vasilimertzani Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 και τα base files?;) Μονο με ολοκληρη ευρωπη ξεπερναει τα 65. σχεδον οσα εχω δοκιμασει δεν παιρνουν τα 100 ολο το προγραμμα με χαρτη ελλαδας. Παιδια μια ερωτηση. Δοκιμασα tts engines.ο μητσουλας :lol: της acapella σε σχεση με την Αριαδνη ακουγεται φοβερα.ουτε να κοβει την ομιλια ,ουτε τιποτα.σχεδον τα λεγαμε:D .Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υποστηριζεται απο το copilot.η Αριαδνη φαινεται σαν επιλογη ,ενω η ακαπελα οχι(βεβαια δεν εχει καποιο trial για να δοκιμασω. Επισης δεν μπμορω να βρω στο play tην Loquendo.που χαθηκε αυτη? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Παιδια στο navigon πως μπορω να "δειξω" ενα σημειο στο χαρτι και να το αποθηκευσει στα favorites? Επισης στα αγαπημενα γινεται καπως να τακατηγοροποιησω? Δηλαδη καποια που εινι για την πρωτη μερα του ταξιδιου μου να τα βαλω ξεχωριστα απο αλλα πιυ ειναι για τη δευτερη μερα. Edited January 6, 2013 by Hamurabi Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockas072 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλησπέρα, έχω το xperia v και θέλω να βάλω gps, ποιο μου προτείνετε; επίσης θέλω χάρτες για Σουηδία, Νορβηγία, και Ελλάδα, πρέπει να τους αγοράσω ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p Καθόλου αδύνατο δεν είναι. Όλοι οι χάρτες της Ελλάδας για όλα τα προγράμματα πλοήγησης τόσο είναι περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τι δεν καταλαβαίνετε? Τόσο είναι και στο sygic, αλλά το σύνολο σε όλα τα προγράμματα είναι παραπάνω, τα ~60ΜΒ είναι οι οδοί, τα pois κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τι δεν καταλαβαίνετε? Τόσο είναι και στο sygic, αλλά το σύνολο σε όλα τα προγράμματα είναι παραπάνω, τα ~60ΜΒ είναι οι οδοί, τα pois κλπ Όταν μιλάμε για μέγεθος χάρτη, αναφερόμαστε μόνο στον χάρτη. Ούτε σε pois, ούτε σε buildings, ούτε φωνές, ούτε άλλα συνεργαζόμενα αρχεία. Πόσο πιο απλά να το πούμε; Ό,τι περιλαμβάνει πχ ο φάκελος maps στο IGO. Ο ελληνικός NQ.2012.Q3 είναι 42mb Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Όταν μιλάμε για μέγεθος χάρτη, αναφερόμαστε μόνο στον χάρτη. Ούτε σε pois, ούτε σε buildings, ούτε φωνές, ούτε άλλα συνεργαζόμενα αρχεία. Πόσο πιο απλά να το πούμε; Ό,τι περιλαμβάνει πχ ο φάκελος maps στο IGO. Ο ελληνικός NQ.2012.Q3 είναι 42mb Η παραπάνω τοποθέτηση είναι και η σωστή, δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε περισσότερο και να γεμίζουμε το παρόν θέμα επαναμβανοντας τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μόνο που εγώ στον m4rvel ανέφερα πόσα δεδομένα θα κατεβάσει το πρόγραμμα. Γιατί με τα 60ΜΒ δεν δουλεύει κανένα φυσικά, χρειάζεται και τα base files, και τα 60ΜΒ είναι τα pois κι οι οδοί κυρίως, ενημερωτικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Μόνο που εγώ στον m4rvel ανέφερα πόσα δεδομένα θα κατεβάσει το πρόγραμμα. Λες συγκεκριμένα : Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ Αυτό είναι λάθος όπως σου είπαμε όλοι. Γιατί με τα 60ΜΒ δεν δουλεύει κανένα φυσικά, χρειάζεται και τα base files, Κάνεις λάθος και πάλι. Φυσικά και μπορεί να δουλέψει κάποιο πρόγραμμα με μόνο το χάρτη. Δοκίμασε το igo. Ούτε poi χρειάζεται, ούτε terain, ούτε τίποτα. Αν δεν τα θες δεν τα βάζεις. και τα 60ΜΒ είναι τα pois κι οι οδοί κυρίως, ενημερωτικά Και τι άλλο θα μπορούσαν να είναι δηλαδή απο τη στιγμή που στο sygic ο χάρτης και τα poi είναι μαζί; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ετοιμάζομαι να περάσω το don't panic του πλαισίου και είχα μερικές απορίες: 1. Θυμάμαι να διαβάζω εδώ ότι δικαιούμαι 5 εγκαταστάσεις. Δεν το γράφει πουθενά στα συνοδευτικά του και επίσης δε μου είναι προφανές εάν αυτές μπορούν να είναι ταυτόχρονες (σε 2 τηλέφωνά μου). 2. Θεωρώντας ότι ισχύει το παραπάνω, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το περάσω στα 2 τηλέφωνα? Κανονική εγκατάσταση στο καθένα ή αντιγραφή κάποιου φακέλου μετα την εγκατάσταση στο πρώτο? 3. Υπάρχει κάποιο ζήτημα με το don't panic και το 4.2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ετοιμάζομαι να περάσω το don't panic του πλαισίου και είχα μερικές απορίες: 1. Θυμάμαι να διαβάζω εδώ ότι δικαιούμαι 5 εγκαταστάσεις. Δεν το γράφει πουθενά στα συνοδευτικά του και επίσης δε μου είναι προφανές εάν αυτές μπορούν να είναι ταυτόχρονες (σε 2 τηλέφωνά μου). 2. Θεωρώντας ότι ισχύει το παραπάνω, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το περάσω στα 2 τηλέφωνα? Κανονική εγκατάσταση στο καθένα ή αντιγραφή κάποιου φακέλου μετα την εγκατάσταση στο πρώτο? 3. Υπάρχει κάποιο ζήτημα με το don't panic και το 4.2.1? Νομίζω ότι στα περισσότερα nav προγράμματα δικαιούσαι μιο μόνο εγκατάσταση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα, έχω το xperia v και θέλω να βάλω gps, ποιο μου προτείνετε; επίσης θέλω χάρτες για Σουηδία, Νορβηγία, και Ελλάδα, πρέπει να τους αγοράσω ξεχωριστά; Αν εννοείς ποιό πρόγραμμα πλοήγησης να βάλεις, σου προτείνω το IGO PRIMO αλλιώς διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854. Οι χάρτες νομίζω ότι πωλούνται χωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Λοιπόν πέρασα το νεο Sygic 12.2. Δεν ξέρω πώς το έκαναν αλλά πραγματικά πετάει το πρόγραμμα. Μέσα στο μενού όπου κάνεις κλικ πάει σφαίρα. Ακόμα σε πλοήγηση δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ετοιμάζομαι να περάσω το don't panic του πλαισίου και είχα μερικές απορίες: 1. Θυμάμαι να διαβάζω εδώ ότι δικαιούμαι 5 εγκαταστάσεις. Δεν το γράφει πουθενά στα συνοδευτικά του και επίσης δε μου είναι προφανές εάν αυτές μπορούν να είναι ταυτόχρονες (σε 2 τηλέφωνά μου). 2. Θεωρώντας ότι ισχύει το παραπάνω, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το περάσω στα 2 τηλέφωνα? Κανονική εγκατάσταση στο καθένα ή αντιγραφή κάποιου φακέλου μετα την εγκατάσταση στο πρώτο? 3. Υπάρχει κάποιο ζήτημα με το don't panic και το 4.2.1? Εγω μολις το εβαλα το εσβησα στα καπακια.Δεν μου αρεσε καθολου και το βρηκα ασχημο. Τωρα αν εχεις μονο μια εγκατασταση μαλλον εκανα πατατα που το εσβησα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Παιδιά Καλησπέρα. Ξέρει κανένας αν υπάρχει τροπος/κάποιο apk ώστε να ενεργοποιηθει θει το Google navigation στην χώρα μας; υπήρχε στο xda ένα thread με ένα τροποποιημενο apk αλλα έχει κλείσει Edit: never mind, διάβασα πως ήταν παράνομο στο thread γιαυτό το έκλεισαν οποίο δεν το γνώριζα. Κουβέντα τέλος λοιπόν... Edited January 11, 2013 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εγω μολις το εβαλα το εσβησα στα καπακια.Δεν μου αρεσε καθολου και το βρηκα ασχημο. Τωρα αν εχεις μονο μια εγκατασταση μαλλον εκανα πατατα που το εσβησα Εμενα εχει κουμπι που λεει επαναφορα αγορων. Προφανως εχει συνδεθει με τον λογαριασμο μου. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Επαναλαμβάνω, για πολλοστή φορά, πως οποιαδήποτε ερώτηση για πειρατική εφαρμογή δεν έχει θέση σε αυτό το forum. Ως εκ τούτου οι ερωτήσεις για κάτι τέτοιο διαγράφηκαν. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα. Χρειάστηκε πρόσφατα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω το sygic λόγω του ότι δεν φόρτωνε και με πετούσε έξω. Τώρα ναι μεν λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει φορτωμένη κάποια "ελληνική φωνή" και ούτε από ότι το έψαξα μου δίνει κάποια για να κατεβάσω. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα. Χρειάστηκε πρόσφατα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω το sygic λόγω του ότι δεν φόρτωνε και με πετούσε έξω. Τώρα ναι μεν λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει φορτωμένη κάποια "ελληνική φωνή" και ούτε από ότι το έψαξα μου δίνει κάποια για να κατεβάσω. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Πήγα στα Options -> My Sygic -> Manage Voices, και είδα ότι και σ' εμένα δεν έχει επιλογή να κατεβάσω ελληνική φωνή. Υποπτεύθηκα ότι δεν έχει επιλογή γιατί κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής είχα κατεβάσει την γυναικεία φωνή, και έτσι πήγα Options -> Settings -> Regional και είδα ότι στο Voice έχει επιλεγμένο 'Ελληνικά (Δέσποινα)'. Μήπως έχεις εγκαταστήσει την ελληνική φωνή από το 1ο σου setup, δεν έσβησες το Sygic folder από την sdcard και επειδή δε σου δίνει τη δυνατότητα να την ΞΑΝΑκατεβάσεις; Απλά, να θέλει να πας στο Options -> Settings -> Regional -> Voice και απλά από το dropdown list να επιλέξεις 'Ελληνικά'; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Πήγα στα Options -> My Sygic -> Manage Voices, και είδα ότι και σ' εμένα δεν έχει επιλογή να κατεβάσω ελληνική φωνή. Υποπτεύθηκα ότι δεν έχει επιλογή γιατί κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής είχα κατεβάσει την γυναικεία φωνή, και έτσι πήγα Options -> Settings -> Regional και είδα ότι στο Voice έχει επιλεγμένο 'Ελληνικά (Δέσποινα)'. Μήπως έχεις εγκαταστήσει την ελληνική φωνή από το 1ο σου setup, δεν έσβησες το Sygic folder από την sdcard και επειδή δε σου δίνει τη δυνατότητα να την ΞΑΝΑκατεβάσεις; Απλά, να θέλει να πας στο Options -> Settings -> Regional -> Voice και απλά από το dropdown list να επιλέξεις 'Ελληνικά'; Αν θυμάμαι καλά κι εγώ είχα επιλέξει την Δέσποινα κατά την 2η εγκατάσταση. Πριν όμως κάνω την 2η εγκατάσταση είχα σβήσει από την sdcard τον φάκελο Sygic. Τώρα έχει προεπιλεγμένο τον David (αγγλικά) και δυστυχώς Ελληνικά δεν έχει πουθενά σαν φωνή. Πολύ παράξενο...Μάλλον να κάνω ξανά απεγκατάσταση και εγκατάσταση;:confused: Edit: Από ότι είδα στο play είναι πρόβλημα της τελευταίας αναβάθμισης. Δεν το έχω μόνο εγώ... Ωραία αναβάθμιση...:mad: Edited January 15, 2013 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αν έχετε την φωνή από παλιότερη εγκατάσταση, απλά αντιγράψτε τα σχετικά αρχεία στον φάκελο sygic/res/voices. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αν θυμάμαι καλά κι εγώ είχα επιλέξει την Δέσποινα κατά την 2η εγκατάσταση. Πριν όμως κάνω την 2η εγκατάσταση είχα σβήσει από την sdcard τον φάκελο Sygic. Τώρα έχει προεπιλεγμένο τον David (αγγλικά) και δυστυχώς Ελληνικά δεν έχει πουθενά σαν φωνή. Πολύ παράξενο...Μάλλον να κάνω ξανά απεγκατάσταση και εγκατάσταση;:confused: Edit: Από ότι είδα στο play είναι πρόβλημα της τελευταίας αναβάθμισης. Δεν το έχω μόνο εγώ... Ωραία αναβάθμιση...:mad: Αν έχετε την φωνή από παλιότερη εγκατάσταση, απλά αντιγράψτε τα σχετικά αρχεία στον φάκελο sygic/res/voices. Αυτά είναι τα αρχεία από το δικό μου Sygic\Res\Voices. Δοκίμασε να τα αντιγράψεις στο δικό σου folder. Λογικά όπως λέει και ο junglist θα σου δουλέψει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αυτά είναι τα αρχεία από το δικό μου Sygic\Res\Voices. Δοκίμασε να τα αντιγράψεις στο δικό σου folder. Λογικά όπως λέει και ο junglist θα σου δουλέψει. Ναι δούλεψε! Σ'ευχαριστώ πολύ. Πάντως έχει θέμα αυτή η τελευταία αναβάθμιση και με την εκκίνηση της εφαρμογής. Κατά την εκκίνησή της, πολλές φορές μαυρίζει η οθόνη και σε πετάει έξω. Τώρα που δοκίμασα την ελληνική φωνή, χρειάστηκε να προσπαθήσω 5 φορές για να ανοίξει κανονικά!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σε μένα παίζει τέλεια από την αρχή η 12.2.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σε μένα παίζει τέλεια από την αρχή η 12.2.0 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα, αν και δε την έχω δοκιμάσει πολλές φορές στην καινούρια συσκευή. Απλά τη χρησιμοποίησα σε ταξίδι με πολλά χλμ πήγαινε-έλα, και δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts