Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια απορία...Στο exdialer όταν έχω μια αναπάντητη κλήση, πρώτα ανοίγει το stock παράθυρο κλήσεων και έπειτα όταν πατήσω το δεξί πλήκτρο, με βγάζει στον exdialer. Τι φταίει;;;

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά λίγη βοήθεια αν ξέρει κάποιος..

Μόλις φλασαρα μια νεα έκδοση και εγινε εγκατάσταση το Gmail.

Δεν μπορώ όμως να το κάνω να παίρνει push με τίποτα..

Πως μπορώ να μπώ στο λογαριασμό να πειράξω τις ρυθμίσεις του να βάλω exchange,δεν με αφήνει κάπου..

Χμμμ.. Γιατί δεν βρίσκω το widget του; :worry:

Εκτός από αυτό, έχει και ελληνικά feeds; Αν ναι, ξέρεις κανένα συγκεκριμένο; Γιατί έβαλα στο search "greek" και μου έβγαλε κάτι ό,τι να'ναι..

Έχει widget, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Άμα πατήσεις στην οθόνη->γραφικά στοιχεία δεν στα βγάζει?

Πάτα manage sources πατώντας το κουμπί μενού, πάτα στο + για να προσθέσεις κάποιο και γράψε στην αναζήτηση όποια σελίδα θες να δεις αν την έχει. Εγώ έχω ας πούμε το newsit, sport24, techblog, σελίδες για τον καιρό και μπορείς να βάλεις και facebook, twitter κτλ.

Παιδιά λίγη βοήθεια αν ξέρει κάποιος..

Μόλις φλασαρα μια νεα έκδοση και εγινε εγκατάσταση το Gmail.

Δεν μπορώ όμως να το κάνω να παίρνει push με τίποτα..

Πως μπορώ να μπώ στο λογαριασμό να πειράξω τις ρυθμίσεις του να βάλω exchange,δεν με αφήνει κάπου..

Αν έβαλες την omega v26.1 έχει κάποιο mod νομίζω. Μπες στο omega files jb και άντε στο mods. Και καλύτερα ρώτα στο thread για την rom να σου πούνε εκεί.

Edited by Devil_7

Αν έβαλες την omega v26.1 έχει κάποιο mod νομίζω. Μπες στο omega files jb και άντε στο mods. Και καλύτερα ρώτα στο thread για την rom να σου πούνε εκεί.

Είχα omega 26 και όντως ήταν έτσι..

Δοκίμασα Wanam 3.6 τώρα αλλά μια απο τα ίδια..

Έχει widget, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Άμα πατήσεις στην οθόνη->γραφικά στοιχεία δεν στα βγάζει?

Πάτα manage sources πατώντας το κουμπί μενού, πάτα στο + για να προσθέσεις κάποιο και γράψε στην αναζήτηση όποια σελίδα θες να δεις αν την έχει. Εγώ έχω ας πούμε το newsit, sport24, techblog, σελίδες για τον καιρό και μπορείς να βάλεις και facebook, twitter κτλ.

Χμμμ... Όχι, δεν μου βγάζει widget, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο.. :(

Και στα resources στο search δεν μου βρίσκει αυτά που μου λες..

Χμμμ..

Αυτό δεν λές;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphonso.pulse&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbHBob25zby5wdWxzZSJd

Ή μήπως υπάρχει και άλλο με ίδιο όνομα;

Και στα resources στο search δεν μου βρίσκει αυτά που μου λες..

Χμμμ..

Αυτό δεν λές;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphonso.pulse&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbHBob25zby5wdWxzZSJd

Ή μήπως υπάρχει και άλλο με ίδιο όνομα;

Ναι, αυτό λέω. Ορίστε και δύο φώτο.

Τελικά έβαλα και τον exDialer και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές!

Για όσους τον έχουν χρησιμοποιήσει λίγο:

Ξέρετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις το UI στα Αγγλικά, αλλά στις επαφές να έχει κατακόρυφη scollbar με Ελληνικό αλφάβητο?

Ναι, γίνεται. Θα πας στα settings και στο UI language θα βάλεις αγγλικά. Μετά στο language&filter θα ορίσεις Τ9 language τα ελληνικά.

Mια απορία...Στο exdialer όταν έχω μια αναπάντητη κλήση, πρώτα ανοίγει το stock παράθυρο κλήσεων και έπειτα όταν πατήσω το δεξί πλήκτρο, με βγάζει στον exdialer. Τι φταίει;;;

Μήπως όρισες να ανοίγει τις αναπάντητες με τον stock? Δεξί πλήκτρο εννοείς τον back?

Μήπως το έχεις βάλει στην κάρτα κ δεν βλέπεις widget?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ναι, γίνεται. Θα πας στα settings και στο UI language θα βάλεις αγγλικά. Μετά στο language&filter θα ορίσεις Τ9 language τα ελληνικά.

Μήπως όρισες να ανοίγει τις αναπάντητες με τον stock? Δεξί πλήκτρο εννοείς τον back?

Δεξί πλήκτρο εννοώ το back, το αφής. ;)

Δεν όρισα από πουθενά τον stock να ανοίγει τις αναπάντητες. Αυτό είναι το θέμα...

:respect:

Αυτό ήταν.. Βασικά, δεν το γνώριζα πως αν η app είναι στην sd δεν βγάζει τα widgets. :rolleyes:

Θα πρέπει να τσεκάρω τώρα και τις άλλες apps που έχουν περαστεί χωρίς να το ξέρω στην MicroSD..

Thanks..

επειδη για καποιο λογο που δεν ξερω το poweramp που ειχα δεν ανοιγει με τιποτα ξερει κανεις καποιο αλλο προγραμμα για μουσικη που να διαβαζει ελληνικα τις λιστες και οχι να μου τις βγαζει κινεζικα?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Ο πρώτος και ο τελευταίος είναι ο player (ο πρώτος ο δωρεάν trial και ο δεύτερος ο επί πληρωμή)..

Τα άλλα δύο είναι (όπως το λένε κιόλας), το ένα widget pack για την επιφάνεια εργασίας σου και το άλλο DSP pack, που έχει εφέ για τον ήχο..

Παιδιά Καλησπέρα. μου δώσανε κατι χάρτες της mls σε micro sd αλλά δυστυχώς για μένα το κινητό μου δεν έχει υποδοχή για εξωτερική καρτα μνήμης ( galaxy nexus). Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να τους βαλω στο κινητο μου. Αν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε καθως δεν εχουν ανοιχτει ακομα και αν δεν γινεται να μην τους ανοιγω τσαμπα.... ευχαριστω για τον χρονο σας!:)

Όχι περισσότερο από 20 δευτερολεπτα.. Άρα μάλλον δε μπορεί να γίνει Εφαρμογή συστήματος η πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα..

Τι κερδίζει κανένας κάνοντας μια εφαρμογή "Συστήματος";

Εχω πρόβλημα με το Swiftkey για tablet όταν κάνω παράθεση ένα μήνυμα σε ένα φόρουμ γράφω την πρώτη λέξη και με το που πατάω το space μου σβήνει κάποια γράμματα από την παράθεση πχ γράφω τα εξής :Καλημέρα και με το που παταω, το κενο πάει στην αρχή της παραθεσης εκεί που γράφει QUOTE. Μου το κάνει και σε απλα μηνύματα όταν απαντάω σε φόρουμ παρατήρησα ότι γίνεται με τις προβλέψεις όταν μου βγάζει τις πιθανές λέξης και επιλέξω μια από αυτές. Καμιά ιδέα?

Με αφορμή τη συζήτηση για dialers, ξανακοίταξα λίγο τι κυκλοφορεί...

• Ο exDialer με το ICS theme φαίνεται πραγματικά όμορφος, αλλά δεν ξέρω για τη λειτουργικότητα... Έχει < 1.000.000 downloads.

Αλλές δημοφιλείς επιλογές (< 5.000.000 downloads) είναι οι:

• Go Contacts. Απ' ότι κατάλαβα είναι οι ίδιοι που βγάζουν και το Go SMS. Αδιάφορο εικαστικά, αλλά φαίνεται υπερπλήρες λειτουργικά.

• Dialer One. Αυτό είναι ασχημούλικο, κι ας υποστηρίζει themes, αλλά τη δουλειά του την κάνει. Το χρησιμοποιώ για δεύτερο dialer μαζί με τον στοκ του 4.1.1

Έχει συγκρίνει κανείς αυτά τα 3? Βασικά αυτό που θέλω από ένα dialer είναι σκούρο θέμα (ιδανικά ICS) και τη δυνατότητα να εμφανίζει επαφές όταν γράψεις μερικά ψηφία αριθμού (Αν είδα καλά ο exDialer το κάνει μόνο εάν του γράψεις # και μετά τον αριθμό?)

Εννοείται ότι θέλω και αποτελεσματική αναζήτηση στις επαφές με όνομα/επώνυμο/διεύθυνση κλπ.

Την καλύτερη αναζήτηση την κάνει το GO CONTACTS. Ψάξε λίγο τις συγκεκριμένες δυνατότητες. Το καλύτερο (κατ' εμέ).

Για δείτε και το DW Contacts & phone. Κάνει όσα λέτε κι ακόμη περισσότερα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος

καλημέρα παιδιά. Όταν το κινητό έχει αρκετή εσωτερική μνήμη (έχω το HTC desire hd) είναι καλύτερα να εγκαθιστας μια εφαρμογή (που δεν έχει widget) στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην sd κάρτα.; Γενικά "δενουν" καλύτερα οι εφαρμογές (χωρίς να έχουν widget) αν εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη;

Short and to the point :P

Ευχαριστώ(ούμε) για τις εύστοχες απαντήσεις

btw @enigma84 η ρύθμιση για το stock dialer είναι: Preferences -> Behaviour -> Open Stock Dialer

καλημέρα παιδιά. Όταν το κινητό έχει αρκετή εσωτερική μνήμη (έχω το HTC desire hd) είναι καλύτερα να εγκαθιστας μια εφαρμογή (που δεν έχει widget) στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην sd κάρτα.; Γενικά "δενουν" καλύτερα οι εφαρμογές (χωρίς να έχουν widget) αν εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη;

Όχι. Απλά εφαρμογές που αλληλεπιδρούν με launcher, notifications κ.α. έχουν ακόμα τον περιορισμό να βρίσκονται στο κεντρικό σύστημα αρχείων. Άλλο ένα πλεονέκτημα του ενιαίου αποθηκευτικού χώρου των Nexus :)

Παιδιά Καλησπέρα. μου δώσανε κατι χάρτες της mls σε micro sd αλλά δυστυχώς για μένα το κινητό μου δεν έχει υποδοχή για εξωτερική καρτα μνήμης ( galaxy nexus). Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να τους βαλω στο κινητο μου. Αν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε καθως δεν εχουν ανοιχτει ακομα και αν δεν γινεται να μην τους ανοιγω τσαμπα.... ευχαριστω για τον χρονο σας!:)

το αντιγραφεις στο πισι το αρχειο και μετα το περνας στο κινητο

μετα ακολουθεις τις οδηγιες εγκαταστασης του gps

απο οσο νομιζω αυτο γινεται

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Short and to the point :P

Ευχαριστώ(ούμε) για τις εύστοχες απαντήσεις

btw @enigma84 η ρύθμιση για το stock dialer είναι: Preferences -> Behaviour -> Open Stock Dialer

Όχι. Απλά εφαρμογές που αλληλεπιδρούν με launcher, notifications κ.α. έχουν ακόμα τον περιορισμό να βρίσκονται στο κεντρικό σύστημα αρχείων. Άλλο ένα πλεονέκτημα του ενιαίου αποθηκευτικού χώρου των Nexus :)

Ευχαριστώ. Οπότε εφαρμογή που υπαρχει η δυνατότητα να μπει στην sd και δεν έχεις φόβο να χάσεις κάποιο widget, καλό θα ήταν να μπαίνει για να μη τρώει και μνήμη εσωτερική έτσι;

ψαχνω για ενα cpu set που να βαζει το τηλεφωνο σε deep sleep οταν ειναι κλειστη η οθονη, υπαρχει κατι?

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

:respect:

Αυτό ήταν.. Βασικά, δεν το γνώριζα πως αν η app είναι στην sd δεν βγάζει τα widgets. :rolleyes:

Θα πρέπει να τσεκάρω τώρα και τις άλλες apps που έχουν περαστεί χωρίς να το ξέρω στην MicroSD..

Thanks..

Τίποτα.. Είναι περιορισμός του Android οπότε ναι, όποιας εφαρμογής χρειάζεσαι το widget πρέπει να την κρατήσεις στην internal.

Δεξί πλήκτρο εννοώ το back, το αφής. ;)

Δεν όρισα από πουθενά τον stock να ανοίγει τις αναπάντητες. Αυτό είναι το θέμα...

Χμμ.. Περίεργο.. Κάνε μια εκκαθάριση προεπιλογών στον stock dialer να δεις αν εξακολουθεί να στο κάνει..

Ευχαριστώ. Οπότε εφαρμογή που υπαρχει η δυνατότητα να μπει στην sd και δεν έχεις φόβο να χάσεις κάποιο widget, καλό θα ήταν να μπαίνει για να μη τρώει και μνήμη εσωτερική έτσι;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσο δεν σου 'λείπει' εσωτερική μνήμη δεν έχεις λόγο να κάνεις μεταφορά.. Τώρα όταν δεις ότι δεν έχεις περίσσευμα άρχισε να μετακινείς.. Προτίμησε εφαρμογές που δεν τρέχουν στο background.. Πχ σουίτες γραφείου που συνήθως είναι μεγάλες..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τελικά το βρήκα. Είχα βάλει στον exdialer σε περίπτωση αναπάντητης να ανοίγει τον stock dialer. thnx και πάλι!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση