πλοηγηση χωρις να ειναι απαραιτητη η συνδεση σε καποιο δικτυο. Το λεω αυτο γιατι εχω το Google maps και ενω εχω αποθηκευσει την περιοχη του χαρτη και εχω ακοικτο το Gps χωρις αλλη συνδεση WiFi/3g δεν κανει πλοηγηση και γραφει ολο "αναμονη διαδρομης" κατι τετοιο. Κανω καποιο λαθος εγω η ετσι δουλευει??? Εαν υπαρχει καποιο δωρεαν καλο θα ηταν αλλιως καποιο αλλο.... Ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα παιδια, Ειμαι καινουργιος κατοχος ενος s3 mini και θα ηθελα να ξερω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα GPS που να επιτρεπει την πλοηγηση χωρις να ειναι απαραιτητη η συνδεση σε καποιο δικτυο. Το λεω αυτο γιατι εχω το Google maps και ενω εχω αποθηκευσει την περιοχη του χαρτη και εχω ακοικτο το Gps χωρις αλλη συνδεση WiFi/3g δεν κανει πλοηγηση και γραφει ολο "αναμονη διαδρομης" κατι τετοιο. Κανω καποιο λαθος εγω η ετσι δουλευει??? Εαν υπαρχει καποιο δωρεαν καλο θα ηταν αλλιως καποιο αλλο.... Ευχαριστω για τον χρονο σας. To Google maps απαιτεί γρήγορη σύνδεση με το ιντερνετ για να κάνει υπολογοσμό της διαδρομής. Αρα τα κάνεις όλα σωστά. Απλως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απ τα τελευταία στην κατάταξη και παρ όλο που είναι δωρεάν, στην πράξη είναι ακριβό από το κόστος δεδομένων που χρειάζεται και βέβαια την απαραιτητη σύνδεση για να λειτουργήσει. Συνιστάται οπιαδήποτε εμπορική εφαρμογή. Δοκίμασε το σιγκικ και αν σου κάνει το αγοράζεις. 25€ Δωρεάν και καλό δεν υπάρχει. Ολα έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις και αν σου αρέσουν, τότε προχωράς στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts