bbbb Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μπορεις να το τρεχεις και στις πεντε συσκευες ταυτοχρονα.εγω το τρεχω σε τρεις και το αναβαθμιζω και στις τρεις.αν το εχεις ενεργοποιησει σε μια συσκευη και μετα την κανεις hard reset αλλα εχεις κρατησει στην καρτα το φακελο dont panic και βαλεις χειροκινητα το apk θα λειτουργησει κανονικα.εγω ετσι πουλησα συσκευη και ο νεος κατοχος το αναβαθμιζει κανονικα,οταν βγαινει νεα εκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση.Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για πανοραμικες φωτο Για δες το 360panorama ή το photaf Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Για όσους έχουν tablet και είναι root: GMD Gesture Control. Απλά θεϊκή εφαρμογή. Την ανακάλυψα πρόσφατα και δεν ξέρω γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση εδώ, πώς και δεν την έχει αναφέρει κανένας. Simply must have. Και η full version αξίζει τα λεφτά της. Άλλη εμπειρία χρήσης. Edited October 15, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Για όσους έχουν tablet και είναι root: GMD Gesture Control. Απλά θεϊκή εφαρμογή. Την ανακάλυψα πρόσφατα και δεν ξέρω γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση εδώ, πώς και δεν την έχει αναφέρει κανένας. Simply must have. Και η full version αξίζει τα λεφτά της. Άλλη εμπειρία χρήσης. Δεν μ αρεσει ο τροπος που εχει για να φτιαχν3ις τα gestures.. Θα μπορουσες να κανεις touch στην οθονη και να αποθηκευει την κινηση.. Πλακα εχει παντως και στο note που δεν το λες tablet! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τη δοκίμασε κανείς σε Jeally Bean ? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα που τα μπλοκαρει apps & games (και αν γινεται να προεπιλεξω ποια) απο το να ανοιγουν μονα τους στο παρασκηνιο και ννα καταναλονουν μνημη (πχ facebook app) για μη root κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Έχει δοκιμάσει κανένας τέτοιου είδους εφαρμογές; Υπάρχει περίπτωση να σε ξυπνήσει πολύ πιο νωρίς από την ώρα που θέλεις; Aπο ατομο που χρησιμοποιει καιρο τετοια εφαρμογη στο ios ξερω οτι σε ξυπναει γυρω στα 15 λεπτα νωριτερα. Παντως κανει καλη δουλεια απ'ότι μου ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εχω το htc wildfire 2.2.1 root και πριν κανω εργοστασιακες ρυθμησεις με το gemini περνουσα σχεδον ολες τις εφαρμογες στην sd.τωρα απο τις ιδιες εφαρμογες που ειχα περνανε ελαχιστες στην sd ακομα και με το link2sd.Ξερει να μου πει κανεις τι μπορει να συμβαινει?ευχαριστω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlr8nrg Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 H καλυτερη αντιστοιχη εφαρμογη του sleep cycle του ios για μας ποια ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις? Για να βοηθησω ειναι αυτη που αναλυει τις φασεις του υπνου που κανεις κατα την διαρκεια της νυχτας (βαθυς-ελαφρυς) και σε ξυπναει αναλογα με την ωρα που εχεις θεσει ετσι ωστε να σε πετυχει σε "ελαφρυ" υπνο και να σηκωθεις ευκολοτερα. Δηλαδή πως "καταλαβαίνει" σε τι φάση ύπνου είσαι και αν βρίσκεσαι σε φάση ελαφριού ή βαριού ύπνου??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημέρα Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί πολλάκις φορές.... Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρουτ τη συσκευή υπάρχει εφαρμογή ώστε να κάνουμε back up τις εφαρμογές για να μη τις ξανακατεβάζουμε Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δηλαδή πως "καταλαβαίνει" σε τι φάση ύπνου είσαι και αν βρίσκεσαι σε φάση ελαφριού ή βαριού ύπνου??? :cry: Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Προφανώς του δηλώνεις τι ώρα θα ξεκινήσεις τον ύπνο σου. Όμως δε νομίζω ότι καταφέρνουμε να κοιμηθούμε πάντα αμέσως μόλις ξαπλώσουμε. Εγώ πάντως συχνά δεν τα καταφέρνω... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημέρα Φαντάζομαι θα έχει αναφερθεί πολλάκις φορές.... Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρουτ τη συσκευή υπάρχει εφαρμογή ώστε να κάνουμε back up τις εφαρμογές για να μη τις ξανακατεβάζουμε Νομίζω το My backup το κάνει . Αν και εχω την εντύπωση οτι όταν θα βάλεις το κωδικό σου στο play σου κατεβάζει ολες τις εφαρμογές σου (χωρίς τα δεδομένα τους) ....δεν ειμαι σίγουρος για αυτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν μ αρεσει ο τροπος που εχει για να φτιαχν3ις τα gestures.. Θα μπορουσες να κανεις touch στην οθονη και να αποθηκευει την κινηση.. Πλακα εχει παντως και στο note που δεν το λες tablet! Καλά εκεί κολλήσες; το θέμα είναι να χρησιμοποιείς τα gestures κυρίως, όχι να τα φτιάχνεις... ακόμα και να μην κάνεις κανένα, τα προεγκατεστημένα είναι φοβερά... αν και δουλευει και σε κινητα, δε θα το χρησιμοποιούσα σε μικρή οθόνη, δε βλεπω τη χρησιμοτητα εκει. Άσε που μπορεί να το φτιάξει ο dev να μπαίνουν όπως λες τα gestures, είναι πολύ πρόθυμος απ'ότι βλέπω. Πάντως στο tab τα κάνω όλα με το ένα χέρι... πρέπει να μπει stock πιστεύω η εφαρμογη. Η apple το έχει ήδη κάνει στα iPads με μεγάλη επιτυχία. Ξαναλέω.. θεϊκή εφαρμογή για tablets. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Ρε παιδιά μου είπαν ότι υπάρχει μια εφαρμογή στο iPhone dragon λέγεται η και τέτοιο που μιλάς στο κινητό και αυτή ότι λες στο βγάζει σε κείμενο.. Υπάρχει τέτοιο πράγμα σε android ? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αυτό με τις 5 συσκευές το κάνει και η έκδοση του πλαισίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδια θα ηθελα αν καποιος εχει να μου στειλει την εφαρμογη greek wpa σε παλια εκδοση γιατι αφαιρεθηκε απο το μαρκετ, και στο ιντερνετ που τη βρισκω ζηταει να πατησεις μια διαφημιση οταν τη κανεις εγκατασταση για να δουλεψει, και εγω εχω custom rom με ενσωματομενο adfree και δεν μπορω να τη δουλεψω. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 ελα ρε!που ειναι η ρυθμιση του 2λεπτου που λες? Δεν ασχολήθηκα ποτέ με ρύθμιση σε αυτό το θέμα. Από τότε που έβαλα την custom Rom στο κινητό, πάντα δούλευε το ξυπνητήρι με αυτό τον τρόπο.Όσες φορές πατάς snooze, μετά από λίγο σε ειδοποιεί πάλι. Και πάει λέγοντας... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Ποιον launcher προτείνετε για tablet ρε παιδιά. Έχω βάλει το go launcher hd for pad. Κάτι καλύτερο παίζει; ICS έχει το tablet Edited October 16, 2012 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εχει δοκιμάσει κανείς το footalk; Eχει δωρεάν κλήσεις προς όλους μέσω wifi & με καλό ήχο. Το εγκατέστησα & είναι πολύ καλό. Δεν έχει σχέση με το bobsled το οποίο ήταν μάλλον κακό σε ποιότητα κλήσεων. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι αντίστοιχο με το οποίο να έχει μείνει ευχαριστημένος; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Νομίζω το My backup το κάνει . Αν και εχω την εντύπωση οτι όταν θα βάλεις το κωδικό σου στο play σου κατεβάζει ολες τις εφαρμογές σου (χωρίς τα δεδομένα τους) ....δεν ειμαι σίγουρος για αυτό . Όχι... όταν κατεβάζεις από το play store πάλι χρεώνει τον όγκο για αυτό ρωτώ... Αν κάποιος φίλος επιβεβαιώνει για το my backup σε όχι ρουτ συσκευή ας μας πει... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εχει δοκιμάσει κανείς το footalk; Eχει δωρεάν κλήσεις προς όλους μέσω wifi & με καλό ήχο. Το εγκατέστησα & είναι πολύ καλό. Δεν έχει σχέση με το bobsled το οποίο ήταν μάλλον κακό σε ποιότητα κλήσεων. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι αντίστοιχο με το οποίο να έχει μείνει ευχαριστημένος; δοκιμασε και το viber, με δωρεαν κλησεις και μηνυματα. η καλυτερη εφαρμογη qr-bar code scanner; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δοκιμασε και το viber, με δωρεαν κλησεις και μηνυματα. η καλυτερη εφαρμογη qr-bar code scanner; Με το footalk μπορείς να είσαι συνδεμένος μέσω WiFi κ να κανείς κλήσεις σε όλους χωρίς να είναι συνδεμένοι κ εκείνοι με WiFi. Δωρεάν. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 η καλυτερη εφαρμογη qr-bar code scanner; https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλά εκεί κολλήσες; το θέμα είναι να χρησιμοποιείς τα gestures κυρίως, όχι να τα φτιάχνεις... ακόμα και να μην κάνεις κανένα, τα προεγκατεστημένα είναι φοβερά... αν και δουλευει και σε κινητα, δε θα το χρησιμοποιούσα σε μικρή οθόνη, δε βλεπω τη χρησιμοτητα εκει. Άσε που μπορεί να το φτιάξει ο dev να μπαίνουν όπως λες τα gestures, είναι πολύ πρόθυμος απ'ότι βλέπω. Πάντως στο tab τα κάνω όλα με το ένα χέρι... πρέπει να μπει stock πιστεύω η εφαρμογη. Η apple το έχει ήδη κάνει στα iPads με μεγάλη επιτυχία. Ξαναλέω.. θεϊκή εφαρμογή για tablets. :) Οντως πολυ καλη εφαρμογη! Αν και πιστευω θα επρεπε να ηταν πιο χαμηλη η full εκδοση. Στην lite δεν μπορεις να φτιαξεις custom gesture. Παντως αν και δεν εχω tablet, με βολεψε πολυ γιατι μπορεις να κανεις kill οποιαδηποτε εφαρμογη εισαι,με μια κινηση. Το ειχα συνηθισει αυτο σε AOSP ρομ,πατωντας συνεχομενα το πληκτο "πισω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν ασχολήθηκα ποτέ με ρύθμιση σε αυτό το θέμα. Από τότε που έβαλα την custom Rom στο κινητό, πάντα δούλευε το ξυπνητήρι με αυτό τον τρόπο.Όσες φορές πατάς snooze, μετά από λίγο σε ειδοποιεί πάλι. Και πάει λέγοντας... Ρε συ δεν λέω για ξυπνητήρι!!λέω για το ημερολόγιό.όταν βάζω να με ειδοποιήσει για ένα γεγονός έρχεται η ώρα,πατάω αναβολή αλλά μετά δεν ξανά με ειδοποιεί ηχητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts