pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ειναι το μονο επισης, που εχει αποφυγη δακτυλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ειναι το μονο επισης, που εχει αποφυγη δακτυλιου. Για ποιο μιλάς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) το dont panic μπορω να το εγκαταστησω σε δευτερη συσκευη με αλλο μαιλ? Μόνο σε συσκευές με τον ιδιο λογαριασμό. Edited June 12, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 αν βαλλω το ιδιο μαιλ ομως? Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 το dont panic μπορω να το εγκαταστησω σε δευτερη συσκευη με αλλο μαιλ? ΟΧΙ.... , πρέπει να είναι ο ίδιος λογαριασμός και μπορείς να το εγκαταστήσεις σε μέχρι 5 συσκευές , εφ' όσον το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά από την NGI , όχι πως δεν μπορείς σε παραπάνω συσκευές αν έλθεις σε επαφή με την NGI . Οσοι το πήραν από Πλαισιο δεν έχουν όλα τα προνόμια που παρέχει η NGI . Ειναι το μονο επισης, που εχει αποφυγη δακτυλιου. Δεν είμαι βέβαιος , αλλά είχα την εντύπωση ότι και κάποια άλλα έχουν αυτή τη δυνατότητα . Αν είναι έτσι , συν τα πολλά άλλα θετικά του , τότε το κάνει πιό προνομιακό από τα άλλα , και είναι απορίας άξιο ότι σε συζητήσεις ούτε καν αναφέρεται σαν επιλογή . Μήπως επειδή πρέπει να το αγοράσεις ? :D , ενώ τα άλλα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ενημερωτικά η επίσημη μεταφορά του dontpanic έχει πλέον αυξηθεί σε 10 συσκευές για όλους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 σε ποια σημεια εχετε βρει κολληματα στο dont panic ??σαν αρνητικα τι θα λεγατε? Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν είμαι βέβαιος , αλλά είχα την εντύπωση ότι και κάποια άλλα έχουν αυτή τη δυνατότητα . Αν είναι έτσι , συν τα πολλά άλλα θετικά του , τότε το κάνει πιό προνομιακό από τα άλλα , και είναι απορίας άξιο ότι σε συζητήσεις ούτε καν αναφέρεται σαν επιλογή . Μήπως επειδή πρέπει να το αγοράσεις ? :D , ενώ τα άλλα :X Και το Igo έχει αποφυγή δακτυλίου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Τα κολλήματα εξαρτώνται καθαρά απο την συσκευή που το χρησιμοποιείς.Λειτουργεί άψογα ακόμη και στο 4ετιας hd2 μου.Απο την άλλη δεν λειτουργεί όπως πρέπει στο κινέζικο thl w7 με mtk6589 cpu όταν χρησιμοποιώ το εσωτερικό gps της συσκευής.Με bluetooth gps δέκτη λειτουργεί άψογα.Το πλεονεκτήματα για μένα είναι 2. Οι πολύ καλοί χάρτες της gi που πλέον ανανεώνονται πολύ συχνά σε σχέση με το παρελθόν και συχνότερα από κάθε άλλον έλληνα κατασκευαστή χάρτη παρά το ότι έχουμε κρίση και έχουν ήδη κλείσει και εταιρίες του χώρου π.χ. dis και o γρήγορος υπολογισμός διαδρομής.Και εκει σταματούν για μένα τα πλεονεκτήματα.Στα μειονεκτήματα έχω πάρα πολλά να γράψω.Απο το πιο απλό που ειναι η έλλειψη εισαγωγής διασταύρωσης μέχρι το ότι δεν υπάρχει αυτόματο ζουμ ανάλογα την ταχύτητα,κακιστη κατηγοριοποίηση των πολλών pois--->όποιος έχει δουλέψει τις τελευταίες εκδόσεις του giniusdriver που ειναι για wm/wince καταλαβαίνει τι λέω,τα χρώματα στον χάρτη,μονο 2 επιλογες διαδρομής--->βγάλανε την πολύ καλή βέλτιστη που είχε η παλιά έκδοση giniusdriver κτλ.Οταν εκει εξω υπάρχει το απίστευτα παραμετροποιήσιμο igo primo με χάρτη navteq--->nokia maps ειλικρινά δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με το dontpanic Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 και εκει που Αρχησα και σχηματιζα μια αρχικη καλη εντυπωση.,..παει :lol::lol: εγω για κινεζικο το θελω και συγκεκριμενα για το ZOPO ZP980 για το οποιο εχουν ακουστει καλα λογια για τον δεκτη/πομπο του.... Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Υπάρχει στο playstore δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών.Θα βγω offtopic και αν κρίνει ο moderator ας το μεταφέρει σε άλλη ενότητα.Το πρόβλημα που υπάρχει στο thl w7 ειναι ότι το dontpanic δεν έχει ομαλή κίνηση.Βλέπεις το βέλος στο χάρτη να καθυστερεί,να κινείται κάπως με το "ζόρι".Η πλοήγηση γίνεται αλλά όχι με την άνεση που γίνεται σε άλλες συσκευές.Επειδή το dontpanic κατά την διαδρομή που κάνουμε,καταγράφει ίχνος,φαίνεται καθαρά ότι κάτι δεν πάει καλά.Αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν με χρήση bluetooth gps.Το ίδιο μου ανέφερε φίλος που το δοκίμασε και στο thl w8.Στο zopo σου ίσως ειναι καλύτερα αλλά είναι γνωστό ότι τα συγκεκριμένα chipset έχουν κάποια προβλήματα με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές gps http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4733028#post4733028 post 217 και μετά.Bάλε στο zopo την δοκιμαστική έκδοση και κρίνε μόνος σου.Ειδικά αν δεν έχεις δει πως πρέπει να πάει κανονικά,ισως μείνεις ικανοποιημένος.Το καλό ειναι ότι πληρώνεις 40€ (εφόσον το αγοράσεις απο gi και όχι απο το play store) και έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις του ελληνικού χάρτη χωρίς χρονικό περιορισμό και μεταφορά της άδειας μέχρι 10 συσκευές.Εγώ το αγόρασα το 2010 και τώρα είμαι στην 7η συσκευή και λειτουργεί κανονικά και στις 7 στις οποίες φυσικά είχα βάλει τον gmail λογαριασμό μου. Tέλος για να προλάβω κάποιους,το igo μια χαρά πάει στην συγκεκριμένη συσκευή. Edited June 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Χρησιμοποιώ κι εγώ το don't panic, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συμφωνώ για την έλλειψη διασταύρωσης, και γενικότερα την έλλειψη περισσότερων επιλογών σε μια διαδρομή. Πάντως, μου αρέσει πολύ ο τρόπος αναζήτησης pois, με αφήνει αδιάφορο το zoom, και θεωρώ αστείο το παράπονο για τα χρώματα του χάρτη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Προφανως ο καθενας μας έχει διαφορετικά γούστα.Εγώ θεωρώ αστείες τις χρωματικές επιλογές που έχουν κάνει στο χάρτη και ειδικά στο νυχτερινό σκιν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Και το Igo έχει αποφυγή δακτυλίου. Εφαγα κανα μισαωρο αλλα δεν το βρηκα. Βοηθεια. Εχεις το igo το απλο η το primo; Γιατι στο πριμο που εχω 9.6.7.23.... δεν βρηκα την επιλογη αποφυγη δακτυλιου, στις αποφυγες. Ειναι καπου αλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 λογικο... ποιο θεωρειτε οτι ειναι το <<καταλληλο τεστ>> για να δεις ποιο gps ταιριαζει καλυτερα σε σενα και τις αναγκες σου? να βαλλεις πχ 3-4 διαφορετικα gps και να κανεις μια μικρη διαδρομη?? ακουω ιδεες Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 λογικο... ποιο θεωρειτε οτι ειναι το <<καταλληλο τεστ>> για να δεις ποιο gps ταιριαζει καλυτερα σε σενα και τις αναγκες σου? να βαλλεις πχ 3-4 διαφορετικα gps και να κανεις μια μικρη διαδρομη?? ακουω ιδεες Αυτο ακριβώς.Δοκιμάζεις διάφορα και διαλέγεις όποιο θες.Κάποια έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις,κάποια άλλα δεν έχουν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Τα κολλήματα εξαρτώνται καθαρά απο την συσκευή που το χρησιμοποιείς.Λειτουργεί άψογα ακόμη και στο 4ετιας hd2 μου.Απο την άλλη δεν λειτουργεί όπως πρέπει στο κινέζικο thl w7 με mtk6589 cpu όταν χρησιμοποιώ το εσωτερικό gps της συσκευής.Με bluetooth gps δέκτη λειτουργεί άψογα.Το πλεονεκτήματα για μένα είναι 2. Οι πολύ καλοί χάρτες της gi που πλέον ανανεώνονται πολύ συχνά σε σχέση με το παρελθόν και συχνότερα από κάθε άλλον έλληνα κατασκευαστή χάρτη παρά το ότι έχουμε κρίση και έχουν ήδη κλείσει και εταιρίες του χώρου π.χ. dis και o γρήγορος υπολογισμός διαδρομής.Και εκει σταματούν για μένα τα πλεονεκτήματα.Στα μειονεκτήματα έχω πάρα πολλά να γράψω.Απο το πιο απλό που ειναι η έλλειψη εισαγωγής διασταύρωσης μέχρι το ότι δεν υπάρχει αυτόματο ζουμ ανάλογα την ταχύτητα,κακιστη κατηγοριοποίηση των πολλών pois--->όποιος έχει δουλέψει τις τελευταίες εκδόσεις του giniusdriver που ειναι για wm/wince καταλαβαίνει τι λέω,τα χρώματα στον χάρτη,μονο 2 επιλογες διαδρομής--->βγάλανε την πολύ καλή βέλτιστη που είχε η παλιά έκδοση giniusdriver κτλ.Οταν εκει εξω υπάρχει το απίστευτα παραμετροποιήσιμο igo primo με χάρτη navteq--->nokia maps ειλικρινά δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με το dontpanic Κάπου τα ξαναλέγαμε αυτά . Πριν από μήνες ή χρόνια ? Ισως εδώ παραβλέπεις το γεγονός ότι οι ερωτούντες είναι είτε νεόφερτοι ή υποψήφιοι να μπουν στο άθλημα και ίσως και τα βασικά να τους φαίνονται βουνό . Η εμμονή σου στις διασταυρώσεις που την θυμάμαι απ' τον παλιό καλό καιρό , δεν είναι κάτι που θα τους απασχολεί ούτε η δυνατότητα παραμετροποίησης που μπορεί να κάνει στο iGo . Θα θέλει κάποιο πληγό που να τον πάει από το Α στο Β αν δεν του είναι η διαδρομή γνωστή , με κάποια εφαρμογή με αξιόπιστους χάρτες χωρίς να κινδυνεύει να πέσει σε χωράφια , χωρίς πολύπλοκες επιλογές και με τις βασικές ρυθμίσεις της διαδρομής . Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ , ή μάλλον έτσι θα άρχιζα . Και κάποιες αλήθειες . 'Εχω το Mireo Don΄t Panic και το iGo, στο Ace (πεταμένο σε κάποιο συρτάρι) , στο Galaxy SII (που χρησιμοποιώ) και στο Galaxy Note N8000 (γιά πλάκα) . Δοκιμασμένοι και οι 2 πλοηγοί σε όλα (το τελευταίο - την παντοφλα - βέβαια στη θέση του συνοδηγού) ποτέ δεν είχα το παραμικρό κόλλημα , με το Don't Panic να είναι γρηγορότερο . Και γιά την ιστορία : 25 Μαρτιίου στο Καρπενήσι , γυρίζοντας από Μαγάλο χωριό οι κεντρικοί δρόμοι κλειστοί γιά την παρέλαση , με βγάζει ο τροχονόμος σε ένα παράδρομο , ξεκινάω το iGo του δίνω το δρόμο να με πάει στο ξενοδοχείο με καταλήγει σε μιά μάντρα/αδιέξοδο . Ξεκινάω το DP , με κάνει αναστροφή , στρίψε εδώ στρίψε εκεί και ξαφνικά βρίσκομαι μπροστά στο ξενοδοχείο . Με το Galaxy SII αυτά . Βλέπεις ο καθένας έχει κάτι να πει . Φιλικά Edited June 12, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εφαγα κανα μισαωρο αλλα δεν το βρηκα. Βοηθεια. Εχεις το igo το απλο η το primo; Γιατι στο πριμο που εχω 9.6.7.23.... δεν βρηκα την επιλογη αποφυγη δακτυλιου, στις αποφυγες. Ειναι καπου αλλου; Βάλε skin Dimka και θα το βρεις στις "Ρυθμίσεις Διαδρομής". Σε περίπτωση που θες αποφυγή αποεπιλέγεις το "Πράσινος δακτύλιος" ή "Οικολογική ζώνη" ή όπως αλλιώς έχει αποδοθεί η μετάφραση του ecological zone στο Lang. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 χρησιμα και τα 2 ποστ... η απλη διαδρομη (ιδια και στα δυο) ειναι ομως ενας αποτελεσματικος παραγοντας επιλογης?τι αλλο πιστευετε οτι πρεπει να κοιταξω..?ευχαριστω Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 ... ξεκινάω το iGo του δίνω το δρόμο να με πάει στο ξενοδοχείο με καταλήγει σε μιά μάντρα/αδιέξοδο.... Ποιον χάρτη είχες φορτωμένο στο iGO, Navteq ή TomTom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ποιον χάρτη είχες φορτωμένο στο iGO, Navteq ή TomTom; Epsilon technologies GIS 2012. O χαρτης του dp. Με τον χαρτη παει; Θα δοκιμασω ν αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν αναφέρεσαι στην αποφυγή δακτυλίου του iGO και οι δυο χάρτες (NQ, TT) την υποστηρίζουν. Δεν έχω δοκιμάσει τον Epsilon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν αναφέρεσαι στην αποφυγή δακτυλίου του iGO και οι δυο χάρτες (NQ, TT) την υποστηρίζουν. Δεν έχω δοκιμάσει τον Epsilon. Ευχαριστω. Θα το ψαξω με τους αλλους δυο μολις το ξαναθυμηθω. Οχι οτι ειναι απαρατητο, αλλά ετσι απο περιεργεια.....σε δουλεια να βρισκομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ποιον χάρτη είχες φορτωμένο στο iGO, Navteq ή TomTom; Της Navteq , αλλά μη μπούμε σ' αυτή τη διαδικασία βρε παιδιά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση απλά ρώτησα γιατί στο iGo o Navteq θεωρείται καλύτερος για την Αττική ενώ για την επαρχία είναι καλύτερος ο TomTom (πρώηνTeleatlas). Για την Αττική, έχω διαπιστώσει στην πράξη την υπεροχή του NQ ενώ στην επαρχία όπως ανέφερες κι' εσύ έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts